quaderns de la intersindical valenciana

 

intersindicals STAS-Iv

 
1 4 5 6 8 11        
 
Extra Justícia
Febrer 2009
Extra Justícia
Febrer 2010
   
 

intersindicals STAPV-Iv

 
1 3 4 6 7 8 9 10 11 12
15 21 24 25 28 30 32 33 34 35
37 38                
 

intersindicals extres STAPV-Iv

 
Bombers
Novembre 02
 Diputació
Desembre 02
Put
Desembre 02
AEAT
Gener 03
AEAT
Febrer 04
Justícia
Febrer 03
Justícia
Març 04
Dona
Març 05
Justícia
Març 05
Justícia
Març 08
   
 

intersindicals STAS-Iv

 
Intersindical nº 1. Novembre 2008
   
 

El compliment de l'Acord de Legislatura no compleix les expectatives. La crisi, que la paguen els rics i els bancs!. Les itineràncies per raó del servei continuen provocant molta inseguretat. Extra congrés constituent de STAS. STA i STAPV s'unifiquen en un congrés caracterizat pel consens. Naix el sindicat dels serveis públics. STAS-Iv prioritza la lluita contra les externalitzacions.

   
Intersindical nº 4. Juny 2009
   
  Aquesta Llei NO. L’esborrany de la Llei presentat pel govern valencià pot fer caduques les expectatives creades per l’acord de febrer de 2008. Les línies roges d'Intersindical: els assumptes que determinen el suport a la llei. Revisa't la nòmina. Totes les retribucions per a 2009. Permisos, llicències, reduccions de jornada, vacances i excedències. El Servef necessita reforços. La Generalitat no es mou davant la crisi. Les privatitzacions es revelen com el nou territori de conquesta.
   
Intersindical nº 5. Juny 2009
   
  Un sindicat que avança. STAS obté per primera vegada més del 10% en la Mesa Sectorial de Justícia. El Conveni de Correus ha de contrarestar l’article 5 de l’EBEP. La Carrera policial: un model de formació per a una policia democràtica. Una nova FP per a un nou escenari econòmic i social. La Carta de Serveis Jurídics de STAS unifica les prestacions a tota l’afiliació.
   
Intersindical nº 6. Setembre 2009
   
  Trenquem el bloqueig. Convenció d’Acció Sindical de STAS. Assemblees per a la convenció. Rompamos el bloqueo, reforzar a la administración és reforzar a la ciudadanía. Àrea de Salut Laboral: Propostes d'actuació sindical. Línies d'acció sindical (sector de l'administració de Justícia). Lineas tácticas hasta elecciones (sector admnistración local). Administración paralela, no gracias (CAT). Prpostes d'acció sindical (sector Generalitat Valenciana).
   
Intersindical nº 8 Desembre 2009
   
  Intersindical refusa la llei de la Funció Pública Valenciana. Quotes col·legials, fins quan?. Justícia: la conselleria en bancarrota. La justícia dóna la raó al Cos d’Auxili. Administració local: notícies  de les seccions. La carrera professional a pas de caragol.
   
 
Intersindical nº 11 Març 2011
   
 

Carrera per a tothom, vesprades per a ningú. Eleccions 2011:  Les candidates i els candidats d’INTERSINDICAL VALENCIANA s’expliquen. Nou règim de jubilacions i pensions. Permisos, llicències, excedències, vacances, nòmines.

   
 

intersindicals STAPV-Iv

 
Intersindical nº 1. febrer/març 2000
   
 

Coge el dinero y corre. Les retribucions de 2000 són insuficients.  L’Oferta Pública d’Ocupació: La nostra proposta. Revisa’t la nòmina. Permisos i llicències. Normativa actualitzada. Excedències. Recull legislatiu.

   
Intersindical nº 3. octubre 2000
   
  Acord global: la via necessària. Intersindical guanya per primera volta unes eleccions en Sanitat. La Intersindical valenciana, a Europa.  La (im)mobilitat voluntària a les IISS.
   
Intersindical nº 4. febrer 2001
   
Intersindical nº 6. octubre 2001
   
Intersindical nº 7. gener 2002
   
Intersindical nº 8. maig 2002
   
  Pengem les claus. Vaga General del 20-J: ens sobren els motius. Mobbing. Incompliment d'acods. Congrés Intersindical.
   
Intersindical nº 9. gener 2003
   
  Una mobilització exemplar. Revisa't la nòmina, excedències, permisos i llicències.
   
Intersindical nº 10. abril 2003
   
  Balanç de quatre anys de treball del Sindicat. Fem el que diem, diem el que fem. Las últimas movilizaciones. Juntes de personal: un món de possibilitats. Les dones pensem un altre món.
   
Intersindical nº 11. setembre 2003
   
  Anàlisi del Plan de estabilidad, promoción y modernización. Un pla precipitat. Harry Potter al carrer del Micalet. Cronologia de la negociació. Les presses del conseller provoquen una tornada de vacances moguda.
   
Intersindical nº 12. novembre 2003
   
  Se signa un acord d’estabilitat i promoció professional. Comença a moure’s la Funció Pública?. 35 hores i pagues extres completes. Resultat de les eleccions sindicals - personal no docent en centres docents. L’accés dels discapacitats a la funció pública. El nou IRPF.  II Congrés de l’STAPV-Iv.
   
Intersindical nº 15. febrer 2004
   
Intersindical nº 21. desembre 2004
   
  Una altra vegada perdem diners. Present i futur dels serveis públics. Cos d’advocats de la Generalitat. Plan de estabilidad. Complemento autonómico transitorio.
   
Intersindical nº 24. febrer 2005
   
  L’any de l’Administració Especial?. Present i futur dels serveis públics (2). La Intersindical i l'estatut. Agents Forestals, 13 anys després. La movilidad entre administraciones. La formación no cambia de rumbo.
   
Intersindical nº 25. novembre 2005
   
  La nova imatge del Sindicat: col·lectius que s’uneixen per avançar. L’acord sobre retribucions ajorna les
reivindicacions laborals històriques. La negociació en el PAVACE.
   
Intersindical nº 28. febrer 2006
   
  Els acords promouen els fons de pensions privats, no les clàusules de revisió salarial. Tribunal d'Estrasburg. La negociació no dóna fruit. El Plan Concilia sabe a poco. Nou règim disciplinari. Normalitat i dicapacitat.
   
Intersindical nº 30, juny 2006
   
  Els polítics posen el funcionariat en la diana. Pactat el nou text de l’Estatut Bàsic. Discrepàncies sobre el començament de la jornada d’estiu. Jornades sobre
violència en el treball. Noves normes d’horari,  jornada i calendari laboral per al personal de l’Administració de Justícia. El Suprem torna
a reconèixer la unitat lingüística del valencià i el
català.
   
Intersindical nº 32, novembre 2006
   
  Ha fracassat el pla d’estabilitat?. Juzgados de paz
(II): competencias. Carta a les educadores i els
educadors. Retribucions per a 2007: nova pèrdua de poder adquisitiu. Modificada la llei de representació
del personal de les Administracions Públiques. Un 0,3% és important?.
   
Intersindical nº 33, gener 2007
   
 

Descentralitzar la Justícia. Les Juntes de Personal i les meses de negociació. Vacances i guia de prestacions Mugeju. Permisos, llicències i reduccions de jornada. La nòmina.

   
Intersindical nº 34, febrer 2007
   
 

Les externalitzacions amenacen de deixar els empleats públics sense feina. L’acord sobre l’específic renuncia a les pagues extres completes. Segona part de la campanya 'Pengem les claus?'. Revisa’t la nòmina. Permisos, llicències, reduccions de jornada i vacances. Excedències del personal laboral i del personal funcionari.

   
Intersindical nº 35, juny 2007
 
 

Extra eleccions sindicals 2007. Un avanç molt important. STAPV-Iv, a un pas de guanyar les eleccions sindicals. El Sindicat ja és la segona força en l’Administració valenciana.

   
Intersindical nº 37, novembre 2007
 

 

  La Generalitat paga menys que les altres administracions. Intersindical Valenciana torna a ser la força més votada. Administració de Justícia: l'únic acord possible?. Campanya contra la violència en el treball impulsada per Intersindical Valenciana. Trenta anys de feminisme al País Valencià.
   
 
Intersindical nº 38, març 2008
 
 

STAPV signa l'Acord de legislatura per a desenvolupar la llei. Decret de l'OPE 2008: menys promoció interna per reconversió i menys valencià. Clàusula de revisió salarial: una reivindicació històrica. Revisa't la nòmina: totes les retribucions al dia. 2a campanya Pengem les claus?. Que no t'imposen límits. Terrorisme de gènere: més mesures i menys paraules.

   
 

intersindicals extres STAPV-Iv

 
Extra Bombers, (novembre 2002)
   
Extra Diputació, (desembre 2002)
   
Extra Put, (desembre 2002)
   
Extra AEAT, (gener 2003)
   
Extra AEAT, (febrer 2004)
   
Extra Justícia, (febrer 2003)
   
Extra Justícia, (març 2004)  
   
Extra Dona (març 2005)
   
Extra Justícia, (març 2005)
   
Extra Justícia (març 2008)
   
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

principal / intersindical