CORREUS ELECTRONICS DEL MES DE GENER 2003

    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

tornar a seguiment | stapv-Iv | intersindical


A tot el personal del grup D auxiliars administratius que abans de novembre de 1997 tenien el nivell 10.

    Per part d'alguns companys, s'ha guanyat una sentència que condemna a l'administració a pagar els endarreriments corresponent a la diferència d'específic.. La sentència afecta a tot el personal del grup D que tenia el nivell 10 i que en novembre de 1997 el passaren al nivell 12 En aquell moment sols canviaren el complement de destí i NO el complement específic - que és el que ara se reclama -.

    La reclamació és des de novembre de 1997 a juliol de 1998

    Les persones que estiguen interessades en presentar la reclamació d'extensió de sentència a través de l'STAPV-Interesindical Valenciana, que es posen en contacte amb nosaltres. telèfon núm 96-391-91-47 fax 96-392-43-34 o per correu electrònic.

21 de gener de 2003
STAPV-Intersindical Valenciana
Sector de Generalitat Valenciana


Publicada la llista d'admessos al curs selectiu de la campanya de Renda

Ha estat publicat el llistat de persones admesses i excloses als cursos selectius per a treballar a la campanya de renda de l'Agència Tributària. Disposem dels llistats a la seu de València: 963 919 147

15 de gener de 2003
STAPV-Intersindical Valenciana
Sector de Generalitat Valenciana


IPC del 2002

    Us adjuntem una notícia de El Mundo, edició electrònica, de fa uns minuts: l'IPC de 2002 va arribar al 4%, el doble de la previsió d'inflació. (vore)

Funcionarització dels grup D i C

    El conseller de Justícia té a la firma l'ordre de publicació de les llistes provisionals de personal aprovat en els cursos de funcionarització dels grups D i C. Això vol dir que en data pròxima (aquesta setmana o l'altra) es publicarà aquesta llista provisional en el DOGV, i s'obrirà un termini de 10 dies per a al·legacions. Per tant, la previsió de finalització del procés amb la presa de possessió se'n va a finals de febrer.

Ja hem tornat de Galícia

    L'autobús d'Intersindical Valenciana que va a anar el cap de setmana passat a Galícia a ajudar a arreplegar xapapote va tornar dilluns al matí sense més incidències. Els companys i les companyes, quasi tots pertanyents a l'Administració de la Generalitat, estigueren netejant dissabte la platja de Carnota, i diumenge la Praia do Rostro de Fisterra, ambdues localitats de la Costa da Morte.

    El que s'ha fet és una part molt menuda del que cal fer encara a les costes gallegues: el fuel arriba ara molt fragmentat a les platges i cal arreplegar-lo a mà, per a que no es fragmente encara més, hi ha molt de fuel soterrat per l'efecte de tormentes i marees altes, etc. Almenys, els i les participants en el viatge han vingut amb la satisfacció de la faena ben feta i haver fet alguna cosa útil i solidària. S'han empalustrat les mans amb el xapapote i han constatat de primera mà la magnitud del desastre per a la costa i els que viuen d'ella.

    Des d'Intersindical Valenciana volem donar les gràcies a ADEGA, organització que va coordinar les nostres tasques, així com als concellos de Carnota i Fisterra, per la seua magnífica organització del nostre treball. És molt possible que s'organitze un altre viatge més endavant. Mentrestant, podeu ajudar econòmicament. A les confraries que us diguérem en anteriors correus, podeu afegir les següents:

- Cofradía de pescadores de Muxía: Caixa Galicia: 2091-0078-01-3040005167
- Comisión de Cofradías de afectados polo Prestige:
BBVA: 0182-5920-54-0201234567
- Asociación para a Defensa Ecolóxica de Galiza (ADEGA):
Caixa Galicia: 2091-0348-11-3040010981

14 de gener de 2003


  Es publica el nomenament com a funcionari del personal del grup E
    En el DOGV de hui, 10 de gener de 2003, es publica l'Ordre de 7 de gener de 2003,
del conseller de Justícia i Administracions Públiques, per la qual nomena funcionaris de carrera els aspirants que han superat el curs d'adaptació del règim jurídic del personal laboral de l'administració del Govern Valencià que ocupe llocs de naturalesa funcionarial corresponents al grup E de titulació.
    L'acte de presa de possessió tindrà lloc el dia 17 de gener de 2003, divendres,
a les hores i a les seus que s'indiquen:

a) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Alacant, c/ Doctor Gadea, núm. 10, 2a, 03003 Alacant, els qui tinguen destinació en la província esmentada.

A les 10.30 hores D'ABEJON MUÑIZ RAFAEL a FUENTE FUENTE BASÍLIDES
A les 11.30 hores
De GALIANA ABAD, RICARDO a NÚÑEZ VENTOSA, LAUREANO
A les 12.30 hores
D'OCHOA LORENZO, FRANCISCO a ZAMORA MOLINA, FRANCISCO

b) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Castelló, c/ Major, núm. 78, 12001 Castelló, els qui tinguen o hagen obtingut destinació a la província esmentada.

A les 10.00 hores D'AGUILAR DORDA, ALBERTO L a JIMÉNEZ SARRIÓN, JOSÉ LUIS
A les 11.30 hores
De LLORENS LLORENS, JUAN MANUEL a ZAMORA FERNÁNDEZ, AQUILINA.

c) Sala d'Actes de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, av. Campanar, núm. 32, 460 València, els qui tinguen o hagen obtingut destinació a la província esmentada.

A les 09.30 hores D'ABAD GONZÁLEZ, MILAGRO a CUEVAS SILVESTRE, MªTERESA.
A les 10.30 hores
De DASI BALLESTER a JURADO BERMEJO, RAFAEL.
A les 11.30 hores
De LABRANDERO VILLEGAS, MªTERESA a NOGUERA SALVA, JOSÉ.
A les 12.30 hores
D'OLIVARES OLIVARES, JESÚS a ZARRAGA QUINTANA, LOURDES

El personal excedent haurà de prendre possessió a la província del domicili que conste en la instància de participació del present procés de funcionarització. Els efectes econòmics i administratius de la presa de possessió seran del dia 17 de gener de 2003.

El conseller Cepeda declara sobre les mobilitzacions del nostre sector

    Ahir van ser publicades en premsa unes declaracions del Conseller de Justícia i Administracions Públiques, Carlos González-Cepeda, en les que manifestava que en tot acord ha d'haver una part d'insatisfacció, referint-se a la proposta d'acord que va presentar el Consell en la Mesa Sectorial de Funció Pública de 23 de desembre i que no va signar cap sindicat.

    En contestació a eixes declaracions, l'STAPV-Iv recorda que l'oferta que va fer el Consell es quedava molt lluny de colmar les aspiracions del nostre sindicat, ja que l'objectiu continua sent les pagues extres completes, la clàusula de revisió salarial, la jornada de 35 hores setmanals i el compliment dels acords. De tots ells, només dos punts es contemplen en l'acord, i només parcialment.

    Els sindicats, a més, estem mantenint una postura més conciliadora que la del conseller, ja que en les assemblees convocades a partir del dilluns, 13, es va a consultar al personal si accepta l'oferta del Consell o, pel contrari, prefereix la postura sindical. En tot cas, el Conseller es contradiu, quan per un costat declara que les mobilitzacions no van a canviar el criteri de la Generalitat i per l'altre diu que està obert a qualsevol tipus de diàleg, sempre que hi haja voluntat. Si realment té voluntat d'entesa, el que cal és que òbriga la negociació amb els representants dels treballadors i les treballadores de la Generalitat, i no tancar-se en banda a canviar de criteri.

Cal recordar que el motiu de discrepància que ha dut als sindicats a no signar l'acord no ha estat una diferència econòmica, ja que s'acceptava l'augment de retribucions oferit per la Generalitat, sinó que aquesta ho vol pagar en concepte d'incentius, concepte que es pot cobrar en el millor dels casos durant el període de vigència de l'acord (2003 i 2004), però després deixar de pagar-se. Després de molts anys amb pèrdues constants de poder adquisitiu, no consolidar les retribucions és l'últim menyspreu que el Govern del PP fa als empleats i empleades públics valencians.

Hui ix un autobús de voluntaris a Galícia

    Intersindical Valenciana ha organitzat i finançat el viatge de 45 voluntaris i voluntàries a Galícia el proper cap de setmana, per tal d'ajudar en les tasques de neteja de les platges gallegues de les restes de fuel provinents del vessament del "Prestige". Es tracta d'un grup de persones integrat fonamentalment per funcionaris i funcionàries de l'Administració i de les Institucions Sanitàries de la Generalitat Valenciana.

    El viatge, organitzat en col·laboració amb ADEGA (Asociación de Desarrollo Ecolóxico de Galicia), organització ecologista que duu mes i mig netejant la costa gallega, s'iniciarà hui per la vesprada. Els voluntaris i voluntàries tardaran de dotze a catorze hores en el viatge d'anada i un altre tant en el de tornada, en la vesprada del diumenge, dia 12, de forma que arribaran de tornada a València el dilluns de matí. I tot això, si l'oratge que domina en les últimes hores el nord i el centre de la península no els ocasiona algún retard.

    La pallisa paga la pena per a l'organització sindical, ja que es tracta d'un exercici de solidaritat, en especial en els caps de setmana com aquest, quan els voluntaris no poden aprofitar les vacances, com va passar amb les passades de Nadal i Cap d'Any.

En aquest sentit, la única taca d'insolidaritat, a afegir a la taca de fuel del "Prestige", ha estat la negativa del Director General de la Funció Pública, Joaquín Segarra, a donar dos dies de permís extraordinari per als funcionaris dependents del seu departament que participen en el viatge. Segons va manifestar als representants del sindicat, ell no es negava a que la gent anara... en les seues vacances, en les festes, demanant permisos sense sou... etc.

10 de gener de 2003
STAPV-Intersindical Valenciana
Sector de Generalitat Valenciana