correus electrònics


índex correus electrònics

 

JULIOL 06

dll dm dc dj dv ds diu
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sumari

 
 

31/07/06

Intersindical Valenciana demana la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública. El Sindicat recorrerà la negociació del PAVACE sobre condicions laborals del personal de la Generalitat Valenciana. Convocatòries de proves selectives: data de les proves. Borsa de substitucions d'Alacant, ordenada per ordre alfabètic.
 
 

26/07/06

Manifestació en record de les víctimes de l'accident del 3 de juliol. Concurs de TMEM: adjudicacions i presa de possessió. Borses de substitucions de Fisioterapèutes i Educadors d'Educació Especial.
 
 

24/07/06

Convocada Mesa Sectorial per al dimecres, 26 de juliol: el Consell prioritza el Cos d’Advocats per damunt de les necessitats de la Generalitat. Oferta Pública, només per a Advocats. A pesar de les propostes conjuntes de tres organitzacions sindicals, fracassa la negociació de la modificació de la Llei de la Funció Pública.
 
 

21/07/06

Nota de tall provisional del concurs-oposició del grup E d'Administració General.
 

20/07/06

La conselleria de Justícia retira el decret de condicions de treball per no tenir el permís d'Hisenda: La Conselleria d'Hisenda paralitza el “Pla Concilia” valencià. Llistat provisional fase concurs convocatòries 06 i 07/2004, del grup E administració general.
 
 

19/07/06

Moltes llistes d'admesos a convocatòries al DOGV. Nou llistat d'aprovats del Cos d'Inspectors de Tributs. La reforma de la CCT s'ajorna per a millor ocasió.
 
 

18/07/06

La Mesa Sectorial negociarà el Decret de Condicions de Treball. Convocada la negociació sobre la reforma de la CCT.
 
 

17/07/06

La Generalitat no introduirà canvis substancials en el decret de condicions de treball. Concurs d'Educadors d'Educació Infantil. Borsa de substitucions de subalterns per a la conselleria de Cultura, Educació i Esport. Concurs del grup C amb mobilitat horitzontal.
 
 

13/07/06

Què passa amb les ajudes socials?. Convocades les proves selectives per a ATS/DUI. Puntuacions provisionals del concurs de Tècnics Mitjans de Promoció Lingüística.
 

10/07/06

Resultat del concurs de grup E amb mobilitat horitzontal. Concurs de Documentalistes. Comunicat de premsa del Sindicat Ferroviari-Intersindical Valenciana. In memoriam.
     
 
 

   
 

Intersindical Valenciana demana la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública

El Sindicat recorrerà la negociació del PAVACE sobre condicions laborals del personal de la Generalitat Valenciana.

Intersindical Valenciana exigeix la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública per negociar les condicions de treball del personal que treballa a la Generalitat Valenciana. El Sindicat considera que la convocatòria del PAVACE per negociar aquest assumpte i crear la Mesa pel Diàleg Social de la funció pública vulnera la legislació laboral i usurpa les competències de la Mesa General de Negociació i de les Meses Sectorials legalment establertes.

La Intersindical Valenciana considera inacceptable que a l'àmbit del PAVACE es convoque a sindicats que només representen el 49% de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana, a la CIERVAL que no representa a ningú en el món de les Administracions Públiques i, mentrestant, no es convoque als sindicats Intersindical Valenciana, CEMSATSE i CSI-CSIF  que representen el 51% de la Mesa General.

CCOO i UGT tenen 22.225 vots del personal de la Generalitat. Intersindical Valenciana, CEMSATSE i CSI-CSIF 25.703 vots. Ara bé, si es té el compte a la totalitat de sindicats amb representació en la Generalitat Valenciana, sense comptar a UGT i CCOO, el nombre de vots és de 40.318 d'un total de 62.543 vots en les passades eleccions sindicals.

Per tot açò, el Sindicat considera que no es pot negociar cap assumpte referit a les condicions laborals del personal de la Generalitat Valenciana en un marc que no té competències per fer-ho, sinó que s'ha de convocar l'òrgan legalment establert. No és excusa que la Generalitat Valenciana vulga aplicar el Pla Concilia a docents, sanitaris i personal de justícia i de l'administració del consell, ja que, en eixe cas, té un òrgan de representació sindical que ha de negociar-les avalat pel vot de cada empleada i empleat públic en les passades eleccions sindicals. Ni l'Administració Valenciana ni els sindicats UGT i CCOO, malgrat que els pese, poden obviar els resultats electorals que no els dóna la majoria sindical ni la potestat de transgredir la legislació vigent.

Intersindical Valenciana recorrerà davant els tribunals de justícia qualsevol acord que es prenga el proper dia 3 d'agost que afecte les condicions laborals del personal de la Generalitat Valenciana, ja que estarà vulnerant-se un dret fonamental reconegut a la Constitució que és el de la llibertat sindical. A més, demanarà la depuració de les responsabilitats polítiques i jurídiques dels càrrecs que avalen aquesta actuació il·legal i antidemocràtica. El Sindicat recorda que existeix una nombrosa jurisprudència al respecte i espera que la Generalitat Valenciana no es pose fora de la llei.

Per acabar, Intersindical Valenciana demana que s'acabe amb la política de "cortijo" que un sector de la Generalitat i determinats sindicats fan en les Administracions Públiques. Per al sindicat, cal que la democràcia entre en les relacions laborals del món públic, en el conjunt de les administracions públiques i que es repecte el pluralisme sindical i la veu de les empleades i empleats públics.

Convocatòries de proves selectives: data de les proves

El DOGV de 26 de juliol de 2006 venia carregat de notícies relacionades amb convocatòries de l'Oferta de 2004:

A. Llistes definitives d'admesos i exclosos a les proves selectives d'accés a les categories que es relacionen a continuació i es convoca als aspirants admesos a la realització de la primera part de la prova:

 • Informàtics grup B, accés lliure, Convocatòria 38/04, torn de discapacitats, Convocatòria 39/04, i promoció interna, Convocatòria 40/04. La primera part de la prova que tindrà lloc el pròxim dia 11/11/06 (dissabte), a les 10:00 hores
 • Enginyers industrials, accés lliure, Convocatòria 61/04 i promoció interna, Convocatòria 62/04. La primera part de la prova que tindrà lloc el pròxim dia 21/10/06 (dissabte), a les 10:00 hores
 • Enginyers forestals, accés lliure, Convocatòria 63/04, discapacitats, Convocatòria 64/04, i promoció interna, Convocatòria 65/04. La primera part de la prova que tindrà lloc el pròxim dia 28/09/06 (dijous), a les 10:00 hores
 • Psicòlegs, accés lliure, Convocatòria 66/04, discapacitats, Convocatòria 67/04, i promoció interna, Convocatòria 68/04. La primera part de la prova que tindrà lloc el pròxim dia 28/09/06 (dijous), a les 10:00 hores
B. Adfjudicació de destinacions als aspirants que han superat les proves selectives de la Convocatòria 10/2004.

C. Concursos: adjudicació de destinacions: Concurs de mèrits núm. 29/2006, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa funcionarial, sector administració especial, grup B, tècnic mitjà servici joventut de l'IVAJ.

D. Nomenament de funcionaris de carrera als qui van superar les proves selectives d'accés al grup A, sector administració especial, metges del treball, convocatòria núm. 10/2004.

Borsa de substitucions d'Alacant, ordenada per ordre alfabètic

Els companyes i les companyes d'STAPV-Intersindical Valenciana d'Alacant tenen a la vostra disposició les borses de substitucions de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la província d'Alacant de les categories d'Educadors d'Educació Especial i de Fisioterapeutes, ordenades per ordre alfabètic.

31 de juliol de 2006
 


 
 

MANIFESTACIÓ DIJOUS dia 27 de juliol a les 19:30 hores
plaça de Sant Agustí de València
 
EN RECORD DE LES VÍCTIMES DE L'ACCIDENT DE 3 DE JULIOL
PER UN FERROCARRIL SEGUR, PÚBLIC I SOCIAL
MÉS INVERSIONS, JA
 Sindicat Ferroviari-Intersindical Valenciana

Concurs de TMEM: adjudicacions i presa de possessió

RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2006, de la Direcció General d’Administració Autonòmica, per la qual s’adjudiquen destinacions als participants en el concurs de mèrits núm. 97/2005, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa funcionarial, sector administració especial, grup B, tècnics mitjans especialistes en menors.
L'acte de presa de possessió, tindrà lloc el dia 2 d'octubre de 2006, a les 09:00 hores
 

Borses de substitucions de Fisioterapeutes i Educadors d'Educació Especial

La web de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport ha publicat les llistes definitives de les borses de substitucions de les tres províncies de Fisioterapeutes i Educadors d'Educació Especial.

26 de juliol de 2006
 


 
 

Convocada Mesa Sectorial per al dimecres, 26 de juliol

El Consell prioritza el Cos d’Advocats per damunt de les necessitats de la Generalitat

Divendres 21 es va convocar Mesa Sectorial de la Funció Pública per a dimecres, 26 de juliol, amb el següent ordre del dia:

 1. Negociació del projecte de decret del Consell de la Generalitat, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública del 2006 per al personal de l’Administració del Consell de la Generalitat.
 2. Negociació del projecte de decret del Consell de la Generalitat, pel qual es regulen les condicions de treball del personal al servei de l’Administració del Consell i els seus organismes autònoms.
Respecte del segon punt de l’ordre del dia, ja coneixeu el punt de vista de STAPV-Intersindical Valenciana: el decret de condicions de treball podria estar millor, però no ens hi oposem, ja que millora, tot i que parcialment, el decret anterior. La única cosa que ens fa patir és saber si finalment Hisenda enviarà a temps el certificat d’existència de crèdit pressupostari suficient, sense el qual no es pot negociar. Arribarà?, no arribarà? Ui, quins nervis!!

Oferta Pública, només per a Advocats

El Consell ha decidit de repent que cal impulsar el Cos d’Advocats a tota pressa, tot i que han tingut des d’octubre passat per a fer-ho. Per a d’això, no han dubtat a forçar la negociació no una, sinó dues vegades. Si la setmana passada “negociaven” per sorpresa la RLT de l’Advocacia General, aquesta volen aprovar també per sorpresa una Oferta Pública d’Ocupació (OPO) per a 2006 consistent únicament en places del Cos d’Advocats. Així, es convoquen:
 • 72 llocs de treball per al procés reservat al personal que actualment realitza les funcions d’assessorament i representació i defensa en judici (assessors/es i lletrats/des).
 • 10 llocs per al torn lliure.
No ens oposem a la convocatòria destinada a que els companys i les companyes que actualment ja realitzen les funcions puguen consolidar la situació i entrar al nou Cos: la veritat és que ja ha passat massa temps en un procés ple d’incoherències, retards inexplicables i maniobres fosques. I, vist el vist, ens reafirmem en la nostra opinió inicial que el millor haguera estat una adscripció directa. Però, ja que s’ha aprovat la llei, el millor és enllestir el més aviat millor.

El més sorprenent és que diverses organitzacions, entre les quals es troba STAPV-Intersindical Valenciana, hem estat en els darrers mesos insistint en la necessitat de publicar una nova oferta pública d’ocupació. No solament per al Cos d’Advocats, sinó per a molts altres col·lectius: hi ha col·lectius que no han estat inclosos en l’Oferta de 2004 i dels quals fa més de 12 anys que no hi ha proves selectives; d’altra banda, hi ha col·lectius en els que les places ofertes en 2004 eren francament insuficients per a disminuir seriosament la interinitat. I, finalment, tenim que la promoció interna cal desenvolupar-la molt més (especialment la de reconversió d’Administració General).

Per això, STAPV-Intersindical Valenciana s’oposarà a que s’aprove una OPO solament amb places del Cos d’Advocats.

A pesar de les propostes conjuntes de tres organitzacions sindicals, fracassa la negociació de la modificació de la Llei de la Funció Pública

Dijous, dia 20 de juliol, es va reunir la Junta de Portaveus de la Mesa General de la Funció Pública per a estudiar les propostes de modificació de la Llei de la Funció Pública Valenciana. La reunió va ser un absolut fracàs, ja que la representació sindical no va donar suport les principals reformes plantejades per l’Administració.

Concretament, l’Administració volia incloure la comissió d’una falta greu o molt greu com a causa de cessament del personal interí (STAPV-Iv es va oposar per entendre que ja està inclòs en la separació del servei); també volien estendre la possibilitat d’adscripció de personal docent i sanitari en l’Administració fora de les administracions sanitària i docent. Per últim, volien estendre el casos de lliure designació a huit casos, incloent els caps de servei en general, els conductors de consellers, els reservats a personal docent o sanitari i el Gabinet del President en la seua totalitat.

Al seu torn, algunes organitzacions sindicals vam presentar un document conjunt de propostes per a millorar la Llei de la Funció Pública. Adjunt al present correu us remetem un document amb les propostes conjuntes presentades per STAPV-Intersindical Valenciana. UGT i CCOO.

24 de juliol de 2006
 


 
  Nota de tall provisional del concurs-oposició del grup E d'Administració General

A les seus de STAPV-Intersindical Valenciana disposem d'una graella amb les notes de la fase d'oposició i la puntuació de la fase d'e concurs de les Convocatòries 6 i 7/2004, d'accés al Grup E d'Administració General (subalterns). Aquest creuament  no té valor oficial: només és una aproximació al resultat final.

Les notes de tall provisionals són:
 • Convocatòria 6/2004 (torn lliure): 73,45 punts
   
 • Convocatòria 7/2004 (torn de discapacitats): 64,55 punts.
Recordeu que el termini d'al·legacions és de 10 dies, fins el 1 d'agost.


21 de juliol de 2006
 


 
  La conselleria de Justícia retira el decret de condicions de treball per no tenir el permís d'Hisenda

La Conselleria d'Hisenda paralitza el “Pla Concilia” valencià

La Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques va retirar de la negociació ahir, mitjançant el seu representant, el Secretari Autonòmic Rafael Sanús, el projecte de decret de condicions de treball del personal al servei de la Generalitat Valenciana, per faltar un certificat preceptiu que havia d'emetre la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.

Durant la reunió també es va tractar sobre la Relació de llocs de treball de l'Advocacia General, que ha passat el tràmit sense que cap sindicat li haja donat el vist-i-plau, per no haver-se negociat junt a la resta, fa poc més d'un mes, i amb la trista explicació que llavors "no s'havia publicat el Reglament". Respecte del contingut, el que ja se sabia: grans classificacions per als llocs del Cos de Lletrats, declaració de "a amortitzar" dels llocs que actualment tenen atribuides les funcions d'aquell i classificacions normaletes per a la resta; sobta passar d'un A 26 E049 dels nous llocs d'Advocat a un D 12 E005 que tenen certs auxiliars, entre els quals els dos únics d'Alacant!

També va passar el tràmit el projecte de decret del Consell de la Generalitat, pel qual s’atribueix a la Conselleria de Sanitat la gestió dels llocs de treball i del personal de Salut Pública. En efecte, segons esperàvem, compleix el compromís al que arribàrem algunes organitzacions sindicals –entre les quals STAPV-Intersindical Valenciana- amb els representants de la conselleria de Sanitat, i els llocs de treball d’administració general no han estat transferits a Institucions Sanitàries.  Tanmateix, no passa el mateix amb tot el personal laboral i alguns dels llocs, tot i ser laborals, passaran a Institucions Sanitàries i a estar classificats com a funcionarials especials.

Pla Concilia valencià, retirat

La retirada s'ha produït en el marc de la reunió que va mantindre ahir la Mesa Sectorial de la Funció Pública. El certificat que faltava en l'expedient era relatiu a la dotació pressupostària suficient per a poder fer front a les mesures que conté el projecte de decret, i és preceptiu, ja que la legislació valenciana obliga a comptar amb aquest certificat per a poder procedir a qualsevol negociació.

Precisament aquest requisit ha bloquejat els darrers anys la negociació de múltiples assumptes entre la Generalitat i els sindicats més representatius, ja que es converteix en una espasa de Damocles damunt dels caps de la conselleria de Justícia, que no disposa aixi de cap marge de maniobra i les seues competències resten, al cap i a la fi, inútils.

El Secretari Autonòmic, Rafael Sanús, ha afirmat comptar amb el vist-i-plau verbal de la conselleria d'Hisenda, però ha preferit ajornar el punt de l'ordre del dia a l'obtenció del certificat oficial. La nova reunió de la Mesa Sectorial podria tindre lloc la setmana que ve.

El decret bloquejat havia d'incorporar a l'Administració del Consell determinades mesures aprovades en el conegut Pla Concilia del Ministeri d'Administracions Públiques, així com d'altres relatives a la protecció de la dona treballadora objecte de violència i la conciliació de la vida personal i laboral. Per tant, gràcies a la conselleria d'Hisenda, les funcionàries i els funcionaris no gaudirem de permisos que altres treballadors de l'Estat sí poden gaudir, com el permís per paternitat i altres per a atendre menors, persones discapacitades i persones majors a càrrec del personal empleat públic.

Gràcies, senyor Camps (Gerardo), per entrebancar la negociació des de fa tres anys!
Gràcies, senyor Camps (Francisco), per mantenir un equip que no para de fer-se la punyeta entre ells jugant amb els interessos i els drets de les funcionàries i funcionaris!

Llistat provisional fase concurs convocatòries 06 i 07/2004, del grup E administració general

Ja esta penjat al tauler d'anuncis de la Conselleria de Justicia, Interior i Administracions Públiques (carrer Micalet, 5) i  a la pàgina web de la Generalitat: http://www.cjap.gva.es/estaticas/wj/notas_grupo_e.html el llistat provisional amb les puntuacions de la fase de concurs del concurs-oposició del grup E, administració general, convocatòries 06/2004 i 07/2004, torn lliure i discapacitats.

El termini d'al·legacions comença demà i serà de 10 dies, és a dir, fins el 1 d'agost.

20 de juliol de 2006

 


 
  Moltes llistes d'admesos a convocatòries al DOGV

El DOGV d'ahir, 18 de juliol de 2006, va publicar moltes resolucions que publiquen llistes provisionals d'admesos i exclosos de les següents convocatòries d'accés a la Funció Pública:
 • Arqueòlegs, torn d'accés lliure, Convocatòria 88/04, i de promoció interna, Convocatòria 89/04
 • Arquitecte tècnic, pel sistema de promoció interna, Convocatòria 87/04, torn d'accés lliure, Convocatòria 85/04 i torn de discapacitats, Convocatòria 86/04
 • Ajudant Arxius i Biblioteques, torn de discapacitats, Convocatòria 94/04, de Promoció Interna, Convocatòria 95/0, i torn d'accés lliure, Convocatòria 93/04
 • Facultatius d'Arxius i Biblioteques, pel sistema de promoció interna, Convocatòria 81/04 i torn d'accés lliure, Convocatòria 80/04
 • Delineants, torn de discapacitats, Convocatòria 91/04, i torn d'accés lliure, Convocatòria 90/04
 • Tècnic Mitjà Documentació, promoció interna, Convocatòria 97/04 i torn d'accés lliure, Convocatòria 96/04.

En tots els casos, el termini per a presentació d'al·legacions és de 10 dies hàbils des de la publicació, i acabarà el dia 29 de juliol.

Nou llistat d'aprovats del Cos d'Inspectors de Tributs

El Tribunal de la Convocatòria 29/04, de proves selectives per al Cos d'Inspectors de Tributs, ha decidit procedir a la publicació, de nou, de la relació d'aspirants que han superat la primera part del segon exercici, per haver detectat errors en la primera publicació.

Es convoca als aspirants que han superat aquesta prova a la realització de la segona part del segon exercici el dia 14 de setembre de 2006, a les 9:30 hores. Mitjançant un nou acord es publicarà pròximament el lloc de realització de la prova.

La reforma de la CCT s'ajorna per a millor ocasió 

[Resolució 26/01/02]

Ahir, 18 de juliol, es va reunir la Direcció General d'Administració Autonòmica amb els sindicats presents en la Mesa Sectorial per a analitzar la proposta de l'Administració sobre la reforma de la CCT. El mateix director va reconéixer que no volien reformar res, sinó millorar la redacció de l'acord vigent. La veritat és que també introduïen canvis, que, per molt menors que els parega als representants de l'Administració, no es veien compensats per cap avanç en la negociació, com ara que hi haja un representant de la conselleria d'Hisenda que puga certificar que es pot negociar una determinada proposta.

Per tot això, els sindicats convinguérem en demanar la retirada del document, cosa que així va efectuar la DG d'Administració Autonòmica. La CCT, continuarà amb l'acord vigent.

19 de juliol de 2006

 


 
  La Mesa Sectorial negociarà el Decret de Condicions de Treball

La Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques ha convocat una reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública per a demà, 19 de juliol, a les 13 hores, amb el següent ordre del dia:
1. Negociació de la Relació de Llocs de Treball de l’Advocacia General de la Generalitat.
2. Negociació del projecte de decret del Consell de la Generalitat pel qual es regulen les condicions de treball del personal al servei de l’Administració del Consell i els seus organismes autònoms.
3. Negociació del projecte de decret del Consell de la Generalitat, pel qual s’atribueix a la Conselleria de Sanitat la gestió dels llocs de treball i del personal de Salut Pública. [1] [2]
La convocatòria va arribar ahir a darrera hora, per la qual cosa no s’ha pogut analitzar la documentació relativa als assumptes previstos. Això no obstant, demà estarem en disposició d’ampliar aquesta informació i mentre podem dir el següent:
a) El correu de STAPV-Intersindical Valenciana d’ahir, 17 de juliol de 2006, ja informava del contingut de la reforma de l’actual Decret 34/1999, ara “projecte de decret del Consell de la Generalitat pel qual es regulen les condicions de treball”, així com de l’opinió d’aquesta organització sindical, que podem resumir com que es millora, sens dubte, però la reforma queda lluny de les expectatives que havia alçat.

b) Pel que fa al projecte de decret del Consell de la Generalitat, pel qual s’atribueix a la Conselleria de Sanitat la gestió dels llocs de treball i del personal de Salut Pública, tot i no haver pogut estudiar el text del decret, esperem que complisca el compromís al que arribàrem algunes organitzacions sindicals –entre les quals STAPV-Intersindical Valenciana- amb els representants de la conselleria de Sanitat, i els llocs de treball d’administració general no es transferesquen a Institucions Sanitàries.
Continuarem informant…

Convocada la negociació sobre la reforma de la CCT

Es coneix que quan els dóna la vena… ara toca negociar-ho tot en una setmana!

La DG d’Administració Autonòmica (àlies Funció Pública) ha convocat per a hui mateix, 18 de juliol, una reunió per a tractar sobre el projecte d’acord de modificació del funcionament de la Comissió de Condicions de Treball (CCT). La primera proposta de l’Administració fou esmenada ¡¡en febrer!! Per les organitzacions sindicals, per la qual cosa no es pot afirmar que s’hagen afanat massa.

El document que proposen ara introdueix la negociació prèvia en cada conselleria, tot i que amb supervisió de Funció Pública, la qual cosa pot arribar a donar cert joc per a l’aprovació de les propostes sindicals, però no s’estableix la presència de responsables de Pressupostos, que al cap i a la fi tenen la potestat d’aprovar o vetar qualsevol proposta i, en canvi, no estan representats en el procés. Per tant, l’escepticisme ens embarga abans de la reunió.

18 de juliol de 2006
 


 
  La Generalitat no introduirà canvis substancials en el decret de condicions de treball

Durant les darreres setmanes, la Direcció General d'Administració Autonòmica ha "negociat" amb els diferents sindicats per separat les propostes que cadascun d'ells van presentar per a millorar la proposta de nou decret de condicions de treball (que ha de substituir el Decret 34/1999). Concretament, el 12 de juliol es va efectuar la reunió amb STAPV-Intersindical Valenciana. I el resultat és decebedor, si el comparem amb les expectatives.
En primer lloc, val a dir que els representants de la conselleria van explicar que la seua intenció era introduir clàusules que ajudaren a la "conciliació" de la vida laboral i familiar. I és cert que en eixe camp es millora respecte de la situació anterior, però es fa només a base d'adaptar i millorar -també cal reconéixer-ho- el Pla Concilia (permís de paternitat, modificació del de maternitat, cura d'infants i persones dependents...).
En segon lloc, s'adapta el decret a les mesures introduïdes a partir de la Llei de Protecció Integral contra la Violència contra les Dones, la qual cosa és un altre aspecte positiu. També hem de dir que s'ha estat generós en determinades clàusules, la qual cosa també és d'agrair.

Per últim, no s'accepta cap altre canvi, excepte els de redacció o de coherència del text: no es millora en vacances, ni en horari ni en jornada. I, en negociar un nou text -recordeu que estem parlant d'una nova redacció completa del decret- s'esperava una major receptivitat per a la negociació.

Ara cal que convoquen la Mesa Sectorial on es negociarà "oficialment" el document, amb tots els sindicats presents. Serà el moment de conéixer el text de l'Administració modificat amb les aportacions sindicals i també de fer una valoració més acurada.

Concurs d'Educadors d'Educació Infantil

El DOGV de hui, 17 de juliol, publica la Resolució de 7 de juliol de 2006, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'adjudiquen destinacions als participants en el concurs de mèrits número 152/2005, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa funcionarial, sector administració especial, grup C, educador d'escola infantil, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.

El personal que ocupa lloc de treball i ha obtingut destinació en el Concurs, cessarà d'ofici el dia 23 de juliol de 2006. Igualment, cessarà d'ofici en la mateixa data, el personal que estiga ocupant un lloc de treball adjudicat.
La presa de possessió tindrà lloc el dia 24 de juliol de 2006, a les 10:00 hores, segons la província en què radique el lloc:
a) Direcció Territorial de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport a Alacant, C/ Carratalá, 47.
b) Direcció Territorial de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport a Castelló, Avda del Mar, 23.
c) Direcció Territorial de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport a València, C/ Gregorio Gea, 14.

Els efectes administratius i econòmics seran de dia de la presa de possessió.

Borsa de substitucions de subalterns per a la conselleria de Cultura, Educació i Esport

La pàgina web de la Generalitat va publicar divendres, 14, les llistes de la borsa de personal subaltern per a substitucions en la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, de la província de València.

Concurs del grup C amb mobilitat horitzontal

El DOGV de hui, 17 de juliol, publica la resolució de 7 de juliol de 2006, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoca concurs general de trasllats núm. 63/06-L, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa laboral, grups C i C/D, amb mobilitat horitzontal. Podrà participar en este concurs el personal contractat laboral fix al servei de l'administració del Govern Valencià que ocupe llocs de treball corresponents a les categories professionals compreses en el grup C de titulació. I, en la sol·licitud dels llocs 2.936 i 3.087, director menjador social de la Conselleria de Benestar Social, també  el personal contractat laboral fix que ocupe llocs de treball corresponents al grup D de titulació.

Les sol·licituds es presentaran en el termini de 15 dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació, és a dir, fins el dia 3 d'agost.

17 de juliol de 2006

 


 
  Què passa amb les ajudes socials?

Hem arribat a l'estiu i no s'han cobrat les ajudes socials del personal laboral, a pesar que el 25 de maig van eixir publicades les llistes de persones a les qui els corresponia cobrar, així com l'import. I hi han hagut diverses organitzacions que han promés que seria el mateix mes de maig, després que seria en juny... fins ara. Les negociacions que afecten el personal laboral les tenen segrestades dos sindicats "majoritaris", tot i no ser els úncis que estan en la mesa negociadora del III Conveni. També tenen segrestada la gestió i la informació sobre les ajudes socials. I no diuen res.

Convocades les proves selectives per a ATS/DUI

El DOGV de divendres, 7 de juliol, va publicar les Ordres de 19 de juny de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al Grup B, sector administració especial, ATS/Diplomat Universitari en Infermeria, Convocatòries 109/04, accés lliure, 110/04, torn de discapacitats i 111/04, pel sistema de promoció interna. El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils des de la publicació, és a dir, fins el 31 de juliol.

Puntuacions provisionals del concurs de Tècnics Mitjans de Promoció Lingüística

La pàgina web de la Generalitat Valenciana ha publicat ahir les puntuacions provisionals obtingudes en la fase de concurs de les proves selectives d'accés al grup B, Tècnic/a Mitjà/ana de Promoció Lingüística, convocatòries 35/2004, torn lliure, i 36/2004, torn de discapacitats. Ara les persones interessades tenen un termini de 10 dies hàbils per a presentar les esmenes i al·legacions que estimen oportunes: fins el dia 22 de juliol.

13 de juliol de 2006
 


 
  Resultat del concurs de grup E amb mobilitat horitzontal

S'ha publicat a efectes purament informatius la llista de les puntuacions definitives obtingudes pels participants en el concurs general de trasllats núm. 167/05-L, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa laboral, grup E, amb mobilitat horitzontal. Per la Direcció General d'Administració Autonòmica es dictaran les pertinents resolucions, que seran publicades en el DOGV (segurament en setembre), d'adjudicació de destinacions, amb indicació de dates de cessament i presa de possessió, així com de convocatòria del curs d'adaptació per al personal que, amb motiu de la resolució del concurs, obtinga destinació corresponent a categoria professional distinta de la seua procedència.

Pel que sembla, hi ha uns pocs canvis respecte de la llista provisional de puntuacions, per la qual cosa convé que les persones interessades comproven les seues puntuacions i adjudicacions. Podeu comprovar-les telefonant a les seus de STAPV-Intersindical Valenciana.

Concurs de Documentalistes

El resultat definitiu del concurs de trasllats de Tècnics Documentalistes, convocatòria 31/2006, s'ha publicat en el DOGV. 5301, de 12 de juliol. La presa de possessió serà demà, 14 de juliol de 2006.

Comunicat de premsa del Sindicat Ferroviari-Intersindical Valenciana

Davant l'accident ocorregut el passat dilluns 3 en la línia 1 de Metro Valencia, el SINDICAT FERROVIARI-INTERSINDICAL VALENCIANA vol manifestar davant l'opinió pública el següent:
 1. La nostra solidaritat i companyia cap a les persones afectades per eixe accident.
 2. El nostre convenciment de la profesionalitat i bon fer de tot el col·lectiu ferroviari de FGV.
 3. Exigim transparència i participació sindical en la investigació tècnica sobre les causes que provocaren el fatal accident.
 4. Considerem que les personas que viuen i treballen a la Comunitat Valenciana no mereixen les condicions d'explotació ferroviària que patim en la línia 1 de Metro Valencia, i per tant, exigim un pla concret i immediat d'inversió en infrastructura ferroviària de seguretat i en material rodant.
Fem una crida al col·lectiu ferroviari i a tota la ciutadania valenciana per a acudir a tots els actes que es convoquen per a reivindicar davant l'administració valenciana la pressa de mesures encaminades a impedir la repetició d'aquest desgraciat fet.

València 10 de juliol de 2006

In memoriam

STAPV-Intersindical Valenciana vol recordar totes les persones que van morir en l'accident del metro, amb un sentit record per dos empleats públics de la Generalitat, una companya TMEM de la residència d'Aldaia, funcionària interina en vies de consolidar la seua situació en les proves selectives que estan en marxa, i un company tècnic mitjà d'Administració General del centre d'ocupació del Servef de Vila Barberà, recent afiliat a STAPV-Intersindical Valenciana i a qui se li acabava de reconéixer el seu dret a ser nomenat funcionari de carrera del grup A per sentència. Sense ells, tots estem un poc més sols.

11 de juliol de 2006
 


 

stapv-Iv | intersindical