correus electrònics


index correus electrònics

MAIG 05

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sumari

 
31/05/05 Concentració davant la conselleria d’Hisenda. Concursos dels grups D i E d'Administració General. Concentració contra el maltractament a les dones.
27/05/05 Convocades les oposicions de TM Promoció Lingüística i d’Assistents Socials/Diplomats treball social. Prova de coneixement de castellà. Concurs i promoció interna del grup C d'Administració General. Els sindicats convoquen les comissions de seguretat i salut.
25/05/05 Convocada la comissió tècnica per a l'accés del personal discapacitat per borsa de treball. Manifestació a Sueca el 28 de maig.
23/05/05 Oposicions i concurs general del grup A d'Administració General. Assemblees per al personal habilitat de caixa fixa.
17/05/05 Concursos dels grups E i D: ampliació de terminis. Concurs del grup C d'Administració General: últimes notícies. Oposicions Investigadors de l'IVIA. Oposicions del grup D: el dia 2 de juliol. Oposicions de prevenció de riscos laborals: grup B i grup C. Altres oposicions. Decret sobre adaptació o canvi de lloc de treball.
12/05/05 Concurs del grup C: canvi de plans.
10/05/05 El concurs del grup C, en la recta final. Les llistes prioritzades dels cursos de Formació especialitzada, en el sindicat. La concentració d'Intersindical Valenciana, en la premsa.
09/05/05 Intersindical Valenciana convoca una concentració
04/05/05 Accidents laborals en la Generalitat. Què han fet els nostres delegats de prevenció?.

 
 

Concentració davant la conselleria d’Hisenda

Intersindical Valenciana ha convocat hui, 31 de maig, a les 11 hores, una concentració de delegades i delegats davant la conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació a València (Pujada del Palau, 14), junt a les centrals sindicals CSI*CSIF, CCOO i UGT.

El motiu de la concentració és protestar per la situació de paràlisi en la negociació a la Generalitat, que en gran part és responsabilitat de l’actuació de la Conselleria d’Hisenda. Així mateix, diverses decisions d’aquesta conselleria estan influint molt negativament en l’evolució de l’ocupació pública valenciana, posant pals a les rodes de la gestió de personal de les diverses conselleries. Per exemple:

 • L’aplicació de l’ordre de gestió de pressupostos, que està provocant que no es puguen cobrir ni les places vacants ni molt menys les substitucions.

 • L’absència de la conselleria de forma sistemàtica en les meses de negociació, en particular en aquelles que es parla de retribucions (com és el cas de la CCT).

Finalment, Intersindical Valenciana reclama la negociació d’un acord de legislatura que supose una recuperació del poder adquisitiu perdut pels funcionaris en els darrers anys, i que incloga una clàusula de revisió salarial, així com una reducció de la jornada laboral fins les 35 hores setmanals en tots els sectors de l’Administració dependents de la Generalitat.

Concursos dels grups D i E d'Administració General

Segons fonts solvents, el proper dilluns 6 de juny la comissió del concurs general del grup D d'Administració General es reunirà per a aprovar el llistat provisional d'adjudicació provisional i és molt posible que el mateix dia o al següent es publique eixe llistat en la pàgina web de la Generalitat i en els taulons d'anuncis corresponents.

Respecte al concurs del grup E, el día 7 de juny es celebrarà la darrera reunió de baremació previa a la adjudicació provisional, que podría estar llista i publicada a la següent setmana.

Concentració contra el maltractament a les dones

La Comissió de la Marcha Mundial de las Mujeres convoca una concentración el dimecres 1 de Junio a las 20 hores davant l'Ajuntament de València per manifestar el rebuig al constant maltractament a les dones.

Acudeix!

31 de maig de 2005
 


 

   
 

Convocades les oposicions de TM Promoció Lingüística i d’Assistents Socials/Diplomats treball social

El DOGV de 26 de maig publica ordres de 12 de maig de 2005 de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, de proves selectives de Tècnic mitjà de promoció lingüística i d’assistent social/diplomat treball social:

El mateix DOGV publica resolucions de 16 de maig de 2005 de la Direcció General d'Administració Autonòmica, que convoquen concursos de mèrits de tècnic mitjà de promoció lingüística i d’assistent social/diplomat treball social:

Per a totes les convocatòries, tant de proves selectives com de concursos de mèrits, hi ha un termini de presentació d’instàncies de vint dies hàbils, comptats des de l’endemà a la publicació, per la qual cosa el termini acaba el dia 18 de juny.

Prova de coneixement de castellà

El DOGV esmentat també publica la Resolució de 17 de maig de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es determina el lloc i la data de la realització de la prova de coneixement de castellà per als aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola en els processos selectius convocats per les ordres de 19 i 26 de novembre i 3 de desembre de 2004, convocatòries 2/2004, 6/2004 i 8/2004, per a l'accés als grups D, E i C, sector d'administració general.

Es convoca a la realització de la prova de coneixement de castellà el dia 8 de juny de 2005 a les 11.00 hores, a la Direcció General d'Administració Autonòmica, carrer del Cronista Carreres, número 11, 46003, València.

Concurs i promoció interna del grup C d'Administració General

El DOGV de 27 de maig publica la resolució definitiva del concurs general del grup C d'Administració General. La resolució per al personal que accedeix per promoció interna es publicarà el dilluns 30. Es confirma que la presa de possessió serà el dia 1 de juny per als dos col·lectius: els participants en el concurs a les 9 hores i els que accedeixen per promoció interna per reconversió, amb tota probabilitat a les 11 hores i a la seu de la conselleria de Cultura, Educació i Esports.

Els sindicats convoquen les comissions de seguretat i salut

Els sindicats presents en la Mesa General i en la Mesa Sectorial de la Funció Pública han convocat reunions de la Comissió Paritària de Seguretat i Salut en el Treball de la Generalitat Valenciana i la Comissió de Administració Pública de Seguretat i Salut en el Treball, respectivament. La part social s’ha vist forçada a convocar unilateralment les dues comissions, davant la negativa de l’Administració a convocar-les motu propio, a pesar de la previsió reglamentària de convocar-les quatre vegades a l’any. Entre els assumptes a tractar en l’ordre del dia hi ha:

 • Aplicació de la Llei de prevenció de riscos laborals

 • Estructuració i organització dels serveis de prevenció de tots els sectors

 • Plans i programes de prevenció en tota la Generalitat

 • Incidents en les conselleries de Territori i Habitatge i PROP I

 • Vigilància de la salut de les empleades i empleats públics

27 de maig de 2005
 


 

   
 


Convocada la comissió tècnica per a l'accés del personal discapacitat per borsa de treball

La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat la comissió de treball (ara ja no són "grups de treball" ni "meses tècniques", ara cal dir "comissió de treball") per a instrumentar la incorporació a l'ocupació de l'Administració del Consell de les persones amb discapacitat per al proper dijous, 26. L'ordre del dia comprèn la discussió de dos documents que tindreu en breu a la pàgina web del Sindicat:

 • Esborrany de modificació de l'ordre de borses

 • Esborrany de modificació de l'ordre que crea la comissió mixta d'estudi de les discapacitats per a l'accés a la Funció Pública.

Començant pel segon esborrany, hem de dir-vos que eixa comissió mixta d'estudi de les discapacitats per a l'accés a la Funció Pública està creada des de setembre de 2000, però ignorem si s'ha reunit alguna vegada, ja que és interna de l'Administració, està composada per quatre persones designades per Funció Pública, tres dels centres d'orientació i diagnòstic de la conselleria de Benestar social i no hi ha participació sindical. No ens consta cap actuació d'aquesta comissió. La modificació sembla centrar-se en canviar-li la denominació.

Respecte de l'esborrany de modificació de l'ordre de borses, no podem qualificar-lo sinó com una pressa de pèl. Esperem que no arribe a aprovar-se en la seua redacció actual, a la que ens oposem rotundament. Per què? Doncs perquè les mesures que introdueix suposadament en favor del personal discapacitat són pura propaganda, sense cap efectivitat real; li manquen compromisos seriosos d'incorporar realment personal amb discapacitat a l'administració; releva una profunda desconfiança sobre el treball que puguen realitzar aquestes persones, i és falaç, ja que anuncia que també es van a introduir mesures en favor de les dones maltractades i no n'hi ha ni una, mentre que per un altre costat aprofita per a introduir modificacions de fons en l'ordre de borses com qui no vol la cosa.

Si en voleu més detalls dels esborranys i de la nostra qualificació, obriu el document que acompanyem al present correu.

Manifestació a Sueca el 28 de maig
VINE i PARTICIPA!
 

Intersindical Valenciana us convoca a tots i totes a la manifestació el proper dissabte, 28 de maig, a les 19:30 hores, a la Plaça de l'Ajuntament de Sueca

Perquè el Xúquer, l'Albufera i els aqüífers són elements claus del nostre passat, present i futur.
Perquè no es pot consentir que el Xúquer i l'Albufera es transformen en clavegueres a cel obert.
Perquè no es pot permetre l'explotació indiscriminada del riu i dels aqüífers per justificar un transvasament al Vinalopó demostradament inviable.
Perquè el Xúquer, l'Albufera i els aqüífers són el cor del nostre territori i de la nostra forma de viure.

25 de maig de 2005
 


 

   
 


Oposicions i concurs general del grup A d'Administració General

El DOGV de 23 de maig de 2005 publica sengles ordres de 12 de maig de 2005, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per les quals es convoquen proves selectives d'accés al grup A, sector d'administració general:

També publica la resolució de 16 de maig de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoca concurs de mèrits núm. 64/2005, sector administració general, grup A.

Assemblees per al personal habilitat de caixa fixa

Com ha exposat STAPV-Intersindical Valenciana en diverses ocasions, la situació dels habilitats-pagadors de caixa fixa no és de cap manera satisfactòria per al personal que s'hi dedica. Des de fa temps s'observa un augment exponencial dels pagaments que es desvien a la caixa fixa, la qual cosa implica un increment substancial de les quanties que es gestionen des de les caixes. La responsabilitat del personal habilitat, per tant, lluny de dismunir, s'incrementa dia a dia. I això no està ben compensat.

STAPV-Intersindical Valenciana ha intentat parlar d'aquest assumpte diverses vegades en la Comissió de Condicions de Treball (CCT), sempre amb un resultat infructuós. En la darrera reunió, però, celebrada en març, la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques es va comprometre a convocar enguany una reunió monogràfica sobre eixe assumpte.

Per a parlar de la proposta que us semble més adequada per a presentar-la a l'Administració i negociar-la, us esperem a totes i tots el proper dijous, 26 de maig, a les 19 hores a la seu del Sindicat a València (C/ Juan de Mena, 18, baix). A Alacant, la reunió serà el dia 2 de juny, a les 18 hores, a la seu del Sindicat (Glorieta Poeta Vicente Mogica, 5, 12), i a Castelló, el dia 1 de juny, a les 17:30 hores, a la seu del Sindicat (Marqués de Valverde, 8).

23 de maig de 2005
 


 

   
 


Concursos dels grups E i D: ampliació de terminis

El DOGV del 11 de maig va publicar l'ampliació en sis mesos del termini per a resoldre les convocatòries 64/2004, grup D, i 66/2004, grup E d'administració general. Això no vol dir que es preveja esgotar el termini, sinó que no es volen xafar els dits. En principi, la DG d'Administració Autonòmica està considerant com a probable la data de l'1 d'octubre, però el nostre sindicat està indicant que seria molt millor l'1 de setembre, perquè així els centres docents començarien el curs amb tot el personal no docent en el seu lloc, i no l'haurien de canviar un mes després de començat el curs. Ja informarem de com avança la resolució d'ambdós concursos.

Concurs del grup C d'Administració General: últimes notícies

Hui, 17 de maig, s'ha publicat en el DOGV la crida a les persones aprovades de la promoció interna del grup C per a triar places el proper dia 20, divendres, a la seu de la Conselleria d'Economia i Hisenda.

Dimecres, 18, es publicaran les places que han quedat desertes en el concurs i que s'oferiran a eixes persones. Tanmateix, no es va a publicar en la pàgina web les adjudicacions definitives, com estava previst, sinó que es publicarà directament en el DOGV al voltant del dia 26. Es manté el dia 1 de juny com a data de presa de possessió, a no ser que hi haja un daltabaix.

Oposicions Investigadors de l'IVIA

També es publicava la relació definitiva d'admesos a la convocatòria 1/2004, Investigadors de l'IVIA, i es convoca a todos los aspirantes a la primera prueba que tendrá lugar el día 30 de mayo de 2005, a las 9.00 horas, en el salón de actos del IVIA.

Oposicions del grup D: el dia 2 de juliol

Moltes persones han preguntat sobre l'examen del grup D d'Administració General. El Tribunal s'ha reunit per fi i ahir, dilluns 16, van publicar en la pàgina web de la Generalitat que l'exàmen serà el proper dia 2 de juliol, dissabte. Sort a totes les persones que es presenten.

Oposicions de prevenció de riscos laborals: grup B i grup C

El DOGV núm. 5006 d'ahir,16 de maig, anuncia l'examen de les convocatòries 4 i 5/2004:

 • La Convocatòria 4/2004, grup B, Administració Especial, tècnic mitjà en prevenció de riscos laborals, tindrà l'exàmen el dia 4 de juny, a les 11 hores.

 • La Convocatòria 5/2004, grup C, Administració Especial, especialistes en prevenció de riscos laborals, tindrà l'exàmen el dia 18 de juny, a les 11 hores.

Altres oposicions

Els exàmens del grup C i E es preveuen per a després d'agost. Possiblement grup E en setembre i grup C en octubre, però no hi ha cap seguretat.

La promoció interna del grup E al D d'Administració General es preveu per a final d'any, possiblement novembre.

Les properes convocatòries sembla que seran les del grup A: convocatòries de lliure accés, per a personal discapacitat i de promoció interna i el concurs general de trasllats. Es poden convocar aquesta setmana.

Decret sobre adaptació o canvi de lloc de treball

Us en recordeu de un projecte de decret sobre adaptació o canvi de lloc de treball per incapacitat sobrevinguda? Doncs finalment el Consell Jurídic Consultiu va emetre l'informe preceptiu i es preveu que el pot aprovar el Consell el dia 20 de maig, publicant-se la setmana següent. No es van a introduir grans canvis sobre el text que va passar per la Mesa Sectorial.
 

17 de maig de 2005
 


 

   
 

Concurs del grup C: canvi de plans

Dimarts, 10 de maig us diguérem que en el mateix dia s'anava a publicar en la pàgina web de la Generalitat l'Adjudicació definitiva de les places del concurs del grup C d'Administració General. Doncs no. Ahir mateix, la comissió va ser informada que hi havia tres al·legacions presentades en temps i forma que no havien estat rebudes a temps i que cal contestar. Això modificarà les dates que us dèiem ahir, per la qual cosa ara mateix no se sap quan es publicarà en la pàgina web ni quan serà l'acte únic per al personal aprovat de la promoció interna que no té destinació definitiva. El que sembla que sí es manté de moment és la data de l'1 de juny per a la presa de possessió.

12 de maig de 2005


 

   
 

El concurs del grup C, en la recta final

Segons fonts dignes de tot crèdit, en el dia de hui, 10 de maig, es publicarà en la pàgina web de la Generalitat l'adjudicació definitiva de les places ofertades en el concurs de grup C d'Administració General. El personal aprovat en les convocatòries 6 i 7/2000, de promoció interna del grup D al C que no tinga destinació definitiva serà convocat personalment a un acte únic el dia 16 de maig, per a triar destinació d'entre les places que hagen quedat desertes del concurs. La publicació de la resolució del concurs serà la setmana que comença el dia 23 i la presa de possessió, tant per als participants en el concurs, com per a les persones aprovades [totes] de les convocatòries 6 i 7/2000, serà el dia 1 de juny.

Les llistes prioritzades dels cursos de Formació especialitzada, en el sindicat

En compliment de la normativa sobre cursos, les diferents conselleries i organismes autònoms han de comunicar als diferents sindicats les llistes prioritzades per a l'assistència als cursos del Pla de Formació Especialitzada. Com que hi consten dades personals no en podem fer una difusió a través del correu ni de la pàgina web, però podeu consultar-les en persona en les nostres seus. De moment, ja tenim les llistes prioritzades de l'IVAJ. Pròximament, la de la resta d'organismes.

La concentració d'Intersindical Valenciana, en la premsa

Podeu consultar la notícia en aquesta adreça electrònica.

10 de maig de 2005
 


 

   
 

Intersindical Valenciana convoca una concentració

Hui, 9 de maig de 2005, Intersindical Valenciana ha convocat una concentració de delegades i delegats a les 11 hores davant la seu de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques a València. Així mateix, a Alacant els delegates i les delegades d'Intersindical presentaran un escrit de reivindicació davant la delegació del Govern Valencià. Els motius per a la protesta són els reiterats incompliments de la conselleria pel que fa a la negociació:

 • Des de fa mesos i de forma reiterada aquest sindicat s'ha dirigit a diferents instàncies de la conselleria reclamant la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública.

 • El conseller es va comprometre a convocar-la per al mes de febrer, sense que es convocara cap reunió. En converses amb membres de la conselleria es va anunciar per a un poc més tard, però aquesta és la hora que han passat tres mesos sense cap notícia fidedigna del moment en què es celebrarà l'esmentada reunió. La resposta és sempre que serà "este mes".

Els assumptes que vol negociar Intersindical Valenciana són els mateixos que en l'escrit dirigit al Conseller Peralta que presentarem en novembre i del que us informàvem en el nostre correu electrònic del 12 de novembre de 2004:

"Intersindical Valenciana ha presentat hui un escrit dirigit al conseller Miguel Peralta en tant que President de la Mesa General. En ell se li expressa la queixa per haver estat convocats en novembre i no abans, es reclama una major freqüència en les reunions de la Mesa General i se li demana que s'incorporen als ordres dels dia d'aquest o de posteriors reunions els següents assumptes:

 • Reglamentació de la negociació col·lectiva de les diferents Meses de negociació.

 • Constitució de la Mesa Sectorial d’Universitats Públiques Valencianes.

 • Posada en marxa dels serveis de prevenció de la Generalitat Valenciana. Dates de creació dels llocs de treball necessaris i de la seua provisió.

 • Modificació de la normativa sobre indemnitzacions del personal que realitza desplaçaments per raó del servei.

 • Precarietat en l'ocupació pública. Reducció de la temporalitat en les plantilles dels diferents sectors i redució de les assistències tècniques.

Així mateix, i respecte de les retribucions dels empleats de la Generalitat per a 2005,  li recordem que el projecte de llei [ara ja és la llei de pressupostos] preveu un 2% de pujada general de retribucions, segons l’IPC previst. L’IPC d’enguany ja va pel 3’3% i es preveu el 3’5% en gener. També es preveu la incorporació del 20% del complement de destinació a les pagues extres, amb un total del 60%. Aquesta pujada suposa un 0’7% d’augment global anual de la massa salarial. L’impacte d’aquest augment en cada persona és diferent, ja que cal ajustar la pujada a les retribucions globals de cada empleat públic. En conseqüència, la pujada de les retribucions dels empleats públics valencians serà del 2,7% de mitjana, encara que en alguns casos serà inferior. Però, fins i tot si es pren aquesta dada com a fiable, la pèrdua de poder adquisitiu serà en 2004 d’entre un 0,6 i un 0,8%.

Intersindical Valenciana proposa al Govern Valencià que defense davant les Corts Generals la modificació de l'article 19 del Projecte de Pressupostos Generals de l'Estat, incloguent la clàusula de revisió salarial i permetent negociar un 0'5 per cent de la massa salarial per a millorar les seues condicions retributives, segons el que acorden en els seus respectius àmbits de negociació.

Intersindical Valenciana també proposa un Acord de Mesa General de la Funció Pública Valenciana que tinga vigència durant el que resta de legislatura, que incloga o tracte els següents assumptes:

 • Per a l'exercici de 2005, els complements específics augmentaran el seu import per una quantitat equivalent al 0,8% del total de les retribucions anuals corresponents a cada lloc de treball en 2004.

 • Entre els exercicis de 2005 i 2007, incorporació a les pagues extres de l'import equivalent al complement específic mensual de cada lloc de treball. Per a 2005, l'import serà l'equivalent al 33% de l'import mensual de cada complement específic o equivalent. Tant aquesta mesura com l'anterior permetran començar a recuperar poder adquisitiu perdut en els darrers anys.

 • Clàusula de revisió salarial si en finalitzar l'any l'IPC s'ha desviat respecte de l'augment de retribucions efectuat en eixe exercici.

 • Reducció de la jornada laboral setmanal fins les 35 hores. Planificació de la reducció progresiva entre els exercicis de 2005 i 2007."

Totes aquestes reivindicacions continuen vigents i no han estat ateses. Per tot això, hem REITERAT LA PETICIÓ de convocatòria de reunió de la Mesa General de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana de forma urgent. Davant la no contestació satisfactòria, Intersindical Valenciana ha decidit començar a protestar. Continuarem informant.
 

9 de maig de 2005
 


 

   

Accidents laborals en la Generalitat

El dia 28 d'abril, Dia Internacional de la Seguretat en el Treball, es van produir dos incidents en centres de treball de la Generalitat de la ciutat de València. La informació ja la coneixereu per haver estat publicada en premsa. Els fets són els següents:

 • Edifici PROP (carrer Gregorio Gea). 10.30 h: Abocament de gasos tòxics a través del circuit de ventilació. Hi va haver desallotjament de personal del semi-sotan durant dues hores i l'aire condicionat no va funcionar fins la vesprada.

 • Conselleria de Territori i Habitatge (seu central al carrer Arquitecte Alfaro). 13.00 h: Dos focus d'incendi en el garatge, amb resultat d'intoxicacions lleus de quatre persones per inhalació de gasos i un nombre indeterminat de vehicles afectats per les flames. Desallotjament de la totalitat de la Conselleria i de les oficines de Vaersa (unes cinc-centes persones evaquades).

Què han fet els nostres delegats de prevenció?

Es van presentar en els llocs dels fets de forma immedata i van comprovar quan es podia tornar als locals. El dia següent, divendres, es van reunir els comitès de Seguretat i Salut del PROP i de la conselleria de Territori i Habitatge, respectivament. El del PROP està citat el proper dia 19 de maig per a estudiar la situació i veure quines mesures cal prendre en matèria d'emergències. Abans s'han d'haver rebut tots els informes que s'han demanat a l'Administració i al Servei de Prevenció sobre el Pla d'emergències del PROP i sobre les substàncies que es vessaren durant l'incident del dia 28.

La reunió del comitè de Territori està prevista per divendres, 6 de maig. També està previst que s'hagen rebut els informes dels bombers, de la policia científica, de la conselleria i del Servei de Prevenció. Aquest cas és el més sagnant dels dos: l'incendi s'ha produït per causes no conegudes fins el moment, però hem de recordar que es tracta d'un edifici de lloguer que hagué de ser reformat de cap a peus (pagant la Generalitat) ja des del mateix moment de la creació de la llavors conselleria de Medi Ambient. A pesar d'això, la mala qualitat de l'edifici ha estat palesa en dos conats d'incendi anteriors al del dijous passat en els quadres elèctrics, el segon dels quals va provocar l'evacuació parcial de la conselleria. A d'això se suma que ni els més vells del lloc se'n recorden de la darrera pràctica d'evacuació (ni en eixa ni en cap altra conselleria...).

STAPV-Intersindical Valenciana denuncia novament la violació sistemàtica de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals per part de la Generalitat. De manera específica, el Sindicat denúncia la manca de Plans de Prevenció de Riscos Laborals, dins dels quals s'hi inclou el Pla d'Emergencia i Evacuació.

Més enllà de la ironia que els dos incidents més greus que han ocorregut enguany en la Generalitat relacionats amb la Seguretat i Salut laboral hagen tingut lloc el mateix dia que serveix per reflexionar sobre la seguretat i la salut laboral, els incidents revelen la imprevisió en què està sumida la Generalitat. Intersindical Valenciana ha demanat en diverses ocasions la convocatòria de la Comissió Sectorial de Seguretat i Salut Laboral, així com que la Mesa General en parle de forma urgent. Ni una ni l'altra petició han tingut acollida. Per aquests motius, STAPV-Intersindical Valenciana ha sol·licitat a la Generalitat la convocatòria urgent de la Comissió Sectorial de Seguretat i Salut Laboral de l'Administracio Pública.

Sovint es diu que això de la Seguretat i la Salut en el treball és cosa de la construcció, les fàbriques, el transport... però que té poca cosa a veure amb l'Administració Pública. Incidents com els d'ahir són bona mostra que els riscos existeixen, són reals, no una entel·lèquia. Cal, per tant, estar preparats. En la tasca de protegir el personal, l'Administració trobarà la nostra col·laboració. Però cal espabilar. Que no haja passat res la setmana passada no vol dir que no puga passar.

4 de maig de 2005
 


 
     

   

stapv-Iv | intersindical