correus electrònics


index correus electrònics

GENER 06

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sumari

 

31/01/06

La nova ordre de borses i el personal discapacitat. El 5% de nomenaments. Cicle de Debats de Valencians pel Canvi.
 

27/01/05

Publicada la modificació de l'ordre de borses. Noves proves selectives i concursos. Concursos. Altres assumptes.
 

23/01/06

Publicat el Pla de Formació de la Generalitat Valenciana

20/01/06

Dimarts de la Intersindical. INTERSINDICAL VALENCIANA té el gust de convidar-vos a la inauguració de l'exposició d'aquarel·les
 

19/01/06

L'Administració insinua que podem tardar molt de temps a cobrar. La Mesa Sectorial no concreta res sobre les retribucions.
 

17/01/06

Convocada la Mesa Sectorial per a tractar de les retribucions de 2006. Nova edició cursos de valencià on-line.
 

16/01/06

L'IPC augment un 3,7% en 2005: un punt per damunt de la pujada de les retribucions en 2005. En gener la nòmina augmenta només un 2%. Reunió preparatòria de una Mesa Sectorial. L'IPC de 2005 es dispara. Taula retributiva de 2006. Borses per a Correos, Renfe i per a l'INE. Moscosos extres per a 2006.
 

04/01/06

El Mundo de 30 de desembre de 2005 publicava la següent notícia. Modificació de la Llei de la Funció Pública Valenciana. Borses per a substitucions en el SERVEF.
 

03/01/06

La comissió de formació de la Generalitat aprova el Pla. El Pla de Formació per a 2006 es publicarà el 23 de gener. Convocatòries publicades al DOGV. Nomenaments de Tribunals d'Educadors d'Educació Especial i Tècnics Mitjans de Promoció Lingüística. Correccions d'errades de convocatòries.
 

02/01/06

En Nadal, el DOGV no fa vacances. Borses de Treball per a substitucions en la Conselleria d'Educació. Concursos de Trasllats: caporalies i mobilitat horitzontal grup E laborals.
     
 
 

   
  La nova ordre de borses i el personal discapacitat

La nova Ordre de 17 de gener sobre regulació de borses d'ocupació temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'administració del Govern Valencià, inclou una nova Disposició Transitòria Tercera sobre l'actualització de les borses amb les persones discapacitades.

El personal integrat en una borsa ja existent que tinga reconegut algun grau de minusvalidesa baremable ha de presentar una instància en que sol·licite la baremació de la seua situació de discapacitat en la borsa en la que estiga inclòs, tot adjuntant la documentació següent (art. 11.6 de l'Ordre):
 • Certificat justificatiu del grau de minusvalidesa igual o superior a 33 per cent expedit per l'òrgan corresponent.
 • Certificat de capacitats a l'efecte de demanda d'ocupació o, si escau, l'acreditació d'haver-lo sol·licitat.
Aquesta documentació afegirà puntuació al personal discapacitat de les borses en la següent mesura:
 • Borses derivades d'un procés selectiu:
  • Grau de minusvalidesa superior al 33%: 5 punts
  • Grau de minusvalidesa superior al 65%: 10 punts
 • Altres borses i article 8: no serà inferior al 5% ni superior al 10% de la puntuació total.
Per a borses de treball que encara no s'hagen constituït, caldrà presentar la documentació acreditativa de la minusvalidesa junt a la resta de mèrits.

El termini de presentació d'instàncies és de només 10 dies des de la publicació de l'Ordre en el DOGV, per la qual cosa finalitza el dia 6 de febrer. Si no es presenta, es decaurà en el seu dret.

El 5% de nomenaments

A més del que hem exposat, la nova ordre afegeix un apartat 3 a l'article 7 que disposa que per a garantir el 5% de l'ocupació temporal per al personal discapacitat, quan en una determinada borsa s'hagen realitzat 19 nomenaments i no hi haja entre ells cap discapacitat, el següent nomenament es realitzarà amb el primer discapacitat que integre la borsa.

Cicle de Debats de Valencians pel Canvi
 
Ètica, Política i País:

Dimecres, 1 de febrer de 2006, 19,30 hores
Sala d’Actes del Col·legi Major Rector Peset.
Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4 de la ciutat  de  València
Entrada lliure. Aforament limitat.

Participants:
MANUEL ALCARAZ, professor Dret Constitucional; director de la Seu-Ciutat Universitat d'Alacant. 
ADOLF BELTRAN, periodista i escriptor; subdelegat del diari El PAÍS/C.Valenciana
TRINI SIMÓ, historiadora de l'art i l'arquitectura, professora, Universitat Politècnica de València.
JOSEP MARIA TERRICABRAS, professor Filosofia, director Càtedra Ferrater Mora-Universitat Girona
Presenta: FRANCESC DE PAULA BURGUERA, periodista, president de Valencians pel Canvi.
I recorda:

Dimarts de la Intersindical:
L'exposició d'aquarel·les DUES TERRES, DOS PAISATGES, d'Antonio Medina, està oberta fins el 28 de febrer  a la seu d'Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18, València.

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

31 de gener de 2006
 
 

   
  Publicada la modificació de l'ordre de borses

El DOGV de dimecres, dia 25 de gener, publicava l'Ordre de 17 de gener de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, sobre regulació de borses d'ocupació temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'administració del Govern Valencià.

Noves proves selectives i concursos

El DOGV de 27 de gener publica les Ordres de 17 de gener de 2006, proves selectives d'accés al Grup B, administració especial, Arquitecte Tècnic, Convocatòria 85/04, accés lliure, Convocatòria 86/04, torn de discapacitats i Convocatòria 87/04, pel sistema de promoció interna.

També publica l'acord de 20 de gener de 2006, del Consell de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, per mitjà del qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació de 2006.

Concursos

S'han publicat les següents resolucions:
 • Convocatòria del Concurs de Mèrits núm. 05/2006, grup B, amb el requisit d'arquitecte tècnic i altres titulacions.
 • Resolució d'adjudicació de destinacions als participants en el Concurs de Mèrits núm. 45/2005, grups A i B, facultatius i ajudants d'arxius i biblioteques, cap de servei, director de la Biblioteca d'Orihuela, caps de secció i nivells 24.
Altres assumptes

També s'ha publicat la resolució de 17 de gener de 2006, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, de Correcció d'Errors de les resolucions de 27 d'octubre de 2005,  per la qual es constitueixen les borses d'ocupació temporal per al nomenament de funcionaris interins del grup A, sector administració especial, metges, i grup B, sector administració especial, enginyers tècnics d'obres públiques.
 
I recorda:

Dimarts de la Intersindical:
Exposició d'aquarel·les DUES TERRES, DOS PAISATGES, d'Antonio Medina.
Seu d'Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18.

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General

Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

27 de gener de 2006
 
 

   
  Publicat el Pla de Formació de la Generalitat Valenciana

Com us vam anunciar fa unes setmanes, el DOGV de hui, 23 de gener, publica la Resolució d'11 de gener de 2006, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoquen els cursos del Pla de Formació dels empleats públics al servei de l'administració de la Generalitat Valenciana i de l'administració local, per a l'any 2006.

Cal destacar que és l'unic pla de formació per al personal en 2006 i reuneix els antics plans de formació contínua i especialitzada (abans continuada). Es reuneixen també els cursos per al personal docent, sanitari i de les universitats valencianes. El personal de l'Administració del Consell pot triar entre el cursos dels annexos III-A i III-B, amb independència que determinat personal també puga demanar cursos dels annexos I i II si estan destinats, respectivament, en les conselleries d'Educació o Sanitat.

El termini de presentació d'instàncies comença demà, 24 de gener i estarà obert fins el 15 de febrer. Les instàncies dels cursos convocats per l'IVAP (annex III), es presentaran preferiblement a través de l'adreça d'Internet: http://www.cjap.gva.es/ivap/, sense perjudici de la seua presentació en la forma prevista en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, conforme al model que figura en l'annex III i que serà dirigit a la seu de l'IVAP (carrer Cronista Carreres, 11. 46003 València).

I recorda:

Dimarts de la Intersindical:
Inauguració de l'exposició d'aquarel·les DUES TERRES, DOS PAISATGES, d'Antonio Medina.
Dimarts 24 de gener de 2006, seu d'Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18, a les 19:30 hores

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

23 de gener de 2006
 
 

   
 

Dimarts de la Intersindical

INTERSINDICAL VALENCIANA té el gust de convidar-vos a la inauguració de l'exposició d'aquarel·les
 

DUES TERRES, DOS PAISATGES, d'Antonio Medina,
 
que tindrà lloc el dimarts 24 de gener de 2006 a la seu de la Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18, a les 19:30 hores (bus 5, 60, 80 i metro A. Guimerà).

Presenta l'acte: Pura Ferrer
Presenta la mostra: Dolors Jimeno

Què són els Dimarts de la Intersindical?

La majoria de la societat té escasses oportunitats de gaudir amb exposicions, activitats literàries i tota classe de propostes culturals i cíviques de qualitat. És sabut que al nostre país, moltes d'aquelles activitats es rebutgen sovint si no es pleguenals interessos dels poders polítics i econòmics.

Amb els Dimarts de la Intersindical s'inaugura un programa cultural lliure i autònom què, allotjat a la seu de la ciutat de València, s'obrirà a totes les persones afiliades o no, a les amigues i els amics, a la gent del barri... i a tota la societat valenciana.

Intersindical Valenciana ampliarà així el seu camp d'actuació amb una iniciativa que servirà per a presentar creadores i creadors culturals silenciats de manera sistemàtica pels espais culturals institucionals i les corporacions econòmiques i financeres.

Des de gener de 2006 els Dimarts de la Intersindical posen al servei de totes les persones interessades una oferta d'exposicions i d'actes culturals oberts a la participació lliure dels ciutadans i les ciutadanes.

Horaris de visita a l'exposició:
de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30
i de 17:00 a 19:00 h, fins el 28 de febrer

I recorda:

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

20 de gener de 2006
 


 

   
 
L'Administració insinua que podem tardar molt de temps a cobrar

La Mesa Sectorial no concreta res sobre les retribucions

La Mesa Sectorial de Funció Pública s'ha reunit hui, 19 de gener, per a tractar sobre la Concreción de las mejoras establecidas del (sic) Acuerdo de la Mesa General de Negociación, sobre medidas retributivas de los empleados públicos, en el ejercicio 2005, suscrito el 25 de octubre de 2005. Doncs bé, la reunió no ha "concretat" quines són les millores de l'Acord, sinó tot el contrari. Us ho expliquem a continuació:

En el correu electrònic de dilluns, 16, explicàvem la proposta de STAPV-Intersindical Valenciana: repartiment lineal de les quantitats resultants d'aplicar el 0,3 i el 0,4%, respectivament (a aquesta proposta també s'ha adherit CCOO). Altres sindicats no s'han definit o han acceptat un repartiment proporcional del fons constituït amb el 0,4%. L'Administració s'ha limitat a dir que els criteris que proposava eren els que ja havia "negociat" en les reunions bilaterals de la setmana passada: el fons del 0,3% tindria un repartiment lineal i el del 0,4% un repartiment proporcional. Fins ací, doncs, cap novetat. I ací han vingut els problemes, precisament del fet que no hi ha cap altra novetat:

 • La conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació no ha enviat cap representant.
 • La conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació ha certificat la massa salarial de 2005 del personal laboral i funcionari al servei de l'Administració del Consell, a excepció del que presta els seus serveis en Organismes Autònoms, de manera que, als efectes de realitzar els càlculs oportuns, continuem sense saber de quina quantitat parlem quan parlem dels fons establerts per l'Acord. La diferència no és baladí: estem parlant de més de 2000 places i funcionaris. A efectes purament informatius us transcrivim al final del correu les dades del certificat.
 • La conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques no ens ha donat les dades relatives al nombre total de places que hi ha en l'Administracio del Consell, xifra a partir de la qual es pot calcular la quantitat que a cada lloc correspon pel repartiment del fons del 0,3%.
 • La conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques no ha contestat  a les reiterades demandes d'aquest Sindicat sobre quina fórmula es proposa aplicar per al repartiment proporcional del fons del 0,4%. La qüestió, de nou, no és baladí: si és una clàusula de revisió salarial, tot i que parcial, el repartiment del 0,4% hauria de calcular-se sobre el total de les retribucions de cada persona/lloc de treball. En canvi, si s'aplica com s'ha dit verbalment (sense la fórmula, però), prenint com a criteri de proporcionalitat el complement específic (CE), és un desastre: en primer lloc, el CE és el conceptes retributiu que major dispersió presenta entre el més baix i el més alt. En segon lloc, per a cada persona el CE suposa un percentatge diferent del total de retribucions, de forma que si aquest és el criteri de proporcionalitat, el resultat no solament serà diferent en un alt grau del 0,4% que es predica, sinó que serà profundament injust: cobraran més (no ja en euros, sinó proporcionalment) aquells llocs que tenen uns CE més elevats, en detriment dels que són més baixos.

La conselleria ha contestat que proposem la fórmula, a la qual cosa se li ha dit per STAPV-Intersindical Valenciana que la fórmula que proposa és el repartiment lineal i que si ells proposen la proporcional, a ells els correspon definir la seua proposta.

A pesar de tot el que us hem contat, el President de la Mesa Sectorial, secretari autonòmic d'Administracions Públiques, continuava defensant que els criteris de repartiment calia entendre'ls com a negociats, cosa a la que s'ha negat tant el STAPV-Intersindical Valenciana com la resta de sindicats, no ja per no estar d'acord (que es pot estar més o menys) sinó perquè no sabem si estem d'acord o no amb una fórmula que desconeguem absolutament.

Per tant, l'Administració ha promés que subsanarà els defectes d'informació, però STAPV-Intersindical Valenciana va a dirigir-se a la resta de sindicats per tal que tots els presents en la Mesa Sectorial sol·licitem una repetició de la Mesa i una negociació real amb totes les dades davant.

Precs i preguntes

En aquest punt, STAPV-Intersindical Valenciana ha demanat que en la propera reunió de la Mesa Sectorial es tracten els següents assumptes, precedits o no de reunions de meses tècniques per a preparar-los:
 • Actualització dels conceptes i dels imports de les indemnitzacions per raó de servei del Decret 24/1997, que estan congelats des de llavors.
 • Actualització del Decret 34/1999 per a l'adaptació de les mesures de conciliació de la vida familiar i laboral incloses en el Pla Concilia, entre d'altres.
 • Desbloqueig dels expedients tramitats per l'article 19 del II Conveni Col·lectiu, una volta aprovada la modificació de la Llei de la Funció Pública Valenciana que permet que laborals puguen ser destinats a llocs funcionarials en cas de malaltia sobrevinguda.
També ens hem adherit a la proposta d'IGEVA de buscar fórmules per a permetre que el personal interí puga cobrar triennis. També a la d'UGT de modificació del Decret 99/1995, de retribucions, per a que s'incorporen els nous imports dels complements específics resultants de l'aplicació del que s'ha tractat en el punt primer (els fons addicionals del 0,3 i 0,4%). Els representants d'STAPV-Intersindical Valenciana no ho havien demanat perquè semblava massa obvi que s'havia de modificar, però s'han adherit perquè, vist el desenvolupament de la sessió, han conclòs que calia fer esment explícit de tota qüestió, per obvia o implícita que semble, que si no ens pot arribar a caure el pèl. En eixe moment ha estat quan el Secretari Autonòmic ha deixat caure el comentari que no ens preocupem, que tindrem moooolt de temps per a parlar i concretar aspectes de les retribucions abans que puguen fer-se efectives. A buen entendedor...

Hi ha altres assumptes que STAPV-Intersindical Valenciana ha demanat per escrit que es tracten, i per als que l'Administració no troba mai data, com són:
 • Nova regulació de la Comissió de Condicions de Treball (CCT)
 • Introducció en el Decret de Retribucions del component del complement específic per habilitació de caixa fixa.

Massa salarial de l'Administració del Consell sense organismes autònoms (2005)
(segons certificació de la conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació distribuïda en la Mesa Sectorial de 19/01/2006)

                                               Funcionaris                      Laborals                          Total
Massa salarial 2005         290.195.778,04               45.825.121,39             336.020.899,43
0,3%                                        870.587,33                    137.475,36                 1.008.062,70
0,4%                                     1.160.783,11                    183.300,49                 1.344.083,60


I recorda:

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

19 de gener de 2006
 


 

   
  Convocada la Mesa Sectorial per a tractar de les retribucions de 2006

La Direcció General d'Administració Autonòmica ha convocat finalment la Mesa Sectorial de Funció Pública que us anunciàvem ahir per a dijous, 19 de gener, a les 12 hores, amb el següent ordre del dia:
 1. Concreción de las mejoras establecidas del (sic) Acuerdo de la Mesa General de Negociación, sobre medidas retributivas de los empleados públicos, en el ejercicio 2005, suscrito el 25 de octubre de 2005.
 2. Ruegos y preguntas.
En el correu electrònic d'ahir teniu la proposta de STAPV-Intersindical Valenciana: repartiment lineal de les quantitats resultants d'aplicar el 0,3 y el 0,4%, respectivament. Cal acordar els criteris de repartiment i les quantitats en concret, per la qual cosa esperem que la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació haurà efectuat els càlculs de la massa salarial de 2005.

Nova edició cursos de valencià on-line

L'Aula virtual de l'Escola Sindical de Formació Melchor Botella d'Intersindical Valenciana informen de la nova proposta de cursos on-line. S'han dissenyat els cursos de valencià dels nivells elemental, mitjà i superior.

L’objectiu d’aquestos cursos són que l’alumne puga obtenir un domini suficient del valencià que li permeta comunicar-se oralment i per escrit en situacions formals i quotidianes. Aquest és l’objectiu de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de la Generalitat Valenciana.

Els cursos es desenvoluparan entre els mesos de febrer i juny. La presentació dels cursos es realitzarà els dies següents:
 • Alacant: dimarts 14 de febrer a les 16:30 hores a la Seu d’Alacant.
   
 • Castelló: dimecres 15 de febrer a les 17:30 hores a la Seu de Castelló.
   
 • València: dijous 16 de febrer a les 18:00 hores a la Seu de València.
Hi haurà fins a 3 sessions presencials amb una durada de 2 hores que es realitzaran a les seus del sindicat d’Alacant, Castelló i València. Els cursos es componen de deu lliçons o mòduls d'aprenentatge, a més d'un apartat de recursos i referències, on podran accedir a diferents materials sobre la matèria del curs, flexió verbal, diccionari en línia, etc.

Què és una aula virtual?

És un espai a Internet on el professorat pot ensenyar igual com ho fa en una situació presencial, i on els estudiants poden aprendre. Per entrar en aquest espai, cal accedir a la xarxa amb un navegador, identificar-s'hi com a usuari/ària i entrar al curs corresponent.

Com matricular-se?

El termini de matrícula és des del 16 de gener fins el 17 de febrer ambdós inclosos. Us adjuntem la fitxa d'inscripció per tal que l'ompliu i la lliureu en qualsevol seu de la Federació STPV- Intersindical Valenciana o en l'acte de presentació del cursos que es realitzaran segons l’horari abans esmentat, junt al justificant de l’ingrés en concepte de matrícula en el compte corrent de Caixa Popular:
 

Entitat

Oficina

D.C.

C/C

3159

0018

14

2042838421


Els preus dels cursos són 50 euros per a les afiliades i afiliats i 110 euros per als no afiliats.


Finalment, caldrà que entreu en l’aula virtual i us registreu, aquí hem posat a l'abast de tots i totes els cursos de Moodle; per a professors, alumnes i característiques, amb l'objectiu d'apropar-vos aquesta eina d'ensenyament. Aquests cursos es poden realitzar lliurement sense pagar cap matrícula, i així podreu començar a familiaritzar-vos amb l'entorn que després utilitzarem en els cursos.
 

I recorda: Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

17 de gener de 2006
 


 

   
 

L'IPC augment un 3,7% en 2005: un punt per damunt de la pujada de les retribucions en 2005

En gener la nòmina augmenta només un 2%

Com ja sabeu, les lleis de pressupostos, tant de l'Estat com de la Generalitat, preveuen l'augment de les retribucions de les empleades i empleats públics per a 2006 en un 2% respecte de les de 2005, a banda de la pujada en les pagues extres, que suposa un 1,05% addicional. En octubre es va pactar en Mesa General la dotació per la Generalitat de tres fons addicionals més: un 0,3% de la massa salarial per a un fons de pensions, un altre 0,3% de la massa salarial per a la millora de la prestació del servei públic i un 0,4% de la massa salarial per a manteniment de les condicions retributives si l'IPC de 2005 pujava més d'un 3% i arribava al 3,4% (ha estat finalment del 3,7%).

La distribució dels fons addicional esmentats en eixe acord de Mesa General s'havia de fer per les diferents meses sectorials (Justícia, Educació, Sanitat i Funció Pública), d'acord amb els criteris decidits en la Mesa General. Semblava que calia una reunió de la Mesa General abans de fer la distribució, i per això STAPV-Intersindical Valenciana l'ha reclamada sempre que ha hagut ocasió (meses sectorials de Justícia i de Funció Pública, per exemple), davant el silenci sorprenent de la resta de sindicats -especialment els signants de l'acord.

Reunió preparatòria de una Mesa Sectorial

Divendres 13 es va celebrar una reunió preparatòria de una Mesa Sectorial a celebrar aquesta setmana entre STAPV-Intersindical Valenciana i la Direcció General d'Administració Autonòmica. Segons aquesta última, no cal cap reunió prèvia de la Mesa General, ja que entenen que els criteris generals de repartiment són els que consten en el propi Acord de 25/10/2005. Per això proposen la celebració d'una Mesa Sectorial esta setmana (podria ser dijous), sempre que la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació els faça arribar abans el certificat de la massa salarial de 2005, per poder efectuar els càlculs.

Això no obstant, en la reunió es va parlar dels criteris de repartiment. STAPV-Intersindical Valenciana va proposar que tant els fons del 0,3% (millora prestació servei públic) com el del 0,4% (manteniment condicions retributives) es sumaren, es repartiren de forma lineal i s'afegiren al complement específic. Tot i que no era una negociació, l'Administració va contestar que estava d'acord en dues coses: que la xifra resultat de l'aplicació dels dos conceptes ha d'anar al complement específic i que el repartiment del fons del 0,3% ha de ser lineal. En canvi, l'Administració proposa un repartiment proporcional per a la distribució del 0,4%. Ja us informarem de la convocatòria i del desenvolupament de la Mesa Sectorial.

El que no se sap és quan podriam cobrar aquestes quantitats. És segur ja que en gener no anem a cobrar res del que es va acordar en la Mesa General: només un 2% pelat. I també és molt improbable que ho fem en febrer i març. Per això, STAPV-Intersindical Valenciana reclama de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació que es pose les piles, que envie un representant amb poder decisori a la propera reunió de la mesa sectorial i que es comprometa a pagar el que s'ha acordat el mes aviat possible.

La gestió dels fons per al pla de pensions es deixa a rebre directrius de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.

L'IPC de 2005 es dispara

L'IPC de 2005 ha estat finalment del 3,7%, quasi el doble de la pujada prevista (2%) pel Govern de l'estat. Tot i que no s'han complert les previsions més pesimistes (l'avanç de la inflació a finals de desembre era del 3,8%), la xifra és molt roïn per a les butxaques de les empleades i empleats públics. Així, amb l'augment general previst en els Pressupostos (que a la Generalitat suposa una mitjana del 2% més un 1,05% en pagues extres) més l'acord de Mesa General de la Generalitat (0,3+0,4%), a dures penes es va a mantenir poder adquisitiu, ja que el total (un 3,75% de mitjana) vé a coincidir amb l'IPC.

Taula retributiva de 2006

Teniu la taula retributiva de 2006 en la següent adreça electrònica: http://www.stapv.intersindical.org/descarregar/nomina06.pdf
(excepte en el cas d'una errada, les xifres que s'hi inclouen són definitives en tots els conceptes, excepte en el cas del complement específic, en el que s'ha calculat només el 2%, que serà el que cobrarem almenys els dos o tres primers mesos de 2006).

Borses per a Correos, Renfe i per a l'INE

Correos fa pública la llista completa de sol·licitants que ha participat en la convocatòria publicada el 23 de juliol de 2005 per a la constitució de borses d'ocupació. La consulta de dades pot efectuar-se en aquesta pàgina introduint el seu NIF/NIE. Reclamacions fins el 25/01/06.

Renfe, ha publicat  dues borses d'ocupació, sol·licituds fins el 30/01/06

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha publicat una borsa de tècnic d'Administració, sol·licituds fins el 17/01/06.

Moscosos extres per a 2006

La Direcció General d'Administració Autonòmica ha establert els dies compensatoris per a 2006, en aplicació del Decret 34/1999. Enguany tots els municipis tindran dos dies (corresponents al 24 i al 31 de desembre, que cauen en diumenge). Com sempre, és possible que alguns municipis també tinguen algun dia més, dependent de la setmana de festes locals. Les grans ciutats queden com segueix:

 • Alacant: els dos dies generals més un dia pel 24 de juny (dissabte)
 • València: els dos dies generals més un dia pel 18 de març (dissabte)
 • Castelló: només els dos dies generals

I recorda:

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

16 de gener de 2006
 


 

   
 
El Mundo de 30 de desembre de 2005 publicava la següent notícia:
 
"SEGÚN EL INDICADOR ADELANTADO DEL INE
La inflación aumenta un 3,8% este año, el mayor incremento desde 2002

Solbes califica el dato como 'malo' y achaca la subida al petróleo y a la alimentación, especialmente al repunte del aceite de oliva | El PP critica la 'pasividad' del Gobierno

La inflación subió el 3,8% en 2005, seis décimas más que un año antes, según el indicador adelantado del Índice de Precios de Consumo Armonizado (IPCA), difundido por el Instituto Nacional de Estadística (INE).
Esta tasa, que supera en cuatro décimas a la interanual de noviembre, es la más alta registrada en el cierre de un año desde 2002, cuando los precios aumentaron el 4%, y es consecuencia, principalmente, del encarecimiento del petróleo y de los alimentos frescos, principalmente el aceite de oliva.
El pasado año, los precios subieron un 3,2%. La subida de la inflación este año contrasta con los incrementos de los salarios. Las últimas cifras del Ministerio de Trabajo revelan que la subida de
los sueldos acordada en la negociación colectiva se situó en noviembre en el 2,95%.

Una cifra 'nada buena'

El vicepresidente segundo del Gobierno, Pedro Solbes, calificó el dato de "malo", aunque reiteró que el objetivo del Ejecutivo es que el próximo año la tasa de inflación termine en el entorno del 2,5%. En la rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros, Solbes dijo que aunque esta cifra no es "nada buena", la economía española "ha sabido absorber mejor la evolución del precio del petróleo" que en años como en 2002, con un alza del precio del crudo "claramente inferior" a la de este ejercicio. Según Solbes, el componente fundamental que explica la subida del IPC en diciembre fue la alimentación, muy especialmente el alza del aceite de oliva, como consecuencia de las heladas sufridas el año pasado y la falta de cosechas en el 2005, lo que ha introducido en el índice un "factor de anormalidad".


El PP critica la 'pasividad' del Gobierno

Por su parte, el secretario de Economía del Partido Popular, Miguel Arias Cañete, criticó la "enorme pasividad" del Gobierno frente a la inflación y dijo que "los datos no engañan". Arias Cañete añadió que esta cifra es "especialmente mala", ya que "no tiene en cuenta las subidas anunciadas para enero en sectores como el transporte, el gas o la electricidad", lo que plantea un panorama "muy negativo" en términos de inflación y competitividad para la economía española en 2006.

Este indicador adelantado que elabora el INE proporciona un avance de cómo evolucionaron los precios en España en diciembre y en los últimos 12 meses, antes de difundir el dato definitivo el próximo 13 de enero. Además, sirve después a Eurostat para incorporarlo al cálculo del índice de inflación en la Unión Europea y su publicación responde a la política de la oficina estadística de la UE y del Banco Central Europeo de ofrecer datos equiparables en tiempo y calidad a los que se publican en Estados Unidos."

Modificació de la Llei de la Funció Pública Valenciana <veure Llei>

Com ja és tristament habitual, el Govern ha utilitzat la via de la llei d'acompanyament a la de Pressupostos, que enguany es diu "Llei 14/2005, de 23 de desembre, de la Generalitat, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d'Organització de la Generalitat", per aplicar modificacions el Text Refós de la Llei de la Funció Pública Valenciana (LFPV), estalviant-se un veritable debat sobre quina funció pública es vol, sense negociar cap mesura amb els sindicats representatius de les treballadores i treballadors públics -prova d'això és que ni s'ha constituït la comissió que havia d'estudiar la nova llei amb la que sempre s'omplen la boca tots els responsables que hem tingut en Funció Pública en els darrers deu anys-, i, en definitiva, posant pedaços en la normativa amb la "sana" intenció de tindre les mans el més lliures possible per fer el que els dóne la real gana.

Amb aquest correu us enviem un document adjunt amb les modificacions introduïdes en la LFPV. Amb un correu posterior us en farem un anàlisi i crítica detallada.

Borses per a substitucions en el SERVEF

El DOGV de hui, 4 de gener, publica dues resolucions de 22 de desembre de 2005, de la directora general del SERVEF, per les quals es constitueixen les borses d'ocupació específica en el SERVEF per a substitucions temporals mitjançant nomenament de personal funcionari interí i personal laboral temporal: Les resolucions donen 10 dies hàbils de termini de presentació d'instàncies. Per tant, el termini acaba el proper dia 17 de gener.

I recorda:

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

4 de gener de 2006


 

   

La comissió de formació de la Generalitat aprova el Pla

El Pla de Formació per a 2006 es publicarà el 23 de gener


S’han fet dos reunions per estudiar el pla de formació especialitzada (anteriorment Continuada): La primera el dilluns 19 de desembre, on se’ns va lliurar la documentació i la segona, a petició nostra i d’altres, per poder estudiar-lo un poc i presentar propostes.

En la primera reunió, STAPV-Intersindical valenciana va observar que les accions previstes per al grups D i E eren escasses i que calia ofertar formació per a les persones que treballen en l’atenció a persones majors.

Tot i coincidir tots amb les nostres observacions, la Directora de l’IVAP ens va respondre que:
1.- Els cursos d'especialitzada els demanen directament les Secretaries Generals de les Conselleries, que són les que detecten les seues necessitats,
2.- Aquest Pla és conjunt de formació Contínua i Especialitzada i que en la part d’especialitzada hi han moltes accions formatives per als grups C, D i E, amb la qual cosa s’equilibra l’oferta per a tots els grups.
No obstant això es va comprometre a fer arribar les observacions a les Secretaries Generals.

En la segona reunió se’ns va lliurar el document definitiu amb els canvis següents
 • Benestar Social:
   
  • Curs nou  sobre “Atenció a persones majors” per a D i E.
    
  • “Atenció a persones amb alta dependència” s’obri al grup E.
    
 • Economia, Hisenda i Ocupació: 2 cursos previstos per al C i D, s’obrim a l’E.
   
 • La resta de Conselleries queda pràcticament igual.
RESUM D’INTERVENCIONS:
 • STAPV-Intersindical valenciana: En la segona reunió no presentaren al·legacions. Les de la primera s'arreplegaren.
   
 • CC.OO: Va presentar un escrit d’al·legacions, tant a la Resolució com al Pla. Les 3 al·legacions a la Resolució varen ser acceptades. Les del Pla se les reserva per a l’any vinent, donat que per a aquest ja no hi ha temps.
   
 • CSI-CSIF: Insisteix en que s’han d’ofertar cursos per als oficis (cuiners, etc.) i per al personal d’Educació Infantil i Educació Especial. En açò coindidírem tots.
   
  • La resposta va ser que són col·lectius molt menuts i dispersos i que no es disposa de les RPT de cadascú, però la Directora de l’IVAP es va comprometre a tenir les dades per al 2006 i així poder estudiar possibles accions formatives. També es va recordar que el personal d’Educació Infantil i Especial pot fer cursos en els CEFIRES homologats per la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.
    
 • UGT: No va acudir a cap de les dues reunions i va enviar un escrit qüestionant i amenaçant amb no signar el Pla si no s’accepten les seues observacions.
   
 • IGEVA: No va dir res.
OBSERVACIONS INTERESSANTS:
 • El PLA es publicarà al DOGV com a “Pla de Formació dels empleats públics....”. Per tant cal avisar que no se publicarà el Pla de Contínua per una banda i el de Especialitzada (Continuada) per altra. Tots dos formen un únic pla i dins de la resolució hi haurà un apartat de contínua i altre d’especialitzada.
   
 • El 23 de gener es publicarà al DOGV.

Convocatòries publicades al DOGV

Convocatòries de Lliure designació

 • CONVOCATÒRIA 153/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup A/B, sector indistint, a la Conselleria d'Empresa, Universitat i Ciència.
 • CONVOCATÒRIA 154/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup A, sector indistint (G/E), cap del Servei de Prestacions, a la Conselleria de Benestar Social.
 • CONVOCATÒRIA 155/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup C/D, sector administració general, cap de la Secretaria del director general, a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.
 • CONVOCATÒRIA 156/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup C/D, sector indistint, a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.
 • CONVOCATÒRIA 157/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup A, sector indistint/docent, a la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.
 • CONVOCATÒRIA 158/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncien, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, tres llocs de treball de naturalesa funcionarial, a la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.
 • CONVOCATÒRIA 159/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup A, sector indistint (G/E) a la Conselleria d'Infraestructures i Transport.
 • CONVOCATÒRIA 160/2005, de 2 de desembre de 2005, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual s'anuncia, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de naturalesa funcionarial, grup A, sector administració general, a la Conselleria d'Infraestructures i Transport.
Nomenaments de Tribunals d'Educadors d'Educació Especial i Tècnics Mitjans de Promoció Lingüística
 • RESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es nomena tribunal de les proves selectives d'accés al grup C, sector administració especial, educadors d'Educació Especial, torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 26/04, 27/04 i 28/04, respectivament.
 • RESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es nomena tribunal de les proves selectives d'accés al grup B, sector administració especial, tècnic mitjà de promoció lingüística, torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 35/04, 36/04 i 37/04, respectivament.

Correccions d'errades de convocatòries

 • CORRECCIÓ d'errades de l'Ordre de 5 de desembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es convoca oposició d'accés al grup D, sector administració general, pel torn de promoció interna, mitjançant la conversió directa de places. Convocatòria 78/04, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2004.
 • Correcció d'errades de l'Ordre de 5 de desembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es convoca curs selectiu d'accés al grup D, sector administració general, pel torn de promoció interna, mitjançant la conversió directa de places. Convocatòria 79/2004, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2004.

I recorda:

Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

3 de gener de 2006


 

   

En Nadal, el DOGV no fa vacances

Pot semblar sorprenent, ara que qui menys qui més està agafant-se els "moscosos" que li queden, però el Diari Oficial no para de publicar documents i normes de gran interés. Us en fem un resum:
 • Borses de Treball per a substitucions en la Conselleria d'Educació
 • Concursos de Trasllats: caporalies i mobilitat horitzontal grup E laborals

Borses de Treball per a substitucions en la Conselleria d'Educació  <anar>

El DOGV núm. 5.164, de dimecres, 28 de desembre de 2005, publica les Resolucions de 14 de desembre de 2005, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport que convoquen la constitució de borses de treball provincials per a substitucions temporals en llocs de treball següents:

El termini de presentació d'instàncies finalitza el dia 10 de gener de 2006.

 • Grup E, subalterns
 • Grup C, Educadors d’Educació Especial
 • Grup C, Educadors d’Escola Infantil
 • Grup B, Fisioterapeutes

Concursos de Trasllats: caporalies i mobilitat horitzontal grup E laborals

El DOGV de 29 de desembre publica els concursos que relacionem tot seguit. Hi ha 20 dies hàbils de termini de presentació d'instàncies, fins el 23 de gener:

 • Concurs de Mèrits núm. 164/2005, tres llocs de treball funcionarials, administració general, grup A, cap de Secció de Gestió Econòmica de la Conselleria de Territori i Vivenda i cap de Secció de Sancions i Recursos de la Conselleria de Sanitat, i grup B, cap de Secció Suport Tècnic de l'IVAJ.
 • Concurs de Mèrits núm. 165/2005, dos llocs de treball de naturalesa funcionarial, sector administració general, grup A, cap del Servei d'Assumptes Europeus de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, i cap del Servei de Gestió Econòmica i Administrativa, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport.
 • Concurs de Mèrits núm. 166/2005, un lloc de treball, de naturalesa funcionarial, sector administració especial, grup B, director de Residència Comarcal, de la Conselleria de Benestar Social.
 • Concurs de Mèrits núm. 168/2005, un lloc de treball funcionarial,  administració especial, grup A, cap del Servei de Condicions del Treball, de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.
Atenció: personal laboral del grup E: el termini de presentació d'instàncies és de 20 dies hàbils a comptar des del 9 de gener: fins el 31 de gener.

I recorda:

 Volem saber la teua opinió sobre l'acord de 25 d'octubre de la Mesa General. Si ja tens el model d'instància per a la consulta, envia-nos-el. Si no el tens i vols que te l'enviem, dis-nos-ho a tornada de correu.

Bon any 2006,
75é aniversari de la II República2 de gener de 2006
 
 
     

stapv-Iv | intersindical