CORREUS ELECTRONICS DEL MES DE MARÇ 2003

          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

tornar a seguiment | stapv-Iv | intersindical


Les vacants, per conselleries

Sempre expliquen en Funció Pública que, si per ells fora ("ells"=Director General), es convocarien totes les vacants a concurs, que ells no tenen cap interés en deixar de convocar-les, que si es fa és per "pressions" de les conselleries. Totes aquestes raons tenen una fàcil contraargumentació: Funció Pública hauria de resistir eixes suposades pressions pel simple fet que és la seua obligació exercir les seues competències d'acord amb les normes i sota els principis de l'eficàcia i l'eficiència. I hi ha una argumentació política: ¿tan poc pesa Funció Pública dins del Govern que es veu obligada a cedir sempre?

Potser pague la pena repassar, no obstant, els quadres que us reproduïm en el document Word adjunt. Podreu veure si aquesta conselleria pressiona o si a aquell organisme no li fan cas. En tot cas, si la raó per a no convocar totes les vacants únicament es centra en les "pressions" externes a Funció Pública, és obvi que la conselleria a la qual pertany hauria de donar exemple i publicar totes les seues vacants. Si repasseu els quadres, veureu que, ben al contrari, cinc places de la seua relació de llocs de treball han estat furtades del concurs.

En fi, cadascú que traga les seues pròpies conclusions, però no deixa de ser significatiu que en els dos casos les conselleries o organismes que encapçalen el rànquing siguen sempre les mateixes.

València 27 de març de 2003

 


Funció Pública reconeix que va "amagar" almenys 106 llocs de treball

Funció Pública ha reconegut davant el Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de València que no va convocar a concurs almenys 106 llocs de treball, encara que estaven vacants i sense reserva legal en el moment de la convocatòria dels concursos corresponents. Els certificats de Funció Pública han estat emesos a conseqüència dels recursos contenciosos plantejats per STAPV-Iv contra els concursos respectius, precísament per no haver-se publicat totes les places vacants en els concursos, en contra del que es va acordar en Mesa Sectorial.

D'aquests llocs vacants no publicats, 78 corresponen a places de cap de negociat d'Administració General, la qual cosa suposa un 22% del total de vacants. Els altres llocs de treball que Funció Pública reconeix que no ha convocat són 28 places de cap de servei d'Administració General, que suposen un 34,6% del total de vacants.

Les places no convocades estan en les següents situacions:

- Caps de Servei: 28 vacants en total
Ocupades en comissió de serveis: 16
Ocupades en adscripció provisional: 9
Ocupades per personal interí: 1
Vacants: 2

- Caps de Negociat: 78 vacants en total
Ocupades en comissió de serveis: 47
Ocupades en adscripció provisional: 16
Ocupades per personal interí: 6
Vacants: 9

STAPV-Iv considera que en aquest, com en altres assumptes, Funció Pública ha acabat per fer el ridícul més espantós, negant l'evidència davant les denúncies que faltaven llocs de treball en els concursos. De nou, la mala voluntat d'entesa i la mala fe han presidit les relacions amb STAPV-Iv. D'altra banda, el Sindicat espera que aquestes proves, junt a les argumentacions jurídiques ja presentades, faran que les resolucions judicials siguen favorables a l'obligació de l'Administració de convocar totes les places vacants a concurs.

L'aturada contra la guerra, un èxit La nova aturada de quinze minuts contra la guerra ha suposat un nou èxit de participació, amb milers i milers de treballadors i treballadores concentrats a les portes dels seus centres de treball. A la Generalitat s'han produït diverses concentracions molt nombroses, amb la qual cosa es demostra el rebuig de la immensa majoria dels empleats i les empleades públics a la barbàrie i la mort que està sembrant la intervenció a Iraq.

Per a hui encara hi han dues convocatòries: per a qui es trobe a València, a les 20:00 hores està convocada una concentració davant la seu de les Corts Valencianes; per a tota Europa, a les 22:00 hores es convida a tots i totes a apagar els llums de casa i fer una "cassolada" a les portes de casa o als balcons.

València 26 de març de 2003


Movilitzacions per la Pau:

Demà dia 26 de març, la Intersindical Valenciana crida a les treballadores i treballdors a una nova aturada-concentració general de 15 minuts a les 12 hores a les portes del centre de treball. A les 20 hores (8 de la vesprada), està convocada per la Plataforma Contra la Guerra una contentració davant les Corts Valencianes (C/ Navellos) per exigir el seu pronunciament contra la guerra. Es l'última sessió de la Legislatura.

T'esperem.

Per una altra banda informar que el Sindicat d'Estudiants ha convocat una aturada y manifestació demà a les 12 hores davant de la Facultad d'Història (Avgda. Blasco Ibañez).

València 25 de març de 2003


Recordeu que hui de 12 a 12.15 hores farem una aturada-concentració a les portes del centres de treball en contra de la guerra.També hui a les 19 hores hi hauràn concentracions-manifestacions davant les ambaixades o consolats dels EUA:

A Castelló : Plaça de la independencia
A València: Plaça Mare de Déu (Consolat EEUU c/dr. Romagosa)

Demá disabte 22 de març a les 18 hores hi hauràn manifestacions masives arreu del món.

València: Plaça de Sant Agustí, 18 h (Punt de trobada STEPV-Iv Cafés Valiente (cantonada Xàtiva-Convento Jerusalem). La manifestació anirà des de Sant Agustí per Colón fins l'Albereda.
Alacant: escales de l'IES Jorge Juan, 19 hores
Elx: Concentració Pça. de Baix (davant l'Ajuntament), a les 19 h.

A més (recorda com podem col'laborar desde casa):

POSA UNA PANCARTA "NO A LA GUERRA" EN LA TEVA BALCONADA
POSA UNA LLUM EN LA TEVA FINESTRA

LA INTERSINDICAL VALENCIANA FA UNA CRIDA PER A PARTICIPAR ALS ACTES ASSENYALATS A TOTES I TOTS ELS SEUS AFILIATS I A TOTA LA CIUTADANIA.

PARTICIPA!
NO A LA GUERRA

-------------------------

El día 24, en el DOGV es publica l'ordre per la qual es nomenen funcionaris de carrera els aspirants que han superat la funcionarització dels grups A i B de titulació, i se'ls convoca a l'acte de presa de possessió el pròxim dia 1 d'abril de 2003, amb efectes económics i administratius del dia 1 d'abril de 2003.

a) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Alacant, c/ Doctor Gadea, núm. 10, 2a, 03003 Alacant, els qui tinguen destinació a la citada província.
A les 9.30 hores Personal del grup B,
A les 12 hores Personal del grup A,

b) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Castelló, c/ Major, núm. 78, 12001 Castelló, els qui tinguen o hagen obtingut destinació a la citada província.
A les 9.30 hores Personal del grup B,
A les 12 hores Personal del grup A,

c) Sala de Juntes de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, c/ Miquelet, núm. 5 (entresòl), 46001 València, els qui tinguen o hagen obtingut destinació a la citada província.
A les 9.30 hores Personal del grup B,
A les 11.30 hores Personal del grup A, desde la lletra A fins la L.
A les 12.30 hores Personal del grup A, desde la lletra M fins la Z.

El personal excedent haurà de prendre possessió en la província del domicili que figure en la instància de participació del present procés de funcionarització.

València 21 de març de 2003


 

CONCENTRACIÓ CONTRA LA GUERRA
PAREM LA GUERRA

Com totes i tots coneixereu en la matinada d'avui s'ha iniciat la guerra a L'Iraq. Davant la brutal agressió no podem quedar-nos impasius. Des de la Intersindical Valenciana volem mostrar el nostre rebuig més contundent al que significa aquesta guerra i qualsevol altra, i continuem pensant que la solució dels conflictes no poden ser mitjançant accions violentes, sinó mitjançant solucions polítiques i pacifiques en el marc de les Nacions Unides. Des de la Intersindical Valenciana seguim pensant que les guerres no solucionen els problemes , i que aquesta guerra és necessari parar-la per a evitar la devastació que qualsevol guerra porta. L'agressió i la violència no és el camí més adequat per a buscar solucions.

Per a manifestar el nostre rebuig i la nostra indignació i dintre de les mobilitzacions promogudes contra la Guerra, la Intersindical Valenciana juntament amb la resta d'organitzacions que formen part de la plataforma contra la guerra, us adjuntem calendari i llocs de concentració.

En una societat moderna i civilitzada no cap la imposició militarista.
Acudeix a concentrar-te.
Aturem la guerra.

València 20 de març de 2003

CALENDARI I LLOCS :
Actes programats :

CONTRA LA GUERRA,MOBILITZA'T CRIDA: A LES TREBALLADORES I TREBALLADORS A TOTA LA SOCIETAT VALENCIANA LA GUERRA HA ESCLATAT:

Dijous 2O de març, 20:00 h.Actes de concentració silenciosos a les places emblemàtiques de cada municipi.

A València PLAÇA DE L' AJUNTAMENT -SEU DEL PP (Teatre Rialto );
Alacant PLAÇA DELS ESTELS;
Castelló PLAÇA DE MARIA AGUSTINA;
Elx PLAÇA DE BAIX.

A molts altres municipis també n'hi haurà concentracions Divendres· 21 de març, 19:00 h, concentracions-manifestacvions davant les ambaixades o consulats d'EUA·

Castelló. Plaça de la Independència.
València. Plaça Mare de Déu-Consolat EEUU (Dr. Romagosa).

ATURADA CONTRA LA GUERRA
DIVENDRES 21
12- 12,15 HORES
CONCENTRACIÓ PORTA DELS CENTRES DE TREBALL

Dissabte 22 de març, 18:00 h manifestacions massives a tot el món.

A València Plaça Sant Agustí 
A d'altres ciutats també n'hi hauran manifestacions

A més:

POSA UNA PANCARTA "NO A LA GUERRA" EN LA TEUA BALCONADA POSA UNA LLUM EN LA TEVA FINESTRA LA INTERSINDICAL VALENCIANA FA UNA CRIDA PER A PARTICIPAR ALS ACTES ASSENYALATS A TOTES I TOTS ELS SEUS AFIALTS I A TOTA LA CIUTADANIA. 
PARTICIPA!
NO A LA GUERRA
(Us anirem informant, en tindre més informació sobre els actes i les diferents convocatòries.


Funció Pública ataca de nou els concursos

"Pels seus fets els coneixereu..."

Valga aquesta cita bíblica per a explicar perquè els i les responsables de STAPV-Iv interpretem que Funció Pública està minant des del principi el desenvolupament dels concursos de trasllats de caps de servei, unitat i negociat d'administració general, que són els únics que s'han publicat en huit anys:

1. Convocaren els concursos sense incorporar totes les places vacants.
2. El barem incloïa una entrevista, totalment innecessària en el cas de caps de negociat i d'unitat. Això sí, gràcies a les entrevistes tenim a les comissions i als aspirants (en total, prop de dues mil persones) entretinguts durant mesos i mesos.
3. En lloc d'agrupar conselleries, convocaren concursos amb només una o dues places: visca l'eficiència!
4. S'envia una circular en què la DG ordena als membres de l'Administració interpretar sesgadament les bases de les convocatòries, provocant enfrontaments dins de les comissions i retards en el començament dels treballs de baremació. 
5. Quan es publica la sentència que confirma l'ordre de barems, Funció Pública col·labora en la confusió subsegüent, tardant setmanes en donar cap indicació del que calia o no calia fer. I ara, quan ho fa a través de la carta adreçada als presidents de les comissions que us transcrivim en el document Word adjunt, torna a confondre als membres de les comissions i als participants: ordena que "se continúe con la baremación pendiente (a excepción del apartado relativo a méritos específicos) y entrevistas de los aspirantes". En dir "a excepción" dels mèrits específics s'està instal·lant els concursos en el limb: no se sap si s'acabaran o no, ni quan podrien acabar-se, ni, en el cas que hi haja confirmació de la sentència, en quin sentit han de resoldre les comissions. ¡Menys mal que han guanyat la sentència, que si haguéren perdut açò seria per a tancar la Funció Pública i tirar la clau! 
6. Davant la sentència esmentada caben, segons fonts jurídicament ben informades, diverses solucions. Però totes coincideixen a dir que continuar i acabar els concursos amb les bases publicades és perfectament legal i ajustat a dret, ja que es cenyeixen al que preveia l'ordre de barems, amb independència de la existència de l'aute de la Sala. O, dit d'una altra manera, Funció Pública, amb l'ordre de barems a la mà, podria haver publicat els mateixos concursos, amb les mateixes bases, encara que no existira l'aute de la Sala. 
7. Aquesta solució, que sembla ser la última que vol Funció Pública, és la que menys problemes de gestió provoca: simplement s'ha d'acabar el procés, la qual cosa suposarà que es podran publicar els nous concursos de la resta de categories pendents, que és, en definitiva, el que desitgen la majoria d'empleats i empleades de la Generalitat i el que necessita la nostra Funció Pública. Segurament, per això no es vol adoptar la solució més senzilla, legal i pràctica: així no s'aconsegueix afonar cada vegada més la Funció Pública en un pou de mala gestió.

Concentració de delegats davant Funció Pública

Si el Director General de Funció Pública o el Conseller pensaven que amb la concentració del passat dia 4 s'havien acabat les mobilitzacions, estan ben equivocats. Dilluns passat els sindicats CCOO, UGT i STAPV-Intersindical Valenciana vam demanar de nou la convocatòria de la Mesa Sectorial. El Director no ha estat capaç ni de contestar que no a la petició. Davant el menyspreu que això suposa cap als treballadors i les treballadores que representem, s'ha decidit denunciar aquesta actuació al Conseller, i demanar-li que pose ordre en sa casa. Tot això, en el marc d'una concentració de delegats i delegades que ha tingut lloc hui davant la seu de la Conselleria (C/ Micalet, 5) a les 13 hores.

Demà, un quart d'hora per la pau.

Recordeu la convocatòria de tots els sindicats agrupats en la Confederació Europea de Sindicats (entre d'altres, Intersindical Valenciana) d'una aturada simbòlica d'un quart d'hora demà, 14 de març, a les 12 hores. Us convidem a seguir-la i a concentrar-vos davant els vostres centres de treball.

Bones Falles i bona Magdalena!
13 de març de 2003


Celebrada l'aturada i la concentració davant del Palau de la Generalitat

Adjunt us enviem la nota de premsa que l'STAPV-Intersindical Valenciana ha enviat a tots els mitjans de comunicació, valorant la mobilització celebrada hui. Hem de lamentar que s'han produït presions als companys i les companyes en diverses conselleries, ja que s'ha intentat que declararen si anàven a participar o no en l'aturada ABANS de que aquesta començara. Així mateix, en algun cas s'han difós informacions falses, com ara que l'aturada i la concentració no estava autoritzada, o que el temps de l'aturada calia recuperar-lo, amb la intenció evident de fer fracassar la mobilització.

Esperem que ara el Govern de la Generalitat es pose les piles, convoque la Mesa Sectorial i propose un acord més presentable que el de desembre passat.

La teua signatura pot parar una guerra

Entre les iniciatives que estan posant-se en marxa per a intentar parar una guerra en Iraq, ens arriba la de la CAMPANYA MILIONS DE VEUS CONTRA LA GUERRA. Consisteix en una arreplegada de signatures que es vol que siga massiva, i que s'ha de dur a terme aquesta mateixa setmana. Podeu imprimir el document que us adjuntem (en versió pdf en valencià i en castellà) o descarregar-lo en la nostra pàgina web: 
http://stapv.intersindical.org

El document, amb les signatures, podeu entregar-lo en les seus del nostre sindicat entre hui i el divendres 7 de març, o be en les taules d'arreplegada que s'instalaran els dies 5 i 8 davant l'ajuntament de les principals localitats.

A banda de l'anterior, el proper divendres, 7 de març, està previst un Bombardeig virtual de correus electrònics al Palacio de la Moncloa contra la guerra:
jmaznar@presidencia.gob.es

4 de març de 2003


Publicada la convocatòria del grup B d'Administració General

El DOGV de divendres, 28 de febrer, publica les ordres de 18 de febrer de 2003, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, Convocatòria 04/2000, i convocatòria 05/2000, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup B, sector administració general, torn d'acsés lliure i torn de discapacitats, respectivament, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat Valenciana de 2000.

El més sorprenent és que no s'ha publicat la convocatòria corresponent del torn promoció interna, quan habitualment es publiquen totes juntes. Tampoc no s'ha publicat dilluns, 3 de març, la qual cosa fa que comencem a sospitar que la previsió de Funció Pública de convocar tota l'oferta pública del 2000 abans d'abril és prou difícil de complir. I, la veritat, no sembla molt lògic que es retarden precíssament les convocatòries de promoció interna per reconversió que, cal recordar-ho, havien d'haver sigut publicades en l'any 2002 i encara no n'hem vist ni una.

Les convocatòries publicades (grups A i B d'Administració General) contenen unes bases que incompleixen l'Acord de 12 de juliol de 2001 de Mesa Sectorial de la Funció Pública. Aquell acord deia que les convocatòries serien en forma de concurs-oposició, amb un 40% en la fase de concurs. En canvi, ara es publica de forma que la fase de concurs suposa un 28% (100 punt la fase d'oposició i 40 la fase de concurs).

STAPV-Intersindical Valencana considera que aquestes bases són una burla de l'acord, i una burla dels motius pels quals el nostre sindicat va signar-lo. Recordem que el motiu per a recolzar que el concurs valga un 40% era que així s'apurava el que preveu el Decret 33/99, amb l'objectiu d'afavorir el més possible el personal fix d'altres grups i el personal interí (es dona puntuació pel temps treballat en eixes dues circumstàncies, encara que no tota la que demanàvem).

Les bases que s'han publicat, doncs, afavoreixen menys el personal que ja treballa en la Generalitat, siga interí o fix, que el que estava previst en l'acord. Per eixa raó, el Sindicat va a recórrer davant els tribunals aquestes convocatòries, en defensa de l'acord i de la carrera administrativa de tots i totes.

ATURADA I CONCENTRACIÓ EN LA PLAÇA DE MANISES

Recordeu que demà, a les 12 hores, està convocada una ATURADA de tres hores per CCOO, UGT i STAPV-Intersindical Valenciana. Durant l'aturada hi haurà una CONCENTRACIÓ a la Plaça de Manises. Cal que acudiu tots i totes. Amb tu, podem aconseguir-ho Per la jornada de 35 hores Per la clàusula de revisió salarial Per les pagues extres completes Pel compliment dels acords

3 de març de 2003

tornar a seguiment | stapv-Iv | intersindical