CORREUS ELECTRONICS DEL MES MAIG 2003

      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

tornar a seguiment | stapv-Iv | intersindical


HI HA HAGUT UN ERROR EN EL MODEL QUE US ENVIÀREM EL CORRECTE ÉS EL QUE US ENVIEM ARA PER FAVOR SEGUIU LES SEGÜENTS INSTRUCCIONS:

Com quedàrem en la darrera reunió efectuada, en el moment en que tinguérem clar que és possible utilitzar la via de l'extensió de sentència per a passar a Caps d'Unitat, us ho comunicaríem. Doncs bé, sembla que no ha d'haver cap problema si la demaneu, encara que estigueu en un recurs contra les RPTs. Per tant, us adjuntem el model d'extensió de sentència per a demanar la classificació com a Caps d'Unitat.

Cal que ho ompliu i que ens l'envieu, per a que el presentem per registre d'entrada. Així, els presentarem tots alhora -més o menys-, i us estalviareu haver de fotocopiar la sentència que s'adjunta (ja ho farem nosaltres).

Recordeu que la sentència només dóna efectes des del 15 d'octubre de 2001.

29 de maig de 2003


La Plataforma Aturem la Guerra de Catalunya ha convocat una cassolada el dia 24 de maig (jornada de reflexió) a les 22h.

Com que encara queden alguns dies, pensem que seria una bona idea fer que la cassolada fos estatal, per la qual cosa us agrairíem que féssiu arribar aquest e-mail a tots els racons de l'estat per mitjà dels vostres col·lectius, organitzacions o xarxes.

L'objectiu és que, al votar, ningú no s'oblidi de la guerra ni dels que ens hi han portat. Evidentement, continuem exigint la dimissió d'Aznar i denunciem l'ocupació d'Irak.

Igualment, la propera manifestació massiva la convoquem el diumenge 1 de juny a les 18h, coincidint amb la inauguració de la cimera del G8 a Évian.

¡UN MÓN SENSE GUERRES ÉS POSSIBLE!

22 de maig de 2003.


DOGV núm. 4500. Dijous, 15 de maig de 2003

RESOLUCIÓ de 5 de maig del 2003, del conseller de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es publica la llista provisional d'admesos i exclosos a les proves selectives d'accés al grup A, sector administració general, torn d'accés lliure, Convocatòria 1/2000, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de la Generalitat Valenciana de 2000.

RESOLUCIÓ de 5 de maig del 2003, del conseller de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es publica la llista provisional d'admesos a les proves selectives d'accés al grup A, sector administració general, torn de discapacitats, Convocatòria 2/2000, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de la Generalitat Valenciana de 2000.

RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2003, del conseller de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es publica la llista provisional d'admesos i exclosos a les proves selectives d'accés al grup A, sector administració general, torn de Promoció Interna, Convocatòria 3/2000, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de la Generalitat Valenciana de 2000. 

15 de maig de 2003.


STAPV-Iv augmenta un 50% de delegats i IGEVA guanya amb 23

Les eleccions sindicals del personal funcionari al servei de l'Administració del Consell de la Generalitat Valenciana es celebraren ahir, dijous, 8 de maig. Los resultats electorals han estat:

IGEVA 23 delegats/des (no es va presentar en 1999)
UGT 22 delegats/des (22 any 1999)
STAPV-IV 20 delegats/des (14 any 1999)

CCOO 15 delegats/des (18 any 1999)
CSIF 13 delegats/des (19 any 1999)
USO 3 delegats/des (8 any 1999)
CGT 0 delegats/des (7 any 1999)

La Mesa Sectorial de la Funció Pública estarà composada per IGEVA, UGT, STAPV-Iv, CCOO i CSIF. També hi serà CEMSATSE per ser present a la Mesa General de la Funció Pública Valenciana.

L'STAPV valora positivament el resultat per haver augment el nombre de vots (de 829 a 1379 (+540), i de delegats i delegades en quasi un 50% (de 14 a 20), sent l'únic sindicat, junt a IGEVA, que ho fa. Açò suposa un reconeixement a la tasca sindical feta durant els darrers 4 anys i el suport a un model sindical participatiu i revindicatiu.

Cal destacar també l'elevada participació, que fa que els sindicats presents en la Mesa Sectorial puguen negociar amb més suport per part vostra que abans. En un càlcul d'urgència, us podem dir que la participació ha superat àmpliament el 60%. La sorpresa de la nit fou IGEVA, que entra directament amb 23 delegats. És obvi que ha arreplegat una part important del vot del personal interí que ha preferit una opció que parla específicament del seu problema, front a altres sindicats que, com el nostre, també contemplem en els nostres programes la seua problemàtica específica, junt al de la resta del personal, d'una forma integrada.

Respecte del resultat d'altres sindicats, cal destacar la concentració del vot en cinc sindicats, i la desaparició o no recolzament de diverses opcions, com CGT, USO, CEMSATSE o el SI.

STAPV-Iv va a continuar, gràcies al vostre suport, treballant en la mateixa línia que fins ara, duent endavant el model de sindicat de classe, assembleari i valencià que ens caracteritza. A partir d'ara, procurarem, com hem fet fins ara, treballar amb el major consens possible amb la resta de representants elegits per vosaltres en les juntes, per tal de solucionar els problemes de tots i cadascun dels col·lectius de la Funció Pública, que són molts, i grossos.

9 de maig de 2003.


Acabem una legislatura en què l'Administració s'ha mostrat especialment dura en la seua actitud cap a les demandes i els interessos dels treballadors i treballadores de la Generalitat. Per això, en acostar-se les eleccions a Juntes de Personal, on es van a triar els vostres representants, és molt important que participeu quanta més gent millor. Amb una gran participació, donareu força a les persones que siguen elegides delegats i delegades, i, a través seu, als sindicats que les presenten. No és el mateix que aquests representen, en el seu conjunt, a un 50% de la plantilla, com en les darreres eleccions, que a un 70 o 80%. Amb la força que els donareu, podran enfrontar-se millor, si cal, a l'Administració, i estaran en millors condicions per defensar els interessos de tots i totes.

Voteu a qui vullgueu, però aneu a votar demà. Hi ha prou opcions sindicals com per a que trobeu una que s'ajuste bastant a les vostres idees. No cal dir que ens agradaria que les vostres preferències anaren en un sentit determinat, però el més important és que el vostre vot no es perda en la indefinició, en el desinterés, en el desfici de l'abstenció.

Les meses electorals

Ahir us enviàrem un correu amb les meses electorals, però ha tingut problemes en la xàrcia, segurament a causa del tamany (tenim limitat el tamany dels correus). Per això, us el tornem a enviar, i us demanem disculpes si l'heu rebut dues vegades.

Recordeu:

Horari: de 9 hores a 19 hores, excepte a Castelló, que acabarà a les 18 hores.
Documentació: dugueu el DNI, el carnet de conduir o el carnet de funcionari/ària, si en teniu.
Temps: podeu prendre el temps necessari per a anar a votar

Si teniu problemes per a acudir a votar, truqueu a les seus del Sindicat.

7 de maig de 2003


USTEA guanya les eleccions a Juntes de Personal en la Junta d'Andalusia

La Unión de Sindicatos de Trabajadores y Trabajadoras de Andalucía (USTEA), sindicat confederat amb la Intersindical Valenciana, ha guanyat les eleccions a Juntes de Personal funcionari de l'Administració de la Junta de Andalucía. Teniu els resultats en el document WORD adjunt. Aquests resultats suposen quadruplicar la seua representació (de 12 a 50 delegats i delegades), i ha estat possible per un treball constant i un programa que ha sabut posar d'acord i engrescar tant el personal fix com el personal interí (hi ha també un 30% d'interins a Andalusia), amb propostes equilibrades que permeten avançar en la consolidació de l'ocupació sense afectar els drets del personal funcionari.

Rectificació

A l'anterior correu electrònic enviat per aquest sindicat hem de fer una rectificació. Segons sembla, tant CSIF com CEMSATSE no van aprovar els dos punts de l'ordre del dia de la Mesa Sectorial. Així ho han manifestat en diverses comunicacions públiques. No era eixa la informació de què disposàvem (eren fonts de la pròpia Administració), sinó que no havien discutit cap dels punts, per la qual cosa s'entenia que mostraven la seua conformitat.

Bé, com que "lo cortés no quita lo valiente", no tenim cap dubte que, en efecte, si CSIF i CEMSATSE diuen que s'oposaren als dos punts, així seria. Això no obsta perquè continuem mantenint l'opinió que la seua postura, en legitimar amb la seua presència l'aprovació unilateral de les RPTs i dels específics E051 i E052, fou errònia, i que la seua intenció de demanar en precs i preguntes que es tractara un punt (l'acord) que hauria d'haver estat en l'ordre del dia, demostrava una actitud sumisa que va ser aprofitada pel Director General de Funció Pública per a humiliar de nou la representació dels treballadors i treballadores de la Generalitat.

Us reproduïm un missatge que ens ha arribat d'AMNISTIA INTERNACIONAL:

¡Han aprobado la lapidación de AMINA!

El tribunal Supremo de Nigeria ha ratificado la sentencia a muerte por lapidación de AMINA, y ha retrasado la ejecución de la sentencia hasta el 3 de Junio. Entonces será enterrada hasta el cuello y será apedreada, a menos que una avalancha de firmas consiga disuadir a las Autoridades Nigerianas. Amnistía Internacional pide tu apoyo a través de tu firma en su pagina Web. Mediante una campaña de firmas como ésta se salvó otra mujer en el pasado, Safiya, en la misma situación. Parece que por AMINA han recibido pocas firmas. Contacta en seguida: www.amnistiapornigeria.org . No pienses que no sirve de nada, a la otra mujer le salvo la vida. Haz circular este mensaje entre las personas que sabes son sensibles a esta amenaza de muerte horrible. Por favor, no dejéis de hacerlo..... Gracias

6 de maig de 2003


Mesa Sectorial de Funció Pública: s'arma el dos de maig!!

Tropes de Funció Pública "fusilen" els representants de CSIF en les tàpies de Micalet. La Mesa Sectorial de la Funció Pública convocada per a hui, 2 de maig de 2003, ha acabat com el Rosari de l'Aurora. Per començar, CCOO, UGT i STAPV-Intersindical Valenciana han declinat acudir a la reunió, donat que el Director General no ha contestat a la petició de modificar l'ordre del dia per a incloure la negociació d'un Acord sobre condicions de treball, petició que se li està fent periòdicament des de gener passat. Així, l'ordre del dia de la reunió només tenia dos punts: Relacions de Llocs de Treball i modificació del decret 99/95 per a incloure els específics 51 i 52. Davant tal desconsideració amb els treballadors i treballadores que no anaven a cobrar cap d'eixos dos específics, els tres sindicats hem considerat que la postura més digna era no acudir.

Per això, i també per a protestar per la paralització (de nou) dels concursos, s'havia convocat una concentració davant Funció Pública a les 12 hores. Per tant, estàvem a la porta, i hem esperat fins l'últim moment que canviaren l'ordre del dia i inclogueren l'acord sobre condicions de treball. CSIF i CEMSATSE, en canvi, sí que han acudit a la reunió. I no solament això, sinó que HAN APROVAT els dos punts de l'ordre del dia. A canvi, han obtingut del Director General el dret a demanar per favor en "Precs i preguntes" si podrien, si no era molta molèstia, firmar l'acord que es va quedar damunt la taula en desembre passat. Només han obtingut això, perquè el DG els ha dit que NO. Que el govern no estava disposat a comprometre el proper govern a tres setmanes de les eleccions.

Per a qui no entenga l'actitud de CSIF i CEMSATSE, cal que us informem del que contava el diari El Mundo (Comunitat Valenciana) del dia 1 de maig. Segons aquest diari, CSIF havia pactat amb Funció Pública que durant la reunió de hui, CSIF demanaria signar l'acord presentat per Funció Pública en desembre i que Funció Pública accediria. Si això és així, la contestació del Director General, en negar-se, ha fet quedar els representants de CSIF en el més absolut dels ridículs: transigeixen en dues mesures més que discutibles, com són les RLTs i els específics dels interventors, votant a favor d'elles, i obtenen a canvi una bufetada en tota regla.

No podem sinó considerar que l'actitud genuflexa i humiliant de CSIF durant els darrers mesos, reclamant signar l'acord que un 75% del personal havia rebutjat si no es consolidaven les quantitats oferides i que un altre 8% rebutjava de pla, els ha dut ara a aquesta situació. Farien bé de revisar la seua estratègia, si és que n'han seguida alguna, per a no perdre la dignitat ni fer-nos-la perdre als empleats i empleades públics. D'altra banda, CEMSATSE, que presenta enguany candidatura per primera vegada en les eleccions a Juntes de Personal, s'ha cobert de glòria fent d'escuder de CSIF i estrellant-se contra el mateix molí.

Pla d'ocupació de telefonistes

S'ha publicat en el DOGV la llista definitiva d'admessos al Pla de Telefonistes i les dates de realització dels cursos. Teniu la informació a: http://stapv.intersindical.org

2 de maig de 2003