correus electrònics    desembre 2010

 

índex correus electrònics

 

 

dll dm dc dj dv ds diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sumari

 

23/12/10

Darrera concentració d'enguany sobre la carrera i les vesprades. Reflexions sobre la negociació, la cessió i la mobilització.
 

22/12/10

Intersindical Valenciana proposa donar l'import de les picaetes. Ensenyament en igualtat per a combatre la violència masclista.
 

21/12/10

Hui, dimarts, 21 de desembre, a les 10:30 h, concentració davant la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques. Intersindical Valenciana demana l’anul·lació de les “picaetes” de Nadal.
 

17/12/10

Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT. Grup E: puntuació de la fase de concurs. Per a la igualtat, permisos iguals.
 

15/12/10

Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT. Presa de possessió de persones aprovades dels grups A i C d'AG i Fisioterapeutes.
 

14/12/10

Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT. Suspesa la campanya d'extensions de sentència per les pagues extres completes.
 

10/12/10

Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT , per recuperar drets, defensar l'estat social.
 

09/12/10

Personal aprovat en les proves selectives de grup D d'Administració General, places oferides per a l'ingrés.
 

07/12/10

El govern del PP destrueix ocupació. La Generalitat pretén fer caixa amb les persones que es presenten a oposiciones.
 

03/12/10

Mesa tècnica sobre carrera professional: cap concreció, ni calendari, ni documentació.
 

02/12/10

Zapatero anuncia la desaparició de MUFACE. Les agències privades de col·locació. La mobilització continua.
 

01/12/10

Secretaria Autonòmica de Medi Ambient: "La política de personal de la conselleria es un exemple de bona gestió". Concentració contra la violència cap a les dones.
   
   
Darrera concentració d'enguany sobre la carrera i les vesprades

Reflexions sobre la negociació, la cessió i la mobilització

Després de l'última concentració que hem portat a terme Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA), reclamant la negociació de la carrera administrativa i l'eliminació de les vesprades per al personal de la Generalitat Valenciana, fem la següent valoració:

És complicat aconseguir grans resultats sent solament les persones delegades dels sindicats d'Intersindical Valenciana les que protesten davant la porta de les conselleries responsables d'aquest atropellament cap al personal empleat públic.

Se sol dir que és preferible la pressió de totes les organitzacions per a aconseguir determinades reivindicacions. Però sembla que per a la resta de sindicats, a pesar dels seus correus, aquestes no són les seues prioritats. El nostre sindicat fa el que considera que ha de fer. No podem -ni hem de- obligar a la resta d'organitzacions a fer el que no vulguen.

Per això, a la tornada de les festes de Nadal i Reis, plantejarem unes mobilitzacions diferents, en les quals apel·larem directament a totes i cadascuna de les persones que treballen en la Generalitat.

Gràcies als i les que ens heu donat suport fins a ara, i bones festes a tot el món!!
 


 


23 de desembre de 2010

 


Intersindical Valenciana proposa donar l'import de les picaetes

Malgrat les peticions d'Intersindical Valenciana, algunes conselleries continuen en la seua idea d'organitzar picaetes de Nadal. Si realment sobren eixos diners en els comptes d'eixes conselleries, pensem que estan molt millor emprats en Cáritas, la Casa de la Caritat o organitzacions similars. Les seues usuàries i usuaris ho necessiten més.

El personal de la Generalitat el que necessita és un tracte just i digne, no un canapé, per molt bo que estiga.

Ensenyament en igualtat per a combatre la violència masclista

En un any particularment negatiu en la lluita contra la violència masclista, l'Àrea de la Dona d'Intersindical Valenciana aporta elements per al debat sobre la superació d'aquesta lacra.

Ensenyament en igualtat per a combatre la violència masclista

Ensenyament en igualtat


22 de desembre de 2010
 


HUI, DIMARTS, 21 DE DESEMBRE, 10:30 h

Davant la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques. C/ Micalet, 5, València

CONCENTRACIÓ

CARRERA PER A TOT EL MÓN

VESPRADES PER A NINGÚ
 


Intersindical Valenciana demana l’anul·lació de les “picaetes” de Nadal

Intersindical Valenciana demana a la Generalitat que anule les “picaetes” de Nadal, que diverses conselleries han convocat per a esta setmana. Tot i que algunes conselleries, amb bon criteri, han decidit prescindir enguany de les “picaetes”, la majoria d’elles, així com diversos serveis territorials, han decidit convocar-les.

Per a la Intersindical Valenciana, organitzar “picaetes” de Nadal enguany és una falta de sensibilitat, una pèrdua de sentit de la realitat i un sarcasme.

Una falta de sensibilitat amb la ciutadania valenciana, que està suportant importants retallades en drets socials (pensions, dependència, naixements, etc.) i un elevat percentatge d'atur.

Una pèrdua de sentit de la realitat, quan la situació financera de la Generalitat no permet pagar a tantes empreses proveïdores. El cas més flagrant són els serveis territorials de la la conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, que faran “picaeta”, tant en el PROP II (Economia), com en Baró de Càrcer (Treball), mentres no poden pagar les factures del correu.

Finalment, és un sarcasme per al personal al servei de la Generalitat, en un any en què s’han retallat un 5% les seues retribucions i en la vespra de la congelació salarial –en el nivell retallat- en 2011.

En l’extrem contrari, cal esmentar la conselleria de Justícia o el Servef, que no faran “picaetes” enguany.

El Punt: Intersindical critica els piscolabis de les Conselleries

Levante: Los sindicatos plantan al Consell en sus ágapes navideños por el recorte salarial

21 de desembre de 2010
 


Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT
 

 
Dissabte, 18 de desembre

Manifestacions, a les 18 h


València (Plaça de Sant Agustí),

Alacant (Escales de l'IES Jorge Juan),

Castelló (Plaça de la Independència),

Elx (Plaça Xemeneies l'Algeps),

Elda (Plaça Castelar)

Manifestació, a les 12h

Alcoi (Plaça Al-Azraq)

 

Grup E: puntuació de la fase de concurs

La pàgina web de la Generalitat publica les puntuacions provisionals obtingudes en la fase de concurs de les proves de Grup E d'Administració General.

Les persones aspirants disposaran d'un termini fins el dia 27 de desembre, perquè formulen les reclamacions i esmenes que estimen pertinents en relació amb la baremació de mèrits.

Per a la igualtat, permisos iguals

El cap de setmana passat es van celebrar les II Jornades Europees de Debat "Con su Permiso", de las cuotas masculinas a la paridad en el cuidado: para la igualdad, permisos iguales", convocades per la Plataforma pels Permisos Iguals i Intransferibles per Naixement i Adopció (PPIINA).

Intersindical Valenciana va participar en la taula de debat dels sindicats, al costat de CCOO i UGT a nivell confederal. La representant d'Intersindical Valenciana es va pronunciar totalment favorable a les propostes de la PPIINA respecte de la necessitat dels permisos iguals e intransferibles. En la seua intervenció, va aportar xifres, estadístiques i informacions respecte de la discriminació que pateixen les dones en el món laboral.

Ací teniu la notícia que publica PUBLICO respecte de la jornada: El permiso de paternidad, prioritario

17 de desembre de 2010
 


Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT

HUI, Dimecres, 15 de desembre

Concentració, a les 11 h, de delegades i delegats sindicals a Alacant

(Subdelegació del Govern) i València (Delegació del Govern) contra les

 retallades salarials en la Funció Pública


Concentracions, de delegades i delegats sindicals, a les 11:30 h a

 Ontinyent i a les 12 h, a Alacant, Castelló, Elx i València, contra la

 reforma  laboral i de les pensions


Dissabte, 18 de desembre

Manifestacions, a les 18 h


València (Plaça de Sant Agustí),

Alacant (Escales de l'IES Jorge Juan),

Castelló (Plaça de la Independència),

Elx (Plaça Xemeneies l'Algeps),

Elda (Plaça Castelar)


Manifestació, a les 12h

Alcoi (Plaça Al-Azraq)
 

Presa de possessió de persones aprovades dels grups A i C d'AG i Fisioterapeutes

El DOCV de 14 de desembre publica l'adjudicació de destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup A, administració general, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 3/08, i torn de promoció interna, Convocatòria 4/08, així com el seu nomenament com a personal funcionari de carrera.


També publica l'adjudicació de destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup C, administració general, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 5/08, i torn de promoció interna, Convocatòria 6/08, així com el seu nomenament com a personal funcionari de carrera.

Igualment, es publica l'adjudicació de les destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup B, administració especial, fisioterapeutes, accés lliure, Convocatòria 24/08. També es publica el seu nomenament com a personal funcionari de carrera.

L’acte de presa de possessió de totes les categories esmentades tindrà lloc el dia 15 de desembre de 2010, a les 12:00 hores. Hi ha dues qüestions que fan estranya aquesta convocatòria: la primera, que es convoque d'un dia (dimarts 14) a un altre (dimecres 15). La segon, que, contràriament al que sol ser habitual, la presa de possessió serà únicament a València. Sembla com si algú volguera fer-se una foto.

15 de desembre de 2010
 


Convocatòries
conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT


 

Dimecres, 15 de desembre


Concentració, a les 11 h, de delegades i delegats sindicals a Alacant

(Subdelegació del Govern) i València (Delegació del Govern)

contra les retallades salarials en la Funció Pública

Concentracions, de delegades i delegats sindicals, a les 11:30 h a

 Ontinyent i a les 12 h, a Alacant, Castelló, Elx i València,

contra la reforma laboral i de les pensions

 
Dissabte, 18 de desembre

Manifestacions, a les 18 h


València (Plaça de Sant Agustí),

Alacant (Escales de l'IES Jorge Juan),

Castelló (Plaça de la Independència),

Elx (Plaça Xemeneies l'Algeps),

Elda (Plaça Castelar)

Manifestació, a les 12h

Alcoi (Plaça Al-Azraq).

 

S'obre un període de reflexió

Suspesa la campanya d'extensions de sentència per les pagues extres completes

La UGT ha informat que ha rebut del Jutjat número 7 Contenciós Administratiu les primeres interlocutòries per les quals denega les extensions de les sentències guanyades per Intersindical Valenciana (STAS) sobre el cobrament sencer del complement específic en les pagues extres. Davant aquest fet, el Sindicat comunica:

a) No s'ha rebut encara cap interlocutòria de les extensions de sentència tramitades per Intersindical Valenciana. Com que els models d'extensió d'UGT i del Sindicat són diferents, desconeguem si tindran la mateixa acollida o no.

b) En previsió que la resposta del Jutjat fora la mateixa, Intersindical Valenciana ha decidit SUSPENDRE la tramitació de noves extensions de sentència a les persones no afiliades.

c) Aquesta suspensió durarà fins que els serveis jurídics d'Intersindical Valenciana estudien les alternatives que el Dret puga oferir per a dur a terme l'objectiu que tot el personal cobre el complement específic d'acord amb les lleis de pressupostos que els són d'aplicació. No es descarta, per tant, reprendre la tramitació d'extensions de sentència.

14 de desembre de 2010
 


Convocatòries conjuntes d'Intersindical Valenciana, CCOO i UGT


 

Alacant, dissabte, 11 de desembre: 2ª MARXA PER LA DIGNITAT

10:00h, 1ª columna. Eixida des del Mercadet del carrer Teulada

10:00h, 2ª columna. Eixida des de la Plaça de Ciutat d'Assís

PLATAFORMA DE LLUITA CONTRA LES RETALLADES

Americamanta, Asamblea de trabajadores por la Huelga General, Asociación de Solidaridad con Cuba "Miguel Hernández", Assemblea d'Estudiants de la UA, CGT, colectivo Intercultural Virgen del Remedio, Colectivos de Jóvenes Comunistas, CCOO, Ecologistes en Acció, Entrepobles, Esquerra Anticapitalista, Endavant, Esquerra Unida, Ferine, Grupo Gades, Intersindical Valenciana, Maulets, Pacha Mama, PCE (m-l), PCPV, PCPE, Plataforma contra la pobreza, Plat. Ciudadanos por la República, Plat. en Defensa de Nuestra América, Plat. En defensa de los servicios públicos de Salud Mental, Vecinos por Alicante.

 

Dimecres, 15 de desembre


Concentració, a les 11 h, de delegades i delegats sindicals a València contra les retallades salarials en la Funció Pública

Concentracions, a les 12 h, de delegades i delegats sindicals a Alacant, Castelló, Elx, Ontinyent i València, contra la reforma laboral i de les pensions
 

Dissabte, 18 de desembre


Manifestacions, a les 18 h

València (Plaça de Sant Agustí)

Alacant (Escales de l'IES Jorge Juan)

Castelló (Plaça de la Independència)

Elx (Plaça Xemeneies l'Algeps)

Elda (Plaça Castelar)

Manifestació, a les 12h

Alcoi (Plaça Al-Azraq)

 


Recuperar drets, defensar l'estat social

La Vaga General del 29 de setembre va posar en evidència el rebuig de les treballadores i treballadors i de la ciutadania a la reforma laboral i el pla d'ajust aprovats pel govern espanyol, així com a l'anunciada reforma de les pensions. El seguiment de la vaga i de les manifestacions del 29S, no ha fet rectificar el govern espanyol ni ha canviat la seua política social i econòmica. Al contrari, recents declaracions apunten a la continuïtat d’aquestes polítiques.

El govern espanyol ha decidit mantindre una reforma laboral que no crearà ocupació, no posarà fi a la temporalitat, ni servirà per a eixir de la crisi. La reforma laboral, que respon als interessos de la patronal, afavoreix els acomiadaments, endureix les condicions per cobrar les prestacions de desocupació, generalitza la inestabilitat i la temporalitat, privatitza els serveis públics d'ocupació i pretén acabar amb la negociació col·lectiva i amb les organitzacions sindicals. Llegir més...

10 de desembre de 2010
 CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


HUI, DIJOUS, 9 DE DESEMBRE

Davant la conselleria de Justícia i Administracions Públiques. C/ Micalet, 5, València

 

PLACES  OFERIDES PER A L'INGRÉS

Personal aprovat en les proves selectives de grup D d'Administració General

El DOCV ha publicat la convocatòria a les persones que han superat les proves d'accés al grup D, administració general, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 7/08, i torn de promoció interna, Convocatòria 8/08, per a elecció de destinació. Se les convoca en acte obligatori, presencial i únic, el dia 21 de desembre de 2010, a les 12:00 hores.

En el següent enllaç teniu el llistat de llocs de treball que us oferiran en l'acte únic: Grup D, llocs a ofertar acte únic dia 21 de desembre

9 de desembre de 2010
 CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


DIJOUS, 9 DE DESEMBRE

Davant la conselleria de Justícia i Administracions Públiques. C/ Micalet, 5, València
 

EL GOVERN DEL PP DESTRUEIX OCUPACIÓ

La Generalitat pretén fer caixa amb les persones que es presenten a oposiciones


Solament trau 56 places de les més de 5000 existents

El govern de la Generalitat Valenciana, va aprovar en la taula sectorial de negociació de l'administració autonòmica la OPE del 2010, amb l'única oposició d'Intersindical Valenciana, per significar una burla i una aixecada de camisa.

L'oferta publica consta de 56 places, 30 d'elles en administració general repartides en quatre grups de titulació, i 26 places d'administració especial repartides en 10 categories de tres nivells de titulació diferent, açò fa un total de 34 convocatòries diferents.

El perquè de la recuperació del dèficit, és perquè tal com aquesta concebuda l'oferta i com aquesta el mercat de treball, per a cadascuna de les convocatòries, es presentaran desenes de milers de persones a la recerca d'una oportunitat de treball, bé com funcionari de carrera, en cas d'aprovar o bé com funcionari interí, formant part de les borses de treball, amb el que fent uns càlculs aproximats, a una mitjana de 30€ per persona i convocatòria, superaria amb escreix el milió d'euros.

Cal dir que açò és una burla i un procés de captació de capital, perquè en la norma en la qual s'emparen diu que es podrà convocar solament el 15% de la taxa de reposició (jubilacions, baixes definitives, etc.), però també inclou els llocs que estan ocupats per funcionaris interins per més de 1 any i que no tinguen reserva o pendents de provisió, que en el cas de la Generalitat Valenciana suposen més de 4000 llocs de treball, però a més d'aquesta dada la taxa de reposició ha d'estar enfocada a reposar aquells llocs de treball que des de l'última oferta pública i fins a la culminació de la present, es produïsquen, considerant una mitjana de 300 persones que es jubilen anualment, que multiplicades per 5 anys que van des de la OPE del 2008 i que encara s'estan convocant convocatòries i els dos anys sent optimistes que tardaran a resoldre la present oferta (2008 al 2012) ens donen una xifra d'aproximadament 1500 llocs, pel que aplicant el 15% a aquestes dues xifres, ens donaria una quantitat d'uns 1000 llocs de treball ofertables sense contradir la norma estatal. I la captació de capital procedeix del cobrament de taxes per drets d'examen que es paguen per a accedir a la convocatòria, i que si tenim en compte que existeixen més de 10.000 persones components de les actuals borses de treball de les categories convocades que es veuran obligades a presentar-se si no volen perdre el seu dret, i afegim la quantitat de gent que es troba en atur i que provarà sort en aquesta oferta, ens dóna unes previsions de candidats/as superiors a les 50.000 persones.

7 de desembre de 2010
 

MESA TÈCNICA SOBRE CARRERA PROFESSIONAL

Cap concreció, ni calendari, ni documentació

Després de sis mesos des de l'última reunió per tractar aquest tema, es reprèn la negociació sobre l'aplicació de la carrera professional al personal al servei del Consell.

Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA) ha plantejat la necessitat de disposar amb anterioritat a les reunions de la documentació sobre la qual es vulga tractar, a més de la participació en aquestes reunions d'algun responsable polític, ja que la qüestió està prou parlada com per tractar exclusivament amb tècnics, als quals hem manifestat el nostre reconeixement pel treball realitzat.

Igualment, hem sol·licitat que la Conselleria facilite un calendari de negociació per saber quins són el ritme i els terminis d'aquest nou procés de negociació. No entenem l'aturada de sis mesos que s'ha produït des de l'anterior reunió fins ara i que és similar al que es va produir l'any passat. Per a Intersindical Valenciana la negociació requereix major agilitat i concreció.

Respecte al fons de l'assumpte, les explicacions facilitades pels tècnics s'han de concretar en un document que ha de facilitar l'administració en el qual s'expresse amb claredat quin és el model que adopta i si accepta les consideracions que, des d'un principi, els sindicats li hem proposat. Aquesta decisió està pendent d'un informe de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació que mai arriba. 

Intersindical Valenciana considera que les mobilitzacions han de continuar fins aconseguir un acord immediat i favorable als interessos del personal.


CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


DIJOUS, 9 DE DESEMBRE

Davant la conselleria de Justícia i Adms Públiques. C/ Micalet, 5, València

 
3 de desembre de 2010
 

NOVES MESURES DEL GOVERN ESPANYOL

Zapatero anuncia la desaparició de MUFACE

Comportarà la pèrdua de drets adquirits i la modificació de les condicions laborals.

També ha anunciat que es regularan les agències privades de col·locació

Zapatero ha anunciat que desapareixen les classes passives i, per tant, el nou personal funcionari de l'Estat i de cossos estatals -com els docents- s’integrarà directament en el règim general de la Seguretat Social i no en MUFACE com fins ara.

El funcionariat que actualment està en MUFACE mantindrà, de moment, aquesta situació. És el cas de les persones funcionàries que presten serveis en la Generalitat Valenciana procedents d'alguna transferència estatal.

Les conseqüències d’aquesta mesura per aquest personal, per tant, són nul·les de moment, però a ningú no s'escapa que la mesura adoptada suposa la desaparició de MUFACE a mig termini, i suscita diverses interrogants, respecte a la permanència de les mateixes prestacions i respecte al patrimoni mutualista.

Si el que es pretén amb aquesta mesura és retallar el dèficit públic, no ho fa quant a l'assistència sanitària es refereix, ja que mentre que el sistema nacional de Salut rep una aportació de 1.041€ per persona i any, MUFACE rep 688,80€ persona/any. Entre l'assistència sanitària i la despesa farmacèutica, la mútua rep un 30% menys.

La Confederació Intersindical es va posar en contacte fa ja setmanes amb el Ministeri de Política Territorial i Administració Pública i la direcció de la mútua per a confirmar els rumors que corrien sobre la desaparició de MUFACE i per a exigir informació precisa sobre la qüestió. En eixe sentit, el Sindicat s’ha mantingut alerta davant la possible desaparició de la mútua, com finalment ha confirmat el president del govern espanyol i considera inacceptable que aquesta mesura s’haja pres d’esquenes al col·lectiu de treballadores i treballadors del sector públic perquè modifica greument les seues condicions laborals.

Les agències privades de col·locació

D’altra banda, Zapatero també ha anunciat que es regularan les agències privades de col·locació i les ETT. Això desenvolupa el que recull la nova reforma laboral, que permet la contractació de personal privat per a treballs en llocs públics. En la Generalitat, en l'Administració de Justícia, en els ajuntaments... això pot afectar directament a les borses de personal interí, que poden veure desregularitzada la seua situació laboral si l’administració incorpora personal extern, com ho està fent ja en diverses conselleries, amb assistències tècniques i falsos autònoms.

Intersindical Valenciana estarà atenta al desenvolupament d’aquesta mesura i proposarà les accions necessàries al personal afectado per impedir la pèrdua de condicions laborals que ja se sumen a les retallades de les nòmines, a la pretensió d’incrementar l’edat de jubilació i, al País Valencià, a les retallades de personal en els centres de treball.La mobilització continua.

Recuperar drets, defensar l'estat social


CCOO, UGT i INTERSINDICAL

presenten les noves mobilitzacions unitàries

Dimecres 15 de desembre, 12 hs, Concentració Delegades/Delegats davant de les seus patronals de València (Hernán Cortés, 4), Alacant (Ruperto Chapí) i Castelló (P Maria Agustina). Ontinyent i Elx
  Dissabte 18 de desembre, 18 hs, Manifestacions a València (P. Sant Agustí), Alacant (Escales Jorge Juan) i Castelló (Pl. Independència). També manifestacions a Elx (Pl. Xemeneies l'Algeps”), Elda (Pl. Castelar) i Alcoi (Pl. Al-Azraq 12 hores).
 

2 de desembre de 2010
 

Secretaria Autonòmica de Medi Ambient:

"La política de personal de la conselleria és un exemple de bona gestió"

La Secretària Autonòmica de Medi ambient, Mariángeles Ureña, va comparèixer dimecres passat 17 de novembre (17:00-20:00 hrs) davant la Comissió de Medi Ambient de les Corts, a petició dels tres grups de l'oposició per a donar explicacions de la seua política de personal en la Conselleria en relació a l'empresa pública VAERSA.

En resum, la Sra. Ureña va defensar la següent posició, amb afirmacions que, en opinió d'aquest sindicat, són manifestament falses:

- “La plantilla de la Conselleria està raonablement coberta”

- El personal de Vaersa no està fent tasques de funcionari, citant com a exemple que es dediquen a fer revisions i consulta de jurisprudència.

- Admet amb el diputat del PP que la política de personal de Medi Ambient és exemple de bona gestió (!!).

- Nega que haja situacions d'amiguisme o casos de nepotisme en la contractació de personal per a VAERSA dient que tots els contractes són transparents, en contra de les afirmacions de la Sindicatura de Comptes, Sindic de Greuges o la Inspecció de Treball.

- Assenyala que amb la seua compareixença, la gestió de personal en el seu Consellería està “explícitament clarificada”.


Després d'escoltar i negar les interpel·lacions dels diputats i diputades de Compromís, Esquerra Unida i PSPV-PSOE, i negar l'“allau” que li va caure, va acabar bevent un gran got d'aigua i es va anar corrent sense deixar oportunitat de contrarèplica per part de cap dels assistents.

El video l'han llevat de la web de les Corts perquè no es puga consultar.

Concentració contra la violència cap a les dones

Hui, 1 de desembre, com tots els primers dimecres de mes, la Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració contra la violència cap a les dones, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana.

S'imaginen l'alarma social i els moviments que es produirien si a hores d'ara de l'any el terrorisme haguera produït més de 60 morts? Doncs tampoc davant la violència masclista hem de cejar ni permetre que, per repetida, caiga en la boira de la normalitat assumida.
 

CARMEN MAGALLÓN,  article sencer

Telèfon d'ajuda  a les víctimes de maltractaments: 016 

Dones amb diversitat auditiva: 900 116 016

1 de desembre de 2010
 

stas-Iv | intersindical