correus electrònics    novembre 2010

 

índex correus electrònics

 

 

dll dm dc dj dv ds diu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sumari

 

30/11/10

Concentració de l'STAS-Iv, CAT i IGEVA davant la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació.
 

29/11/10

Mesa Sectorial de la Funció Pública: Una oferta ridícula i un protocol deficient. Convocada mesa tècnica sobre carrera professional.
 

25/11/10

25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES.
 

24/11/10

L'Administració, diletant respecte als assumptes de major interès. Reunió de la Mesa Sectorial de Funció Pública.
 

23/11/10

Hui, concentració davant Justícia i Admons. Públiques. Acte únic per al personal aprovat de grup A i C d'Administració General: places a elegir.
 

22/11/10

19/11/10

Carta oberta de la responsable de l'Area de la Dona d'Intersindical: Oberta la veda a la violencia contra les dones.
 

17/11/10

Notícies de premsa d'interés: sobre la sentència dels parcs naturals i sobre el recurrent "tema" de la productivitat.
 

16/11/10

Resolució del concurs de mobilitat horitzontal de personal laboral del grup E.

15/11/10

Per sentència instada pel Sindicat: Anul·lats els nomenaments de Directors/es de Parcs Naturals. Correcció d'errades.
 

10/11/10

El Govern ens baixa el sou en 2011.
 

08/11/10

Oposicions d'uixers de les Corts Valencianes: llistat definitiu i primer examen. Saps que Iran podria executar Sakineh Ashtiani hui mateix? Cabanyal Portes Obertes celebra la seua XII edició.
 

05/11/10

Nova seu sindical a Alacant. Convocades les proves selectives d'accés a ajudant de residència/ serveis.
 

02/11/10

La Generalitat planteja acabar de complir amb l'Acord de 2008.
   
   

Intersindical Valenciana (STAS), CAT i IGEVA

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades

HUI DIMARTS 30 DE NOVEMBRE, 10:30 h
Davant la conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació


 
Ni a conselleria de Justícia i Administracions Públiques, ni el conseller delegat en matèria de Funció Pública, Gerardo Camps, han donat resposta a la demanda majoritària del personal al servei de la Generalitat en la Mesa Sectorial convocada el dijous de la setmana passada.

Reclamem:

- Decret de Carrera Professional fidel a l'esborrany pactat pels cinc sindicats de la Mesa Sectorial.

- Renovació del Decret de Condicions de Treball (actualment 175/2006) per incorporar els nous permisos de l'acord, l'ampliació de l'horari d'estiu i l'eliminació de les vesprades per a compensar les retallades salarials.

- Protocols realment efectius -no per eixir del pas- d'actuació contra el mobbing, contra l'assetjament sexual i per raó de sexe, així com de funcionament dels serveis de prevenció.

- Funcionarització del personal laboral

- Oferta Pública de 2010 digna d'aqueix nom, no la que es va aprovar dijous 25.

Esperem que altres sindicats també se sumen a aquestes reivindicacions i a la mobilització, que està oberta a la participació de totes i tots
 
I la setmana que ve...

CONCENTRACIÓ

DIJOUS, 9 DE DESEMBRE


Davant la conselleria de Justícia i Adms Públiques

C/ Micalet, 5, València


 
30 de novembre de 2010
 

Mesa Sectorial de la Funció Pública

Una oferta ridícula i un protocol deficient

Dijous passat, 25 de novembre, a la vesprada, es va reunir la Mesa Sectorial de la Funció Pública, per a tractar els següents assumptes:

Les engrunes de la Oferta Pública d'Ocupació de 2010

El dijous 25 de novembre de 2010, en la mesa sectorial de la funció pública, l'administració ens va prendre el pèl. Per a la OPE del 2010, pendent de compliment per l'acord de febrer de 2008, ha posat sobre la taula una proposta de 56 places, que per descomptat ha estat rebutjada amb contundència i arguments per aquest Sindicat, encara que per desgràcia no ho ha estat per la resta de sindicats presents en la taula, els quals han donat per bona l'oferta. Al final del correu teniu el detall de les places de l'OPE.

Els arguments emprats per Intersindical Valenciana (STAS), no implicaven l'incompliment de la Llei de Pressupostos de l'Estat, sinó molt al contrari, respectant les normes, es podrien haver oferit més de 1.000 places, i el mateix nombre per reconversió utilitzant els llocs barrats i acabant el pas del grup E actual al D i el del D actual al C i així acabar el procés iniciat en 2004.

La Llei autoritza la reposició del 15% dels llocs; doncs bé, en els pròxims 3 anys (temps que es tarda a incorporar al nou personal funcionari procedent d'una OPE, la del 2004 es va acabar en 2008 i la del 2008 encara està en marxa i estem en 2010) compliran 65 anys o més i per tant podran jubilar-se un total de 1005 persones. A aquesta xifra caldria afegir els que s'han jubilat en 2008, 2009 i 2010 dada que desconeixem, però segons la mitjana dels pròxims tres anys, ens dóna una quantitat propera a les 300 persones per any, i calculant el 15% ens donaria una quantitat propera a les 300 places.

A més, cal sumar els llocs d'assistència a la dependència (Serveis Socials) o de l'àmbit de l'ocupació (SERVEF) i entre vacants i llocs ocupats per interins, ens donaria unes 300 places més. Finalment cal afegir que actualment en la Generalitat existeixen més de 5.000 llocs ocupats per personal temporal als quals descomptem els llocs que podrien estar cobrint substitucions, uns 1.000, i açò ens donaria unes altres 400 o 500 places més per a la OPE. La major part del personal interí i temporal té més de 5 anys d'antiguitat i segons les normes existeix l'obligació de convocar la seua provisió reglamentària a partir de 1 any.

Encara amb tots aquestes dades no baixaríem substancialment la precarietat laboral existent en aquesta administració, però 56 places és simplement ridícul. Hem de recordar que fa molt temps el govern valencià es va comprometre a deixar la precarietat en menys d'un 5% de la plantilla i en els últims anys ha pujat pel que fa al que existia quan van fer aquesta promesa.

Cap preguntar a la resta de sindicats quins motius els ha dut a acceptar les engrunes que ens ha oferit el Govern Valencià en la mesa sectorial, perquè amb postures tan submisses després no demanem al personal que ens recolze en les protestes, i més si de primer moment accepten el que els posen en la taula sense protestar. Per què estan d'acord a mantenir aquest nivell de precarietat?

Un protocol que no assegura la protecció de les persones assetjades

Es va aprovar amb el vot en contra d'Intersindical Valenciana (STAS) i d'UGT el Protocol d'Actuació davant l'assetjament sexual i per raó de sexe en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat. No estàvem en condicions de donar-li suport perquè:

 • No preveu cap tipus de mesura preventiva per separar l'acaçador/a i la víctima, que no siga que la persona acaçada canvie de lloc de treball.
   

 • No preveu que es puguen denunciar casos d'assetjament per les organitzacions sindicals. Només s'accepta tramitar els casos si la víctima accepta denunciar els fets. Tornem a les èpoques en què les conductes violentes relacionades amb el sexe es consideraven de l'àmbit privat. Nosaltres no podem estar d'acord: l'assetjament sexual és una falta molt greu i podria ser fins i tot delicte. I això són conductes que s'han de poder denunciar per qualsevol persona que en tinga coneixement.
   

 • La Generalitat es va negar a considerar l'assetjament sexual com una manifestació de la violència contra les dones, víctimes en més del 90% dels casos, esmenant-li la plana a les Nacions Unides o la OIT, entre altres organismes internacionals.

En el punt de Precs i Preguntes, Intersindical Valenciana (STAS) va anunciar que quan es negocie la modificació del Decret de condicions de treball, per a incorporar l'actual jornada d'estiu (l'acord perdrà la seua vigència en 2012, ja que el Decret 175/2006 no la contempla), plantejarà l'eliminació de les vesprades durant tot l'any. A eixa proposta s'adheriren la resta organitzacions sindicals.
 

Oferta Pública d'Ocupació de la Generalitat Valenciana per a 2010

Sector Grup/Categoria Places Torn discapacitats Torn lliure Promoció interna
GENERAL
30 places 
A1
 
10
 
1
 
5
 
4
 
A2 8
 
1
 
4
 
3
 
C2 10
 
1
 
5
 
4
 
E (discapacitats intel·lectuals)
 
2
 
2
 
--
 
--
 
ESPECIAL
26 places
 
Enginyers/eres de Forests
 
2
 
--
 
1
 
1
 
Psicòlegs/es 2
 
--
 
1
 
1
 
Tècnics Seguretat i Salut Laboral. 4
 
1
 
2
 
1
 
Tècnic/a Mitjans Especialistes en Menors
 
2
 
--
 
1
 
1
 
Educador/a Educació Especial 4
 
1
 
2
 
1
 
3 places Especialistes d'Integració Social. 3
 
1
 
1
 
1
 
3 places d'Agents Mediambientals. 3
 
1
 
1
 
1
 
Cos d'Advocats
 
2
 
--
 
1
 
1
 
Cos d'Interventors i Auditors 2
 
--
 
1
 
1
 
Inspectors de Tributs 2
 
--
 
1
 
1

Convocada mesa tècnica sobre carrera professional

Segurament per a intentar compensar el que us hem contat, la Conselleria de Justícia ha convocat Mesa Tècnica el pròxim dijous, 2 de desembre, per a negociar el Decret de Carrera Professional. Com és habitual, no tenim ni idea de quina proposta presentarà l'Administració.

29 de novembre de 2010
 

25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

Construïm o destruïm?

PER UNA SOCIETAT IGUALITÀRIA: NO A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA


 

A València, el lema unitari de la Manifestació és CAP AGRESSIÓ MÉS, CAP MALTRACTADOR AL CARRER. NO A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. Teniu el cartell i manifest unitari a la web de la xarxa feminista: Cartell i manifest unitari 25 de novembre València

En la web del Sindicat teniu el manifest d'Intersindical Valenciana, el llistat de dones assassinades, així com unitats didàctiques sobre aquest assumpte: Manifest d'Intersindical Valenciana 25 de novembre


Hem de pensar que NO ÉS UNA MANIFESTACIÓ FESTIVA, AL CONTRARI. ESTEM DE DOL PER TOTES LES DONES ASSASSINADES i per totes les que pateixen violències arreu del món.

Per últim, adjuntem un escrit de les companyes i companys d'Intersindical a RTTV sobre els casos d'assetjament sexual que recordeu segur. L'assetjament sexual és violència contra les dones, per això amb motiu del 25 de novembre -ara que l'expedient està en la fase final de la instrucció- volen recordar-nos que les tres dones que han estat víctimes necessiten més que mai el nostre suport, signant el manifest No estás sola que teniu també en la web.
 
Manifestacions

ALACANT, 19.30 hores,  Plaça Calvo Sotelo

CASTELLÓ, 19.30 hores, Plaça de la Pau

VALÈNCIA, 19.30, Plaça Alfons el Magnànim


 
25 de novembre de 2010
 

Imposa el seu calendari i ordre del dia

L'Administració, diletant respecte als assumptes de major interès

Després de la mobilització d'ahir, dimarts 23, a la qual han assistit un centenar de delegats i delegades d'Intersindical Valenciana, IGEVA i CCOO (CSIF i UGT van desconvocar la mobilització) la Directora General d'Administració Autonòmica ens ha informat que el dijous es reunirà la Mesa Sectorial -de la qual s'informa a continuació-, per a tractar l'Oferta Pública d'Ocupació i el Protocol d'Assetjament Sexual.

Respecte a la OPE 2010 han confirmat que serà de 56 places PER A TOTA L'ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT i que intentar aprovar el Protocol el 25 de novembre (Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones) és pura casualitat i no té gens que veure amb voler fer-se la foto.

Res sobre carrera i res sobre eliminació de les vesprades per a compensar la pèrdua de poder adquisitiu i per a reduir les despeses corrents que suposen mantenir obertes les conselleries a la vesprada.

Denunciem l'actitud diletant de la Generalitat, que té per objectiu ajornar, fins a quan a ells els venja bé, possibles acords sobre els temes que més interessen als empleats i empleades de la Generalitat.

No és de rebut la forma de negociar que vol imposar l'administració (reunions bilaterals amb acords bilaterals) i l'ordre dels assumptes (primer els menors i deixar per a no se sap quan els quals més interessen al personal).

Intersindical Valenciana (STAS) i IGEVA plantejarà a la resta de sindicats mantenir les mobilitzacions previstes sent la següent el dia 30 de novembre a les 10:30 enfront de la conselleria de Economia, Hisenda i Ocupació (Licitada del Palau, 12).

Reunió de la Mesa Sectorial de Funció Pública


S'ha convocat dijous, 25 de novembre de 2010, a les 16:30 h, amb el següent ordre del dia:


1.- Oferta d'ocupació pública 2010.

2.- Projecte de Decret del Consell pel qual es modifiquen els annexos I i II del Decret 235/2007, de 14 de desembre, del Consell, pel qual s'atribueix a la Conselleria de Sanitat la gestió del personal i dels llocs de treball amb requisit de llicenciat i diplomat sanitari.

3.- Protocol d'actuació davant l'assetjament sexual i assetjament per raó de sexe en l'àmbit laboral de l'Administració de la Generalitat.

4.- Precs i preguntes.


De l'oferta ja us hem comentat que només volen convocar 56 places, amb prop de 5.000 vacants i mil persones jubilades en els propers tres anys!!

Respecte als punts dos i tres, ens han enviat la proposta per correu electrònic dimarts per la vesprada, per la qual cosa no estem en condicions d'emetre una opinió fonamentada. Demà us la farem arribar.

24 de novembre de 2010
 Convocatòria disjunta

Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA)

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades

HUI, Dimarts, 23 de novembre, 10:30 h

Davant la conselleria de Justícia i Administracions Públiques

C/ Micalet, 5, València

US ESPEREM!
 

Gràcies a la convocatòria de CONCENTRACIÓ, la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat una reunió "preparatòria" de la mesa sectorial a celebrar a principis de la setmana pròxima, per a parlar d'Oferta d'Ocupació per a 2010, els protocols d'assetjament moral i sexual , la carrera professional i la funcionarització.

Que ara se cite als sindicats a una reunió és, òbviament, resultat de la convocatòria de Concentració, doncs durant mesos hem estat esperant i reclamant negociar el compliment total de l'Acord de 20 de febrer de 2008. Per això, mantenim la Concentració, doncs el motiu és donar suport a la posició negociadora d'Intersindical Valenciana (STAS) i IGEVA.

No compartim -encara que la respectem- la decisió d'altres organitzacions de retirar-se de la convocatòria de concentració. Fa temps que hem perdut la confiança que la Generalitat actue si no és per acció-reacció o, el que és el mateix, "tu em convoques una concentració, jo et convoque a una reunió".

A la reunió, a més dels assumptes que figuren en l'ordre de dia, reivindicarem també la renovació del Decret de Condicions de Treball (actualment 175/2006) per a incorporar els nous permisos de l'acord, l'ampliació de l'horari d'estiu i l'eliminació de les vesprades.

Acte únic per al personal aprovat de grup A i C d'Administració General: places a elegir

En els següents enllaços teniu els llocs de treball que es van a ofertar a les persones aprovades del Grup A i del Grup C en l'acte únic previst per al dia 25/11/2010, a les  12 h (grup A) i a les 13 h (grup C):

Grup A: llocs a ofertar acte únic dia 25/11/2010, a les 12 hores

Grup C: llocs a ofertar acte únic dia 25/11/2010, a les 13 hores

23 de novembre de 2010
 Convocatòria conjunta

 

FSC-CCOO-PV, IGEVA, Intersindical Valenciana (STAS), FSP-UGT-PV
 

Per la carrera professional

Per l'eliminació de les vesprades

Per la negociació


CONCENTRACIÓ

de delegats i delegades


Dimarts, 23 de novembre, 10:30 h
Davant la conselleria de Justícia i Administracions Públiques
C/ Micalet, 5, València

 

La conselleria de Justícia i Administracions Públiques, i el conseller delegat en matèria de Funció Pública, Gerardo Camps, no convoquen cap reunió per negociar el compliment total de l'Acord de 20 de febrer de 2008 des d'abans del "Decretazo" de retallades socials i salarials de maig passat.

Cal recordar que les qüestions pendents suposen coses tan importants com:

- Decret de Carrera Professional

- Renovació del Decret de Condicions de Treball (actualment 175/2006) per incorporar els nous permisos de l'acord, l'ampliació de l'horari d'estiu i l'eliminació de les vesprades.

- Protocols d'actuació contra el mobbing, contra l'assetjament sexual i per raó de sexe, així com de funcionament dels serveis de prevenció.

- Funcionarització del personal laboral

- Oferta Pública de 2010 (segons l'acord, per arribar a un 5% de temporalitat com a màxim!!)


Per tot això, els sindicats convocants ens hem cansat d'esperar una convocatòria que mai no arriba. La Generalitat no fa més que donar llargues, esperant que arriben les eleccions autonòmiques el més aviat possible, per tal de no respondre a les legítimes aspiracions del personal de la Generalitat, ni donar compliment al que hi ha acordat.

Aquesta és la primera d'una sèrie de mobilitzacions. Es convoca les delegades i delegats sindicals, però, com és obvi, esteu convidats i convidades tots i totes.

22 de novembre de 2010
 

Carta oberta de la responsable de l'Area de la Dona d'Intersindical

Oberta la veda a la violència contra les dones

Sé que ja s'ha dit que amb la supressió del Ministeri d'Igualtat s'ha obert la veda. Que sembla que aquests espècimens de mascles estaven amagats després de la porta del ministeri, esperant agotnats que es destruïra el que tant els tocava els nassos, per a poder eixir i campar a pler agredint-nos a les dones mitjançant l'insult groller i l'acudit fàcil i guarro, reminiscent d'anteriors èpoques en les quals les dones no podíem tenir ni veu, ni vot. Ni en l'espai públic ni en el privat, on estàvem sotmeses a la voluntat de pares, germans o esposos.

Hauríem de preguntar-nos què li passa a aquesta societat, que durant enguany ha pogut assistir a l'execució de 71 dones, assassinades a les mans de energúmens els esquemes dels quals -no ens enganyem- no estan en absolut allunyats dels qui amb la paraula ens agredeixen.

Què li passa quan un mitjà públic no només no cessa a delinqüents declarats pederastes, sinó que damunt incentiva i dóna crèdit a altres més casposos encara. Què li passa quan compra premsa en la qual es continua agredint a les dones. En la que s'anuncien prostíbuls que amaguen darrere la cortina l'esclavitud de tantes dones i xiquetes.

L'Instituto de la Mujer enviava dimecres una nota de premsa demanant els mitjans de comunicació que no donen cobertura als qui no respecten a les dones, reprovant qualsevol actitud, pública o privada, que pose de manifest una mentalitat masclista i xenòfoba, amb el convenciment que contribueixen a sostenir la discriminació cap a les dones i la violència de gènere.

Avui dijous el personal d'El Mundo es pronuncia en contra de Sostres i s'avergonyeixen que un subjecte així tinga cabuda en aquest mitjà...

Denuncien que a més de les lindezas que havia abocat sobre els seus gustos sexuals per les jovenetes o les seues opinions sobre les feministes, les dones d'esquerres o les sindicalistes i la nostra falta de capacitat intel·lectual, l'articulista d'aqueix periòdic ha escrit coses com que el talent és una cosa connatural a l'home com la bellesa a la dona, o que els abusos sexuals de l'Església als menors són indemostrats i sovint indemostrables, lleus.

Particularment a mi no m'ha suposat cap esforç deixar de comprar els llibres de Sanchez Dragó, ja que mai vaig ser capaç de llegir-li res. Però és que -encara que haguera estat el meu escriptor favorit- hauria deixat de comprar-los pel rebuig que sent cap a la pederastia, cap als homes que compren sexe de xiquetes, les anomenen "zorras" i són capaços de pensar que elles gaudeixen.

Tampoc veig Tele Madrid, però si ho fera en el mateix moment que haguera escoltat les burrades abocades pels tertulians, hauria enviat la meua protesta i deixat de veure la seua programació. I el mateix amb El Mundo, publicació que no compre entre altres coses per les opinions d'articulistes com el tal Sostres.

Tinc la certesa de no ser jo la que està equivocada. Més aviat aquelles persones de la capelleta intel·lectual que -al·legant llibertat d'expressió i acusant-nos a la resta de ser reprimides- signen un manifest de suport contra un reconegut pederasta i continuen aplaudint i rient els acudits d'aquests mascles que l'única cosa que fan és apologia de la violència contra les dones. Confiem que no sorgisca un moviment de suport a Sostres i haguem de veure de nou com s'arrepleguen signatures lloant la seua verborrea, sapiència i professionalitat.

Anomenem les coses pel seu nom, no ens equivoquem. Açò és violència, la mateixa que acaba amb el trist balanç de 71 dones assassinades en el que duem d'any, només per això: per no sotmetre's a individus de la pitjor mena, molt propera a la d'aquells que ens agredeixen amb la paraula.

Macu Gimeno
Coordinadora de l'Àrea de la Dona
Intersindical Valenciana


19 de novembre de 2010
 
Els sindicats francesos també tenen raó: article de Vicenç Navarro

Notícies de premsa d'interés


Sobre la sentència dels parcs naturals:

Intersindical Valenciana (STAS) gana una sentencia que anula los nombramientos de los directores de parques naturales

Un juez obliga a que los directores de parques naturales sean técnicos


Sobre el recurrent "tema" de la productivitat:

El Gobierno estudia ligar el salario de los funcionarios a su productividad

El Gobierno baraja ligar el salario de los funcionarios a su productividad

El Gobierno estudia ligar el sueldo de funcionarios a su productividad

El Gobierno «estudia» ligar el salario de los funcionarios a su productividad

Los sueldos de funcionarios se ligarán más a la productividad

El Gobierno quiere que los funcionarios cobren por productividad

Los funcionarios podrían cobrar según su producción

El Gobierno aprieta más a los funcionarios


17 de novembre de 2010
 

Recordeu: demà dimecres, 17 de novembre
Els sindicats francesos també tenen raó: article de Vicenç Navarro
 

Publicada en el DOCV del dia 11

Resolució del concurs de mobilitat horitzontal de personal laboral del grup E

El DOCV de 11 de noviembre publica la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions als participants en el concurs de trasllats número 37/2010-L per a la provisió de llocs de treball de naturalesa laboral, grup E, amb mobilitat horitzontal. L’acte de presa de possessió tindrà lloc el 15 de desembre de 2010, a les 10:00 hores.

Així mateix, també publica la Resolució que convoca el curs d'adaptació per al personal que ha obtingut destinació corresponent a categoria professional diferent de la de la seua procedència, en eixe concurs.

16 de novembre de 2010
 


Per sentència instada pel Sindicat

Anul·lats els nomenaments de Directors/es de Parcs Naturals

Intersindical Valenciana (STAS) ha aconseguit l'anul·lació dels nomenaments de les directores i els directors de Parcs Naturals de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge.

El motiu de l'anul·lació és que els directors i directores de Parcs Naturals no són personal funcionari, ni laboral, ni tan sols personal directiu. No, són personal eventual. Aquesta utilització espúria de la figura de personal eventual ve de lluny, però la normativa era confusa. Amb la publicació de l'EBEP i la Llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, es defineixen les funcions del personal eventual, diferenciant-les clarament de les funcions del personal funcionari.

Esperem que la Generalitat obre en conseqüència i transforme els llocs de treball en llocs de personal funcionari.

Correcció d'errades

En l'anterior correu hi hagué una errada en la data del quadre de les pagues extres.

Per a evitar confusions, tornem a enviar-vos el quadre ja corregit:
 


 
Gener-maig 10 i
paga extra 6/10
Juny-desembre 10 Pagues extres
(12/10 i 6 i 12/11)
Grup o subgrup Sou Triennis Sou Triennis Sou Triennis
A1 (A) 1.161,30 44,65 1.109,05 42,65 684,36 26,31
A2 (B) 985,59 35,73 958,98 34,77 699,38 25,35
B (nou) 855,37 31,14 838,27 30,52 724,50 26,38
C1 (C) 734,71 26,84 720,02 26,31 622,30 22,73
C2 (D) 600,75 17,94 599,25 17,90 593,79 17,73
APF (E) 548,47 13,47 548,47 13,47 548,47 13,47

15 de novembre de 2010
 

Segons el projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat

El Govern ens baixa el sou en 2011

El govern central manté el descompte aplicat sobre els sous del 2010, segons diu l’article 22 del Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (PLPGE) per a 2011. La reducció salarial es manifestarà en les dotze mensualitats i les dues pagues extres de juny i desembre.

Què diu el Projecte de Pressupostos de l’Estat?

El PLPGE diu que les retribucions del personal al servei del sector públic no podran experimentar cap increment respecte de les vigents a 31 de desembre de 2010... Això significa que el govern manté en 2011 els salaris amb la retallada del 5% de mitjana aplicada des de juny de 2010. És a dir, tal com ja havia anunciat, congela l’import dels nostres salaris en 2011. No obstant, hi ha una baixada real del conjunt de retribucions, ja que la rebaixa del 5%, que en 2010 va afectar set mensualitats i una paga extra, en 2011 afectarà les dotze mensualitats i les dues pagues extres.

Aquesta congelació dels imports salarials en 2011 –i la consegüent baixada de retribucions en termes anuals- va ser anunciada pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en la seua intervenció d’anunci de les mesures de retall en maig passat. No estava inclosa en el Decret-Llei 8/2010 (Decret de retallades socials i salarials), ja que aquest afectava en exclusiva l’exercici de 2010. Per tant, la plasmació d’aquell anunci de Zapatero de maig és el text del PLPGE.

En 2011, els imports mensuals de sou i triennis seran els previstos en l’art. 22.sis.1 (pàgina 18) del projecte de pressupostos, amb caràcter general per a totes les administracions. Igualment, els imports del complement de destinació seran els previstos en l’art. 26.1.C (pàgina 22) del mateix text. Els imports del complement específic seran el resultat de l’aplicació del Decret-Llei 8/2010, de retallades socials i salarials. Són els mateixos imports aplicats des de la reducció salarial (juny de 2010).

La paga extraordinària de desembre 2010 inclou les quanties de sou i triennis fixades en el quadre que teniu a sota, diferents als imports mensuals de sou i triennis ja rebaixats que percebem entre juny i desembre de 2010. Les quanties de la paga extra de desembre de 2010 són equivalents a l’import de sou i triennis de les pagues extres de juny i desembre de 2011. Els complements de destinació i específic en totes tres pagues extres seran pel mateix import mensual que es cobra des de juny de 2010.

En resum, es confirma el que va anunciar el president del Govern: en 2011 es congelen tots els conceptes retributius en els imports resultants d’aplicar les retallades del Decret-Llei 8/2010. En termes anuals, això implica una baixada del conjunt de les retribucions, en aplicar-se en dotze mensualitats i dues pagues extres (2011) en comptes de set mensualitats i una paga extra (2010).

Intersindical Valenciana, que ha impugnat judicialment i ha convocat mobilitzacions contra la retallada de 2010, rebutja aquestes retallades salarials injustificades que vol portar a terme el govern i fa  una crida a la resta de sindicats i al conjunt de les empleades i els empleats públics a mobilitzar-nos unitàriament  per evitar-la.
 

10 de novembre de 2010
 

Oposicions d'uixers de les Corts Valencianes: llistat definitiu i primer examen

S'ha publicat la llista definitiva de persones admeses i excloses al concurs-oposició per a la provisió de 14 places d’uixer de les Corts Valencianes, així com la convocatòria per a la realització del primer exercici.

Primer exercici: dissabte 11 de desembre, 10.00 h, a la Universitat Politècnica de València, Camí de Vera s/n, C.P. 46022 de València, a les següents escoles i amb l’ordre següent:

ETS d’Enginyeria Informàtica, edifici 1 G: De Ocaña Lara, Juan Carlos a Verdú Gutiérrez, Jessica i persones amb mesures d’adaptació

– ETS d’Enginyeria Informàtica, edifici 1 E: De Verga García, M.ª Isabel a Catalá Benito, Enrique.

– ETS d’Enginyeria de Gestió en l’Edificació, edifici 1 B: De Catalá Forner, Eduardo a Nuño Vilar, Guillermo-Agustín.


L’ordre de crida de les persones aspirants començarà per la lletra «O».

Saps que Iran podria executar Sakineh Ashtiani hui mateix?


Pots enviar un missatge urgent als aliats d'Iran i potències clau per a que intervinguen i ajuden a salvar la vida de Sakineh. Per favor, clica en l'enllaç de sota i uneix-te enviant el teu missatge ara: Missatge d'Avaaz per Sakineh 

Cabanyal Portes Obertes celebra la seua XII edició

EL PAÍS El Cabanyal abre sus puertas

LEVANTE EMV Portes Obertes arranca con una demoledora parodia de la alcaldesa

8 de novembre de 2010
 


Nova seu sindical a Alacant

Intersindical Valenciana (STAS) estrena seu a Alacant. Està situada al carrer Álvarez Sereix, 12, entresòl. Tel. 965 217 839 Fax: 965 206 797.

Us atendrem tots els dies laborables de 9 a 14h i dimarts, dimecres i dijous de 17 a 19h.

Convocades les proves selectives d'accés a ajudant de residència/ serveis

El DOCV de 4 de novembre publica l'Ordre 14/2010, de 14 d'octubre, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoquen les proves selectives d'accés al grup E, sector laboral, ajudant de residència/servicis, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 51/08, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2008 per al personal de l'administració de la Generalitat.

Teniu de termini de presentació d'instàncies fins el 27 de novembre
 

Conferència de Patrik Choupaut

 
5 de novembre de 2010
 

En contestació a la petició sindical

La Generalitat planteja acabar de complir amb l'Acord de 2008

Intersindical Valenciana (STAS) s'ha entrevistat amb els responsables de Funció Pública, el Secretari Autonòmic i la Directora General d'Administració Autonòmica, com a conseqüència de la petició sindical de complir completament l'acord de 20 de febrer de 2008, efectuada en la Mesa General del passat dia 20 d'octubre.

El plantejament és negociar en els propers mesos els següents assumptes:

- Decret de carrera professional. Òbviament, la conselleria planteja que siga sense percepció de diners fins que "sea factible por no impedirlo la normativa estatal". Ja no es planteja que es pague en 2012, com va afirmar el conseller en la Mesa General.

- Decret de condicions de treball i situacions administratives (ara Decret 175/2006). La proposta d'Intersindical Valenciana és incorporar els permisos pactats en l'Acord de 20/02/2008 i plantejar l'eliminació de les vesprades.

- Protocols de Prevenció de Riscos laborals:

 • Davant el Mobbing
   
 • Coordinació d'activitats empresarials en centres de treball públics
   
 • D'actuació de l'Àrea de prevenció
   
 • Resolució de "Problemas preventivos"
Al respecte, els tres primers protocols estan molt treballats, i és la pròpia Administració la que està dificultant la signatura en negar-se a reconéixer cap paper a les organitzacions sindicals. Pel que fa al quart, desconeguem absolutament a què es refereixen amb això dels "problemes preventius".

- Protocol contra l'assetjament sexual i per raó de sexe. Igualment, està parat des de maig per culpa de la negativa de la conselleria a introduir les organitzacions sindicals, a petició de la persona interessada.

- Oferta d'Ocupació (OPE) 2010. Intersindical Valenciana ja va advertir en la negociació de l'OPE de 2008 que caldria haver convocat moltes més places que la paupèrrima oferta que fou aquella. Com sol ser habitual, ens quedàrem sols. El temps, malauradament, ens dóna la raó. Ara la Generalitat planteja una oferta entre 50 i 60 places, totalment ridícula.

- Funcionarització. Prevista per a després de la finalització dels concursos de mobilitat horitzontal (gener).

La veritat és que falta molt per negociar abans de poder dir que s'avança de nou en el compliment de l'Acord. És positiu que es plantegen negociar, però caldrà veure si les seues manifestacions són sinceres o només són maniobres dilatòries.

Intersindical Valenciana creu que ja no estem per a jocs de distracció. O es negocia de bona fe i ràpid o caldrà plantejar-se convocar mobilitzacions.

2 de novembre de 2010
 

stas-Iv | intersindical