correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

NOVEMBRE 2009

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sumari

 
 

30/11/09

Molt fàcil. Oposicions a la Sindicatura de Comptes.
 
 

27/11/09

Cal renunciar al Pla de Pensions?. Les manifestacions del 25 de novembre, en la premsa.
 
 

25/11/09

Hui, 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència cap a les dones. Comença la negociaciódel Pla d'Igualtat de la Generalitat.
 
 

24/11/09

Associacions, sindicats i partits la reclamen. Incorporació del requisit lingüístic en la Llei de la Funció Pública Valenciana. Demà, darrer dimecres de mes, a Medi Ambient. 25 novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència cap a les dones.
 
 

23/11/09

El Consell aprova l'avantprojecte de Llei de Funció Pública.
 
 

18/11/09

Primer exercici de l'oposició a Educador/a d'Educació Especial. Publicats nous reglaments orgànics i funcionals. Elecció de destinació en l'IVIA.
 
 

17/11/09

Borses per a Infermeria. Persones aprovades dels  cossos d'Advocats/des i Interventors/es.
 
 

16/11/09

Concursos en 2009?. Els certificats de l'IVAP, només per via electrònica.
 
 

12/11/09

STAS-Iv presenta esmenes per a la llei d'Acompanyament.
 
 

11/11/09

Comunicat coçnjunt de les organitzacions sindicals CCOO, CSI-F, IGEVA, STAS-Iv i UGT. Sol·licitada una reunió amb la consellera sobre la carrera professional. La Intersindical reclama la mediació del Síndic front a la deriva de RTVV.
 
 

10/11/09

Juntament amb CCOO i UGT. Intersindical denuncia en la COPASESA l'actitud de la Generalitat.
 

09/11/09

Oberta la borsa d'Institucions Sanitàries. Personal aprovat del segon examen d'oposició del grup D. Calendari laboral de 2010.
 
 

05/11/09

Aprovada la integració en el fons "Pensioval VII". El pla de pensions comença a caminar en novembre.
 
 

04/11/09

Comunicat conjunt de les organitzacions sindicals: CCOO, CSI-F, IGEVA, STAS-Iv, UGT. El Consell compleix l'acord signat?.
 
 

03/11/09

Inauguració de l'exposició "Camí cap a la igualtat". Acte d'homenatge en memòria de Mingo Ortolà Pla (1960-2009).
     
     


Molt fàcil

Si açò és molt fàcil.

Mira: primer degradem el servei que donem fins a nivells caòtics. Com? Molt fàcil: no cobrim les places que van quedant vacants (llevat que necessitem col·locar a alguna persona coneguda, clar), no dotem els serveis dels recursos materials que serien lògics si quesiéramos donar un bon servei, desmotivem el personal amb unes condicions laborals penoses, ralentitzem els procediments, ho entorpim tot.

Res més fàcil.

Després donem una roda de premsa plorant per no poder donar els serveis que ens agradaria per culpa d'eixes funcionàries i funcionaris de merda que són uns i unes mantes que només saben fer vagues contra la guerra i tocar les cassoles. I llavors, ¡eureka!, se'ns ocorre la gran solució de donar en concessió eixe servei que abans era gratuït a una empresa privada d'un amiguet com tu, en canvi d'unes fabulosos emoluents, no per fer-te ric, clar, sinó per donar millor servei a la ciutadania.
 


 
Molt fàcil!
 

 
DIJOUS 3 DE DESEMBRE A LES 10’30
 

CONCENTRACIÓ
 

CONTRA LA PRIVATITZACIÓ

CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL

carrer COLÓN, 80, de València

 

Oposicions a la Sindicatura de Comptes

En el DOCV  de hui, 30 de novembre, es publica que per acord del Consell de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana s'han convocat els següents concursos oposició:

 • Tres places de cnic d'auditoria, en llocs de treball corresponents a la modalitat de corporacions territorials i altres ens públics, grup A, sector d'administració general.
 • Dues places d'ajudant d'auditoria, en llocs de treball corresponents a la modalitat de corporacions territorials i altres ens públics, grup B, sector d'administració general.
El termini de presentació d'instàncies és de 20 dies hàbils, aço és, fins el 24 de desembre d'enguany.

30 de novembre de 2009
 


Cal renunciar al Pla de Pensions?

Algunes veus –interessades- estan fent campanya assenyalant un aparent poc suport a la postura d’Intersindical Valenciana respecte del pla de pensions de la Generalitat. Aquestes veus sostenen que si realment la majoria del personal està en contra del pla, això s’hauria de veure en un gran nombre de renuncies a participar en el pla. Cas contrari, això voldrà dir que la immensa majoria del personal està a favor i que la postura d’Intersindical no té cap suport.

Ben al contrari, Intersindical Valenciana recomana que cap persona renuncie al pla de pensions. Estaríem bons, si, a més de desviar un part de les nostres retribucions cap a un pla de pensions que el personal no ha demanat, damunt renunciarem a uns diners que són nostres, de totes i cadascuna de les persones que treballem en la Generalitat!

Les successives lleis de pressupostos de l’Estat, i les corresponents de la Generalitat, no permeten cap marge de maniobra per a poder destinar els diners del pla de pensions a uns altres usos, com ara cobrar-los en nòmina. En no ser possible, la renúncia al pla de pensions significa la pèrdua dels diners en favor de la resta de partícips. Això sí, si alguna persona ho fera, després es pot reenganxar, perdent els diners que li correspongueren en eixe parèntesi.

Per tant, ha de quedar clar que, tot i mantenir la seua oposició a l’establiment del pla de pensions, per entendre que els diners haurien d’haver incrementat les nòmines normals, Intersindical Valenciana considera que tothom ha de mantenir en el fons de pensions els diners que li corresponguen fins que un canvi de legislació permeta recuperar-los.

Les manifestacions del 25 de novembre, en la premsa


 

 
Diez mil personas rechazan la violencia contra la mujer

Valencia contra el maltrato

El derecho de las mujeres a vivir sin violencia

La lucha contra la violencia machista pisa la calle

Más de 250 mujeres maltratadas tienen un dispositivo de protección 24 horas

Cientos de personas claman contra el maltrato a las mujeres

Contra la violència masclista

La comarca de la Marina Baixa se manifiesta contra el maltrato a la mujer en varios actos públicos

medidas contra los malos tratos

Un recuerdo en toda la comarca

Elx: Manos blancas frente al maltrato

49 víctimas, un año de lucha

Crevillent: Concentración contra la violencia de género

El Campello, Sant Joan y Mutxamel organizan actos contra los malos tratos

Políticos y ciudadanos se unen contra la violencia de género

Un día para recordar a las víctimas del machismo

 

27 de novembre de 2009

 
Hui

25 novembre


dia internacional per a l'eliminació

de la violència cap a les dones

 


 
Article de Macu Gimeno,
portaveu d'Intersindical Valenciana i coordinadora de l'Àrea de la Dona,
publicat al Levante-EMV:
 
L'eliminació de la violència cap a les dones

MANIFESTACIÓ València
19.30 hores plaça Alfons el Magnànim (Parterre)

CONCENTRACIÓ Alacant
19.00 hores plaça Calvo Sotelo

CONCENTRACIÓ Castelló
19.00 hores plaça de la Pau


MASCLISME? NO, GRÀCIES: MATA

Per una societat igualitària: totes i

tots contra la violència masclista


telèfon d'ajuda a les  víctimes de maltractaments: 016
http:www.guiaviolenciadegenero.com/
http:www.maltratozero.com/
 

Comença la negociaciódel Pla d'Igualtat de la Generalitat


L'Àrea de Funció Pública ha convocat reunió de la Mesa Tècnica del Pla d'Igualtat entre Dones i Homes de l'Administració de la Generalitat, que tindrà lloc el pròxim divendres 27 de novembre a les 12 hores, amb el següent ordre del dia: 
1. Constitució de la Mesa Tècnica
 
2. Procediment per a l'elaboració del diagnòstic de la situació i metodologia de treball.
 
3. Precs i preguntes25 de novembre de 2009

 Associacions, sindicats i partits la reclamen
[enllaç]

Incorporació del requisit lingüístic en la Llei de la Funció Pública Valenciana

Els representants de diverses associacions, sindicats i partits polítics es van concentrar davant la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ahir, 23 d'octubre, en el 26é aniversari de la Llei d’Ensenyament i Ús del Valencià (LUEV) per presentar públicament el “Manifest a  favor del coneixement del valencià per a l’accés a un lloc de treball de les administracions valencianes” i, així, reclamar al Govern valencià que no vaja per darrere la societat valenciana pel que fa al reconeixement de la llengua pròpia dels valencians també en l’administració pública i la seua relació amb la ciutadania.

La representants de les associacions, sindicats i partits han destacat el caràcter plural i unitari de la iniciativa, que continua oberta a l’adhesió de noves organitzacions i col·lectius, així com el fet que el que es reclama és simplement el respecte de l’administració al dret de ciutadans i ciutadanes a fer servir qualsevol de les dues llengües oficials al País Valencià en la seua relació amb ella i, per tant, a ser atesos en valencià.

D’altra banda, aquesta reclamació és un fet reconegut legalment en altres autonomies amb llengua pròpia, i no només en Catalunya i les Illes Balears, amb les quals el País Valencià comparteix la llengua catalana, sinó fins i tot en autonomies que com la gallega han estat governades durant molt de temps pel mateix partit que governa actualment el País Valencià. En aquest sentit, doncs, es tracta d’una reclamació de mínims, que simplement posaria el nostre país al mateix nivell que la resta d’autonomies amb llengua pròpia.

Finalment, també s’ha destacat que, tot i que la xifra de llocs de treball de les administracions públiques catalogats lingüísticament a la Generalitat és molt baixa, hi ha un nombre important de personal funcionari capacitat per atendre la ciutadania en la llengua pròpia del poble valencià, fet que expressa que la reforma del projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana en el sentit apuntat pels signants del manifest seria perfectament aplicable i no significaria cap perjudici per al personal públic, sinó un benefici per a la ciutadania.

Demà, darrer dimecres de mes, a Medi Ambient

Com cada darrer dimecres de mes, les companyes i els companys de la conselleria de Medi Ambient eixiran al carrer a les 10:30. Es concentraran de nou per a expressar la seua aposta per una Administració Pública digna d'eixe nom i en contra de les diferents formes d'Administració paral·lela que s'inventen: assistències tècniques, falsos autònoms...

STAS-Intersindical Valenciana i CAT ja fa tres mesos que van demanar una entrevista al nou conseller de Medi Ambient. Encara no ha trobat un moment, tot i que sí que l'ha trobat per a ser nou "coordinador" del seu partit. Està massa ocupat per a fer front de veres a un sistema de gestió de personal pervers del qual, com a membre veterà de l'actual Govern, és perfectament corresponsable.
 

 

 25 novembre
 


dia internacional per a l'eliminació

de la violència cap a les dones


 


MANIFESTACIÓ València
19.30 hores plaça Alfons el Magnànim (Parterre)

CONCENTRACIÓ Alacant
19.00 hores plaça Calvo Sotelo

CONCENTRACIÓ Castelló
19.00 hores plaça de la Pau


MASCLISME? NO, GRÀCIES: MATA

Per una societat igualitària: totes i

tots contra la violència masclistatelèfon d'ajuda a les  víctimes de maltractaments: 016
http:www.guiaviolenciadegenero.com/
http:www.maltratozero.com/


 
24 de novembre de 2009

 El Consell aprova l'avantprojecte de Llei de Funció Pública

El Consell de la Generalitat va aprovar divendres passat, dia 20 de novembre -bona data-, l'avantprojecte de Llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana. Es tracta d'un tràmit necessari per tal de poder enviar el text al Consell Jurídic Consultiu i al Consell Econòmic i Social, per tal que emeten els preceptius dictàmens al respecte.

El text aprovat com a avantprojecte, per tant, no ha sofert variació respecte de l'esborrany aprovat per la Mesa General de juliol passat.

La premsa ha tractat el assumpte destacant alguns aspectes de la llei. Són tots aspectes positius, però menors, ja que van ser pactats en l'Acord de 20 de febrer de 2008, per la qual cosa no són cap novetat. No diuen res de la major precarietat en l'ocupació pública que introdueix la llei:
 

23 de novembre de 2009
 Primer exercici de l'oposició a Educador/a d'Educació Especial

El DOCV d'ahir, 17 de novembre, publica la Resolució de 2 de novembre de 2009, de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual s'eleva a definitiva la llista provisional d'admesos i exclosos a les proves selectives d'accés al grup C, Educador d'Educació Especial, sector administració especial, torn de promoció interna, convocatòria 30/08, i es convoca als aspirants admesos a la realització del exercici.

Es convoca a tots els aspirants admesos, a la realització del primer exercici que tindrà lloc el pròxim dia 12 de desembre de 2009 (dissabte), a les 10:00 hores.

Publicats nous reglaments orgànics i funcionals

El mateix DOCV publica tres decrets del Consell, amb els reglaments orgànics i funcionals de les conselleries d'Indústria, Justícia i Solidaritat:

ROF Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació.

ROF Conselleria de Justícia i Administracions Públiques.

ROF Conselleria de Solidaritat i Ciutadania.

Elecció de destinació en l'IVIA

S'ha publicat en el DOCV del dia 13 la Resolució que convoca els aspirants que han superat les proves selectives d'accés a col·laborador/a científic/a adjunt/a de l'IVIA, accés lliure, Convocatòria 1/2008, per a elecció de destinació, el dia 24 de novembre de 2009, a les 9,30 hores, al Servei de Provisió de Llocs de la Direcció General d’Administració Autonòmica, Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, carrer Miquelet, núm. 5-2n, de València (CP 46001).

18 de novembre de 2009
 Borses per a Infermeria

El DOCV d'ahir, 16 de novembre, va publicar la Resolució per la qual es convoca la borsa d'ocupació temporal per al nomenament de funcionaris interins, grup B, sector administració especial, ATS/ Diplomat Universitari en Infermeria.

El termini d’inscripció serà de deu dies hàbils, comptats des de l’endemà de la publicació. Per tant, el termini finalitza el 27 de novembre de 2009.

Persones aprovades dels  cossos d'Advocats/des i Interventors/es

El DOCV de 16 de novembre també publica:

RESOLUCIÓ per la qual es publica la relació d'aspirants que han superat les proves selectives d'accés al cos d'advocats, Convocatòria 11/08.

RESOLUCIÓ per la qual es publica la relació d'aspirants que han superat les proves selectives d'accés al cos superior d'interventors i auditors de la Generalitat, Convocatòria 2/08.
 

17 de novembre de 2009
 

 


Concursos en 2009?

La Generalitat hauria d'haver publicat els concursos de trasllats -almenys els corresponents a les categories professionals que s'han convocat en l'Oferta de 2008- dins de 2009. A hores d'ara, ni s'han publicat ni se sap quan es convocaran.

Un dels punts de l'acord de legislatura (20-2-2008) especificava en el punt IV "Ofertes d’ocupació pública (OPE) i concursos de trasllats" que "Les convocatòries de concursos de trasllats es realitzaran l’any 2009 i en el 2011".

Els motius que ha adduït la conselleria per a no convocar han estat que les Relacions de Llocs de Treball (RLTs) no s'han publicat. En efecte, anem cap als dos anys de vigència de les últimes publicades, quan el Consell, i la composició de les conselleries, han variat almenys dues vegades. En aquestes circumstàncies, és impossible convocar ja que moltes places no podrien convocar-se legalment.

La CCT, pas previ a la publicació de les RLTs, es va reunir a finals de juny passat, després d'un gran retard (més de sis mesos) respecte de la seua convocatòria. Més de quatre mesos després, no s'ha convocat la Mesa Sectorial ni, evidentment, s'han publicat les RLTs.

Els problemes que hi haja, siguen interns de la conselleria de Justícia, o siguen d'algun obstacle pressupostari de la conselleria d'Hisenda, no han estat explicats públicament. Únicament s'han anat anunciant successives dates probables de publicació, fallides totes elles.

Ningú fora del Govern Valencià és responsable d'aquest retard. Calen respostes, no solament per l'incompliment de l'acord, sinó perquè una Funció Pública ben administrada i sana necessita de concursos freqüents, i els darrers comencen a estar molt llunyans.

Els certificats de l'IVAP, només per via electrònica

L'IVAP només permet obtindre els certificats d'assistència per internet. Malgrat que és un avanç evident en l'Administració electrònica, pot deixar fora de joc a una part important del personal.

L'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP) està comunicant als participants en les accions formatives impartides enguany que els certificats d'assistència s'han de descarregar d'una plataforma d'internet.

Des de STAS-Intersindical Valenciana felicitem l'IVAP per aquest avanç en l'administració electrònica, que pot permetre a moltes de les persones empleades públiques una gestió més ràpida de les accions formatives de què són partícips.

No obstant això, considerem que és un error determinar aquesta via com l'única. Hi ha moltes persones que no tenen internet en el seu lloc de treball. Fins i tot hi ha molts centres de treball sencers que encara no estan connectats a la xarxa. Per no parlar que no s'ha completat el procés d'assignació de signatura electrònica. En eixes circumstàncies, considerem que cal mantenir l'expedició de certificats de forma tradicional per a aquelles persones que així ho sol·liciten.

16 de novembre de 2009
 

 

 
 


STAS-Iv presenta esmenes per a la llei d'Acompanyament

El Sindicat, junt a CAT i IGEVA ha presentat als quatre grups parlamentaris de les Corts Valencianes una proposta d'esmenes a la Llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d'Organització de la Generalitat (coneguda com a Llei d'Acompanyament). La proposta està centrada en la introducció en l'actual Llei de la Funció Pública Valenciana dels articles necessaris per a poder posar en marxa la carrera professional horitzontal.

El contingut dels articles que s’afegeixen a l’actual Text Refós estan continguts en l’esborrany de la Llei d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana. A hores d’ara aquest esborrany de Llei no ha estat aprovat pel Consell com a projecte de llei i, en conseqüència, no ha tingut entrada en les Corts Valencianes.

El Consell de la Generalitat, a través de l’Acord de 20 de febrer de 2008, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública, es va comprometre a posar en marxa la carrera professional amb data d’efectes econòmics i administratius de 1 de gener de 2010. El problema per a que es puga complir eixe compromís  és que cal una cobertura legal, és a dir, que una norma amb rang de llei contemple l’existència d’aquesta “carrera professional horitzontal” i el seu complement retributiu aparellat. Sense una llei, per tant, el Consell no pot complir el seu compromís.

Inicialment, la intenció del Govern va ser que la Llei d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, destinada a substituir l’actual i vigent Text Refós de la Llei de la Funció Pública Valenciana, fora la norma legal de cobertura de la creació de la “carrera professional horitzontal”. Malauradament, el Govern no ha pogut complir el seu compromís de presentar el projecte de llei davant les Corts i ara mateix el text no deixa de ser un esborrany, per bé que estiga en tramitació la seua aprovació com a projecte. En la situació actual, el més probable és que no es presente davant les Corts fins el proper període de sessions, és a dir, després de la data prevista en l’acord esmentat per a l’inici dels efectes de la carrera professional.

Per tant, la intenció d’aquestes esmenes és permetre al Govern Valencià complir amb els seus compromisos, en introduir en l’actual norma les clàusules necessàries per a donar cobertura a la implantació de la “carrera professional horitzontal” en el termini i data inicialment previstes.

Teniu el document complet en la següent adreça electrònica:
 Us adjuntem també l'avantprojecte de la Llei i el Dictàmen del Consell Econòmic i Social sobre ella:

 
 

 
 
COMUNICAT CONJUNT DE LES ORGANITZACIONS SINDICALS: CCOO   CSI-F   IGEVA   STAS-Iv  UGT

Sol·licitada una reunió amb la consellera sobre la carrera professional

Les cinc organitzacions sindicals signants ens hem dirigit en sengles escrits tant al Secretari Autonòmic d'Administracions Públiques com a la pròpia Consellera de Justícia i Administracions Públiques, per tal d'intentar desbloquejar la situació d'impasse creada després de la presentació per la conselleria d'un esborrany de decret que ha estat rebutjat unànimement per la representació sindical.

Com ja hem informat, el text presentat pot posar en dubte el compliment de l’Acord de 20 de febrer de 2008, assegurat per la mateixa consellera en la Mesa General de 21 d’octubre passat.

Per això, les al·legacions conjuntes dels sindicats a l’esborrany de carrera presentat per la conselleria en la reunió de 29 d’octubre passat consisteixen en el document "ESBORRANY DE DECRET /2009, DEL GOVERN VALENCIÀ, PEL QUAL S'APROVA EL REGLAMENT SOBRE LA CARRERA PROFESSIONAL DEL PERSONAL AL SERVEI DE L'ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT" presentat per les cinc organitzacions en data 25 de juny de 2009.

Esperem que la consellera comprenga la importància d’aquesta qüestió i convoque aviat una nova reunió. Els sindicats estem disposats a dur a bon port la negociació, però això no vol dir que renunciem a les qüestions bàsiques que considerem incloses en l’Acord de 20 de febrer de 2008, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública.

La Intersindical reclama la mediació del Síndic front a la deriva de RTVV

Ahir, 9 de novembre, la secció sindicat de STAS-Intersindical Valenciana es va reunir amb el Síndic de Greuges per demanar-li que intercedisca en la greu situació laboral i de manipulació informativa de RTVV. En aquest enllaç teniu la notícia completa:

La Intersindical reclama la mediació del Síndic front a la deriva de RTVV


11 de novembre de 2009

 

 
 
Juntament amb CCOO i UGT

Intersindical denuncia en la COPASESA l'actitud de la Generalitat

En la reunió celebrada el 6 de novembre de 2009, Intersindical Valenciana, UGT i CCOO, representades en la Comissió Paritària de Seguretat i Salut en el Treball (COPASESA), que integra als tres sectors d'empleats públics de l'Administració autonòmica (educació, sanitat i justícia i administracions públiques), rebutgem el caràcter definitiu i tancat que se li vol donar a l'esborrany de "Pla Estratègic per a la millora contínua de Seguretat i Salut laboral dels empleats públics de la Generalitat 2009-2012" que s'ha presentat en la esmentada Comissió.

Intersindical Valenciana, UGT i CCOO valorem com a correcte el treball tècnic que s'ha realitzat en l'elaboració de l'esmentat esborrany i també que el Govern Valencià s'haja decidit finalment a traslladar al nostre territori l'"Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2007-2012”, que ha de ser revisada en 2010, encara que haja tardat més de dos anys en fer-ho.

Des d'Intersindical Valenciana, UGT i CCOO, rebutgem el caràcter definitiu que se li vol donar a aquest esborrany, atès que hem de lamentar la falta de participació activa de la representació del personal en la seua elaboració com a conseqüència de la descoordinación entre els diferents sectors de l'Administració autonòmica. Aquest document tècnic ha estat elaborat única i exclusivament per l'Administració autonòmica, des de dalt i de forma centralitzada, sense la deguda participació i consulta dels representants dels treballadors dels tres sectors públics afectats, per la qual cosa a dia d'avui no tenim completa i exhaustiva informació tècnica sobre els pressupostos i bases en els quals es fonamenta i tampoc coneixem quina va a ser la dotació pressupostària de la que va a disposar i quines són els recursos humans amb els quals van a contar els serveis de prevenció dels diferents sectors per a engegar-lo.

Després de la presentació d'aquest esborrany, Intersindical Valenciana, UGT i CCOO esperem que la consulta i participació en temps i forma que se'ns ha promès en el marc d'aquesta Comissió es faça efectiva i no ocórrega com fins al moment present, en el què no comptem amb un calendari de treball i reunions que permeta aprofundir en l'elaboració d'un document definitiu, que s'enriquisca amb les aportacions de la representació sindical i que arribe al màxim consens possible.

Des d'Intersindical Valenciana, UGT i CCOO reiterem que les bones intencions que es contemplen en aquest esborrany, sense ser dotades de partida pressupostària, es queden en no-res.

Com a reflexió final, hem d'afirmar que Intersindical Valenciana, UGT i CCOO no perdem de vista quina és i ha estat la trajectòria de la prevenció de riscos laborals en l'Administració pública valenciana, per a la qual no és una prioritat i on els recursos econòmics i humans escassegen, la qual cosa explica que la Llei de Prevenció de Riscos Laborals no es complisca en els seus propis termes i amb totes les seues exigències.

[Comunicat de premsa conjunt]
 


 

No es pot deixar a valoracions subjectives la consideració de si és o no violència de gènere, qualsevol tipus d'agressió exercida cap a una dona per la ximple condició del seu sexe, és violència masclista i com tal ha de considerar-se

.

Àrea de la Dona de la Intersindical Valenciana. Compareixença en el Congrés dels Diputats, subcomissió per a l'estudi del funcionament de la llei integral de mesures contra la violència de gènere
 25 novembre

dia internacional per a l'eliminació de la violència cap a les dones

MASCLISME? NO, GRÀCIES: MATA

Per una societat igualitària: totes i tots contra la violència masclista


telèfon d'ajuda a les  víctimes de maltractaments: 016
http:www.guiaviolenciadegenero.com/
http:www.maltratozero.com/

10 de novembre de 2009

 

 

 
 


Oberta la borsa d'Institucions Sanitàries

La conselleria de Sanitat publica en la seua pàgina web la Resolució del director general de recursos humans de la Conselleria de Sanitat, d'apertura de termini d'inscripció de nous aspirants i d'actualització de mèrits de candidats ja inscrits en les llistes d'ocupació temporal d'institucions sanitàries.

El termini de presentació d'instàncies és de l'1 a 15 de novembre unes categories i del 15 a 30 unes altres. Podeu consultar-les a:

Apertura de termini d'inscripció de nous aspirants i d'actualització de mèrits

Ordre de 27/5/2004: Procediment per a la cobertura temporal de places

Sol·licitud d'inscripció o actualització de mèrits

Full d'Autobaremació

Personal aprovat del segon examen d'oposició del grup D

El Tribunal de les proves selectives d'accés al grup D d'Administració General ha publicat les persones aprovades en el segon examen de la fase d'oposició, així com les persones que han superat la fase d'oposició.

Calendari laboral de 2010

El DOCV de hui, 9 de novembre, publica el Calendari laboral de 2010.

Les festes seran:

1 de gener. Cap d’Any

6 de gener. Reis

19 de març. Sant Josep

2 d’abril. Divendres Sant

5 d’abril. Dilluns de Pasqua

1 de maig. Festa del Treball

9 d’octubre. Dia Nacional del País Valencià

12 d’octubre. Mare de Déu del Pilar

1 de novembre. Tots Sants

6 de desembre. Dia de la Constitució

8 de desembre. Immaculada Concepció

25 de desembre. Nadal
A banda d'aquestes, cada municipi determinarà dues festes locals.

9 de novembre de 2009
 
 

 
 


Aprovada la integració en el fons "Pensioval VII"

El pla de pensions comença a caminar en novembre

Ahir, 4 de novembre, es va reunir la Comissió Promotora del Pla de Pensions del personal al servei de la Generalitat, per tal de fer les passes oportunes perquè el pla comence a funcionar, quatre anys després de ser aprovat.

Es va decidir la integració del pla en un fons de pensions que ASEVAL (Bancaixa) tenia buit, anomenat "Pensioval VII", que no és un nom molt bonic, però què li anem a fer. També es va aprovar la política d'inversions i l'estratègia per a 2009 (dos mesos curts). Els documents no s'havien aportat amb anterioritat a la reunió, per la qual cosa es van aprovar però amb la condició d'articular una comissió d'estudi que propose els canvis que estime oportuns abans de la propera reunió de la Comissió de Control del Pla.

Comença, per tant, el pla de pensions de forma efectiva. Amb la nòmina de novembre, la Generalitat ingressarà en el compte individual del fons de cada persona participant en el pla la quantia corresponent, segons el temps treballat. A partir de desembre, la quantitat corresponent al mes en curs es tramitarà junt a la nòmina.

Per a les persones que hagen treballat tots els dies des de 2006, les quantitats individuals són:

 • 2006: 95,04€

 • 2007: 97,92€

 • 2008: 101,64€

 • 2009: 107,64€

 • Total: 402,24€

Això és així perquè els diners destinats al pla i els partícips en cada any eren els següents:
 

Any
 
Quantia anual
 
Partícips
 
2006
 
10.182.000€
 
107.205
 
2007
 
10.949.000€
 
111.854
 
2008
 
11.866.000€
 
116.860
 
2009
 
12.989.000€
 
120.785
 
Total
 
45.986.000€


5 de novembre de 2009

 

 

 
 
COMUNICAT CONJUNT DE LES ORGANITZACIONS SINDICALS: CCOO   CSI-F   IGEVA   STAS-Iv  UGT

El Consell compleix l'acord signat?

El 21 d'octubre, immediatament després de la Mesa General de la Funció Pública, tot el personal de l'Administració de la Generalitat vam rebre un correu electrònic titulat “El Consell compleix amb l'Acord de 20 de febrer de 2008 signat amb les organitzacions sindicals”. Era la pròpia conselleria de Justícia i Administracions Públiques la qual es donava pressa a “vendre” la bona nova, avançant-se fins i tot a les pròpies organitzacions sindicals.

No obstant això, de la lectura comparada d'aquell correu i de la proposta de Decret de carrera professional presentada en la mesa tècnica dijous passat, salten a la vista moltes contradiccions que podem formular entre interrogants:

 • És “complir l'acord” augmentar de 22 a 30 anys el temps de serveis previs requerit per a accedir al nivell màxim de carrera professional?
   
 • És “complir l'acord” sol·licitar l'avaluació del treball ocupat amb anterioritat al 1 de gener de 2010? Per ventura estan posant en qüestió la nostra professionalitat?
   
 • És “complir l'acord” oblidar al personal laboral en la regulació de la carrera professional?
   
 • És “complir l'acord” demanar més anys que en Sanitat per a accedir als dos primers nivells de la carrera?
   
 • És “complir l'acord” posposar a 2016 el cobrament del 100% de la carrera professional?

En definitiva, ens preguntem si la consellera coneixia la proposta que estava coent-se en la seua pròpia casa quan va anunciar el compliment íntegre de l'acord. Els sindicats estem disposats a tornar a asseure'ns a la taula quan tinguen llest el menú que es va anunciar en la Mesa General.

  
L'origen del 25 de novembre es remunta a 1960, any en el qual les germanes Patria, Minerva i María Teresa Mirabal, nomenades  “las Mariposas”, varen ser brutalment assassinades en la República Dominicana pel seu activisme polític en contra del govern del dictador Rafael Leonidas Trujillo...
Les principals manifestacions de violència cap a la dona són les lesions personals, l'homicidi, la violació, l'abús i l'assetjament sexual, el tràfic de persones, la prostitució, el segrest, la tortura i les diverses formes de discriminació que afecten i menyscaben el reconeixement i l'exercici legítim dels seus drets.
 
Defensoría del Pueblo de la ciudad de Buenos Aires


 
25 novembre


dia internacional per a l'eliminació

de la violència cap a les dones


CONCENTRACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

DIMECRES, 4 DE NOVEMBRE A LES 20H

PORTA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA


MASCLISME? NO, GRÀCIES: MATA

Per una societat igualitària: totes i

tots contra la violència masclista


telèfon d'ajuda a les  víctimes de maltractaments: 016
http:www.guiaviolenciadegenero.com/
http:www.maltratozero.com/

 
4 de novembre de 2009

 

 

 
 


Inauguració de l'exposició "Camí cap a la igualtat"

Conferencia de Emilia Caballero en la Intersindical

Divendres, 6 de novembre, a les 18:30, a la seu nacional d'Intersindical Valenciana (Juan de Mena, 18, València), tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Camí cap a la igualtat", organitzada per l'Àrea de la Dona d'Intersindical i la Coordinadora de Dones per la Igualtat.

 


La inauguració estarà a càrrec de:
 • Emilia Caballero Alvarez, Síndica de Greuges adjunta
 • Carmen García Albero, comissària de l'exposició
 • Macu Gimeno Mengual, coordinadora Àrea de la Dona d'Intersindical Valenciana.
L'exposició es podrà veure fins el 26 de novembre.

 

Acte d'homenatge en memòria
de Mingo Ortolà Pla (1960-2009)


Coordinador de l'Àrea de Salut Laboral STEPV-Intersindical Valenciana
 

 
 
Divendres, 6 de novembre de 2009, a les 20h

Sala d'actes de l'IES Benlliure, València


 
3 de novembre de 2009

 

 

 

stas-Iv | intersindical