correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

OCTUBRE 08

dll dm dc dj dv ds diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sumari

 
 

31/10/08

Intersindical Valenciana condemna l'atemptat d'ETA. 9 de novembre: Dia internacional contra el feixisme i el racisme.
 
 

28/10/08

Dimecres: concentració contra les externalitzacions a Medi Ambient. El Congrés adoptarà una esmena als pressuposts proposada per Intersindical Valenciana.Intersindical Valenciana es mobilitzarà davant els pressuposts de la Generalitat.
 
 

27/10/08

Nous llistats de borses de treball: documentalistes i portuaris. Presa de possessió grup B, promoció interna.
 
 

22/10/08

La consellera lleva importància al retard en la tramitació de la Llei de la Funció Pública. El Consell s'escuda en el finançament per a no comprometre més diners per a personal. La informació de Pressuposts. L'increment general per a 2009. La proposta d'Intersindical valenciana. I sobre la llei?.
 
 

21/10/08

Dimarts de la Intersindical: 'Fotografia tangible'. Calendari Laboral per al País Valencià en 2009.
 
 

20/10/08

Mesa General de retribucions, el dimecres 22. Intersindical Valenciana reclama la clàusula de revisió salarial. STAS i CAT reclamen la reunió immediata de la Comissió de Seguiment de l'Acord de 20 de febrer. Sobre la Llei de Funció Pública i la carrera professional. Les manifestacions del cap de setmana.
 
 

15/10/08

Míting-festa pel dret a l'avortament.El primer premi de la loteria de Nadal el té STAS. 
 

14/10/08

Selecció de personal per l'article 8. Conductors/es: persones aprovades. Míting-festa pel dret a l'avortament.
 
 

13/10/08

Cursos de promoció del valencià. Finalment, els aprovats i aprovades del grup D per promoció interna prendran possessió.
 
 

08/10/08

5.000 persones es manifesten contra les directives europees.
 

07/10/08

Algú filtra a la premsa els esborranys de la llei de la funció pública valenciana.
 
 

03/10/08

Intersindical Valenciana considera insuficient l'augment salarial per les empleades i empleats públics. Borsa de Treball de psicòlegs/ogues. També pots preparar oposicions en CEF.
 
     
     
     
  Intersindical Valenciana condemna l'atemptat d'ETA

Intersindical Valenciana condemna rotundament la col·locació d'una bomba en l'aparcament del campus de la Universitat de Navarra. El sindicat vol manifestar la seua solidaritat amb les persones ferides, les seues famílies i el conjunt de la Comunitat Universitària. Intersindical Valenciana considera que ETA hauria de deixar les armes i disoldre's.

9 de novembre: Dia internacional contra el feixisme i el racisme

 
El 9 de novembre de 1938 va ser el primer pas cap a l'extermini, primer dels jueus europeus i immediatament contra tota persona de raça, origen, opció sexual, política o condició social negada pel nazisme.

Entre 2000 i 2500 morts estan directa o indirectament lligades amb la coneguda com "La Nit dels Cristalls Trencats". Més de 8000 domicilis i comerços de famílies jueves van ser saquejats en diverses ciutats alemanyes. Les forces d'assalt de les SA, juntament amb ciutadans anònims van destrossar els seus edificis, convertint els carrers en un mar de cristalls destrossats. Van començar pels jueus, però van seguir amb els comunistes, els socialistes, els socialdemòcrates i liberals, amb els gitanos, els homosexuals i qualsevol que s'allunyés de l'ideari racial impulsat per Hitler i els seus fanàtics. Molts ciutadans van ser colpejats fins a la mort, centenars de milers de persones van ser deportades a camps de concentració, 1668 sinagogues van ser completament destrossades i altres 267 calcinades per les flames dels incendis provocats. Mentre, la República espanyola sofria el flagell del feixisme, recolzat per Hitler, i iniciava també la seva particular croada contra tot opositor polític, a qualsevol preu, fins i tot després d'haver guanyat la Guerra. L'Estat espanyol sota el jou de Franco es va convertir en una extensió del model d'extermini que Hitler va executar durant els seus anys en el poder a Alemanya, encara que amb altres paràmetres, ací també es va desenvolupar un genocidi.

L'Holocaust marca la més fosca hora de la història d'Europa. Suposa la mort com indústria, no solament la destrucció de la vida humana, sinó l'essència de la humanitat, amb una barbàrie difícil de contemplar. Recents esdeveniments en la història d'Europa haurien de fer-nos comprendre i recordar per damunt de tot que l'Holocaust no va començar amb un camp de concentració. Va començar amb una pedra llançada contra la finestra d'una família jueva, la profanació d'una sinagoga, un crit d'odi als carrers, el sabotatge a les protestes obreres i als sindicats, i el silenci i la indiferència de la majoria de la població. L'odi i la intolerància tenen profundes i poderoses arrels a Europa que la indiferència i la ignorància fan invisibles. Aquesta és una de les raons per a mantenir viva la memòria històrica, per això i per preservar la humanitat de l'horror i de la barbàrie.

En l'actualitat, la ultradreta incrementa la seua força arreu del continent. Els Crims d'Odi contra col·lectius vulnerables s'està convertint en una permanent i invisible nit dels Cristalls Trencats. Les dades oficials acrediten que aquests delictes han experimentat un enorme creiximent durant els últims anys, i lamentablement, el País Valencià es troba al capdavant d'aquest tipus de successos en el conjunt de l'Estat espanyol. Així ho demostra l'Informe Raxen i així ho percebem els qui treballem i vivim en aquest país. El flagell de la ultradreta contra col·lectius socials, sindicals, partits polítics, associacions culturals o persones vulnerables pel simple fet de ser diferents, és constant. Durant 2008 hem pogut contemplar des de l'apunyalament d'un jove per un grup neonazi (el presumpte autor del qual segueix en llibertat), fins a diverses pallisses a immigrants en diferents localitats, casos incomptables de discriminació per raons de raça, religió, gènere, origen, aspecte físic, opció sexual, idioma o sentiment nacional o altra condició social; atacs contra seus polítiques amb artefactes incendiaris, amenaces, pintades, sabotatges, boicots a activitats legals, a llibreries i universitats, agressions, tirs contra locals culturals, intimidacions i fins i tot justificacions d'aquests actes per part dels seus autors o aquells que els fabriquen el discurs des de les seues pàgines web, partits o organitzacions.

A aquest clima de violència ha de sumar-se el tret més preocupant i que fa possible aquesta situació: la impunitat dels seus autors. Mai hi ha detinguts. I els executors de l'odi aprofiten per a insistir una vegada i una altra. Una societat on no puguem sentir-nos segurs per pensar, ésser o sentir el que vulguem no és una societat lliure. Un Estat que no pot garantir que qualsevol opció política, cultural o social que no comporte el menyspreu als drets humans no puga exercir en llibertat la seua tasca, no és un Estat lliure, ni tan sols democràtic, perquè aquest valor es veu coartat pel setge ultra, sempre disposat a eliminar qui no pense o siga com ells. La protecció, no obstant això, de les activitats ultres, autoritzant les seues manifestacions, els seus actes amb membres del KuKluxKlan o de les SS, emparant-se en la llibertat d'expressió ens produïx terror. Assenyalar els immigrants com culpables de tots els mals actuals, aplicant-los lleis de dubtosa ètica i més accentuadament amb la crisi econòmica actual, juntament amb els discursos incendiaris de les organitzacions ultres creen un perfecte brou de cultiu perquè el virus del racisme es desenvolupe, com ja ha passat a Itàlia, Àustria, Suïssa i en altres països del nostre entorn.

La irresponsabilitat d'alguns governants dóna ales als violents, negant el problema, catalogant els fets com aïllats o de simple gamberrisme, al que cal sumar el silenci mediàtic que envolta aquesta situació. Aquestes notícies d'episodis violents, d'atemptats constants, no traspassen les fronteres valencianes, poques vegades (excepte quan el morb està assegurat) la premsa espanyola es fa ressó del setge al qual els valencians estem sotmesos per part de l'extrema dreta, i això converteix aquesta situació en un problema local, aïllat i desconegut, condemnant-nos per segona vegada a aguantar sols la marea de l'odi i la intolerància.

Aquest any es commemoren a més els 15 anys de l'assassinat de Guillem Agulló, que amb només 18 anys va ser apunyalat i va morir a les mans d'un grup neonazi, el protagonista del qual va sortir fa temps de presó, encara que va ser de nou detingut en 2005 en el marc de l'Operació Panzer al costat de 26 neonazis més que conformaven una organització clandestina en poder de la qual es va trobar fins a un llença-grenades. Així i tot, aquest individu es va presentar en les llistes d'un partit neonazi  les passades eleccions locals. El cas de Guillem va ser plantejat pel jutge i la premsa com una 'baralla' sense motivació política, potser com podria passar també amb el recent cas de Carlos Javier Palomino, el jove antifeixista de 16 anys mort d'una punyalada el passat 11 de novembre a Madrid quan es dirigia a una protesta antiracista, i a qui també, al costat de Guillem, volem recordar en aquest acte.

Per tot això, les organitzacions reunides al voltant de la plataforma Acció Popular Contra la Impunitat juntament amb altres que s'han volgut sumar per a l'ocasió, hem pres la data simbòlica del 9 de novembre, 70 aniversari de la Nit dels Cristalls Trencats, Dia Internacional Contra el Feixisme i el Racisme, per denunciar que el País Valencià sofreix una constant nit dels cristalls trencats durant 365 dies a l'any des de fa molt temps. Per denunciar la vergonyosa impunitat que gaudeixen els executors i propagadors de l'odi, del racisme, de l'homofòbia, de l'amnèsia històrica i de tot tipus de discriminació i justificació de la barbàrie. Estem junts per donar una contundent resposta a aquells que pretenen silenciar-nos, intimidar-nos i eliminar-nos, perquè no ho van a aconseguir, perquè sobrevisquerem al franquisme, a les pistoles nazis i feixistes de la Transició, i sobreviurem a la nova onada fanàtica neofeixista. Perquè la memòria ens permet construir una societat millor i no repetir els errors del passat. Tenim aquest repte, aquest deure, i aquestes ganes, i per això treballem i treballarem.

Demanem doncs la implicació de tots els actors socials per eradicar la cultura de l'odi del nostre país, perquè aquesta no tinga cabuda en cap àmbit de la nostra vida, ni en les escoles, ni al lloc de treball, ni als mitjans de comunicació ni al carrer. El feixisme no és ni una tribu urbana, ni una anècdota, ni una inofensiva i democràtica opció política. El feixisme és la negació dels drets humans, de la democràcia i de la llibertat, i per això, perquè ho sofrim, ens veiem obligats a dir prou, i a exigir la fi de la violència feixista i de la seua impunitat. Tots i totes som víctimes.

PROU D'IMPUNITAT! Feixisme i racisme mai més!

Diumenge 9 de novembre DIA INTERNACIONAL CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME

CONCENTRACIÓ 12:00hs Plaça de la Verge - València - Mosaic de fotografies sobre la violència feixista i racista.

Aquesta activitat està emmarcada dins la campanya internacional llançada des de UNITED, xarxa de ONG's que treballen en contra del racisme, el feixisme, l'ultranacionalisme i a favor d'immigrants i refugiats. Integrada per més de 560 ongs procedents de tots els països d'Europa que treballen conjuntament en la realització de campanyes, conferències i projectes.

Més informació: http://www.unitedagainstracism.org/    http://accio-popular.org

Convoquen:

Acció Popular Contra la Impunitat, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat CEAR, Movimiento Contra la Intolerancia, Acció Cultural del País Valencià ACPV, Fórum Alternatiu de la Immigració, Col.lectiu Lambda de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals, Intersindical Valenciana, Confederació General del Treball CGT, Sindicat CAT, Coordinadora Obrera Sindical COS, Bloc Nacionalista Valencià BNV, Esquerra Unida del País Valencià EUPV, Esquerra Republicana del País Valencià ERPV, Iniciativa del Poble Valencià IPV, Espai Alternatiu, Jarit, Asociación Pro-Derechos Humanos, Coordinadora Antifeixista Intercomarcal, Maulets, Ca Revolta, CSA La Quimera, SODEPAU, United for Intercultural Action, Comissió 15 Anys Sense Guillem.

31 d'octubre de 2008
 
 

 
 
Dimecres: concentració contra les externalitzacions a Medi Ambient


Dimecres, 29 d'octubre, tindrà lloc una nova concentració contra les externalitzacions (privatitzacions) de serveis públics en la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge. STAS-Intersindical Valenciana i CAT vos convidem a participar-hi per a mostrar la vostra posició contrària al desmantellament dels serveis públics.
 
Encara no sabeu ben bé per què les companyes i els companys s'estan concentrant? Podeu informar-vos veient el vídeo.

Si no pots veure-ho per tindre un filtre en l'accés a internet en la teua conselleria, també pots accedir en:
O també pots veure-ho en: www.pluralia.tv/2005

El Congrés adoptarà una esmena als pressuposts proposada per Intersindical Valenciana

El Congrés dels Diputats aprovarà una esmena proposada, entre d'altres, per Intersindical Valenciana, relativa al retall en la quantia de les pensions ordinàries de jubilació per incapacitat permanent per al servei del personal del Règim de Classes passives de l'Estat. El projecte de PGE 2009 proposa la reducció de l'import de la prestació al personal que no tinga vint anys de serveis efectius en el moment de produir-se el fet causant de la incapacitat permanent. L'esmena que s'aprovarà torna a deixar l'import en el 100%.
 
Com podeu comprovar, aquesta esmena va ser proposada per Intersindical Valenciana.

Intersindical Valenciana es mobilitzarà davant els pressuposts de la Generalitat

Intersindical Valenciana anuncia una campanya de mobilitzacions, junt a d'altres organitzacions sindicals, socials i pol·lítiques, davant els pressuposts presentats per la Generalitat i la seua passivitat inacceptable front a la crisi econòmica, doncs aquesta està afectant especialment els treballadors i els sectors més desfavorits de la societat, i el País Valencià se situa al front dels territoris en destrucció d'ocupació i amb xifres d'aturats del 12,39 per cent.

Per eixe motiu, els pressuposts de la Generalitat per a 2009 haurien de servir per a potenciar la creació d'ocupació i el teixit industrial valencià, així com per a la protecció social, especialment de les persones i col·lectius més desfavorits. També haurien de servir per a extendre els drets socials i laborals, la millora dels serveis públics i les inversions públiques en infrastructures, habitatges socials i dotacions sanitàries i educatives.

Les darreres dades de l'atur posen en evidència que ni la política d'aparador i propaganda de la Generalitat ni el Pacte Valencià pel Creixement i l'Ocupació (Pavace) han servit per a fer front a la crisi. Al contrari, el Pavace ha estat un xec en blanc al Govern valencià i ha servit per a fer callar el moviment sindical davant la gravetat de la situació.

28 d'octubre de 2008
 
 

 
  Nous llistats de borses de treball: documentalistes i portuaris

En la pàgina web de la DG d'Administració Autonòmica s'han publicat els llistats següents:
 • Llistat provisional d'admesos i exclosos a la borsa d'ocupació de tècnics/es mitjans/anes en Documentació. Al·legacions fins el 3 de novembre.
   
 • Llistat definitiu d'admesos a la borsa d'ocupació d'auxiliars d'explotació portuària.

Presa de possessió grup B, promoció interna

El DOCV de divendres, 24 d'octubre, publicava la resolució que confirma en els seus llocs respectius i adjudica destinancions al personal aprovat en les convocatòries 112/2004 i 113/2004, grup B, sector administració general, pel torn de promoció interna, mitjançant la conversió directa de places i se'ls convoca a l'acte de presa de possessió el dia 3 de novembre a les 10.00 hores en les seus de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Alacant i Castelló i a la d'Educació a València.

També publicava l'ordre per la qual es nomenen funcionaris de carrera, grup B d'administració general, el personal que va superar les proves selectives i el curs selectiu d'accés per promoció interna, mitjançant conversió directa de places, convocatòries 112/2004 i 113/2004.

27 d'octubre de 2008
 

 

 
 

La consellera lleva importància al retard en la tramitació de la Llei de la Funció Pública

El Consell s'escuda en el finançament per a no comprometre més diners per a personal

Hui s'ha celebrat a València una reunió de la Mesa General del Personal Funcionari, Estatutari i Laboral, per a tractar sobre les retribucions per a 2009. Sota la presidència de la nova consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León Guardiola, el Secretari Autonòmic de Política Pressupostària i Tresor, José Manuel Vela Bargues, ha informat sobre el Capítol I del projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a 2009.

La informació de Pressuposts

Ha destacat que l'augment dels pressuposts de la Generalitat es va a aplicar en la seua quasi totalitat a l'augment del capítol I, de forma que s'arribarà a un 38'5% del total dels pressupostos destinats a despeses de personal. Això suposa uns 400 milions d'euros, dels quals el 40,4% és per a l'increment retributiu general i la resta per a l'augment de plantilles, el compliment d'acords sectorials, els nous centres de treball i el pagament de triennis i substitucions.

També ha insistit en què la conjuntura econòmica va a minvar els ingressos de la Generalitat, d'una banda, i que, de l'altra, la no reforma del sistema de finançament autonòmic no permet fer cap alegria a la Generalitat. En aquest últim assumpte, Intersindical Valenciana ha ofert al Consell un diàleg obert i no partidista per a dur una postura institucional valenciana, amb suport de múltiples entitats, pel que fa a la reforma del finançament. El Sindicat ha aclarit que, en efecte, considerem que el finançament de la Generalitat és inadequat ara, però que ja ho considerava així fa vint-i-un anys, quan la primera LOFCA, i en les successives reformes, en les que el partit en el govern va estar d'acord, quan no va ser clarament l'impulsor.

L'increment general per a 2009

En 2009 l'augment general serà:

 • un 2%,
   
 • un 1% de la massa salarial per a incrementar la paga extra. Malgrat el que diguen l'Administració i alguns sindicats, amb açò no tenim les pagues extres completes, doncs ja sabeu que a partir de 2007 ens han timat en l'específic, com han  reconegut fins ara més de vint sentències (ahir ens van notificar la darrera per ara). En eixe sentit, quan les sentències siguen fermes -la Generalitat ha recorregut davant el TSJ-, us informarem de les passes a seguir per a cobrar-ho tot.
   
 • un 0,5% de la massa salarial repartit de forma lineal, en virtut de l'acord de 20 de febrer d'enguany, de la Mesa Sectorial.
   
 • un 0,3% de la massa salarial per al fons del pla de pensions. S'ha anunciat que es preveu contractar l'entitat dipositària i gestora del pla de pensions en el proper exercici, i s'aplicaran els fons retinguts des de 2006 per a eixe concepte.
La proposta d'Intersindical valenciana

Intersindical Valenciana ha insistit en la demanda de la implantació de la clàusula de revisió salarial, malgrat les al·legacions que ho impedeix la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat -PGE- (la Confederación Intersindical, a la que pertany Intersindical Valenciana, ha impulsat la presentació d'esmenes al projecte de PGE en el sentit d'establir la clàusula de revisió salarial per a totes i tots els empleats públics). Cal aclarir que aquest punt ha estat recolzat o reclamat per quatre sindicats dels cinc que formem part de la mesa. L'altre ha dit que estava molt satisfet amb els pactes sectorials.

També ha insistit el Sindicat en què no es podia reclamar ara un esforç de les empleades i empleats públics a causa de la conjuntura econòmica, quan no s'ha tingut consideració amb els seus salaris quan els ingressos de la Generalitat creixien per damunt de les previsions.

S'ha recolzat la proposta d'assegurar que cap sou de cap empleat o empleada pública de la Generalitat estiga per sota dels 1.000 euros nets. El SA de Pressupostos s'ha mostrat disposat a parlar, però la intervenció posterior de la consellera ha donat a entendre que donava la qüestió per tancada.

Intersindical Valenciana també ha reclamat la transformació de llocs de treball externalitzats en llocs de treball de plantilla. Ha destacat que per a d'això no cal una aportació extra de diners, sinó al contrari: li resultarà més barat a l'Administració contractar personal directament que a través d'empreses interposades.

I sobre la llei?

La consellera ha restat importància a la preocupació sobre l'incompliment dels terminis de la negociació de la llei de la Funció Pública que li hem plantejat UGT i Intersindical Valenciana. Ha dit que és cert que hi ha un retard, però que entra dins dels marges normals. El Sindicat ha insistit en la seua demanda de reunió de la comissió paritària de seguiment de l'Acord de 20 de febrer, per a plantejar aquests problemes de retard, així com en el fet que res no obsta a canviar la llei ara amb la d'acompanyament dels pressupostos de 2009 i incorporar la modificació més endavant en el text definitiu de la llei.

22 d'octubre de 2008
 
 

 
  Dimarts de la Intersindical

FOTOGRAFIA TANGIBLE

Intersindical Valenciana es complau a convidar-vos a l'acte d'inauguració de l'exposició FOTOGRAFIA TANGIBLE, d'Isaac Senchermés

Dimarts, 21 d'octubre de 2008

Carrer Juan de Mena, 18, de València, a les 19:30 h
L'exposició estarà oberta de dilluns a divendres de 9:30 a 14 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:30 h. Divendres de 16:30 a 19 h. Fins el 25 de novembre

Calendari Laboral per al País Valencià en 2009

Les festes d'àmbit estatal i autonòmic seran, en 2009, les següents:
1 de gener, Any Nou
6 de gener, Epifania (Reis)
19 de març, Sant Josep
9 d'abril, Dijous Sant
10 d'abril, Divendres Sant
13 d'abril, Dilluns de Pasqua   
1 de maig, Dia del Treball
15 d'agost, Mare de Déu d'Agost
9 d'octubre, Diada nacional valenciana
12 d'octubre, Mare de Déu del Pilar
8 de desembre, Immaculada Concepció
25 de desembre, Nadal
Cada municipi té el dret d'establir dues festes laborals més d'àmbit local.

21 d'octubre de 2008
 
 

 
 

El dimecres 22, Mesa General de retribucions.

Intersindical Valenciana reclama la clàusula de revisió salarial

Dimecres, 22 d'octubre, es celebrarà reunió de la Mesa General de la Funció Pública, per tal de tractar sobre les retribucions de les empleades i empleats públics de la Generalitat per a 2009. Aquest és l'únic punt de l'ordre del dia i, tot i que és molt important, es tira en falta alguna referència a l'esborrany de la nova Llei de la Funció Pública Valenciana.

Què ens van a dir? Doncs que l'augment retributiu per a 2009 serà d'un 2%, que afegiran un 1% per a la paga extra i que tindrem un magnífic 0,3% per al pla de pensions. En l'Administració del Consell tindrem, a més, un 0,5% lineal en el complement específic.

Com ja vam imformar en el seu moment, en l'entrevista de la nova consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León Guardiola, i Intersindical Valenciana, la representació del Sindicat  li va reclamar l'establiment de la clàusula de revisió salarial "per a compensar la pèrdua de poder adquisitiu del personal funcionari i laboral, amb l'objetiu que en època de crisi no siguen els qui la paguen".

D'altra banda, Intersindical Valenciana, sindicat més votat entre el personal de la Generalitat valenciana, va demanar la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana i l'establiment d'un calendari de negociació dels temes que afecten al conjunt del personal que treballa en la Generalitat. Ara arriba la Mesa General, però sense fixar un calendari ni parlar de la Llei de la Funció Pública.

STAS i CAT reclamen la reunió immediata de la Comissió de Seguiment de l'Acord de 20 de febrer

Sobre la Llei de Funció Pública i la carrera professional

El Sindicat va demanar a la consellera que la nova Llei de la Funció Pública Valenciana fora consensuada amb els sindicats i els partits polítics ja que és una "llei important" i "que ha de perdurar amb els temps". Li vam recordar que l’Acord de 20 de febrer de 2008, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública, obligava al Govern valencià, del que forma part, a negociar, aprovar i enviar a les Corts Valencianes, per a la seua tramitació, un projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana dins del 2008 (Punt quart, apartat II de l’acord). El mateix acord assenyalava que la negociació del reglament que ha de regular el nou complement de carrera professional per al personal al servei de l’Administració del Consell començaria a principis de novembre de 2008, de forma paral·lela a la tramitació parlamentària del projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana.

La pell de l'ós

En els darrers dies ha hagut una divertida polèmica sobre la llei i la caça de l'ós i la venda de la seua pell. Com que nosaltres som, majoritàriament, descendents de llauradors, l'única caça que coneguem és la del pato. I el que sabem segur és que no ens importa si la paella és de pato o de pollastre, sempre que tots els diumenges puguem menjar-nos-en una.

El que ens preocupa, per tant, no és si estarà la llei més prompte o més tard -tot i que voldríem que estiguera el més aviat possible-, si la presentaran en aquest període de sessions o en el proper... El que ens preocupa és SI PRESENTARAN LA LLEI O NO. Que per què ens preocupa? Que no està clar ja amb la signatura de dos consellers, el de Justícia i el d'Hisenda? Que no es va signar davant el President de la Generalitat?

Ens preocupa perquè hi ha rumors que parlen d'aplicar-nos l'article 38.10 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP), que diu:

"Art. 38.10. Se garantiza el cumplimiento de los Pactos y Acuerdos, salvo cuando excepcionalmente y por causa grave de interés público derivada de una alteración sustancial de las circunstancias económicas, los órganos de gobierno de las Administraciones Públicas suspendan o modifiquen el cumplimiento de Pactos y Acuerdos ya firmados, en la medida estrictamente necesaria para salvaguardar el interés público.

En este supuesto, las Administraciones Públicas deberán informar a las Organizaciones Sindicales de las causas de la suspensión o modificación."
Per això, dimecres, en la Mesa General, Intersindical Valenciana i CAT reclamaran la reunió immediata de la Comissió Paritària de Seguiment i Desenvolupament de l'Acord de 20 de febrer d'enguany, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública, en la que demanarem:
 • Un pronunciament clar per part de la consellera sobre si el Consell pensa complir l'Acord;
   
 • En cas que la contestació siga positiva, una explicació clara de com, de quina manera i en quins terminis pensa el Consell complir els compromisos.

Les manifestacions del cap de setmana

17 d'octubre: rebel·la't contra la pobresa


Marxa de la diversitat funcional
 
 

 
 
Míting-festa pel dret a l'avortament


Intersindical Valenciana us convida a participar en la Festa-Míting que se celebrarà dijous dia 16 en el port de la Copa Amèrica (junt a l'edifici Veles e Vents), amb motiu de l'arribada del vaixell de l'ONG "Women on waves" (dones sobre les ones). En primer lloc se celebrarà una concentració-míting per a reclamar el dret a l'avortament. La concentració i arribada del vaixell està prevista per a les 17.30 hores.

El primer premi de la loteria de Nadal el té STAS

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de les Administracions i Serveis Públics (STAS-Intersindical Valenciana) ja té a la vostra disposició la loteria de Nadal per a enguany. El número és el 38.564 i ens han dit que enguany toca. Vols quedar-te sense una papereta?

Ja sabeu on localitzar-nos:

Alacant: Glorieta Poeta Vicente Mogica, 5-12 Tel. 965 133 393 Fax: 965 126 626 stapv_alicante@gva.es
Castelló: Marqués de Valverde, 8   Tel. 964 269 094 Fax: 964 232 952 castello.stapv@intersindical.org
València: Plaça de l'Ajuntament, 2 - 15ª Tel. 963 942 703   Fax: 963 943 725 stapv@intersindical.org

15 d'octubre de 2008
 
 

 
  Selecció de personal per l'article 8

En els darrers dies s'han publicat diversos llocs de treball per la via de l'article 8:

Coordinador/a assessor/a secretari autonòmic

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació anuncia la provisió del lloc de treball 24016, Coordinador/a assessor/a secretari autonòmic, de naturalesa i sector funcionarial, indistint/docent, A/B 26 E047, forma de provisió: lliure designació (obert a altres administracions públiques). Funcions: assessorar, emetre informes i col·laborar en la realització d’estudis sobre les matèries que li encomane el secretari autonòmic.

STAS procedirà a recórrer aquesta convocatòria. El lloc està obert al grup A i grup B, de qualsevol sector de l'Administració del Consell de la Generalitat, tant General com Especial (això vol dir "indistint"), així com al personal funcionari docent (mestres i professorat de secundària), no solament de la Generalitat, sinó de qualsevol Administració Pública de l'estat espanyol (això vol dir "obert a altres administracions públiques"). Amb aquestes condicions, les persones que poden ser candidates a ocupar el lloc són, només en el País Valencià, més de 60.000. Imaginem en tot Espanya. Argumentar que no hi ha possibilitat que la plaça siga coberta per personal funcionari de carrera és ofendre la nostra inteligència.

Maquetista

La Conselleria d'Educació ha anunciat la provisió del lloc nombre 5657, Maquetista, C16 E022, destinat en la seu central de la conselleria. No hi ha requisits especials, a part de la titulació acadèmica per a accedir al grup C. Teniu la informació en els taulers d'anuncis de les seus de la Conselleria (Campanar i PROP).

Conductors/es: persones aprovades
  
El DOCV de hui, 14 d'octubre, publica les relacions d'aspirants que han superat les proves selectives d'accés al grup D, sector laboral, conductor, següents: Felicitats a totes les persones aprovades!

Míting-festa pel dret a l'avortament

Intersindical Valenciana us convida a participar en la Festa-Míting que se celebrarà dijous dia 16 en el port de la Copa Amèrica (junt a l'edifici Veles e Vents), amb motiu de l'arribada del vaixell de l'ONG "Women on waves" (dones sobre les ones). En primer lloc se celebrarà una concentració-míting per a reclamar el dret a l'avortament. La concentració i arribada del vaixell està prevista per a les 17.30 hores.

El vaixell arriba a la capital valenciana gràcies a l'impuls de la Plataforma Feminista del País Valencià, de la qual forma part Intersindical Valenciana, i de desenes d'entitats i partits polítics. L'acte estarà presentat per la periodista Rosa Solbes i comptarà amb les següents intervencions:
Chantall Gill'Ard, eurodiputada holandesa
Isabel Requena, actriu valenciana
Dra. Rebecca Gomperts, de "Women on Waves"
Pilar Bardem, actriu espanyola
A les 18.15 tindrà lloc una performance a càrrec de la Companyia de Dansa Maria Carbonell; a les 18.30 actuarà el grup valencià DONA JAZZ, a les 19.00 tindrà lloc l'actuació del grup SOUL-ATAC i a les 20.15 la del conjunt musical QUEERS.

L'arribada del Vaixell Avortista al port de València és un esdeveniment històric que ha de convertir-se en un impuls perquè continuem treballant per la despenalització de l'avortament, pel reconeixement del dret de les dones a decidir sobre el nostre propi cos, perquè s'eliminen tots els entrebancs encara existents per a l'accés a mètodes anticonceptius i perquè tot això vaja acompanyat d'una educació sexual i afectiva que realment arribe a les xiquetes i xiquets i aconseguisca un canvi en profunditat del model de relacions sexuals i afectives actualment vigent.

14 d'octubre de 2008
 
 

 
  Cursos de promoció del valencià

RESOLUCIÓ de 17 de setembre de 2008, de la Secretaria Autonòmica d'Educació, per la qual es convoquen els cursos de promoció dels coneixements de valencià per als empleats públics de l'administració de la Generalitat.

Finalment, els aprovats i aprovades del grup D per promoció interna prendran possessió

Divendres, 10 d'octubre, es van publicar la resolució i l'ordre, pels quals s'adjudiquen destinacions o es reconverteixen les places de les persones aprovades de les convocatòries 78 i 79/2004, de promoció interna del grup E al D d'Administració General, així com el seu nomenament com a personal funcionari de carrera.

Aquestes convocatòries van ser criticades per STAS, per haver allargat el termini per a resoldre-les en sis mesos més. Ara, quan veiem l'actuació dels serveis pertinents de la Direcció General d'Administració Autonòmica, hem de felicitar les funcionàries i els funcionaris per la seua dedicació i interés, que ha fet possible que les convocatòries no hagen esgotat ni de lluny el termini ampliat i que puguen prendre possessió despús demà, dia 15 d'octubre, a les 10:00 hores.

13 d'octubre de 2008
 
 

 
 

5.000 persones es manifesten contra les directives europees

Demanaven que la crisi econòmica no la paguen les treballadores i treballadors

Ahir, 7 d'octubre, 5000 persones van secundar la manifestació convocada per Intersindical Valenciana, CGT, CAT, COS CTPV i CNT, junt a diversos partits, organitzacions juvenils, socials i d'immigrants, que ha tingut lloc a la ciutat de València. La manifestació s'ha fet en contra de la directiva europea de les 65 hores i de la directiva del retorn (expulsió) de les persones immigrants. També per exigir que la crisi econòmica no la paguen les treballadores i treballadors ni els sectors més desfavorits de la societat.

La convocatòria de manifestació ha coincidit amb la jornada internacional pel treball digne que s'ha celebrat en tot el món. Al País Valencià, els sindicats Intersindical Valenciana, CGT, CAT, COS, CTPV i CNT i altres organitzacions han volgut manifestar el seu rebuig a les polítiques europees que ataquen directament els drets de les treballadores i treballadors i, especialment, de les persones immigrants. També han volgut fer palesa la seua oposició a qualsevol retall en els drets socials, laborals i econòmics, així com a les pretensions de la patronal i de diferents sectors econòmics, entre ells del govern valencià, de flexibilitzar el mercat laboral i abaratir els acomiadaments.

Aquesta manifestació s'emmarca en un procés de mobilitzacions que es va iniciar el passat 10 de juliol i que tindrà continuïtat en els propers mesos. Les organitzacions convocants han expressat que tornaran a eixir al carrer per defensar els interessos de les treballadores i treballadors.
 

 

 
 

Algú filtra a la premsa els esborranys de la llei de la funció pública valenciana

EL MUNDO revetla que es planejava augmentar les pagues dels alts càrrecs de 12 a 14 mitjançant la Llei de la Funció Pública Valenciana

Com sabeu, des de finals de maig estem els sindicats presents en la Mesa Sectorial de la Funció Pública esperant per conéixer el contingut de l'esborrany de la Llei de la Funció Pública Valenciana que ha preparat la conselleria de Justícia i Administracions Públiques. Oficialment no se sap res, ni de l'esborrany ni tan sols de quan començarà la negociació.

Mentrestant, però, la premsa va revetlant alguns punts. Si a mitjans setembre va ser LEVANTE, diumenge passat va ser el MUNDO. Com que aquest diari no té tota la seua edició escrita en la seua pàgina web, hem hagut de transcriure els dos articles de EL MUNDO, del dia 5 i del dia 6 d'octubre, pel seu interés. Per motius de la llargària del correu, està dividit en dos correus. El text d'ambdós articles està transcrit de forma íntegra.

"Presidencia frena el intento de dar pagas "extra" a los altos cargos

Suprime una disposición del borrador de la Ley de Función Pública que consagraba los 14 sueldos a toda la cúpula

EL MUNDO, 5 DE OCTUBRE DE 2008. XAVIER BORRÀS

VALENCIA.-  El manual básico la política dice, con letras gruesas, que el político debe parecer austero. Y añade, también en titulares, que en tiempos de crisis el político debe ser austero. De ahí que no resulte extraño que Presidencia de la Generalitat haya eliminado de un plumazo el intento de incluir en la nueva Ley de la Función Pública, todavía en fase de borrador, una disposición que garantizaba para siempre dos pagas extraordinarias a todos los altos cargos de la Administración autonómica.

Hasta el pasado mes de julio, los textos de la citada ley que manejaban la Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas y los sindicatos* contenía una disposición adicional decimotercera que decía lo siguiente. "Las cuantías de las retribuciones que ocupen puestos de altos cargos del Consell o del nivel de órganos superiores de las consellerias se establecerán en las leyes de presupuestos de la Generalitat de cada ejercicio, referidas a doce mensualidades, con derecho a dos pagas extraordinarias".

En poco más de cuatro líneas de la ley -titulada "Para la ordenación y gestión de la Función Pública Valenciana"- se consolidaba una de las históricas aspiraciones de la cúpula directiva de la Administración, desde los directores generales hasta los secretarios autonómicos, que era tener su paga "extra" para las vacaciones de verano y Navidad. Los conselleres, por su privilegiada posición, siempre han sido más discretos.

Borrador de quita y pon

El texto que obra en poder de EL MUNDO -versión borrador V.4.06, de 8 de julio de 2008- incluye el polémico artículo. Sin embargo, cuando este diario se puso en contacto con la conselleria, un portavoz oficial aclaró que al menos dos borradores posteriores no incluyen esta cláusula, sin dar más explicaciones sobre la razón por la que se había suprimido el artículo.

La incógnita que se abre al respecto es quién decidió incluir en un borrador un aspecto tan polémico en los complicados tiempos que corren. El texto, aunque está siendo trabajado desde la Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas -antes con De Rosa, ahora con su sucesora, Paula Sánchez de León- debe ser revisado por Economía. El vicepresidente económico, Gerardo Camps, es quien debe autorizar todas las medidas que tengan impacto monetario sobre el Presupuesto. Sería lógico que Camps conociera e incluso hubiese dado el visto bueno a la medida, aunque este extremo no ha podido ser confirmado.

Lo que sí es extraño es que una ley que pretende ser de ordenación y gestión de la Función Pública incluya una disposición adicional de ese tenor, cuando se trataría de una materia más propia de la Ley de Gobierno, que es donde se regula la estructura directiva del Consell. ¿Quién decidió "colar" el asunto en una ley que van a vigilar con lupa los sindicatos? ¿Y quién decidió luego suprimirlo?

Desorientación sindical

La marcha de Fernando de Rosa ha provocado cierta desorientación entre los representantes de los sindicatos, que temen que todo lo que habían negociado -básicamente la implantación de la carrera profesional en 2010- se diluya ahora.

Paula Sánchez los invitó a su toma de posesión y posteriormente los ha convocado para conversar en privado, pero todavía no se ha pronunciado sobre el futuro de la ley. Aunque, visto el enorme coste que puede suponer para la Administración el cambiar la dinámica de trabajo de decenas de miles de empleados públicos y subirles el sueldo en función de su rendimiento, es posible que la reforma vuelva a los cajones. "No es un buen momento, es cierto, la coyuntura ha cambiado, pero hay que tener coraje para afrontar reforma incluso ahora", apunta un representante sindical que conoce la negociación.

P&R (preguntas y respuestas)

Un 11% de subida** de una sola tacada

Los Presupuestos de la Generalitat para 2008 contemplaban una subida de los sueldos de los empleados públicos del 2%, de acuerdo con la previsión de inflación del Gobierno de España. En caso de que se concedieran las pagas extra íntegras a los altos cargos de la Administración, la subida media para todos ellos sería del 11% aproximadamente, algo que incluso sería recurrible en los Tribunales. La Delegación del Gobierno impugna frecuentemente convenios de los ayuntamientos o las diputaciones con subidas "camufladas".

¿Cuánto ganan los altos cargos de la Generalitat?

Según la Ley de Presupuestos de la Generalitat de 2008, el presidente cobra 79.548,12 euros en doce mensualidades; los tres vicepresidentes 67.764,36 euros y cada conseller y consellera 67.764,36 euros. Los secretarios autonómicos llegan a 63.984,96 euros. Lo que ganan los subsecretarios, secretarios generales y directores generales es el equivalente al nivel máximo que cobran los funcionarios de grupo A; pero además tienen, como todos los funcionarios, un complemento de destino que sólo en su caso es de 11.960,76 euros y otro complemento específico de 18.712,08 euros para subsecretarios y de 17.957,76 para directores generales.

¿El resto de funcionarios también tienen pagas "extra"?

Los empleados de la Administración negociaron, primero con el Estado, y luego con cada gobierno autonómico el cobro progresivo de sus dos pagas de verano y navidad para alcanzar el 100% en siete años. Este periodo concluirá el año que viene en la Comunitat Valenciana. Lo que ha costado 7 años a los funcionarios (tener las pagas extras completas), los altos cargos podrían tenerlo de un plumazo si se aprobara el texto.

¿Cuántos altos cargos tiene la Generalitat?

La cifra puede fluctuar en función de si se consideran altos cargos algunas personas que no tienen la consideración oficial, pero sí el rango y cobran en función de ese puesto. En la última remodelación del Consell no hubo aumento de altos cargos. Según el organigrama oficial colgado en la web de la Generalitat, el número de altos cargos es de 105. En esa cifra se incluyen 22 secretarios autonómicos, 16 subsecretarios, 14 secretarios generales y 53 directores generales. Esa cifra no incluye la Intervención General, la Abogacía General o los delegados de la Generalitat.

¿Cuáles son las consellerías con más altos cargos?

Por la importante cantidad de competencias que acumulan, la Conselleria de Presidencia adscrita a la vicepresidencia política y la Conselleria de Economía.

¿Tiene límites el nombramiento de este tipo de cargos?

No. En época de crisis hay gobiernos autonómicos que adelgazan su estructura, pero el nuevo estatuto permite al presidente crear cuantas consellerias quiera".


* Potser és un error del redactor; en tot cas, desconeguem quins sindicats podrien manejar els esborranys. La conselleria encara no ha entregat oficialment cap còpia del text als sindicats.
** En realitat, si tenim en compte l'increment general del 2% previst per a 2009, estem parlant d'un 11'9%, quasi un 12 %.


Aquest és el segon article esmentat en el correu anterior, publicat ahir, 6 d'octubre. El text d'ambdós articles està trascrit de forma íntegra; la única variació són els destacats en roig, que són afegits per STAS-Iv:

"Los sindicatos exigen negociar ya la nueva Ley de Función Pública

Consideran inviable que se incluyan 14 pagas anales para los altos cargos

EL MUNDO, 6 DE OCTUBRE DE 2008. X.B/J.M

VALENCIA.- Los principales sindicatos de funcionarios reclaman a la nueva consellera de Justicia, Paula Sánchez de León, empezar a negociar la nueva Ley de la Función Pública, al tiempo que conocer el borrador elaborado de ésta por el equipo de la Conselleria.

Los sindicatos consultados (FSP de UGT, CSI-CSIF y el Sindicat de Treballadores i Treballadors de les Administracions i els Serveis Públics (STAS-Iv), critican el hecho de que el borrador de la nueva Ley aún no haya pasado por sus manos de forma oficial. Al mismo tiempo, denuncian el retraso de esta modificación ya que la conselleria se comprometió, en su momento, a iniciar las negociaciones en junio mientras que el primer contacto no se producirá hasta esta misma semana cunado la nueva consellera se reunirá con los sindicatos.

En relación a la nueva Ley, los representantes sindicales hacen especial énfasis en los estímulos a la productividad de los funcionarios. Así lo pone de manifiesto el secretario general de la FSP-UGT, Luis Lozano, quien sostiene que por ahora se habla de que la evaluación del desempeño, es decir, la forma en la que se evaluará las mejoras en la productividad de los empleados, será realizada por un mando interino y sin la colaboración de sindicatos y trabajadores. Por lo que a juicio de Lozano, viciará de partida el nuevo sistema ya que dicha fórmula hará que se pierda objetividad. En términos similares se pronuncia el portavoz de STAS, Adel Francés, quien remarca que la forma de evaluar el trabajo de los funcionarios se debe realizar de forma consensuada y objetiva. Por otro lado, la cuestión económica, es otro de los grandes caballos de batalla entre administración y sindicatos ya que tal y como recuerda el presidente autonómico de CSI-CSIF, Daniel Matoses, el 80% de los empleados son mileuristas.

 

LAS FRASES

•    Adel Francés (STAS-Iv): “Seria indignante que la futura Ley de la Función Pública incluyese 14 pagas para los altos cargos, cuando los empleados públicos aún no cobran el 100% de las extra”.
•    Daniel Matoses (CSI-CSIF): “Los funcionarios han perdido poder adquisitivo en los últimos años y como mínimo se les debe subir el IPC para que la crisis no reduzca aún más su poder adquisitivo”.
•    Luis Lozano (FSP-UGT): “La nueva legislación debe establecer criterios objetivos para estimular la productividad de los funcionarios y no dejarlos en las manos subjetivas de mandos interinos”.

14 pagas extra

La eliminación, por parte de Presidencia, de una disposición, en el borrador de la Ley, en el que se establecía que los altos cargos de la Generalitat dispondrían de 14 pagas –avanzada ayer por EL MUNDO- es considerada negativamente* por los sindicatos.

Especialmente duro se muestra el representante de STAS-Iv, Adel Francés, quien califica de “indignante que la Conselleria intente o haya intentado colar dicha medida ya que en la práctica supondría un aumento de los ingresos cercano al 12% para este colectivo cuando el resto de los funcionarios aún no recibe el 100% de las pagas extraordinarias”. En este sentido, Francés recuerda que hasta hace siete años los funcionarios cobraban las pagas extras al 50% y que éstas se han ido completando para llegar al 100% a costa de los incrementos del IPC. Por ello, el hecho de que Presidencia haya frenado las 14 pagas para los altos cargos “es una iniciativa de sentido común”.

Algo menos crítico se muestra el representante de FSP-UGT, Luis Lozano quien sostiene que no hay que perder de vista los ingresos brutos de los altos cargos. Finalmente, desde CSI-CSIF se afirma que la cuestión trascendente de la negociación con la Generalitat pasa por los emolumentos del grueso de los funcionarios y no de la cúpula".


* En la nostra opinió, ací el redactor ha tingut una errada de concordança, ja que la valoració de l'eliminació és positiva, si més no per al portaveu de STAS-Iv. El que seria negatiu seria la seua inclusió.

7 d'octubre 2008
 
 

 
 
Intersindical Valenciana considera insuficient l'augment salarial per a les empleades i empleats públics.


Intersindical Valenciana considera clarament insuficient l'augment salarial per al funcionariat i el personal laboral previst en els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2009. El Govern espanyol ha presentat a les Corts Generals una proposta que es desglosa en:
 • 2% d'augment general,
   
 • 1% en concepte de suma d'una part del complement específic en les pagues extraordinàries,
   
 • fins un 0,5% per als plans de pensions i
   
 • 0,35% de fons addicionals per a productivitat del personal que treballa en l'Administració General de l'Estat.
Per tant, l'augment real de les nòmines serà de 3%.

Des de la Intersindical Valenciana es considera que amb aquest augment, pactat amb CCOO, UGT i CSI-CSIF en l'àmbit de la Mesa General de Negociació, el conjunt del personal del sector públic tornarà a perdre diners un any més. Aquest augment del 3% està molt allunyat de l'IPC previst per al mes de setembre que se situa en el 4,6%. A més, des de l'any 1990 el personal del sector públic ha perdut un 17,70% de poder adquisitiu.

Intersindical Valenciana reclama un augment igual a l'IPC real, la clàusula de revisió salarial i una quantitat per recuperar les pèrdues  anteriors. No es pot acceptar que en èpoques de creixement s'haja perdut una quantitat important de poder adquisitiu i ara, en plena crisi econòmica, siguen també les treballadores i treballadors de les diferents administracions públiques els que hagen de continuar perdent diners. De fet, en la majoria dels convenis col·lectius del sector privat s'apliquen clàusules de revisió salarial que els sindicats signants de l'acord del sector públic ens neguen. Negativa que comparteixen el Govern Espanyol i el Consell de la Generalitat. Aquesta darrera no pensa contemplar en els seus pressupostos cap mesura compensadora ni cap clàusula de revisió salarial per al seu personal.

En el País Valencià no tenen clàusula de revisió salarial 217.756 funcionàries i funcionaris. 123.756 treballen en l'Administració del Consell, 34.978 en l'Administració de l'Estat i 58.939 en les diferents administracions locals. No la tenen en estar prohibida per la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat. Per açò, el Sindicat farà una crida als diferents partits polítics que tenen representació en les Corts Espanyoles a que negocien amb el govern central el seu establiment o que, en cas de no ser acceptada pel govern espanyol, presenten esmenes per garantir que entre en el text final que s'ha d'aprovar.

Borsa de Treball de psicòlegs/ogues

El DOCV d'1 d'octubre de 2008 publica la Resolució de 18 de setembre de 2008, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es constituïx la borsa d'ocupació temporal per al nomenament de funcionaris interins, grup A, sector administració especial, psicòlegs.

El termini de presentació d'instàncies és de 10 dies, és a dir, fins el 14 d'octubre.

També pots preparar oposicions en CEF

A banda de les ofertes de diverses acadèmies de València per a les persones afiliades a STAS-Intersindical Valenciana que us vam comunicar la setmana passada, el Centro de Estudios Financieros (CEF) de Valencia inicia la preparació presencial de les oposicions següents:
 • Administratius de la Generalitat Valenciana Promoció Interna (dimarts de 16 a 19 hores). Preu personal afiliat: Exenció de matrícula i Import mensualita 85 euros (No afiliats 105 euros)
   
 • Cos de Tramitació Processal i Administrativa (dimarts de 16 a 19 hores). Preu personal afiliat: Exenció de matrícula i Import mensualitat 85 euros (No afiliats 105 euros)
   
 • Cos de Gestió Processal i Administrativa Promoció Interna (dimecres de 16 a 20 hores). Preu personal afiliat: Exenció de matrícula i Import mensualitat 110 euros (No afiliats 130 euros)
En tots els casos, cal un grup mínim de 20 persones.

 

 
Ni 65 hores de treball, ni expulsions!

La crisi que la paguen els rics i els bancs!


Intersindical Valenciana, CAT, CGT, CTPV, COS i

moltes altres organitzacions polítiques, socials i culturals,

 convoquen una


MANIFESTACIÓ


Dimarts, 7 d’octubre, 19h

Plaça de Sant Agustí de València
 


3 d'octubre de 2008
 

 

stas-Iv | intersindical