correus electrònics


index correus electrònics

OCTUBRE 05

dll dm dc dj dv ds diu
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sumari

 

28/10/05

Recull de premsa. Presa de possessió del concurs del grup D d'Administració  General. Concurs del grup A d'Administració General: adjudicació provisional.
 

27/10/05

Acord de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana. Intersindical Valenciana es compromet a respectar la voluntat de les treballadores i treballadors
 

25/10/05

Acord Mesa General de la Funció Pública Valenciana. El 51% de la representació sindical rebutja l’acord. Els sindicats exigeixen la celebració d’un referèndum entre els empleats públics valencians.
 

25/10/05

El Govern Valencià arrisca la pau social per una pujada salarial insuficient y fragmentada per als empleats públics. Per què es pretén desviar diners per al fons de pensions, quan la pujada salarial ni tan sols cobreix la pèrdua de poder adquisitiu?
 

24/10/05

Per què Intersindical Valenciana no accepta l’acord proposat pel Govern Valencià?
 

20/10/05

El Govern Valencià no presenta cap proposta per escrit, sinó de viva veu. Possible nova Mesa el dia 25. La Mesa General no ratifica la proposta d'acord negociada en el PAVACE. Convocatòria amb menys de 24 hores
 

19/10/05

Convocada la Mesa General en 22:14 hores. Altres informacions. Avantprojecte de Llei de mesures fiscals per al 2006. Convocatòria de cursos de promoció dels coneixements de valencià per als empleats públics de l'administració de la Generalitat Valenciana. Concursos. Borses de treball.
 

19/10/05

Una altra ocasió perduda per la feblesa d'UGT i CCOO

18/10/05

Negocia les retribucions només amb UGT i CCOO en el marc del PAVACE. Gerardo Camps trenca la negociació col·lectiva dels empleats públics

07/10/05

Primer acte unitari contra la política pressupostària del Consell

06/10/05

Publicat el concurs del grup E d'Administració General. Cessament. Preses de possessió. Què passa amb el personal interí cessat?. Publicats els llistats provisionals de Fisioterapeutes i Educadors d'Educació Especial. Exàmens.
 

05/10/05

Publicats els llistats del concurs del grup E d'Administració General en la pàgina web de la Generalitat. Notícia relacionada amb la Mesa General d'ahir publicada en la premsa valenciana.
 

04/10/05

La proposta de retribucions per a 2005 i 2006 és "zero patatero". El Govern Valencià trenca la pau social.
 

03/10/05

STAPV-Iv reclama recuperar poder adquisitiu en els sous de 2005 i 2006. Retribucions de 2005. Retribucions de 2006. Actualització i modificació del Decret 24/1997.   
   
     
 
 
     
  Recull de premsa

Us adjuntem una mostra del que diu la premsa respecte de la concentració d'ahir davant el Palau de la Generalitat. Per la nostra part, només agrair a les companyes i companys que acudiren a la concentració i informar que en les properes setmanes s'iniciarà un procés de consulta sobre l'acord de la Mesa General, amb especial incidència en la conformitat o no a l'establiment en nom de totes i tots d'un pla de pensions.

"Protesta de empleados públicos contra el pacto de UGT y CCOO  


EFE  -  Valencia EL PAÍS - 28-10-2005
   
Cerca de 200 personas se concentraron ayer ante el Palau de la Generalitat en protesta contra el acuerdo de medidas retributivas de los empleados públicos para 2006, suscrito entre el Consell y los sindicatos UGT y CCOO. La concentración ha sido convocada por los sindicatos Cemsatse, Anpe-Sindicato Independiente, Intersindical Valenciana, Sindicato de Auxiliares de Enfermería (SAE) y la CGT, que son contrarios a este acuerdo por considerar que es "ilegítimo", por no contar con el respaldo de la "mayoría sindical". Los manifestantes entregaron en el registro de la Generalitat sus reivindicaciones.

Los convocantes consideran que este pacto es "insuficiente", puesto que "en el mejor de los casos supone un 0,7% de aumento sobre el acuerdo estatal", algo que, puntualizaron, "no está asegurado, sino que todavía depende de ulteriores negociaciones y se reparte en diferentes partidas que no llegarán al bolsillo del empleado público". Denuncian que un 0,3% de la subida pactada se "desvía" a un fondo de pensiones contratado con una entidad financiera privada, "por valor de más de 11 millones".
Los sindicatos señalan estos motivos, sumados al hecho de que la Generalitat "se ha negado a negociar con la mayoría sindical otras alternativas que la plataforma expuso durante la Mesa General de Negociación de la Función Pública del pasado martes".


Presa de possessió del concurs del grup D d'Administració General

Hi ha hagut canvis en l'organització de la presa de possessió dels adjudicataris d'una plaça en el concurs de grup D a València i Alacant. Els adjudicataris dels llocs de la província de Castelló  la presa de possesió serà en les seus que indica el DOGV. 5119 de 21/10/05.

Degut a l'elevat nombre d'adjudicataris dels llocs en la província de València que han de prendre possessió el dia 2 de novembre de 2005 en la Sala de Juntes de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, es convoca a eixe personal en dos torns de conformitat amb la següent distribució:

        - 09:00 hores:  De ABAD GIMENO, MARIA CARMEN a LUZ DÍAZ, VICENTA
        - 11:00 hores:  De MAIQUES VELA, Mª DESAMPARADOS a ZOMEÑO MARTÍNEZ, Mª  JOSE.


Degut a l'elevat nombre d'adjudicataris dels llocs en la provincia d'Alacant que han de prendre possessió el dia 2 de novembre de 2005 en la Sala sita en la Direcció  Territorial de la Conselleria de  Justícia i Administracions Públiques d'Alacant, Rambla Méndez Nuñez, 41 (TORRE GENERALITAT) 03003  Alacant. Es convoca a eixe personal en dos torns de conformitat amb la següent distribució:

        - 09:00 hores: de  ALBERT ALBERT, MIGUEL a LUCIANO PONCE, VICENTE FRANCISCO
        - 11:00 hores:  de MACIA GIL , ANTONIA a ZAPATEL GARCIA, ASCENSIÓN


Concurs del grup A d'Administració General: adjudicació provisional

Hui, 28 d'octubre, la comissió del Concurs de mèrits 64/2005, del grup A d'Administració General ha acabat l'adjudicació provisional de les places convocades. Es publicarà en la pàgina web de la Generalitat hui a la vesprada o dilluns proper, dia 31 d'octubre, termini d'al·legacions fins el 10 de novembre. A la seu de València de STAPV-Intersindical Valenciana teniu a la vostra disposició la puntuació provisional (sense l'adjudicació).

28 d'octubre de 2005
 
 

   
 

Acord de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana

Intersindical Valenciana es compromet a respectar la voluntat de les treballadores i treballadors

Intersindical Valenciana, conjuntament amb la majoria sindical que ha rebutjat l'acord, ha proposat a totes les forces sindicals la realització d'una consulta per a que els treballadors i les treballadores de la Generalitat decidisquen sobre on volen que vagen els seus diners, al seu compte o a un fons de pensions privat. Ja fa uns anys, en una ocasió semblant, en les Corts Valencianes el 90% de la plantilla va aprovar en assemblea un acord que creava un pla de pensions propi i nosaltres vam respectar la seua voluntat signant l'acord. Fa uns mesos, STAPV-Intersindical Valenciana va proposar als treballadors i les treballadores de la Generalitat la signatura del Pla d'Estabilitat i les assemblees van decidir que no se signara. I nosaltres no vam signar.

Intersindical Valenciana es vincula a les decisions de les treballadores i treballadors de la Generalitat, respectant la seua voluntat. I ho demostrem amb fets. Si CCOO i UGT volen saber què pensen els treballadors i volen vincular-se a les seues decisions, ja saben el que han de fer. Consultar-los i respectar-los. Si pretenen atacar a la Intersindical Valenciana mostrant suposades incoherències sobre la seua posició sobre els fons de pensions, no ho aconseguiran. En tot cas, el que fan és resaltar allò del que nosaltres estem ben orgullosos i ens diferencia nítidament d'ells. Nosaltres sí sabem respectar la voluntat dels treballadors i les treballadores.

Però a més, INSISTIM:

- Mal que els pese, CCOO i UGT fa molt de temps que ja no són la majoria en el conjunt del funcionariat i l'acord signat en la Mesa General  és un acord de la minoria sindical.

-En la Mesa General se negociava la distribució de l'1% de la massa salarial ja que l'altre 3,05% prové dels presupostos Generals de l'Estat. Eixe 3,05% aprovat pel Govern espanyol ja resultava clarament insuficient per a mantindre el poder adquisitiu perdut. Amb l'1% que ix de les arques de la Generalitat, es podria haver compensat el desviament de l'IPC, però això no serà possible perquè només un 0,4% anirà segur a les nòmines de les treballadores i dels treballadors, un altre 0,3% depén de ulteriors negociacions i un 0,3% va a la creació d'un Pla de Pensions.

- Per tant, en el millor dels casos, sempre que tots els conceptes es repartiren de forma proporcional o lineal, la pujada de sous podria estar en un 3,75%. A hores d'ara l'IPC està en un 3,7%, per la qual cosa a dures penes es mantindrà el poder adquisitiu de 2005 (no es recupera res, per supost), sempre que no es dispare l'IPC d'ací a final d'any. No serà STAPV-Intersindical Valenciana qui s'alegrarà que es complesquen les previsions i que l'IPC estiga per damunt del 4%. Tot el contrari, ens alegraria enormement que amb l'acord es recuperara poder adquisitiu, però les xifres són cabotes i diuen el que diuen, no el que hom vol que diguen.

- Es pot afirmar que Cemsatse i Intersindical Valenciana (o CSI-CSIF) no hem pogut aconseguir un millor acord. Però qui diu això calla que en la Mesa General no s'ha donat opció a negociar res. Les úniques propostes que consten per escrit en les convocatòries de 12 de juliol, i 4, 20 i 25 d'octubre estan signades per Cemsatse i Intersindical Valenciana. L'Administració ni tan sols ha llegit les propostes. I els sindicats signants no han presentat alternatives a allò que va presentar l'Administració i van pegar la "cabotà" sense una sola crítica. Fins i tot, en la reunió del dia 25, a CCOO se li va negar la introducció d'algunes esmenes de redacció que no variaven el fons de l'acord!! Però, així i tot, signaren. És legítim, però també ho és que qui no estiga d'acord ho critique.

Per tot això, CEMSATSE, Intersindical Valenciana, ANPE, SAE i CGT, mantenen la CONCENTRACIÓ HUI, DIJOUS 27 d’OCTUBRE A LES 19 HORES A LA PLAÇA DE MANISES
 

Perquè no segresten els teus diners!

Per la participació del personal en les decisions que li afecten!

Vine a la concentració!

 

27 d'octubre de 2005
 
 

   
 

Acord Mesa General de la Funció Pública Valenciana

El 51% de la representació sindical rebutja l’acord

Els sindicats exigeixen la celebració d’un referèndum entre els empleats públics valencians.

La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha signat amb UGT i CCOO, que representen només al 49% de la part sindical, un acord sobre mesures retributives dels empleats públics en l’exercici 2006. Els sindicats CEMSATSE, CSI-CSIF i Intersindical Valenciana, que representen el 51% de la part sindical no han signat l’acord. Per aquest motiu, els sindicats Cemsatse i Intersindical Valenciana consideren il·legítima la signatura, per no comptar amb la majoria de la part social i per haver-se negociat en el PAVACE.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana han proposat en la Mesa celebrada hui que l’1% addicional anara destinat a cadascun dels empleats públics valencians i que es celebrara un referèndum per saber l’opinió del personal afectat per aquest acord. El conseller, Miguel Peralta Viñes, no ha acceptat canviar ni una sola coma de l’acord subscrit en el marc del PAVACE i ha passat a la signatura el text.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana consideren que l’1% ha d’anar a cada nòmina perquè és una quantitat que es deu al personal de la funció pública en concepte de recuperació del poder adquisitiu per la desviació de l’IPC i que aquests diners no han d’anar a l’establiment de Plans de Pensions de caràcter privat que gestionaran la banca i, curiosament, els sindicats signants.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana, junt a ANPE, SAE i CGT, mantenen les mobilitzacions convocades, per al proper dijous 27 d’octubre, a les 19 hores, a la Plaça de Manises per manifestar el rebuig a l’acord i per demanar l’establiment de la clàusula de revisió salarial i la recuperació del poder adquisitiu perdut en els darrers anys. A més a més, es reuniran en els propers dies per analitzar la situació i convocar noves mesures de pressió per canviar aquest acord il·legítim, així com per decidir sobre la convocatòria d’una consulta o referèndum al sector. Alhora, conviden a CSI-CSIF a sumar-se a aquestes mobilitzacions.

Perquè no segresten els teus diners!

Per la participació del personal en les decisions que li afecten!

Vine a la concentració!

 

25 d'octubre de 2005
 
 

   
 

El Govern Valencià arrisca la pau social per una pujada salarial insuficient y fragmentada per als empleats públics
 

Per què es pretén desviar diners per al fons de pensions, quan la pujada salarial ni tan sols cobreix la pèrdua de poder adquisitiu?
 
<Proposta de l'Administració per a la Mesa General de Funció Pública de 25/10/05 sobre retribucions 2006>

La Plataforma, formada pels sindicats CEMSATSE, ANPE-Sindicat Independent, Intersindical Valenciana (IV), Sindicat d'Auxiliars d'Infermeria (SAE) i CGT (Confederació General de Treballadors) ha transmès al Govern valencià l'enorme preocupació que senten els treballadors públics davant l'escassa pujada salarial per al pròxim any.

A més d'escassa, ja que no suposaria més d'un 0,7% d'augment sobre l'Acord estatal en el millor dels casos, la proposta que la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha pactat amb CCOO i UGT suposa el repartiment d'aquesta pujada en diferents partides que no arribaran a la butxaca de l'empleat públic. Així, la proposta que amb tota probabilitat posarà hui sobre la taula l'Administració suposa que un 0,3% de la pujada servisca per a la creació d'un fons de pensions “privat” –contractat amb una entitat financera privada-, per valor de més de 11 milions d'euros i les condicions del qual no es coneixerien fins a dins d'uns mesos.

La proposta recull un altre 0,3% per a la “millora de la qualitat i l'eficàcia”, un concepte, segons el parer d'aquesta Plataforma “abstracte i indeterminat”, del que, per això mateix, no es coneix ni a quins col·lectius d'empleats públics afectarà ni amb quins criteris es va a repartir.

De fet, i de cara a la Mesa General de la Funció Pública de hui, Cemsatse i Intersindical Valenciana han comunicat també a la Generalitat que solament estan disposades a signar un Acord si suposa un 1% de pujada real –per sobre de l'Acord estatal- en les nòmines de tots els empleats públics en l'Administració valenciana, i que qualsevol altre resultat conduirà, inevitablement, a l'establiment d'un calendari de mobilitzacions dels sindicats de la Plataforma, recolzats per una gran majoria de funcionaris que es neguen a seguir perdent poder adquisitiu.

Els  sindicats que composen la Plataforma per la Millora de les Condicions dels Empleats Públics, mantenen les mobilitzacions convocades:
DIA: dijous 27 d'octubre
HORA: 19 hores
LLOC: Palau de la Generalitat Valenciana (València)

Per la recuperació del poder adquisitiu!

Per la clàusula de revisió salarial!

Vine a les concentracions!
 


25 d'octubre de 2005
 
 

   
  Per què Intersindical Valenciana no accepta l’acord proposat pel Govern Valencià?

Raó 1

El Govern està disposat a destinar un 1% de la massa salarial de 2005 en l’exercici de 2006 per a augmentar les retribucions del seu personal, a més del 3,05% que suposa l’increment derivat dels Pressupostos Generals de l’Estat. Aquest 1% són 38.000.000 € per als 145.000 empleades i empleats públics. El desglossament de l’acord seria:
 • El 0,3% de la massa salarial per a fons addicionals són 11.400.000 €. Per a cada treballador són 78,62 €/any (6,55 €/mes), distribuïts desigualment per als treballadors.
 • El 0,4% de la massa salarial condicionat a l'IPC són 15.200.000 € o, el que és el mateix, 104,83 €/any (8,74 €/mes).
 • El 0,3% per a crear un fons privat de pensions són 11.400.000€, 78,62€/any per treballador.
Intersindical Valenciana vol l’increment de l’1% lineal i sencer per a totes i tots els empleats públics: Són 262 €/any per persona (22 €/mes).

Raó 2

L’acord no assegura que totes i tots cobren en la seua nòmina el 1% que anuncien:
 • Un 0,3% va a un pla de pensions: no va a la nòmina de cada persona. Només es pot “gaudir“ del capital quan arribe la jubilació. I això, en el millor dels casos.
 • Un 0,3% va a un fons per a la “millora de la prestació del servei”, la qual cosa vol dir que es pot repartir de qualsevol manera. El repartiment pot ser lineal, pot ser proporcional, però també pot ser dedicat a reclassificacions d’una part del personal de cada sector o per a establir el complement de productivitat.
 • L’últim 0,4% és una espècie de clàusula de revisió salarial pigmea. Només s’aplica si l’IPC del 2005 supera el 3%, però només fins el 3,4%. De manera que s’estableix una franquícia, com les assegurances a tot risc: recordeu que la pujada enguany ha estat del 2,7%, però no es comença a aplicar la clàusula fins el 3%. Malauradament l’IPC pot rondar els quatre punts, així que no s’acaba d’entendre tampoc la limitació. La bona notícia és que sembla que sí que es distribuirà a tot el personal, tot i que no està determinat si el repartiment serà lineal o proporcional.
En conclusió: la única cosa segura és un 0,4% o, el que és el mateix, 8,74 € (1 450 pessetes) al mes. La resta (157,24 € o 26 200 pessetes anuals) o no està assegurat i pot anar a unes poques mans, o se’n va a un fons privat de pensions per a que una financera o un banc privat gestione els teus diners i en traga benefici.

Els  sindicats que composen la Plataforma per la Millora de les Condicions dels Empleats Públics, mantenen les mobilitzacions convocades:
 
DIA: dijous 27 d'octubre
HORA: 19 hores
LLOC: Palau de la Generalitat Valenciana (València)


Per la recuperació del poder adquisitiu!

Per la clàusula de revisió salarial!

Vine a les concentracions!

 

24 d'octubre de 2005
 
 

   
 

El Govern Valencià no presenta cap proposta per escrit, sinó de viva veu. Possible nova Mesa el dia 25

La Mesa General no ratifica la proposta d'acord negociada en el PAVACE

La novetat de la Mesa General de la Funció Pública celebrada hui ha estat el reconeixement, per part de l'Administració, de la pèrdua de poder adquisitiu, cosa que fins ara es negava, i la declaració que la Generalitat Valenciana està disposada a augmentar les retribucions de cada empleada i empleat públic en un 1%, sempre que la Mesa General ho aprove. Però açò no ha passat per l'oposició d'UGT i CCOO que en comptes d'acceptar que l'1% vaja al salari directe de cada treballador, han defensat que un 0,3% vaja destinat a un fons de pensió privat que pagarà cada empleat públic valencià. És a dir, una part dels diners destinats per la Generalitat Valenciana a retribucions seran descomptats de la nòmina per al fons de pensió de gestió privada de la banca i la seua destinació serà l'obtenció de beneficis amb l'explotació del tercer món. I tot açò sense comptar amb el vist-i-plau de les treballadores i treballadors.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana reclamen la celebració d'un referèndum vinculant entre les treballadores i treballadors del sector per saber la seua opinió, més quan una part del seu salari es destinarà a un fons de pensions privat.

Els dos sindicats no podem èticament fomentar o acceptar cap proposta que implique la pèrdua de poder adquisitiu, com la presentada per la Generalitat Valenciana. Per açò, si no s'aconsegueix la recuperació dels 14 punts perduts en els darrers anys, almenys s'ha d'aconseguir que aquest any no es perda ni un cèntim i que es doten els serveis de prevenció, es modifique el decret d'indemnitzacions per raons de serveis... etc.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana han demanat al president de la Mesa General de la Funció Pública, Miguel Peralta Viñes, la convocatòria en temps i forma de la Mesa General i un augment real de les retribucions, així com la negociació dels temes pendents que afecten a les condicions laborals dels 145.000 treballadors de la Generalitat Valenciana.

CEMSATSE i Intersindical Valenciana no només exigeixen que el marc on es negocien les retribucions i condicions laborals de les empleades i empleats públics siga sempre la Mesa General de la Funció Pública –i les corresponents meses sectorials- i no altres marcs espuris (com el PAVACE), sinó que s'ha d'obligar i exigir al govern valencià que escolte i negocie amb la majoria de la representació democràtica de les treballadores i treballadors de la Generalitat Valenciana i de la Mesa General de negociació.

<Proposta conjunta de CEMSATSE i Intersindical Valenciana>

Convocatòria amb menys de 24 hores

CEMSATSE i Intersindical Valenciana afirmen que, hui, s'ha evidenciat que la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública no ha respectat el marc legal de negociació, arreplegat a l'article 24.1.a de la Llei 30/1992 del Règim Jurídic de les Administració Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Els dos sindicats estan estudiant les accions legals pertinents per restituir la legalitat vigent i el funcionament democràtic dels òrgans de negociació sindical. Aquesta afirmació es basa en que la Mesa General s'ha convocat sense una antelació mínima de 48 hores (la convocatòria es va fer dimecres amb menys de 24 hores) i per haver-se negociat les retribucions de les empleades i empleats públics en el PAVACE, on només estan presents UGT i CCOO que representen el 49,48% de la la Mesa General de Negociació i que, a més a més, no és el marc legal de representació dels 145.000 empleades i empleats públics valencians. La Mesa General de la Funció Pública esta composada per: CCOO (26,87%), UGT (22,62%), Intersindical Valenciana (17,18%), CSI-CSIF (17,18%) i CEMSATSE (16,16%).

Els dos sindicats, junt als altres que composen la Plataforma per la Millora de les Condicions dels Empleats Públics, mantenen les mobilitzacions convocades per als propers dies:
 

DIA: divendres 21 d'octubre
HORA: 11 hores
LLOC: Palau de la Generalitat Valenciana (València)

DIA: dijous 27 d'octubre
HORA: 19 hores
LLOC: Palau de la Generalitat Valenciana (València)


Per la recuperació del poder adquisitiu!

Per la clàusula de revisió salarial!

 

20 d'octubre de 2005


 

   
 

Convocada la Mesa General en 22:14 hores

La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat Mesa General per a demà, 20 d'octubre, a les 13 hores a la ciutat de la Justícia de València. La convocatòria ha entrat en el fax de Intersindical Valenciana a les 14:46 hores de hui, 19 d'octubre. L'ordre del dia torna a ser el de "Qüestions retributives".

En la reunió de la plataforma per la millora dels empleats públics (CEMSATSE, Intersindical Valenciana, ANPE, SAE i CGT), que estava prevista per a demà al matí, Intersindical Valenciana proposarà que es defense el mateix document que va presentar el dia 4 d'octubre i que us reproduïm en un document adjunt.

Si la proposta de l'Administració és la mateixa que s'ha presentat en el PAVACE, Intersindical Valenciana no el signarà. Tot possible acord amb aquesta organització ha de passar per que les quantitats oferides ho siguen per augmentar les nòmines de totes i cadascuna de les persones que treballen per a la Generalitat.

Per cert, la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (que és bàsica, i deu de ser inconstitucional -que ara està tan de moda- saltar-se-la a la torera -tot i que això siga molt espanyol) diu que:

"Art. 24. Miembros.

 1. En cada órgano colegiado corresponde a sus miembros:

a) Recibir, con una antelación mínima de cuarenta y ocho horas, la convocatoria conteniendo el orden del día de las reuniones. La información sobre los temas que figuren en el orden del día estará a disposición de los miembros en igual plazo. (...)"

Altres informacions

A causa de les notícies sobre les negociacions sobre les retribucions de les empleades i empleats públics, han passat desapercebudes algunes informacions que ara us reproduïm:

Avantprojecte de Llei de mesures fiscals per al 2006

Les pàgines 79 a 82 recullen modificacions a la Llei de la Funció Pública Valenciana. També es crea l'Agència Valenciana de Fomento i Garantia Agraria.

Convocatòria de cursos de promoció dels coneixements de valencià per als empleats públics de l'administració de la Generalitat Valenciana

Sol·licituds fins el 5 de novembre

Concursos

Concurs 64/2004, grup D, auxiliars de gestió

Tenim una còpia dels resultats definitius del concurs, facilitat finalment per Funció Pública, ja que només es pot entrar en la pàgina web amb molta dificultat per problemes de sobrecàrrega. Hi ha qui sí ha pogut, però la majoria no. Podeu consultar-les a les seus del STAPV-Intersindical Valenciana.

Concurs 49/2005, d'educadors d'educació especial

Tenim una còpia dels resultats definitius del concurs. Podeu consultar-les a les seus del STAPV-Intersindical Valenciana.

Ampliació de terminis per a resoldre concursos

El DOGV núm. 5.117 de dimecres, 19 d'octubre de 2005, publica totes estes resolucions que amplien els terminis per a resoldre els concursos:

Els concursos núm. 43/2005, núm. 45/2005 i núm. 47/2005. També el núm. 18/2005, grup A, informàtics, caps de servei, caps de secció i nivell 24.

Borses de treball

El DOGV núm. 5.114 de divendres, 14 d'octubre de 2004, publicava les següents borses, sol·licituds fins el 26 d'octubre:

 • Grup D, sector administració especial, vigilants d'obres públiques.

 • Grup A, sector administració especial, arquitectes.

 • Grup A, sector administració especial, enginyers de camins.

El DOGV núm. 5116 de dimarts, 18 d'octubre de 2004, publicava la següent borsa, sol·licituds fins el 5 de novembre:

 • Grup A, sector administració especial, veterinaris.

19 d'octubre de 2005
 


 

   
 

Una altra ocasió perduda per la feblesa d'UGT i CCOO

STAPV-Intersindical Valenciana qualifica de farsa antidemocràtica la negociació de les retribucions de les empleades i empleats públics. El suposat acord és negatiu i insuficient i per això es mantenen totes les mobilitzacions convocades al sector per aconseguir la convocatòria de la Mesa General i un bon acord per al personal de la Generalitat Valenciana.

El conseller de Economia i Hisenda, Gerardo Camps Devesa, ha negociat amb UGT i CCOO en solitari, d'amagat, les retribucions dels empleats públics de la Generalitat. CCOO i UGT tornen a sorprendre'ns amb el seu empeny per negociar al marge dels fòrums de negociació legalment establerts (ja ho van fer a Madrid, signant fora de la Mesa General de l'Estat). Ara es fa en el marc del PAVACE, pacte valencià per al repartiment de diners a patronal i certs sindicats en canvi de submissió davant les polítiques del Consell. El PAVACE no és el fòrum de negociació de les qüestions retributives del personal al servei de la Generalitat, ja que existeix la Mesa General de la Funció Pública, prevista per la legislació bàsica de l'Estat (Llei 9/1987), de la qual formen part cinc sindicats i que està presidida pel conseller de Justícia i Administracions Públiques, Miguel Peralta Viñes.

La representació legal dels empleats públics es calcula en funció dels resultats electorals i tenint en compte els delegats sindicals electes: CCOO 27,04% (tres representants); UGT, 22,62% (tres); Intersindical Valenciana, 17,18% (dos); CSI-CSIF, 17,01% (dos) i CEMSATSE, 16,16% (dos).

Però si en lloc dels delegats es computen els vots de les eleccions sindicals, els resultats varien molt: En primer lloc, Intersindical Valenciana (STEPV, STAPV i STSPV) amb 14.061 vots. Per darrere es situen altres organitzacions, CCOO (12.861 vots), UGT (9.363 vots ), CSI-CSIF (6.825 vots) i CEMSATSE (4.921).

Per tant, s'ha negociat en un marc que no és el legal i amb una representació minoritària de la part sindical. Denunciem la ruptura dels procediments democràtics de negociació que suposa no negociar en els àmbit legalment establerts. La marginació de tres sindicats que representen la majoria de la part sindical, tant en nombre de vots com en delegats sindicals, no és nova i només pot ser qualificada d'antidemocràtica.

En eixe sentit, podem afirmar que no estem davant d'un acord formal sinó una farsa i d'un xec en blanc al govern valencià. Qualsevol acord s'ha de prendre a la Mesa General de la Funció Pública Valenciana i ha de ser ratificat pel representant legal del Govern Valencià, que és el conseller de Justícia i Administracions Públiques. Demanem la reunió immediata de la Mesa General de Negociació per obrir les negociacions.

Quan al contingut de “l'acord” al qual ha arribat la representació minoritària de la Mesa General (UGT i CCOO) i una part del Govern Valencià no es pot qualificar més que de negatiu i insuficient. La desviació de l'IPC, a data de setembre de 2005, és d'un 1% i la previsió és que arribe al 4%. Gràcies a la proposta d'Economia al PAVACE ens enterem ara que l'augment que ve de Madrid és només del 3,05%, no del 3,14% que calculaven per a l'Administració de l'Estat, ni del ¡3,52%! que han intentat vendre des d'algun sindicat firmant. On ha anat a parar el mig punt que falta?

Però, quin és el “magnífic” acord al qual han arribat?:

1. Dotació d'un Fons Addicional per import del 0,3 % de la massa salarial de cadascun dels sectors : educació, sanitat, justícia i administració del Consell, a distribuir en cadascuna de les meses sectorials.

Comentari: la distribució no té perquè ser generalitzada i els diners es poden destinar a productivitat, pagament de determinades tasques i funcions, reclassificacions de llocs de treball...

2. Dotació d'un fons Addicional pel diferencial de l'IPC real, si aquest supera el 3%, amb el límit màxim del 0,4% de la massa salarial, per als sectors de la sanitat, justícia, educació i administració del Consell.

Comentari: en compte d'aplicar una clàusula de revisió salarial i agafar un compromís d'un augment igual, si més no, a la desviació de l'IPC, ara en un 1%, només es comprometen a un 0,4%; és a dir, es renuncia, ara per ara, a un 0,6%.

3. Creació d'un Fons de Pensions per a tots els empleats públics de la Generalitat Valenciana, amb una aportació del 0,3% de la massa salarial per als anys 2006 i un altre 0,3% per al 2007, que abastarà a tots els sectors abans esmentats.

Comentari: aquest és el aspecte més important per a les organitzacions que donen suport a l'acord. Què queda de la defensa del sistema públic de pensions?. Com una organització sindical pot defensar els fons privats i participar amb la gran banca amb la gestió de fons de pensions de treballadores i treballadors?. No seria més lògic defensar el sistema públic i que aquest 0,3% anara al salari directe de cada empleada i empleat públic? Perquè no es consulta al personal que treballa a la Generalitat Valenciana si vol un fons de pensió privat o que l'augment vaja al seu salari?. Quins interessos tenen els dos sindicats en els fons de pensions?. La resposta és fàcil i es pot trobar a les hemeroteques.

4. En el mes de juny de l'any 2006, la paga extraordinària contindrà un 80% del complement de destí, i la paga corresponent al 100% d'aquest complement es percebrà al mes de desembre, consolidant-se en tots els sectors, l'any vinent.

Comentari: açò ja està signat a l'acord de Madrid entre el MAP i alguns sindicats, per tant no és cap novetat.

5. Per als empleats de l'Administració del Consell, el complement compensatori no s'absorbirà per l'augment de les pagues extres acordades en l'Estat.

Comentari: Açò ja figura en l'acord de Madrid, però és la Mesa Sectorial de la Funció Pública la que ha de pactar-ho.

En conclusió: només s'assegura un 0,4% sobre l'augment general determinat pels Pressupostos de l'Estat. Un altre 0,3% depen de la negociació en cada sector, però no s'assegura que arribarà a tot el món. I l'altre 0,3% no el van a veure els funcionaris, sinó que va a un fons de pensions que acabarà sent una nova forma de finançament dels mateixos signants, com ho és el de l'Estat.

Intersindical Valenciana reclama la celebració d'un referèndum vinculant entre els treballadors i treballadores de la Generalitat per saber la seua opinió, més quan una part dels seus diners es destinarà a un fons de pensions privat, en comptes d'anar a la seua nòmina. A més a més, el Govern i els sindicats s'obliden de molts temes importants com ara: la reducció de la jornada laboral, els temes que afecten a la salut laboral (funcionament dels comités de seguretat i salut, les dotacions als serveis de prevenció, els plans de prevenció de riscos... etc.), l'actualització del Decret 24/1997 d'indemnitzacions, la reducció de la taxa de temporalitat, la millora de les condicions laborals del personal itinerant...

Per tot açò, per la forma, per haver-se fet fora dels marcs negociadors que marca la legalitat vigent, però també pel fons, per la seua insuficiència i renúncia a la clàusula de revisió salarial, Intersindical Valenciana considera aquest acord com una nova agressió als 140.000 empleades i empleats públics i anuncia que manté les mobilitzacions convocades:

Concentracions al Palau de la Generalitat:

 • Divendres 21 d'octubre: a les 11 hores

 • Dijous 27 d'octubre: a les 19 hores

 • Divendres 28 d'octubre: a les 11 hores


Per la recuperació del poder adquisitiu!

Per la clàusula de revisió salarial!

Vine a les concentracions!
 

19 d'octubre de 2005
 


 

   
 

Negocia les retribucions només amb UGT i CCOO en el marc del PAVACE

Gerardo Camps trenca la negociació col·lectiva dels empleats públics

Menyspreu al conseller Peralta i als sindicats CEMSATSE, CSIF i Intersindical Valenciana en no convocar la Mesa General de la Funció Pública, órgan previst en la Llei 9/1987.

El conseller de Economia i Hisenda, Gerardo Camps, ha convocat a UGT i CCOO en solitari per a negociar les retribucions dels empleats públics de la Generalitat. CCOO i UGT tornen a sorprendre'ns amb el seu empeny per negociar al marge dels fòrums de negociació legalment establerts (ja ho van fer a Madrid, signant fora de la Mesa General de l'Estat). Es fa en el marc del PAVACE, pacte valencià per al repartiment de diners a patronal i certs sindicats en canvi de submissió davant les polítiques del Consell. Que se sàpiga, el PAVACE no és el fòrum de negociació de les qüestions retributives del personal al servei de la Generalitat, ja que existeix la Mesa General de la Funció Pública, prevista per la legislació bàsica de l'Estat (Llei 9/1987), de la qual formen part cinc sindicats i que està presidida pel conseller de Justícia i Administracions Públiques, Miguel Peralta, i no pel conseller de Economia i Hisenda.

Denunciem la marginació de CEMSATSE i Intersindical Valenciana d'aquesta reunió. Cal recordar que CEMSATSE és el sindicat més votat en el sector sanitari i que Intersindical Valenciana ho és en el sector d'Ensenyament, a part de ser el sindicat més votat en el conjunt de sectors depenents de la Generalitat. També denunciem que s'utilitze un fòrum en el que participa la patronal com a vehicle per a la negociació de qüestions que només afecten a l'Administració de la Generalitat i la representació dels seus treballadors.

Per això, els sindicats que conformen la Plataforma per la millora dels treballadors públics hem demanat al President de la Generalitat, Francisco Camps que, com cap de la seua administració, reconduesca la situació i ordene els seus consellers que es deixen de pugnes internes i que convoquen els òrgans legals de negociació per a donar satisfacció a les legítimes i justes aspiracions del personal al servei de la Generalitat.

Per la recuperació del poder adquisitiu!

Per la clàusula de revisió salarial!

No al Zero Patatero!!

18 d'octubre de 2005
 


 

   
  Primer acte unitari contra la política pressupostària del Consell

Hui, 7 d'octubre de 2005, a les 13 hores, ens concentrarem davant el Palau de la Generalitat (Plaça de Manises) les delegades i els delegats de tots els sindicats presents en la Mesa General. Es tracta del primer acte unitari des de la Mesa General del ZERO. Hi haurà molts més i més condundents si no varia radicalment el seu plantejament de negociació.

Tot i que és una concentració de delegades i delegats, si pots acudir, vine!

Per la recuperació del poder adquisitiu!
Per la clàusula de revisió salarial!
No al Zero Patatero!!


7 d'octubre de 2005
 
 

   
  Publicat el concurs del grup E d'Administració General

La resolució del Concurs 66/2004, del grup E d'Administració General, s'ha publicat en el DOGV de hui, 6 d'octubre de 2005. Podeu consultar-la trucant a les seus de STAPV-Intersindical Valenciana:

- Alacant: 965 133 393
- Castelló: 964 269 094
- València: 963 919 155

També podeu accedir-hi a través de l'adreça electrònica:

Cessament

El personal que ocupa lloc de treball i ha obtingut destinació en el present Concurs, cessarà d'ofici el dia 14 d'octubre de 2005. Igualment cessarà d'ofici el 14 d'octubre de 2005 el personal que estiga ocupant un lloc de treball adjudicat en aquesta Convocatòria.

Preses de possessió

L'acte de presa de possessió, a què queda convocat tot el personal relacionat en l'annex I, tindrà lloc el dia 17 d'octubre de 2005, a les 09.00 hores, a les següents seus, segons la província en què hagen obtingut destinació:

a) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Alacant, Rambla Méndez Núñez núm. 41 (Torre Generalitat) 03003 Alacant.
b) Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques a Castelló, carrer Major núm. 78, 12001 Castelló de la Plana.
c)Conselleria de Cultura, Educació i Esport, Saló de Juntes, avinguda Campanar núm. 32, 46015 València.

Els efectes administratius i econòmics de la presa de possessió seran des de la data 15 d'octubre del 2005.

Què passa amb el personal interí cessat?

STAPV-Intersindical Valenciana ha proposat a la Direcció General d'Administració Autonòmica a través de la Comissió de Seguiment de les Borses de Treball que al personal interí que cesse a conseqüència del concurs 66/2004, del grup E d'Administració General, se li aplique el que preveu l'Ordre de Borses vigent.

L'Ordre de Borses d'Ocupació Temporal, publicada en el DOGV de 17 de novembre de 2004, que no fou recolzada per STAPV-Intersindical Valenciana, preveu que el personal cessat ha de sol·licitar el seu ingrés en la borsa de
treball en el termini de 10 dies a comptar des de la data del cessament. Com que està previst que els participants en el concurs 66/2004 prenguen possessió amb efectes del dia 15 d'octubre, el cessament es produirà el 14 i
hi ha de termini fins el 26 d'octubre.

La proposta de STAPV-Intersindical Valenciana és que aquest personal puga presentar la instància des del moment de la publicació de la resolució del concurs, per tal d'avançar. Això permetria que siga ingresat ràpidament en borsa, que es bareme el més aviat possible i que puga cobrir les places vacants en un acte únic d'adjudicació.

El sistema previst en l'ordre de borses no sólament és farragós i complicat, sinó que no serveix ni a l'interés del personal interí de continuar treballant en places vacants ni a al que hauria de ser l'interés de l'Administració: tindre les places cobertes i el servei atés. És un sistema absurde que fa complicat el que podria ser senzill i que va a provocar que durant setmanes hi hagen places sense cobrir.

Per a més informació, truca a les seus de STAPV-Intersindical Valenciana:

- Alacant: 965 133 393
- Castelló: 964 269 094
- València: 963 919 155

Publicats els llistats provisionals de Fisioterapeutes i Educadors d'Educació Especial

En el DOGV d'ahir, 5 d'octubre, es van publicar els llistats provisionals d'admesos i exclosos a les convocatòries de procesos selectius de Fisioterapeutes i d'Educadors d'Educació Especial. Hi ha 10 dies per a presentar al·legacions a l'exclusió, és a dir, fins el dia 18 d'octubre.

Exàmens

Molta gent ha preguntat quan podria ser l'examen. Tenint en compte els terminis obligatoris que s'han de complir segons la convocatòria, hauran de passar almenys dos mesos, per la qual cosa no és probable que es convoquen
abans de Nadal.

6 d'octubre de 2005
 


 

   
  Publicats els llistats del concurs del grup E d'Administració General en la pàgina web de la Generalitat

En la pàgina web s'han publicat els llistats de les adjudicacions del concurs del grup E d'administració General.

Si voleu, podeu consultar-los també en els telèfons del STAPV-Iv:

- Alacant: 965 133 393
- Castelló: 964 269 094
- València: 963 919 155

Notícia relacionada amb la Mesa General d'ahir publicada en la premsa valenciana

Només reproduïm la del Levante-EMV, ja que l'altre periòdic que tracta l'assumpte, El Mundo, no té edició electrònica de la seua edició valenciana, tot i que us recomanem igualment la seua lectura.

MESA DE NEGOCIACIÓN

El Consell dice a los funcionarios que no mejorará los sueldos por culpa de Madrid Peralta trasladará al pleno su preocupación por el bloqueo de las negociaciones

Julia Ruiz, Valencia, Levante, 05/10/2005

La reunión de la Mesa General de Negociación de la Función Pública acabó ayer como el rosario de la aurora. Los sindicatos abandonaron el encuentro en señal de protesta después de que el director general de Presupuestos,
Ignacio Ventura, comunicó que la Administración de la Generalitat no atenderá ninguna de sus reivindicaciones salariales por falta de presupuesto. Según coincidieron los responsables de todos los sindicatos presentes (FSP-UGT, CCOO, Intersindical Valenciana, CEMSATSE y CSI-CSIF), el representante de la Conselleria de Hacienda responsabilizó al Ejecutivo central de esta situación ya que, según dijo, el Consell no ha recibido de Madrid el dinero suficiente para sufragar el déficit sanitario.

El argumento suscitó la indignación de los dirigentes sindicales que habían sido convocados por la Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas con las retribuciones como único punto en el orden del día. Cabe recordar
que en la última reunión de la Mesa General de Negociación -órgano en el que se abordan las cuestiones de personal que afectan a todos los sectores de la Generalitat- la Administración pospuso la negociación sobre la mejora salarial alegando que había que esperar a que se cerrara el acuerdo con Madrid sobre financiación sanitaria. Sin embargo, y a pesar de que la Generalitat recibirá una aportación extraordinaria de fondos, el Ejecutivo considera que no cubre sus expectativas y, por lo tanto, no habrá alegrías para los funcionarios. Según las citadas fuentes, el Consell no aportará un céntimo para la mejora salarial en 2005, y en 2006 se limitará a aplicar la actualización salarial que se acuerde en Madrid, que se sitúa en torno al 2%.

Los sindicatos llevan años reclamando un acuerdo que permita contener la progresiva pérdida de poder adquisitivo de los funcionarios valencianos. La constatación de que, de momento, la Generalitat no tiene voluntad de abordar
este asunto ha acabado con la paciencia de los sindicatos que ayer anunciaron movilizaciones y no dudaron en hablar de ruptura de la paz social.

La negativa de Hacienda de aportar fondos ha puesto en una situación difícil al conseller de Justicia y Administraciones Públicas, Miguel Peralta Viñes, que depende de la disponibilidad de los fondos para poder satisfacer las reivindicaciones del personal de la Generalitat. En medios sindicales se apuntaba ayer que el titular de Justicia podría trasladar su preocupación al resto del Consell por el bloqueo de Hacienda a la negociación con los sindicatos. Por lo pronto ayer en la reunión, Peralta se limitó a pasar la palabra al responsable de Hacienda. Al ser preguntado por los sindicatos sobre su postura, el titular de Justicia indicó que el que sabía de números
era su compañero de la Conselleria de Economía.

Los sindicatos ven rota la paz social y anuncian protestas

Los sindicatos anunciaron ayer movilizaciones al considerar que la postura del Ejecutivo valenciano supone la ruptura de la paz social. UGT, CCOO, Intersindical Valenciana, CSI-CSIF y CEMSATSE tratarán además de buscar una unidad de acción. Por lo pronto, todos los sindicatos mantendrán una reunión la próxima semana para fijar la estrategia.

Para los sindicatos Intersindical Valenciana, CEMSATSE, CGT, ANPE y SAE la intervención del responsable de Hacienda fue «penosa». En un comunicado conjunto, acusaron al Consell de pretender hacer que los empleados «paguen su política alocada y despilfarradora» y recordaron la inauguración el sábado del Palau de les Arts.

5 d'octubre de 2005
 
 

   

 

La proposta de retribucions per a 2005 i 2006 és "zero patatero"

El Govern Valencià trenca la pau social 

La Mesa General celebrada hui, 4 d'octubre de 2005, ha acabat quasi abans de començar. La Conselleria d'Economia i Hisenda, en nom del Govern Valencià, ha afirmat que ja s'estava realitzant un esforç pressupostari per a complir l'acord de 23 de desembre de 2003 (que afecta al sector de l'Administració del Consell, no els altres sectors) i que això era tot. En resum: zero euros per a 2005 i per a 2006 el que diga Madrid. 

La conselleria d'Economia i Hisenda ha enviat el Director General de Pressupostos, Ignacio Ventura, excusant l'absència del Secretari Autonòmic, José Manuel Vela, que era qui habitualment representa la conselleria. La intervenció del representant d'Hisenda ha estat realment penosa, ja que ha donat mostres de no saber distingir els diversos àmbits de representativitat i negociació. No ha donat resposta satisfactòria quan se li ha aclarit que no hi havia cap acord de Mesa General, sinó alguns acords sectorials. 

Però és que el Conseller de Justícia i Administracions Públiques, a la pregunta de si avalava la postura del DG de Presupostos, ha manifestat que aquest "sabia més de números" i que els que deia segur que ho deia millor que ell mateix. No sabem si estava recolzant un company de govern o espolsant-se les puces. 

Tots els sindicats hem anat abandonant la sala després d'intervindre. En conjunt, quasi tots han coincidit en dir que açò era previsible, tot i que alguns han manifestat que l'actitud de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques feia preveure que hi hauria algun tipus de proposta, per bé que es desconeixia quin abast podria tindre. 

L'excusa de la Conselleria d'Economia (i del Govern Valencià, en definitiva), és que en la negociació del finançament sanitari en el marc del Consell de Política Fiscal i Financera no s'han cobert les expectatives que tenia la Generalitat Valenciana. I això que s'ha aconseguit un 90% del que demanaven. 

De forma que de nou el Govern Valencià pretén fer-nos pagans de la seua política destrellatada i despilfarradora. S'han atrevit a dir que no tenen diners la mateixa setmana que es van a gastar el que no tenen en els fastos d'inauguració del Palau de les Arts (al que ara anomenen Reina Sofia, possiblement per acusar a qui els critique d'antimonárquics i desviar l'atenció, que això sí saben fer-ho). 

En dates pròximes caldrà donar una resposta sindical, que esperem puga ser comuna, a la burla que s'ha escenificat hui. Us informarem el més breument possible. 

4 d’octubre de 2005
 


 

   

 

STAPV-Iv reclama recuperar poder adquisitiu en els sous de 2005 i 2006 

Finalment, demà, 4 d'octubre, es celebrarà la reunió de la Mesa General de la Funció Pública, a pesar que estava convocada per al 26 de setembre, amb un ordre del dia centrat en les retribucions de 2005 i 2006. 

Intersindical Valenciana, com sempre ha fet, afirma el seu compromís d'intentar per tots els mitjans aconseguir un acord retributiu a la Generalitat Valenciana que permeta mantenir i recuperar poder adquisitiu a les funcionàries i funcionaris i al personal laboral de la Generalitat. 

En suport de les seues propostes negociadores, Intersindical Valenciana, ANPE, CEMSATSE, CGT i SAE han convocat una concentració a les portes de la Ciutat de la Justícia de València per a demà, 4 d'octubre, a les 12 hores. Us convidem a totes i tos a sumar-vos-en. 

La proposta que Intersindical Valenciana, junt a CEMSATSE, i amb el suport de ANPE, CGT i SAE, defensarà sobre les retribucions de 2005 i 2006 es basa, per això, en aquest principis senzills: mantindre i recuperar poder adquisitiu. En conseqüència, es demana el mig punt que haurien d'haver pujat els sous en 2005, la clàusula de revisió salarial, tant per a 2005 com per a 2006 i un 1,5% addicional en 2006 sobre el 3,1 que permetrà augmentar l'Estat, ja que l'IPC de 2005 estarà segurament al voltant del 4%. 

A més, es recorda la reivindicació de modificar el règim d'indemnitzacions per raons de servei, que és una constant d'aquest Sindicat (recordeu la campanya Pengem les claus?). 

Retribucions de 2005 

A. Augment de l'import dels complements específics de 2005 del personal sanitari, docent i de l'Administració del Consell en la mateixa quantia que resulte de calcular el 0,5% del total de retribucions anuals de cada lloc de treball en 2004. Així mateix, s'incrementarà en la mateixa quantia l'import del complement autonòmic assignat als llocs de treball de l'Administració de Justícia valenciana. 

B. Establiment de la clàusula de revisió salarial en 2005. Els imports resultants de la seua aplicació es sumaran als complements específics (sectors de Sanitat, Educació i Administració del Consell) i el complement autonòmic (sector d'Administració de Justícia). 

Retribucions de 2006 

A. Els augments a aplicar en 2006 ho han de fer sobre les retribucions anuals de 2005 augmentades en les quanties assenyalades en l'apartat anterior. 

B. A més dels augments determinats per la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat, dotació d'un fons addicional equivalent al 1,5% de la massa salarial de 2005. Aquest fons incrementarà, respectivament, els complements específics (sectors de Sanitat, Educació i Administració del Consell) i el complement autonòmic (sector d'Administració de Justícia), i es repartirà un 1% de forma proporcional i l'altre 0,5%, de forma lineal. 

C. Establiment de la clàusula de revisió salarial per a 2006. Els imports resultants de la seua aplicació es sumaran a l'import dels complements específics (sectors de Sanitat, Educació i Administració del Consell) i el complement autonòmic (sector d'Administració de Justícia). 

Actualització i modificació del Decret 24/1997 

Creació d'una comissió de treball amb la missió d'estudiar i proposar un nou text abans de finalitzar el proper mes de novembre, al voltant dels següents assumptes: 

 •     Actualització dels imports de tots els supòsits inclosos en el Decret 24/1997, del Govern Valencià, per la que es regulen les indemnitzacions per al personal al servei de la Generalitat Valenciana.

 •     Extensió de l'àmbit d'aplicació del Decret a tots els sectors al servei de la Generalitat.

 •     Modificació del decret, amb la introducció de diversos supòsits d'indemnitzacions per raons de servei que actualment no estan contemplats o ho estan de forma insuficient.

3 d'octubre de 2005
 


 
     

   

stapv-Iv | intersindical