Calendari de correus publicats
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Diu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Text més gran Text més menut

Mida del text

Torna a STAS

Torna a STAS

Notícies sindicals / agost 2011


1 d'agost

DAVANT ELS RETALLS ANUNCIATS PEL CONSELL DE LA GENERALITAT

Intersindical Valenciana reclama una reunió urgent de la Mesa General de negociació

Intersindical Valenciana demanarà hui la celebració urgent d'una Mesa General de Negociació de la Generalitat Valenciana, per tal de negociar les mesures que va anunciar el conseller d'Hisenda i Administracions Públiques en acabar el Consell del divendres passat: Declaracions de JM Vela segons la nota de premsa publicada en la web de la Generalitat

Per a l'Administració de la Generalitat, doncs, s'anuncia l'amortització de 704 llocs de treball, entre vacants actuals i jubilacions, és a dir, un 5% de la plantilla actual. Si això no és un ERE, ja no sabem què és això.

Evidentment, Intersindical Valenciana no pot estar d'acord amb una mesura com eixa, que redueix la plantilla d'una administració com la de la Generalitat que té una plantilla molt ajustada. Màxim quan hi ha prop de dues mil persones d'assistències tècniques, la major part de les quals irregulars, per no dir il·legals, prestant serveis que haurien de ser prestats directament per personal públic.

Intersindical califica de «absurdos y contradictorios» los recortes del Consell

Fabra mete la tijera al personal de la Generalitat nada más llegar

Fabra inicia recortes nada más llegar a la Generalitat

El 'tijeretazo' del Consell incluye 700 empleos públicos

El Consell pone en marcha un estricto plan de austeridad para recortar 680 millones

"Tijera" para ahorrar 680 millones de euros

Recortes en Educación, Sanidad, liberados y universidades para ahorrar 680 millones

El Consell eliminarà llocs de feina per retallar 680 milions d'euros

La Generalitat recortará 704 puestos de trabajo y hasta un 22% de liberados

La oposición teme que el "tijeretazo" dañe servicios de Sanidad y Educación

1 d'agost de 2011


1 d'agost

 

La crisis de Camps deixa en el llimb als directors/es de parcs naturals

La falta de direcció política és evident en la Generalitat: davant la sentència guanyada per Intersindical Valenciana (STAS) l'any passat davant el Tribunal Superior de Justícia, i a pesar d'haver-la recorregut, sembla que ningú sap què fer amb les directores i els directors de parcs naturals, que encara mantenien la condició d'eventuals (de lliure nomenament), en lloc de ser personal funcionari, que és el que cal que siguen: La crisis de Camps deja en el limbo a los directores de parques naturales

1 d'agost de 2011


31 d'agost

 

El Sindicat recorre els ROF.
"No som titelles en mans del poder".

Intersindical Valenciana ha decidit recórrer els Reglaments Orgànics i Funcionals (ROF) de les conselleries d'Educació, Formació i Ocupació; Economia, Indústria i Comerç; Justícia i Benestar Social; Turisme, Cultura i Esport, i de l'Agència Valenciana del Turisme.

Aquests reglaments van ser aprovats divendres passat en el Consell i publicats el dimarts 30 d'agost. En opinió del Sindicat, els reglaments són irreflexius i vulneren la legalitat vigent.

Són irreflexius perquè són fruit de la síndrome autista que pateix un govern escapçat, que solament confia en un menut grup de fidels que aprofiten la conjuntura de debilitat per a imposar una visió mecanicista i autoritària de la Generalitat Valenciana.

Vulnera la legalitat, perquè s'ha obviat la participació dels empleats públics a través dels seus representants en l'organització dels serveis públics, l'eficiència dels quals, en cap cas, ha estat presa en consideració, destruint estructures professionals i carreres administratives per la mera aplicació del complex de Procusto.

No es pot cessar a la gent perquè si

Intersindical Valenciana té el seu servei jurídic a la disposició de les persones a qui es pretenga destituir del seu lloc obtingut per concurs. La simple publicació d'un ROF no és justificació suficient per a aquests cessaments, i el Govern Valencià ho sap.

Sabem que Funció Pública ha enviat a les conselleries afectades un model de comunicació de cessament. No caigueu en la trampa y no signeu en conformitat cap comunicació de cessament i dirigiu-vos, si així ho desitgeu, a les nostres seus, per a exposar el vostre cas al servei jurídic i defensar els vostres drets.

31 d'agost de 2011


Torna a l'inici