correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

JULIOL 2009

dll dm dc dj dv ds diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sumari

 
     
 

30/07/09

Intersindical Valenciana condemna l'atemptat d'ETA a Burgos. Mesa General per a ratificar l'acord sobre la Llei de Funció Pública. Intersindical Valenciana sol·licita un pla d'actuacions urgents en relació a la Grip A.
 
 

29/07/09

Signat un preacord sobre la llei de la Funció Pública. Bancaixa gestionarà el pla de pensions.
 
 

22/07/09

Comunicat conjunt CCOO, CSI-F, Igeva, STAS-Iv i UGT. A falta d'una reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques. Finalitza la negociació de la LOGFPV. Sobre el Pla de Pensions.
 
 

20/07/09

La negociació de la llei, en la recta final. 'La Caixa' gestionarà el Pla de Pensions de la Generalitat Valenciana.
 
 

15/07/09

La reunió de negociació política dóna la raó als escèptics amb l'actitud de la conselleria.
 
 

14/07/09

Comunicat conjunt CCOO, STAS, CSI-F, IGEVA, UGT: Reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques.
 
 

13/07/09

Conjunta de CCOO, STAS-Iv, CSI-F, IGEVA, UGT
 
 

9/07/09

Comunicat conjunt CCOO, STAS-Iv, CSI-F i UGT. Sobre la llei de maternitat.
 
 

7/07/09

Comunicat conjunt CCOO, STAS-Iv, CSI-F i UGT.
 
 

6/07/09

La Intersindical s'allunya cada vegada més d'aquest text. Presentat el nou text de la llei de la Funció Pública.
 
 

1/07/09

Comunicat conjunt dels sindicats de la mesa sectorial de la funció pública CCOO, CSI-F, IGEVA, STAS-Iv i UGT. Concentració contra la violència cap a les dones.
 
     
     
     
  Intersindical Valenciana condemna l'atemptat d'ETA a Burgos

Davant del brutal atac contra la casa caserna de la Guàrdia Civil de Burgos on vivien més de 120 persones i que ha causat 54 ferits lleus, la Intersindical Valenciana vol manifestar la seua més enèrgica condemna, així com expressar la seua solidaritat amb les persones afectades per l'atemptat.

ETA, de nou, frustra l'esperança que té el conjunt de la societat per a conviure de forma pacífica en tots els territoris i superar els conflictes a través de les vies democràtiques.

Intersindical Valenciana exigeix a ETA que abandone les armes i la violència definitivament.

Mesa General per a ratificar l'acord sobre la Llei de Funció Pública

Hui, dijous 30 de juliol, se celebrarà una reunió de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana, amb el propòsit de ratificar el preacord sobre la llei de Funció Pública que dimarts signaren la conselleria i quatre sindicats.

Com ja vam informar, Intersindical Valenciana no signarà l'acord, per entendre que no hi ha motius per a avalar el model de Funció Pública que s'hi dibuixa. Qui estiga d'acord, té el dret legítim a signar, però després no és de rebut dir que s'està en contra d'aquesta llei.

Intersindical Valenciana sol·licita un pla d'actuacions urgents en relació a la Grip A

Davant la situació que es pot generar per possible contagi de grip A entre les treballadores i treballadors dels diferents col·lectius de la Generalitat, i veient la necessitat d'adoptar mesures urgents de prevenció enfront d'ella per part de la Generalitat, Intersindical ha sol·licitat que s'elabore urgentment un Pla d'Actuació enfront dels possibles contagis ocasionats per la pandèmia de grip A.

Aquest Pla d'Actuació hauria de contindre de forma clara i explicita, un Pla de preparació i resposta enfront de la pandèmia de la grip, per a protocolizar totes les actuacions, sota la competència de la Consellería de Justícia i Administracions Públiques i de la resta de Conselleries afectades, lligades a una situació epidémica causada per una malaltia transmissible per via aèria com la grip A.

Així mateix s’haurien de contemplar mesures urgents de formació i informació sobre aquest tema a tot el personal de la Generalitat, de la comunitat escolar i sanitària… i que es faça efectiva la tan demandada vigilància de la salut i especialment la epidemiológica.

Per últim, Intersindical ha demanat que es convoque el més aviat possible una reunió de la Comissió Paritària de Seguretat i Salut en el Treball -COPASESA-, així com les de les diferents Conselleries: educació, sanitat… per a conèixer l'avaluació que hagen de desenvolupar les respectives Àrees de Prevenció de Riscos Laborals.

30 de juliol de 2009
 
 

 
  INTERSINDICAL VALENCIANA REBUTJA SIGNAR EL TEXT

Signat un preacord sobre la llei de la Funció Pública

Hui, dimarts 28 de juliol, la conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha arribat a un preacord sobre el text de la Llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana amb quatre dels sindicats de la Mesa General. Intersindical Valenciana ha estat l'única organització sindical que no a subscrit eixe preacord

Intersindical Valenciana, així com CAT i IGEVA, ha defensat una llei que millorara la professionalitat del personal que treballa per a les administracions valencianes, alhora que mantenia i ampliara els drets de què ja gaudia. El text hui aprovat no garanteix cap d'aquestes premisses.

No solament no s'han acceptat mesures concretes que proposàvem:

-Escola Valenciana d'Administració Pública (EVAP) com a òrgan de selecció del personal de la Generalitat de tots els sectors i de formació de totes les administracions públiques.

-Doble via d'accés a la funció pública com a forma de reconéixer el treball realitzat pel personal.

-Provisió de tots els llocs per concurs.

-Comissions de serveis per convocatòria pública.

-Requisit de conéixer les dues llengües oficials per a l'accés a la funció pública, etc...

 
... sinó que en algunes parts s'ha empitjorat:
-Tots els llocs de cap de servei es proveiran a partir d'ara per lliure designació

-Els sindicats no estaran presents en les comissions avaluadores dels concursos de trasllats.

 
En les reunions dutes a terme els dies 27 i 28 de juliol amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques i el seu equip, s'han produït algunes millores respecte de l'últim esborrany defensat per la conselleria. Així, el personal interí no cessarà automàticament als quatre anys d'haver estat nomenat; es reforcen les obligacions d'executar les Ofertes públiques cada dos anys, i de convocar totes les vacants en els concursos generals.

Malgrat els avanços esmentats, Intersindical Valenciana ha considerat que eren clarament insuficients per a donar la nostra conformitat. Aquesta llei augmentarà la precarietat en la Generalitat, ja que una part important dels llocs de treball dependran de la voluntat dels càrrecs polítics, i farà que la carrera del personal del grup A s'acabe en els llocs de cap de secció, amb molta sort.

El Govern del Partit Popular ha acabat per traure endavant una llei que configura un model de funció pública sotmesa al partit polític de torn, en lloc d'apostar per una funció pública professionalitzada, que col·labore lleialment amb el govern valencià.

No és un matís, és tot un món. I nosaltres no som del seu món.

Bancaixa gestionarà el pla de pensions

La comissió promotora del pla de pensions del personal de la Generalitat ha decidit encomanar a Bancaixa la gestió del pla, després d'una votació secreta entre les tres entitats que millors puntuacions havien obtingut en l'informe de la comissió avaluadora del concurs. A més de Bancaixa, també s'ha votat La Caixa i la CAM.

28 de juliol de 2009
 
 

 
  COMUNICAT CONJUNT CCOO, CSI-F, IGEVA, STAS-Iv i UGT

A falta d'una reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques

Finalitza la negociació de la LOGFPV

Els compromisos contrets per l'Administració pel que fa a la carrera professional permeten suspendre la concentració prevista per al divendres 24.

En el dia d'ahir, dimarts 21 de juliol, es van dur a terme dues reunions referents a la negociació de la Llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana. La primera, de matí, va ser la presentació dels annexos de cossos i escales i la primera vegada que els sindicats al·legàvem sobre aquesta part de la llei. La segona reunió, de vesprada, fou el tancament de la fase "política" de la negociació, amb el lliurament de la redacció concreta de les parts de la llei que es modifiquen.

Cinc assumptes s'han quedat ajornats per al seu tancament en la reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León, prevista per a divendres 24 o dimarts 28, que ha de tancar la negociació abans de la convocatòria formal de Mesa General de la Funció Pública, prevista per a final de mes. Aquests assumptes són:

 • La participació dels sindicats en les comissions avaluadores de concursos
   
 • El cessament del personal interí pel transcurs de 4 anys
   
 • La determinació de les juntes de personal de la Generalitat
   
 • Incorporació en totes les convocatòries de promoció interna de les tres vies: vertical, horitzontal i creuada
   
 • Exigència del coneixement de valencià en els processos d'accés.
D'altra banda, també es va parlar de les negociacions sobre el reglament de carrera professional. El Secretari Autonòmic va dir que en la reunió amb la consellera o en la Mesa General lliurarien un avanç de les seues posicions pel que fa a la carrera i també la data d'inici de les negociacions en setembre.

Atesos els avanços produïts en la negociació d'aquests dos assumptes, els cinc sindicats han decidit suspendre la concentració prevista per al divendres 24 en suport de la negociació de la carrera professional.

Continuarem informant

Sobre el Pla de Pensions

La reunió de la Comissió Promotora del Pla de Pensions prevista per al dilluns passat, dia 20, que havia de decidir sobre l'adjudicació de la gestió del pla a una empresa o a una altra, ha estat ajornada sine die, a causa de motius d'agenda.


22 de juliol de 2009

 

 

 
  Informe sobre les negociacions dels dies 16 i 17 de juliol

La negociació de la llei, en la recta final

Dijous 16 i divendres 17 de juliol hi hagueren dues sessions de negociació sobre la Llei d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana (LOGFPV), ambdues presidides pel Secretari Autonòmic d’Administracions Públiques, Rafael Peset, i amb la presència del Director General d’Administració Autonòmica, i els quatre caps d’àrea de la DGAA.

En aquesta ocasió, i a diferència de la del dia 15 de juliol, sí que hi ha hagut negociació. Amb independència de les conclusions, el cert és que es van poder defensar posicions per part de totes les organitzacions i que el SAAP atenia i contestava. Com podeu veure en el document que teniu a l'enllaç següent, en alguns casos s’han produït aproximacions i altres resten a l’espera d’una nova redacció per part de l’Administració:


Què falta per fer pel que fa a la llei?

Resta pendent una sessió sobre els Annexos dels Cossos i les Escales de l’Administració de la Generalitat, a celebrar possiblement dimarts dia 21 de juliol, a banda d’una altra de tancament, amb el lliurament de les noves redaccions d’aquells punts que han quedat pendents.

Segons sembla, hi haurà encara una reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques per a efectuar la valoració final i manifestar el suport a la llei per part dels diferents sindicats.

Intersindical Valenciana signarà?

A hores d’ara podem afirmar que no. Hi ha almenys cinc assumptes importants que encara no s’han resolt satisfactòriament –requisit lingüístic, lliure designació, doble accés, comissions de servei per convocatòria i el cessament del personal interí als quatre anys- que fan que el Sindicat tinga molt difícil signar. Caldria fer avanços en aquests assumptes perquè ens poguérem plantejar una altra alternativa.

La comissió avaluadora li atorga la major puntuació, amb diferència

'La Caixa' gestionarà el Pla de Pensions de la Generalitat Valenciana

O almenys, ho hauria de fer, segons el que ha determinat la comissió avaluadora del concurs per a la gestió del Pla de Pensions de la Generalitat Valenciana.

Dilluns, 20 de juliol, a les 12:00 hores, està convocada la Comissió Promotora del Pla de Pensions del personal empleat de la Generalitat Valenciana per a adjudicar el concurs "Servei de gestió per una entitat gestora i custòdia per una entitat dipositària, del fons de pensions d'ocupació en el que s'integrarà el Pla de Pensions dels empleats públics de la Generalitat d'acord amb la legislació vigent en aquesta matèria". L'ordre del dia és:

 • Presentació de l'Informe Tècnic i Econòmic elaborat pel Comité d'Avaluació.
   
 • Proposta d'adjudicació.
L'Informe Econòmic i Tècnic detalla les raons per les quals es dóna una puntuació determinada a cadascuna de les empreses que han participat en el concurs. La Comissió Promotora no està obligada a seguir necessàriament l'opinió de la Comissió d'Avaluació, però en aquest cas la distància entre la primera empresa puntuada i les altres fa que no es puga concebre un altre resultat més que l'adjudicació a "La Caixa".

En resum, la puntuació total ha estat:
 
La Caixa
Vida Caixa
 
CAM
MEDITERRÁNEO VIDA
 
BANCAIXA
ASEVAL
 
IBERCAJA
IBERCAJA PENSION
 
BBVA
GPP
 
CAJA MADRID
CAJA MADRID PENSIONES
 
75,56
 
61,72
 
60,57
 
54,42
 
52,86
 
44,92

20 de juliol de 2009

 

 

 
  La reunió de negociació política dóna la raó als escèptics amb l'actitud de la conselleria

Una presa de pèl

La reunió de hui, pactada amb la consellera en la reunió de dilluns passat, havia de suposar la negociació dels assumptes pendents d'acord entre les organitzacions sindicals i l'Administració. Amb aquest ànim ens havíem preparat la reunió i a ella acudíem, amb la ment oberta a discutir possibles alternatives que permeteren un consens en una majoria de temes.

L'actitud del representant de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques, el Director General d'Administració Autonòmica, Pedro Garcia Ribot, ha estat una autèntica provocació, no sabem si amb el propòsit de fer fracassar aquesta negociació.

De fet, la famosa segona fase de negociació, o negociació "política", després de la primera fase, més "tècnica", no ha existit com a tal: el DGAA s'ha limitat a tractar uns pocs assumptes, ço és, acceptar un únic representant de totes les organitzacions sindicals en el consell assessor de la Funció Pública Valenciana -òbviament li hem dit que per a un, més val cap-; mantenir el cessament del personal interí en transcórrer quatre anys, sense atendre les veus sindicals que clamen per la inutilitat d'eixa clàusula; permetre la promoció interna del C1 al A2 de forma permanent, no transitòriament com diu l'EBEP -cosa molt lògica i que havia reclamat Intersindical Valenciana insistentment, junt a CAT i IGEVA-, i afegir una junta de personal per als serveis centrals, que desapareixia en l'esborrany.

En acabar aquests temes, ha tancat la carpeta de forma ostentosa i ha manifestat que no tenia res més a dir. Alguns sindicats hem intentat seguir amb la reunió diverses vegades, exposant els assumptes més importants en els que mantenim discrepàncies. L'actitud del DGAA ha estat de menysteniment: ha tallat diverses vegades les intervencions reclamant que anàrem al gra, al que era important. Quan se li ha contestat que hi havia moltes qüestions no tancades que resultaven importants per a Intersindical Valenciana ha deixat seguir, fent cara d'escepticisme. No ha contestat a quasi res, i quan s'ha parlat de la proposta del Sindicat de requisit lingüístic -com sabeu, proposem que el personal acredite el coneixement de les dues llengües oficials-, ha preguntat que si això no s'havia tractat en les reunions tècniques, quan des del primer moment se'ns havia dit que aquesta, i altres qüestions, eren de caràcter polític i que calia esperar a aquesta fase per tractar-les.

Finalment, després d'intentar seguir explicant les nostres propostes de forma ordenada i sintètica, i veient que el DGAA manifestava falta d'atenció, xiuxiuejava, atenia als missatges del mòbil, etc., Intersindical Valenciana, acompanyada pel representant d'IGEVA, que ha assistit com a assessor, ha decidit alçar-se de la reunió per entendre que hi havia una falta de respecte evident a la negociació de bona fe.

Demà hem estat convocats de nou a les 12 hores al mateix lloc. L'ordre del dia és "esborrany de llei", sense més concreció. Intersindical Valenciana no concedirà a ningú el gust de veure com trenquem la negociació. No anem a trencar la negociació, però no anem a consentir que es menystinga els nostres representants.

L'optimisme que havia creat l'entrevista de dilluns amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques s'ha esvaït amb la reunió de hui de forma radical. Ignorem què voldrà tractar demà la persona que envie la conselleria, però molt ens temem que moltes qüestions li arribaran a la consellera divendres sense haver-les negociat prèviament.

Continuarem informant.

15 de juliol de 2009
 

 

 
 

COMUNICAt CONJUNT CCOO,  STAS, CSI.F, IGEVA, UGT

Reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques

Com ja us havíem manifestat en el correu de la setmana anterior, ahir, 13 de juliol, i com a conseqüència de la petició sindical, s'ha celebrat la reunió entre la Consellera de Justícia i Administracions Públiques i les cinc organitzacions sindicals que conformen la Mesa Sectorial de Funció Pública.

Les organitzacions sindicals li han donat trasllat de la necessitat immediata de negociació tant del Decret de Carrera Professional com el de la futura llei de la Funció Pública Valenciana. A la consellera se li ha sol·licitat claredat i concreció davant totes les qüestions que se li han plantejat, per considerar que existien seríosos dubtes en el compliment de l'Acord signat el 20 de febrer de 2008 en matèria de carrera professional. Ha estat la pròpia Consellera la que ha assumit de forma directa la negociació de Llei i Carrera Professional, determinant entre Administració i organitzacions el calendari de negociació.

Els dies 15 i 16 de juliol es tractaran totes les qüestions referides a l'esborrany de la Llei en les que hi ha desacord entre Administració i organitzacions Sindicals. El pròxim dia 17 de juliol hi haurà una nova reunió amb la Consellera, amb la finalitat d'assolir un preacord, si és possible, sobre el text de la futura Llei per a l'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.

La Consellera assumeix els compromisos de l'acord de febrer del 2008; el que falta per concretar, i no es podrà fer abans de setembre/octubre, perquè fins llavors no es coneixerà la disponibilitat pressupostària, són els anys necesaris per a arribar a cobrar la totalitat de la “carrera professional” (inicialment estava establert per al període 2010/2012). Es podria precisar la renegociació de l'Acord per a establir un nombre major d'anys per a fer efectiu el 100% de la carrera professional.

En aquest ordre de coses, les organitzacions sindicals ens hem compromés a:

 • Negociar les qüestions pendents que afecten l'esborrany de la Llei de la Funció Pública Valenciana en els dies 15 i 16 de juliol.
 • Tenir una nova reunió amb la Consellera, i si és factible assolir un preacord amb el document de la Llei.

També s'ha sol·licitat que igual que la part sindical ha facilitat un document sobre Decret de Carrera Professional, per part de l'Administració ens facilite el document d'esborrany que tinga elaborat, així com que es fixe un calendari de negociació per als mesos de Septembre i Octubre, coincidint amb el coneixement que s'haja de tindre sobre disponibilitat pressupostària.

Davant aquestes circumstàncies i considerant que la negociació estaria desbloquejada, no sembla encertat mantenir la concentració prevista per al pròxim 17 de juliol, la qual estat ajornada al 24 de juliol.

En definitiva, entenem que la acció sindical conjunta continua, per la via de la negociació o de les mobilitzacions, les quals podrien reanudar-se en funció del resultat d'aquestes pròximes reunions i de les que pugueren derivar-se  a partir del pròxim mes de septembre.

Per últim, hem d'agrair a totes i tots els empleats públics, una multitud en el seu conjunt, que han assistit a les concentracions realitzades, i que ha tingut coma conseqüència  la reanudació del marc de la negociació.

 
Porque la carrera profesional es un derecho

Porque los acuerdos deben cumplirse

Para hacer oír nuestra voz

Continúa participando en las movilizaciones
 

Es mantenen les assemblees conjuntes per a informar sobre la carrera professional

Els cinc sindicats presents en la Mesa Sectorial de la Funció Pública mantenen les assemblees conjuntes d'aquesta setmana i que us recordem a continuació, per tal d'informar sobre el resultat de les converses amb l'Administració i les seues conseqüències:

14 de juliol    Saló d’actes d'Educació:
         
          Educació i Cultura i Esport

14 de juliol    Sala de Premsa de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Transport:

Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Transport

15 de juliol    Hall del PROP I:    PROP I

15 de juliol    Sala de reunions del PROP II:    PROP II

16 de juliol    Saló d’actes d’Agricultura, Pesca i Alimentació:
Agricultura, Pesca i Alimentació i Benestar Social


14 de juliol de 2009
 

 
 

CONJUNTA DE CCOO, STAS, CSI·F, IGEVA, UGT

Reunió amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques

Aquest matí els cinc sindicats presents en la Mesa Sectorial de la Funció Pública tenim una cita amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León. La reunió ha estat demanada pels sindicats davant la falta de confiança sobre el compliment de l'Acord signat el 20 de febrer de 2008 pel que fa a la carrera professional.

STAS-Intersindical Valenciana demanarà a la consellera claredat i concreció respecte al compromís (signat pel propi President de la Generalitat) d'engegar els efectes econòmics de la carrera professional el 1 de gener de 2010.

Perquè la carrera professional és un dret

Perquè els acords han de complir-se

Per a fer escoltar la nostra veu

Participa en les mobilitzacions

 
9/07/09: Més de 500 persones es concentren pel compliment de l'acord sobre carrera professional

fotos: 1 2 3


 
13 de juliol de 2009
 
 

 
 

COMUNICAT CONJUNT CCOO, STAS-Iv, CSI·F, IGEVA i UGT

Concentració pel compliment de l'acord sobre carrera professional

Aquest matí ens hem concentrat enfront de les portes de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació primer, i de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques després, al voltant de 500 empleades i empleats públics de la Generalitat per a exigir el compliment de l'Acord signat el 20 de febrer de 2008 en el que pertoca a la carrera professional.

Aquesta mobilització, convocada conjuntament pels cinc sindicats de la Mesa Sectorial de Funció Pública, precedeix a la reunió fixada dilluns que ve amb la consellera de Justícia i Administracions Públiques, a la qual demanarem claredat i concreció respecte al compromís (signat pel propi President de la Generalitat) d'engegar els efectes econòmics de la carrera professional el 1 de gener de 2010.

Les organitzacions sindicals no ens conformem amb vagues declaracions de bones intencions, sinó que anem a exigir les mesures legals i reglamentàries necessàries perquè es complisca el signat. Per la nostra banda hem complit l'acord i fins i tot hem aportat una proposta unitària de Decret de carrera professional per a facilitar-li el treball a l'administració. Ara la pilota està en la seua teulada, els responsables del Consell han d'aclarir si volen complir l'Acord o, en cas contrari, donar les explicacions oportunes que nosaltres traslladarem a tot el personal de la Generalitat para públic coneixement.

En qualsevol cas, mantenim el calendari d'assemblees previst així com la concentració del pròxim divendres 17 de juliol en la Plaça de Manises, enfront de les portes del Palau de la Generalitat on es reuneix el Consell, per a fer escoltar la veu d'unes empleades i empleats públics cansats de patir la desconsideració de qui ens governen.

Durant la concentració hem demanat que ens reba el Secretari Autonòmic Rafael Peset. En l'entrevista ha reiterat el compromís al compliment dels acords i ens ha remès a la reunió amb la Consellera de pròxim dilluns dia 13 en la qual se'ns concretaren les postures, li hem reiterat que per als sindicats la Llei és tan important com la carrera professional.
 

Perquè la carrera professional és un dret

Perquè els acords han de complir-se
 
Per a fer escoltar la nostra veu
 
Participa en les mobilitzacions


 

Sobre la llei de Maternitat

En el següent enllaç podeu llegir l'article de Macu Gimeno, responsable de l'Àrea de la Dona d'Intersindical Valenciana sobre la llei de maternitat que han aprovat recentment les Corts Valencianes, publicat en el Levante de hui: Dones, embarassades i Programa+vida


9 de juliol de 2009

 

 

 
  COMUNICAT CONJUNT CCOO, STAS-Iv, CSI-F i UGT.
 
En el matí de hui, dimarts 7 de juliol, hem assistit a la reunió a la qual estàvem convocats per l'Administració per a reprendre la negociació de l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública Valenciana. Prèviament, les organitzacions sindicals hem preguntat pel calendari de negociació de la Carrera Professional, al que els tècnics ens han indicat que la reunió estava convocada solament per a tractar l'esborrany de Llei. Llavors, els Sindicats hem sol·licitat la presència del Director General d'Administració Autonòmica.

El director s'ha vist forçat a personar-se en la reunió i les organitzacions sindicals li hem reiterat que per a nosaltres la llei és tan important com la carrera, i que els acords se signen per al seu compliment. El responsable de funció pública, ens ha indicat la voluntat de finalitzar la negociació de la llei, ens ha remès a la reunió del pròxim dilluns 13 de juliol amb la Consellera (reunió que vam sol·licitar els sindicats conjuntament el passat 30 de juny).

Davant la postura dels sindicats de no avançar en la negociació de la llei si no es veu voluntat que la carrera professional siga efectiva, s'ha improvisat un calendari de negociació de la llei durant la segona quinzena de juliol. No obstant això, sense un clar compromís, al nostre entendre, pel que fa a la negociació de la Carrera Professional.

PER TOT AIXÒ, MANTENIM LA
 


CONCENTRACIÓ
 


DIA 9 DE JULIOL A LES 10:00 HORES

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I OCUPACIÓ

 CARRER PALAU, 14


I A LES 10:30 HORES

CONSELLERIA DE JUSTÍCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

CARRER MICALET, 5


AIXÍ COM

 LA RONDA D'ASSEMBLEES INFORMATIVES

I LA CONCENTRACIÓ
 

EL PROPER DIA 17 DE JULIOL A LA 10:00 HORES

EN LA SEU DE PRESIDÈNCIA EN LA PLAÇA DE MANISES


TOTES I TOTS JUNTS PODEM

 

7 de juliol de 2009
 

 

 
  La Intersindical s'allunya cada vegada més d'aquest text

Presentat el nou text de la llei de la Funció Pública

Divendres a migdia es va lliurar als sindicats la nova versió de l'esborrany de Llei de la Funció Pública Valenciana. Sense poder-vos donar encara una anàlisi pormenoritzada, donat el poc temps transcorregut, hem d'apuntar que no es dóna solució satisfactòria a cap de les qüestions conflictives, així com que en alguns punts s'han introduït novetats sorprenents i regressives, com ara que el personal interí cessarà als quatre anys -clàusula que no estava en el primer esborrany i que no ha estat proposada per cap sindicat-.

A continuació teniu un enllaç des del qual us podreu descarregar el nou esborrany:

Esborrany Llei Funció Pública Valenciana (versió 03/07/09)
 

Concentració

Pel compliment dels acords

Per la carrera professional

Per una millor administració

 
Dijous, 9 de juliol, 10h

Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació

Palau, 12, València


 
6 de juliol de 2009

 

 

 
  COMUNICAT CONJUNT DELS SINDICATS DE LA MESA SECTORIAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA: CCOO, CSI-F, IGEVA, STAS-Iv i UGT

La reunió del passat dilluns, 29 de juny, entre el DG d'Administració Autonòmica i els sindicats de la Mesa General, ha estat un fracàs: l'Administració rebutja totes i cadascuna de les propostes sindicals en matèria de la Llei de la Funció Pública Valenciana i de la Carrera Professional.

Pretenen no fer efectiva al carrera professional en 2010, la qual cosa, de complir-se, suposarà un engany per a tot el personal empleat públic (per incomplir l'Acord de 20 de febrer de 2008, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública). Cal una resposta immediata de les organitzacions sindicals i de les treballadores i treballadors davant l'Administració de la Generalitat.

El calendari de concentracions és el següent:

-Dijous, 9 de juliol, 10h, Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, carrer Palau, 12.

-Divendres, 17 de juliol, 10h, Palau de la Generalitat, Plaza de Manises.


A més, es convocaran assemblees conjuntes a partir de la setmana del sis de juliol

Per a canviar les postures d'aquesta Administració, que incompleix de forma sistemàtica, cal la teua participació en tots i cadascun dels actes.

 
Concentració contra la violència cap a les dones
 
DIMECRES 1 DE JULIOL, 20H

PLAÇA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
 

"Les dones han guanyat poder i això causa una tremenda fúria en el món masculí. En alguns països es permet que es persegueixi i s'esclavitzi a les dones, i a Occident, simplement, s'opta per no parlar de l'assumpte. Totes les referències al feminisme se censuren. Cada vegada es parla menys del tema. És terrible".

Marilyn French (Nova York, 1929), escriptora, feminista.1 de juliol de 2009

 

 

stas-Iv | intersindical