correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

JULIOL 07

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sumari

 
     
 

18/07/07

Intersindical Valenciana s'ha entrevistat amb el nou conseller de Justícia i Administracions Públiques.
 
 

05/07/07

Les candidatures de STAPV-Iv obtenen el segon lloc a poca distància del primer. Composició final de la Mesa Sectorial de la Funció Pública. Per la llibertat de Cándido i Morala.
 
 

02/07/07

Fernando de Rosa Torner, nou conseller de Justícia i Administracions Públiques. STAPV-Intersindical Valenciana consolida la seua posició en el Servef
     
 
 
     
  Intersindical Valenciana s'ha entrevistat amb el nou conseller de Justícia i Administracions Públiques

Una representació de la Intersindical Valenciana s'ha entrevistat amb el nou conseller de Justícia i Administracions Públiques, Fernando de Rosa Torner. En aquesta entrevista el sindicat ha demanat la constitució de la Mesa General de Negociació en base als resultats electorals de les eleccions sindicals recentment celebrades, així com la unificació de criteris per la constitució de les diferents meses sectorials del personal depenenent de la Generalitat Valenciana. També s'ha demanat la constitució de la mesa sectorial d'universitats. Altre aspecte que ha posat el sindicat damunt de la taula és que s'acabe amb l'arbitrarietat en la concessió dels permisos sindicals ja que no existeixen criteris objectius i transparents basats en els resultats electorals del sector sinó en altres criteris, de vegades inconfesables i que tenen poc a veure amb la representació sindical obtinguda en els processos electorals. També s'ha demanat que es reactive la negociació del III Conveni Col·lectiu del personal laboral de la Generalitat Valenciana.

Per altra part, la Intersindical Valenciana ha reclamat la negociació de diversos temes que afecten a les condicions laborals, socials i retributives del personal que treballa, la salut laboral i el treball saludable impulsant els serveis de prevenció propis de l'Administració, la seua oposició a la privatització i externalització dels serveis públics com es pretén fer en l'aplicació de la llei de dependència, la negociació de la futura llei de funció pública valenciana, l'aplicació de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic al País Valencià i mesures que servesquen per coordinar les situacions administratives del personal que treballa l'administració local.

Intersindical Valenciana (STAPV-Iv, STEPV-Iv, STSPV-Iv i STA-Iv) valora positivament aquesta primera reunió i espera que, en els propers dies, es dinamitzen les reunions de les diferents meses de negociació per tractar sobre tots els temes que preocupen el personal que hi treballa.

18 de juliol de 2007
 
 


 
  Les candidatures de STAPV-Iv obtenen el segon lloc a poca distància del primer

Composició final de la Mesa Sectorial de la Funció Pública

Celebrades el passat dijous les eleccions en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), s'han acabat les eleccions a Juntes de personal en l'àmbit de l'Administració del Consell. Les candidatures presentades sota les sigles de STAPV-Intersindical Valenciana, en les que van participar també les companyes i els companys de CGT-CAT de València, han obtingut la segona posició global, a molt poca distància en vots del primer sindicat. Els resultats han estat els següents:
 

                                          Vots                 Delegats/des
STAPV-Iv              1.946                        33
UGT                      2.013                        38
CCOO                   1.709                        33
IGEVA                      968                        17
CSI-CSIF                 996                        19
USO-CV                     91                          2
SI                              21                          1
Investigadors           20                          1

Com a conseqüència, formaran part de la Mesa Sectorial els mateixos sindicats que en els darrers quatre anys: STAPV-Iv, UGT, CCOO, CSI-CSIF i IGEVA, candidatures que han obtingut més del 10% del total de delegats.
En la part positiva dels resultats, cal destacar que s'ha reconegut per l'electorat el treball realitzat per STAPV-Iv en els darrers quatre anys, tant institucionalment, en les meses de negociació i els diversos posicionaments davant les problemàtiques que han anat sorgint, com en el treball diari en els centres de treball.

Així mateix, també ha estat important l'aportació de CGT-CAT de València a les candidatures de les circumscripcions de València. Especialment en el Servef, on CGT-CAT disposava de representació directa, que han sacrificat generosament en pro d'un treball conjunt, que esperem fructifique en la construcció d'un sindicalisme alternatiu que siga més fort, més plural i, sobretot, més útil per a les treballadores i treballadors valencians.

En la part negativa, s'ha constatat un descens de la participació, que ha de ser analitzada amb cautela, ja que ha estat desigual. És significatiu que haja minvat més en el Servef, precisament on més alta va estar fa quatre anys. No és una bona notícia, i caldrà treballar per a que puge significativament en els propers anys.

Per la llibertat de Cándido i Morala
 
Hui, dijous 5 de juliol de 2007, a les 19:30 hores
Concentració
front a la Delegació del Govern a València (Plaça del Temple)

Aquesta concentració ha estat convocada per a exigir la llibertat de Cándido González Carnero i de Juan Manuel Martínez Morala, coneguts per la película Los lunes al sol, sindicalistes asturians de la Corriente Sindical de Izquierdas (CSI, no confondre amb CSIF), empresonats per una pena de tres anys a la que foren comdemnats per ser responsables dels danys ocasionats a una càmera de trànsit en una manifestació convocada en contra de la pèrdua de llocs de treball en la Naval de Xixón. A banda del fet que les proves per a considerar-los responsables són inexistents -només el testimoni d'un confident policial- la desproporció de la pena amb altres casos judicials recents, que han suposat penes molt més lleugeres per delictes molt més greus -morts, maltractaments, corrupció urbanística, etc.- fa que siga inevitable considerar l'aplicada a Cándido i Morala com a una pena exemplaritzant. El que se n'ix del sistema serà castigat.
Us esperem a totes i tots.

5 de juliol de 2007
 
 


 
  Fernando de Rosa Torner, nou conseller de Justícia i Administracions Públiques

Fernando de Rosa Torner, fins ara Secretari Autonòmic de Justícia, ha estat nomenat conseller de Justícia i Administracions Públiques pel President de la Generalitat, Francisco Camps Ortíz. De Rosa ha destacat en la seua gestió al front de la Justícia valenciana pel seu tarannà dialogant, la qual cosa, però, no li ha estalviat conflictes amb els sindicats de l'Administració de Justícia. Això no obstant, cal considerar, a priori, una bona notícia la incorporació d'aquest nou conseller a la gestió de l'Administració del Consell, i esperem que les negociacions sobre la nova llei de Funció Pública Valenciana, en desenvolupament de l'Estatut Bàsic (EBEP), i les seues normes de desenvolupament, així com altres qüestions més urgents, com una nova oferta d'ocupació, nous concursos generalitzats o la carrera professional, no canvien aquesta primera impressió positiva.

STAPV-Intersindical Valenciana consolida la seua posició en el Servef

En les eleccions celebrades el passat dijous en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), STAPV-Intersindical Valenciana ha consolidat la segona posició global en l'àmbit del Consell de la Generalitat Valenciana. Els resultats han estat els següents:
 

                                      Vots               Delegats/des
STAPV-Iv            146                        5
UGT                    171                        6
CCOO                 123                        5
IGEVA                 113                        4
CSI-CSIF               87                        3


Al respecte, cal destacar que tots els sindicats han perdut vots, excepte la candidatura d'STAPV-Iv, tot i que en l'anterior procés es va presentar CGT, que ara no s'ha presentat. STAPV-Iv passa de 3 a 5 delegats i delegades, consolidant la segona posició en el global de l'Administració del Consell, en la Mesa Sectorial de la Funció Pública, amb 33 delegats i delegades i 1943 vots.

2 de juliol de 2007
 
 


 

stapv-Iv | intersindical