correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

juny 2011

dll dm dc dj dv ds diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sumari

 

30/06/2011

Intersindical valora positivament la integració en el Règim General de les treballadores de la llar.  Borsa de treball per al grup D d'Administració general. Convocades proves selectives per a Psicòleg/oga, Enginyer/a de Forest i Metge/essa.
 

29/06/2011

Intersindical Valenciana s'oposa a la reforma de les pensions. La junta de personal de Justícia, contra els desnonaments per hipoteques.
 

27/06/2011

Intersindical Valenciana demana que es prioritzen les polítiques de foment de l'ocupació. Llistats de persones aprovades d'Auxilar de Clínica i Personal Conductor.
 

24/06/2011

Intersindical exigeix conéixer perquè el Servef no ha pagat en la data prevista.

21/06/2011

La premsa es fa eco de les privatitzacions/ externalitzacions en la Generalitat. Destinacions de Personal farmacèutic i personal operador de sistemes informàtics. Correcció d'errades de l'adjudicació de destinacions del grup E d'Administració General.
 

20/06/2011

Nomenament com a personal funcionari i adjudicació de destinacions del grup E.
 

15/06/2011

Intersindical Valenciana denuncia el tracte de favor de la Generalitat envers AVAPSA. Obertes les borses de treball de Fisioterapeutes, assistents socials/treball social i grup C d'Administració General.
 

14/06/2011

Intersindical dóna suport al personal d'informatius de Canal 9

13/06/2011

Intersindical obté la confiança majoritària del personal de l'IVAM

03/06/2011

Intersindical denuncia el trasllat davant la Justícia, la Inspecció de Treball i Xirivella.
 
 
TREBALLADORES DE LA LLAR

Intersindical valora positivament la integració en el Règim General

Intersindical Valenciana, respecte a l'acord d'incorporar al Projecte de Llei de la Reforma de la Seguretat Social la integració del Règim Especial de les persones treballadores assalariades de la llar en el Règim General de la Seguretat Social, valora positivament aquesta mesura, una històrica reivindicació d'un sector mal remunerat i amb unes condicions laborals en molts casos fregant l'esclavitud. Un treball feminitzat (un 90% són dones) que accentua la discriminació de les dones al perpetuar els rols d'encarregada del treball domèstic, el menys reconegut i pitjor remunerat.

Per a Intersindical Valenciana aquest és un primer i important pas, però al mateix temps lamenta que en aquesta negociació només s'haja tingut en compte als dos sindicats majoritaris, deixant fora a les treballadores assalariades de la llar, veritables protagonistes d'aquesta història i que no obstant això han quedat sense veu.

Intersindical Valenciana considera que encara que les fonts oficials parlen de 700.000 persones que treballen en aquest sector, són moltes més les que ho fan de forma informal, sense cap garantia en les seues condicions de treball ni dret laboral. El treball assalariat de la llar es realitza en molts casos mitjançant jornades interminables i salaris baixos, amb abusos, agressions, etc. La invisibilitat d'aquest treball fa molt difícil la seua regulació i dignificació. Aquest és un dels treballs de l'anomenada economia submergida, que en el pitjor dels casos amaga condicions d'esclavitud aprofitant la necessitat de treball de les persones, la majoria dones immigrants.

Segons l'acord, a partir de l'1 de gener de 2012 les empleades de llar gaudiran de millores en la seua protecció social com el dret a la baixa laboral o la prestació de jubilació. Però aquestes millores -encara que necessàries- no equiparen els drets d'aquestes persones als de la resta de treballadores i treballadors, ja que de moment està pendent de desenvolupament la protecció per atur o la indemnització per acomiadament.

La plena integració dels drets laborals d'aquest sector es fixa per a l'any 2019, data en la qual es cotitzarà pel salari real que cobre cada persona treballadora de la llar. Un termini massa llarg si tenim en compte els anys que està reivindicant els seus drets laborals.

Respecte al desgravament fiscal per a la incentivació de la contractació, es troba pendent igualment de negociació, la qual cosa no ajudarà que les persones ocupadores formalitzen el contracte de treball amb la persona que estiga treballant per a elles, sinó que mantinguen la situació irregular d'aquestes o les deixen sense treball.

Caldran campanyes de divulgació sobre els seus drets dirigides a les persones treballadores assalariades de la llar i també a les ocupadores per tal d'informar de les seues obligacions, així com activar els mecanismes d'inspecció de treball escaients. Tot un repte per al govern de l'Estat que amb aquesta mesura, després d'anys de promeses, ha adquirit un compromís per tal d'igualar els drets laborals d'un sector històricament discriminat.
 

Borsa de treball per al grup D d'Administració general

El DOCV publica la Resolució per la qual es convoca la borsa d'ocupació temporal per al nomenament de personal funcionari interí, grup D (subgrup C2), sector administració general.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 8 de juliol


OFERTA PÚBLICA DE 2010

Convocades proves selectives per a Psicòleg/oga, Enginyer/a de Forest i Metge/essa

El DOCV ha publicat les convocatòries de les proves selectives d'accés al subgrup A1, sector administració especial, següents:

Les sol·licituds es poden presentar fins el 21 de juliol de 2011

30 de juny de 2011


ACORD SOCIAL I ECONÒMIC

Intersindical Valenciana s'oposa a la reforma de les pensions

Intersindical Valenciana critica l'aprovació pel Congrés, de la reforma de les pensions que suposa: el retard de l'edat de jubilació fins els 67 anys, haver cotitzat 37 anys per rebre la totalitat de la pensió i l'augment de 15 a 25 anys del període per calcular-la. Així, l'aprovació d'aquesta reforma de les pensions suposarà que les treballadores i treballadors hagen de treballar més temps per cobrar unes pensions més baixes.

La reforma de les pensions ha comptat amb els vots favorables del PSOE i CiU i és la conseqüència de l'Acord Social i Econòmic signat pel govern, la patronal i els sindicats UGT i CCOO el passat 2 de febrer de 2011.

Per a la Intersindical Valenciana aquesta reforma és totalment innecessària ja que el sistema públic de pensions no està ni estarà en crisi. Tot el contrari, moltes persones economistes independents consideren que la reforma aprovada pels sindicats majoritaris, patronal i govern respon a una estrategia d'afeblir-lo, de potenciar els plans privats de pensions i de fer pagar a la classe treballadora els efectes de la crisi econòmica.

Per això, Intersindical Valenciana continua oposant-se a aquesta reforma de pensions, de la negociació col·lectiva i la reforma laboral i apostem per tota una altra sèrie de mesures socials, salarials i econòmiques que facen que la crisi la paguen aquells que l'han generada.


PROPOSTA D'INTERSINDICAL JUSTÍCIA

La junta de personal de Justícia, contra els desnonaments per hipoteques

Ahir, 28 de juny, la Junta de Personal de Justícia de València va aprovar, a proposta d'Intersindical Valenciana, la següent resolució, que va ser votada també per UGT i CCOO, amb l'abstenció de CSI-F:

Les treballadores i treballadors de l'Administració de Justícia Valenciana volen mostrar la seua preocupació per l'exagerat nombre de llançaments i desnonaments en la nostra Comunitat, a la calor de l'augment de l'atur, d'una forma extraordinària i insuportable, molt més que en altres llocs de l'estat. Com es reflecteix en el quadre adjunt, que teniu al final de la notícia.

L'evident abús de la banca amb valencians i valencianes i la condemna que suposa perdre el pis i seguir amb l'obligació de pagar el deute pendent és observada amb preocupació i solidaritat pel personal funcionari de justícia.

Per això aquesta Junta de Personal desitja adherir-se a les reivindicacions d'associacions de persones afectades per les hipoteques, tals com:
 
• STOP desnonaments mentre dure la crisi per a les persones sense treball.
• Dret a la Dació en pagament amb cancel·lació del deute, per a les persones parades o sense recursos.
• Oferta suficient d'habitatge social de lloguer assequible (no més del 30% dels ingressos)
• Una solució justa per als actualment condemnats hipotecaris per la vigent legislació abusiva.


També sol·licitem que des d'aquesta Junta de Personal s'oficie a la Direcció General de Justícia, a fi que es donen les instruccions oportunes perquè en cadascun dels desnonaments d'una família, comparega un treballador social dependent de l'Ajuntament corresponent o Comunitat Autònoma per a donar una solució immediata d'allotjament o habitatge.

Aquesta Junta de Personal vol fer saber que els funcionaris i funcionàries de Justícia que es veuen obligats en raó del seu càrrec a efectuar materialment el desnonament són perfectament coneixedors de la situació que estan quedant moltes famílies valencianes i, per tant, que no desitgen entrar en enfrontament amb les famílies desnonades i els ciutadans i ciutadanes que els donen suport.

  2007 2008 2009 2010
Andalusia 4.595 11.458 17.774 17.913
Catalunya 4.538 11.240 18.053 18.112
VALÈNCIA 5.369 10.591 16.290 18.102
Galícia 701  1.369 2.053 1.942
Madrid 2.802 6.501 10.655 10.276
Múrcia 1.013 2.715 4.575 4.957
TOTAL  271.570 25.943 58.686 93.319 93.622

Dades del Consell General del Poder Judicial


29 de juny de 2011


AL NOU CONSELL DE LA GENERALITAT

Intersindical Valenciana demana que es prioritzen les polítiques de foment de l'ocupació

Intersindical Valenciana considera que el nou govern valencià ha de prioritzar les polítiques que generen ocupació ja que, en aquest moment, al País Valencià, la taxa de desocupació és de les més altes de l'Estat i està afectant especialment a les persones joves, les dones i les immigrants.

Per això, el sindicat reivindica que es posen en marxa les polítiques actives d'ocupació que té transferides la Generalitat Valenciana; que es destinen els recursos necessaris per donar suport a la creació de l'ocupació; que s'augmenten les inversions en investigació, recerca i innovació; que es desplegue la Carta dels Drets Socials prevista en l'Estatut d'Autonomia; que s'activen les polítiques d'igualtat de gènere i que es done suport a les empreses i a la indústria valenciana perquè siguen competitives.

Per al Sindicat, l'ocupació estable i digna ha de ser una de les prioritats de l'acció del govern, així com la millora dels salaris de les valencianes i valencians que se situen, a hores d'ara, només per davant d'Extremadura i Canàries, i en especial per acabar amb la bretxa salarial entre les dones i els homes i la taxa d'atur que entre les persones joves que se situa per damunt del 50%.

A més, el Sindicat reclama la potenciació dels serveis públics, de gestió pública, ja que garanteixen els drets bàsics de la ciutadania i generen riquesa i ocupació. En una època de crisi, com l'actual, els serveis públics com educació, sanitat, benestar social, etc., poden generar nous llocs de treball, necessaris per acabar amb les desigualtats socials i prestar un servei a aquelles persones que menys recursos tenen. Per això,  Intersindical Valenciana considera que cal acabar amb la política de privatitzacions, externalitzacions, etc., i fer una aposta clara i decidida per la seua potenciació. El País Valencià està a la cua de l'Estat i d'Europa en nombre de persones que treballen als serveis públics.

Finalment, Intersindical Valenciana està oberta a dialogar amb l'actual govern valencià, sempre que aquest es comprometa a aplicar polítiques socials, laborals i econòmiques que afavoresquen les treballadores i treballadors i els sectors socials més desfavorits de la societat; es comprometa a no aplicar polítiques que retallen els drets laborals o socials; acabe amb les retallades en educació, sanitat o benestar social; aplique polítiques que acaben amb les desigualtats socials existents; potencie els espais de negociació i consulta amb la societat civil i promoga polítiques per potenciar i normalitzar la nostra cultura i la nostra llengua.

Intersindical Valenciana pide al nuevo Ejecutivo que dé prioridad a las políticas de empleo


OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ DE 2008

Llistats de persones aprovades d'Auxilar de Clínica i Personal Conductor

La pàgina web de la Generalitat publica dos acords dels tribunals respectius, pel qual es disposa la publicació de les persones opositores que han superado l'exercici únic i la fase d'oposició de les convocatòries següents:

54/08 y 55/08, torn d'accés lliure, de persones amb discapacitat i promoció interna, Auxiliar de Clínica

52/08 y 53/08, torn d'accés lliure i promoció interna, Conductor/a

Les persones aprovades tenen un termini de 10 dies hàbils a partir del dia següent de la seua publicació (fins el 6 de juliol) per a que presenten un curriculum acompanyat de tots aquells documents acreditatius dels mèrits prevists en la convocatòria respectiva per a la fase de concurs.

27 de juny de 2011


NÒMINA I PAGA EXTRA DE JUNY

Intersindical exigeix conéixer perquè el Servef no ha pagat en la data prevista

La Generalitat Valenciana té programat que la nòmina de juny, amb la paga extra corresponent, s'havia de cobrar en 2011 el 23 de juny. I així ha sigut en totes les conselleries i organismes autònoms, excepte en el Servef.

En la intranet ha aparegut el següent missatge, que més que tranquil·litzar, crea més inquietud:

"Ante la inquietud manifestada por el hecho de que la nómina de junio y la paga extraordinaria no se han hecho efectivas en la fecha prevista, el Servef informa a todos sus empleados que se ha debido a causas ajenas a este organismo y que el pago se producirá en los próximos días, y en todo caso, dentro del presente mes."

Davant això, Intersindical Valenciana ha demanat una reunió urgent amb la Direcció General, per tal de conéixer els motius d'aquest ajornament i les solucions que s'han arbitrat.

Cal recordar que la data prevista per la Conselleria d'Hisenda per al pagament de les nòmines no és cap obligació legal, sinó una programació interna. En aquest cas, el que sobta és que sí s'ha complit de forma generalitzada en tota la Generalitat i no en el Servef. Si es tracta d'una errada en el procediment, no passaria res si es reconeguera i s'informara clarament del moment que les treballadores i treballadors del Servef van a disposar de la nòmina i paga extra.

Us informarem el més prompte possible de les novetats que puguem conéixer.

24 de juny de 2011


DENÚNCIES DE PRIVATITZACIONS

La premsa es fa eco de les privatitzacions/ externalitzacions en la Generalitat

Poc a poc, la premsa comença a veure la importància i la transcendència del procés d'externalització -que nosaltres sempre anomenem de privatització- de l'Administració de la Generalitat. La mostra més recent és aquest article de El Mundo, edició València, publicat el 20 de juny: Las consellerias echan mano de empleados de empresas públicas por falta de plantilla


ADJUDICACIÓ DE DESTINACIONS

Personal farmacèutic i personal operador de sistemes informàtics

- Farmacèutics i farmacèutiques

El DOCV de 20 de juny publica la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup A, farmacèutic/a, accés lliure, Convocatòria 16/2008.

L’acte de presa de possessió tindrà lloc el dia 1 de juliol de 2011, a les 12:00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, avinguda Campanar, 32, València.

Així mateix, publica la resolució per la qual es nomena personal funcionari de carrera als qui han superat les proves selectives d'accés al grup A, farmacèutic/a, torn d'accés lliure, Convocatòria 16/2008.

- Operador i operadora de sistemes informàtics

El mateix DOCV publica la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup C, operador/a de sistemes informàtics, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 33/2008.

L’acte de presa de possessió tindrà lloc el dia 1 de juliol de 2011, a les 12:00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, avinguda Campanar, 32, València.

Així mateix, publica la resolució per la qual es nomena personal funcionari de carrera als qui han superat les proves selectives d'accés a operador de sistemes informàtics, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 33/2008.


PRESA DE POSSESSIÓ DEL GRUP E

Correcció d'errades de l'adjudicació de destinacions del grup E d'Administració General

Ahir ja us vam advertir que la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup E, administració general, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 28/2008, hi havia algunes errades. El DOCV de 21 de juny publica la correcció d'errades.

Per si de cas us és útil, us tornem a enviar la resolució original.

L’acte de presa de possessió tindrà lloc el dia 1 de juliol de 2011, a les 12:00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, avinguda Campanar, 32, València.

21 de juny de 2011ACCÉS AL GRUP E ADMINISTRACIÓ GENERAL

Nomenament com a personal funcionari i adjudicació de destinacions del grup E
 

El DOCV de hui, 20 de juny, publica la resolució per la qual es nomena personal funcionari de carrera als qui han superat les proves selectives d'accés al grup E, sector administració general, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 28/2008.

Igualment, publica la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions als qui han superat les proves selectives d'accés al grup E,  administració general, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 28/2008.

En aquesta resolució hi ha una errada, ja que falten moltes persones en la relació d'adjudicacions. Suposem que en breu eixirà una correcció d'errades. Informarem puntualment.

L’acte de presa de possessió tindrà lloc el dia 1 de juliol de 2011, a les 12:00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació, avinguda Campanar, 32, València.

20 de juny de 2011Mentre que envia el personal funcionari a l'extraradi de la Ciudad Ros Casares

Intersindical Valenciana denuncia el tracte de favor de la Generalitat envers AVAPSA

La Generalitat Valenciana tracta de manera ben diferent les diverses parts de la Generalitat. Mentre que a determinades parts de l'Administració -conformada per les conselleries i els organismes autònoms administratius- les maltracta, a unes altres les acomoda en edificis d'oficines en un dels principals nusos de comunicació de València.

Així, acaba d'enviar a les direccions generals de Patrimoni Cultural -Conselleria de Cultura- i de Modernització -Justícia i Administracions Públiques- a la Ciudad Ros Casares, situada en l'extraradi de València, més enllà del polígon industrial Vara de Quart. Tan a l'extraradi, que no és ni a València, sinó més enllà del terme municipal, al terme de Xirivella. Qüestió que, per cert, d'una forma ben ridícula s'empenyen en negar, contra tota evidència.

Mentrestant, i coincidint en el temps, l'empresa pública de la Generalitat, Agencia Valenciana de Prestaciones Sociales, SA (AVAPSA), es trasllada a una nova seu al carrer Beltrán Báguena, 4, un edifici llogat per la Generalitat a l'empresa IGSA Inmobiliaria. Es tracta d'un edifici d'oficines de luxe situada en un dels centres comercials i de negocis més importants de València. Té just enfront el centre comercial Nuevo Centro, i a la seua esquena es troba l'Estació d'Autobusos. A dos minuts té una parada de Metro i infinitat de línies d'autobús en un cercle de dos-cents metros.

AVAPSA ha estat molt controvertida des del moment de la seua creació per la seua actuació a l'hora de gestionar els expedients d'avaluació de la situació de dependència, a més de per una selecció i contractació del seu personal que, com a mínim, és molt qüestionable.

Intersindical Valenciana denuncia una nova tropelia de la Generalitat. El seu menyspreu al funcionariat es fa cada vegada més palés amb actuacions d'aquesta mena. El Govern del PP a la Generalitat ha construït una veritable administració paralela que el Sindicat ha denunciat reiteradament.

Situació de l'immoble d'IGSA on es trasllada AVAPSA


OBERTES BORSES DE TREBALL

Fisioterapeutes, assistents socials/treball social i grup C d'Administració General

El DOCV de 14 de juny publica les resolucions que convoquen les borses d'ocupació per al nomenament de personal funcionari interí següents:

Fisioterapeutes

Assistent social/DU Treball Social

Grup C (subgrup C1), administració general

Les sol·licituds es poden presentar fins el 25 de juny.

15 de juny de 2011


RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA

Intersindical dóna suport al personal d'informatius de Canal 9

Intersindical Valenciana en RTVV dóna suport als treballadors i treballadores de Canal 9 que han cobert este cap de setmana els actes celebrats pel PP a Gandia i que han sigut escridassats i assetjats per persones que es trobaven als afores del Club Nàutic de la capital de la Safor. La secció sindical recorda que el personal no és responsable de la línia informativa de la radiotelevisió pública valenciana, que hem denunciat en tantes ocasions. Compartim el malestar de la ciutadania que no se sent representada per una radiotelevisió pública que paga amb els seus impostos però que només serveix els interessos del PP.

Demanem de nou la dimissió del director general, José López Jaraba, i de tots els directius de l'ens, responsables últims de la manipulació informativa. El millor que pot fer Jaraba és dimitir i deixar d'utilitzar les treballadores i els treballadors com a escut per protegir-se de la seua responsabilitat en la gestió de l'empresa des del punt de vista econòmic i informatiu.

Dissortadament, ja són diversos els incidents patits per equips de RTVV en els últims mesos, incidents que hem denunciat i que lamentem. Però volem recordar a la societat valenciana que són els directius de la nostra empresa, i no el personal que hi treballa, els que marquen la línia informativa de manipulació que ens caracteritza, els que decideixen sobre la programació i els que han portat a la televisió a uns índexs d'audiència paupèrrims.

Sol·licitem la reactivació dels comités de redacció de RTVV i demanem les treballadores i treballadors que defensen la seua dignitat com a professionals davant la pressió de la direcció. Este sindicat, com està demostrant en altres fets ocorreguts en esta empresa, farà costat sempre a qui done la cara.

14 de juny de 2011


INSTITUT VALENCIÀ D'ART MODERN

Intersindical obté la confiança majoritària del personal de l'IVAM
 

En les eleccions sindicals celebrades el passat 8 de juny a l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) Intersindical Valenciana ha merescut la confiança de la majoria del personal. Agraïm la confiança i, com sempre diguem, ara només us prometem treball.

Els resultats han estat els següents:
 

 
Tècnics i Administratius Especialistes i no qualificats Comité d'empresa

 
Vots Delegats/des Vots Delegats/des Vots Delegats/des
Intersindical Valenciana 11 1 15 1 26 2
CCOO 17 1 3 0 20 1
UGT 18 2 1 0 19 2
Totals 46 2 19 1 65 5


13 de juny de 2011


TRASLLAT A LA  ROS CASARES

Intersindical denuncia el trasllat davant la Justícia, la Inspecció de Treball i Xirivella


Entre el dimecres 1 i el dijous 2 s'ha consumat el trasllat de les direccions generals de Modernització (Conselleria de Justícia i Administracions Públiques) i de Patrimoni Cultural Valencià (Conselleria de Cultura i Esport). Davant aquesta actuació, que constitueix una autèntica via de fet de la Generalitat, ja que no s'ha dignat negociar les condicions del trasllat ni en la Mesa Sectorial ni amb la junta de personal, com és la seua obligació, STAS-Intersindical Valenciana va presentar el dia 1 de juny una demanda davant els jutjats contenciosos administratius de València pel procediment de protecció dels drets fonamentals, en defensa del dret a la negociació col·lectiva i la llibertat sindical, vulnerats per la Generalitat. En aquesta demanda, es demana com a mesura cautelar la suspensió del trasllat fins que es duga a terme la negociació.

Inspecció de Treball

Així mateix, dijous 26 de maig, Intersindical Valenciana va presentar denuncia davant la Inspecció de Treball, per la vulneració per la Generalitat de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. Entre altres qüestions, no ha comunicat ni amb el personal ni amb la representació sindical per a tractar de les noves condicions laborals en quant a seguretat i salut laboral que signifiquen el canvi d'instal·lacions, els accessos als nous edificis i, entre altres documents, el pla d'emergència i evacuació.

En el matí de dijous, en conversa amb l'inspector de treball, l'hem posat al dia de la situació, i li hem manifestat el nostre malestar en constatar en directe l'estat de les oficinas (tot desordenat, sense muntar, ple de pols i sense instruccions de quines són les activitats que han de realitzar, etc,). Per la seua banda, l'inspector ha informat que està concertant una reunió amb la cap d'àrea de Prevenció, la direcció general de Patrimoni i amb la direcció general de Modernització.

Ajuntament de Xirivella

El mateix dijous 26, Intersindical Valenciana va presentar davant l'Ajuntament de Xirivella denúncia per possible infracció urbanística, particularment per l'ocupació il·legal d'espais legalment inhàbils per a instal·lar llocs de treball.

Totes aquestes denúncies es basen en l’estudi presentat  per la Intersindical Valenciana la setmana passada, que també ha fonamentat les denúncies d'altres sindicats, ja que Intersindical el va compartir amb la Junta de Personal dels Serveis Centrals.
 

Visita d'Intersindical a la Ros Casares

Ahir, dijous 2 de juny, persones responsables de Seguretat i Salut d'Intersindical Valenciana han visitat els locals de la Ciudad Ros Casares ocupades per les direccions generals esmentades. La visita s'ha pogut realitzar perquè els locals ara ja són un centre de treball de la Generalitat, ja que hi ha personal d'aquesta treballant-hi. No ha sigut per invitació de l'Administració, que ha incomplit les promeses verbals que els sindicats en general i la junta de personal en particular els visitaríem ABANS de la seua ocupació.

Bàsicament, això significa que el 35% dels llocs de treball dissenyats estarien fora de la legalitat i aquesta afecció podria afectar a les condicions laborals de 21 persones de la plantilla. Desconeixem els termes del contracte de lloguer, i hem de preguntar-nos qui està enganyant a qui. Si Ros Casares a la Generalitat llogant uns espais d’oficina on el 42% de la seua superfície no és directament habilitable per acollir despatxos per a eixe ús. O la Generalitat a les seues treballadores i treballadors, llogant espais d’arxiu i magatzem amb la pretensió d’ubicar-los a preu de saldo en condicions il·legals.

Els responsables d’aquest disbarat no donen explicació en cap dels nivells directius (ni els respectius Directors Generals, ni els Sotssecretaris de cada conselleria que actuen com caps de personal, ni les autoritats d’Hisenda a les que uns i altres acusen d’única responsable), no contesten les denúncies i peticions escrites i tampoc ens ofereixen una taula de diàleg.

No s’havia abolit l’esclavisme?

3 de juny de 2011

 

stas-Iv | intersindical