correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

JUNY 07

dll dm dc dj dv ds diu
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sumari

 
     
 

26/06/07

STEs-Intersindical sol·licita l'indult per als sindicalistes Cándido i Morala.
 

25/06/07

Adjudicació de places als aprovats del grup D, Administració general. Aplicació de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
 
 

21/06/07

Llistat de llocs adjudicats els dies 18 i 20 grup E, Administració general. Concurs de mèrits 43/2007, per a la provisió de llocs de treball de grup C, Administració especial, Agents Mediambientals.
 
 

15/06/07

Algunes conselleries posen pegues als dies d'assumptes propis extres. Resolució contra la privatització en les Universitats.
 
 

12/06/07

La reducció de jornada i la jornada d'estiu. Ser fer pensar conviure: els dimarts de la Intersindical. Selecció de personal per a Ferrocarrils de la Generalitat.
 
 

11/06/07

Acte únic per a l'elecció de destinació aprovats grup E convocatòries 6 i 7/2004. Acord de la comissió del fons d'ajudes Socials 2005. Concurs de mèrits 42/2007, de caps de negociats
 
 

08/06/07

Lo cortés no quita lo valiente.
 
 

05/06/07

Eleccions sindicals al Servef.
 
 

01/06/07

Jornada d'estiu. Presa de possesió grups D i E, administració general. Puntuacions provisionals fase concurs Grup A administració general, torn lliure i discapacitats, convocatòries 30/04 i 31/04. Puntuacions provisionals fase concurs Grup B administració especial, fisioterapeutes, torn lliure i discapacitats, convocatòries 23/04 i 24/04. Llistes d'opositors que han superat la fase d'oposició de Grup A administració especial, psicòlegs, torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 66/04, 67/04 i 68/04. Llista definitiva d'admesos a les proves selectives d'accés al grup D, administració general, pel torn de promoció interna per conversió directa de places, convocatòria 78/04 i data d'examen. Concurs mèrits 41/07 Grup A administració especial, llicenciats en Geografia i Història.
     
     
 
 
  STEs-Intersindical sol·licita l'indult per als sindicalistes Cándido i Morala

La Confederació d'STES-intersindical ha presentat a la presidència del Govern una sol·licitud d'indult per als sindicalistes Cándido González Carner i Juan Manuel Martínez Morala, condemnats recentment i empresonats ja des de dissabte passat a una pena de tres anys de presó, una multa de 2160 euros i altre pagament de 5642 euros a l'ajuntament de Gijón.

Segons el parer del nostre organització, aquesta condemna asseu un precedent gravísim, sense parangó en els últims trenta anys en el nostre país, ja que es tracta d'una penalització, suposadament exemplificadora, de l'activitat sindical exercida com defensa dels drets de treballadores i treballadors i de la societat en el seu conjunt, no com a mera transmissió de les consignes de grups polítics i institucions.

Especialment lamentable és la circumstància que es pretenga desviar l'atenció cap a aquestes dues persones, de coneguda i apreciable trajectòria en el camp sindical dins de la CSI asturiana, per a tractar de deixar en blanc un procés tan pèssimament gestionat i tan dramàtic per a la societat asturiana com va anar el desmantellament del sector naval en Xixón, les conseqüències del qual van patir i pateixen centenars de famílies.

No n'hi ha cap prova ni testimoni que permeta, en primer lloc, desviar les suposades responsabilitats de l'esdevingut en les multitudinàries manifestacions de l'any 2004 a dos de les persones que van participar en elles, i en segon terme, no cap atribuir cap delicte sota l'abstracte epígraf de mobilitzacions, desordres i danys en la via pública, com si aquests fets pel que sembla tan greus s'hagueren produït aïllats de tot context, al marge de la negra realitat davant la qual en aqueix moment reaccionava bona part de la societat asturiana.
El fet que aquest procés de criminalització ho haja portat a terme un ajuntament governat per PSOE i IU augmenta, si cap, la vergonya que les persones i col·lectius de progrés estan sentint com a pròpia.

Si es tenen en compte les múltiples i diverses mobilitzacions que durant aquests trenta anys s'han portat a terme en tot l'Estat, moltes d'elles amb conseqüències considerablement més greus per a l'ordre públic; si s'analitza igualment perquè aquests dos companys sindicalistes han estat triats com a cap de turc per desenvolupar una activitat sindical autònoma, i com s'estan posant de manifest a més operacions d'especulació urbanística no alienes a aquests processos de desertificación industrial; si es recorda que les dramàtiques conseqüències d'aquests processos han estat reflectides fins a en el cinema - Los lunes al sol - i que la defensa de Cándido i Morala ha transcendit ja l'àmbit estatal, sent objecte d'una crida en l'assemblea preparatòria del Fòrum Social Europeu.

No cap ja cap excusa ni argument per a mantenir les acusacions a Cándido i a Morala, que ingressarien a la presó per a ocultar la dolenta gestió i dolenta consciència institucional davant els processos de desmantellament industrial en la societat asturiana. Tenint en compte que l'únic recurs al que cap ja apel·lar és al de la petició d'indult, la Confederació d'STES-i ho farà, absolutament conscient de la plena innocència d'aquests dos companys i de la necessitat de detenir aquest nefast procés que pot convertir-se, de no ser esmenat, en l'inici d'una reacció contra les treballadores i treballadors i els interessos públics en el seu conjunt.

26 de juny de 2007
 
 


 
  Adjudicació de places als aprovats del grup D, Administració general

El DOCV de hui, 25 de juny, publica la Resolució de 20 de juny de 2007, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoquen els aspirants que han superat les proves selectives d'accés al grup D, sector administració general, convocatòries 2/2004 i 3/2004, per a l'elecció de destinació.

És un Acte obligatori, presencial i únic, a celebrar els dies 2 i 4 de juliol, respectivament, segons els llistats que apareixen en la resolució, en els dos casos a les 10 hores: Sala d'Actes de l'Edifici Nexus de la Univesitat Politècnica de València, Camí de Vera, s/n 46022 València
 
La relació de llocs ofertats estan a la vostra disposició a la pàgina web de la Generalitat.

Aplicació de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic

El BOE del dissabte va publicar la Resolució de 21 de juny de 2007, de la Secretaria General per a l'Administració Pública, per la qual es publiquen les Instruccions, de 5 de juny de 2007, per a l'aplicació de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics.

25 de juny de 2007
 
 


 
  Llistat de llocs adjudicats els dies 18 i 20 grup E, Administració general

Amb data de hui la direcció general d'Administració Autonòmica ha penjat en la web de la GVA el llistat amb les places adjudicades en els actes del 18 i 20 de juny del grup E, Administració general, convocatòries 6 i 7/2004. També podeu trucar a les seus del Sindicat per a informar-vos.

Relació d'aprovats de les  proves selectives accés al grup C, Administració especial,  Agents Medioambientals, convocatòries 49, 50 i 51/04

En el DOCV de hui es publica la relació definitiva d'aprovats en los proves selectives de grup C, Administració especial, Agents medioambientals,  torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 49, 50  i 51 /2004. Els interessats tenen fins el dia 14 de juliol per a presentar la documentació escaient.

Podeu consultar en els següents enllaços:

Convocatòria 49/2004, torn lliure

Convocatòria 50/2004, torn de discapacitats

Convocatòria 51/2004, torn promoció interna


Concurs de mèrits 43/2007, per a la provisió de llocs de treball de grup C, Administració especial, Agents Mediambientals

També en el DOCV de hui teniu la convocatòria del concurs de mèrits d'Agents medioambientals. El termini per a presentar sol·licitud de participació acaba el dia 9 de juliol.

21 de juny de 2007
 
 


 
  Algunes conselleries posen pegues als dies d'assumptes propis extres

Han arribat queixes a STAPV-Intersindical Valenciana en el sentit que algunes conselleries estarien posant problemes a la concessió dels dies de permís de lliure disposició per assumptes propis (moscosos) extres que el Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) regula en l'article 48.2:
"Además de los días de libre disposición establecidos por cada Administración Pública, los funcionarios tendrán derecho al disfrute de dos días adicionales al cumplir el sexto trienio, incrementándose en un día adicional por cada trienio cumplido a partir del octavo".
Doncs bé, el ben cert és que no caldria ni fer cap comentari, ja que el precepte és claríssim, i és d'aplicació immediata, sense necessitat d'incorporació al dret valencià mitjançant una futura modificació de la llei de la Funció Pública ni del Decret 175/2006. Però hi ha qui creu que heretarà alguna cosa de l'Administració si és garrepa en concedir permisos als comanys i cal, per tant, un argument d'autoritat, ja que no els basta que un Sindicat com el nostre ho diga. Heus ací els arguments d'autoritat:
  • Circular de 18 de maig de 2007 del Director General de Recursos Humans de l'Agència Valenciana de Salut.
     
  • Instruccions de 25 de maig de 2007, conjuntes del Secretari General de Pressupostos i Despeses del Ministeri d'Economia i Hisenda i de la Secretària General per a l'Administració Pública del Ministeri d'Administracions Públiques.
     
  • Circular de 6 de juny de 2007, del Subdirector General de Medis Personals del Ministeri de Justícia.
Resolució contra la privatització en les Universitats

Una bona mostra que la lluita contra la privatització és ampla i abasta moltes administracions:
"El X congrés de l’STEPV- Iv, constituït a la ciutat de Castelló els dies 8 i 9 de juny de 2007, acorda la següent RESOLUCIÓ.

En els últims 10 anys les universitats públiques valencianes han patit la privatització de molts serveis, de part de la investigació i fins i tot de la docència. I això, en el cas de la Universitat de València arriba afectar de manera, tant directa (externalitzacions i contractacions) com encoberta (fundacions, projectes d’investigació, etc.), més del 10% de la plantilla del seu personal.

Per tal de justificar la privatització i crear la falsa necessitat del canvi, els funcionaris són menystinguts i minusvalorats fins al punt de fer veure que la garantia de la qualitat és l’externalització d’aquests serveis.
Per tot això l’STEPV-Intersindical Valenciana ha de continuar lluitant per a aturar la privatització total o progressiva, tant dels serveis i la gestió com de la docència i la investigació, la qual cosa afecta tant la pèrdua de la qualitat de l’educació universitària com també els llocs de treball de molt del personal de la plantilla d’aquests centres d’educació superior."

15 de juny de 2007
 
 


 
 
La reducció de jornada i la jornada d'estiu

Diverses consultes arribades al Sindicat ens duen a fer un comentari sobre l'aplicació de la jornada d'estiu en els casos de les persones que tenen concedida una reducció horària per algun dels supòsits que reconeix el Decret 175/2006. El Decret diu, en l'article 10:
"Article 10. Horari de treball en jornada d'estiu

1. La jornada especial d'estiu es realitzarà des de l'1 de juny al 30 de setembre, ambdós inclosos, reduint-se en dues hores i mitja setmanals, respecte a la jornada laboral general o especial".
Per tant, la jornada d'estiu consisteix en reduir la jornada habitual de cada persona en dues hores i mitja. Aquesta reducció és compatible amb les reduccions de jornada de l'article 7, ja que la previsió que fa l'article 8 sobre les incompatibilitats de reduccions de jornada es limita a les previstes en l'article 7.

Tot açò bé a conte perquè alguna direcció de personal ha intentat prorratejar la reducció per la jornada d'estiu a les persones que tenen concedida una jornada reduïda. Això no és possible, sinó que s'ha d'aplicar la reducció general de dues hores i mitja.

SER FER PENSAR CONVIURE: els dimarts de la Intersindical

 

                       Intersindical Valenciana es complau a convidar-vos a l'acte d'inauguració de l'exposició
 

SER FER PENSAR CONVIURE
de Rafael Amorós
 
que tindrà lloc el dimarts 12 de juny de 2007 a la seu d'Intersindical Valenciana (carrer Juan de Mena, 18, València) a les 19:30. Presenta el Grup de Treball Xucurruc-Grup de Treball d'Educació Infantil.
L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de dilluns a dijous de 17 a 19 hores.


Selecció de personal per a Ferrocarrils de la Generalitat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha anunciat la selecció de personal.
El termini de presentació va començar ahir dilluns dia 11 i finalitza el divendres 15. Les sol·licituds i el temari per a cadascuna de les convocatòries es poden baixar de la pàgina web de FGV.


12 de juny de 2007
 

 


 
 
Acte únic per a l'elecció de destinació aprovats grup E convocatòries 6 i 7/2004
 
En el DOCV de hui, dia 11 de juny, es publica la resolució de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoca als aspirants que han superat les proves selectives d'accés al grup E, administració general, torns lliure i discapacitats, convocatòries 6 i 7/2004, a l'elecció de destinació en un acte obligatori, presencial i únic els dies 18 i 20 de juny (cal mirar els annexos I i II per tal de veure el dia que heu d'anar) a les 16:30 hores al saló d'actes de la conselleria de Cultura, Educació i Esport en la avinguda Campanar, 32, de València.

Demà dia 12 es penjarà en la web de la Generalitat la relació de les vacants que s'oferiran. La data de presa de possesió s'indicarà en la resolució d'adjudicació de les places.

Acord de la comissió del fons d'ajudes Socials 2005

En la web de la Generalitat, amb data de hui, s'ha penjat un nou llistat esmenant errades detectades el divendres corresponent a les ajudes socials. Teniu penjat per tant el llistat definitiu dels requeriments per a subsanar errades i el model per a sol·licitar les ajudes. El termini acaba el proper dia 22 de juny.

Concurs de mèrits 42/2007, de caps de negociats

En el DOCV del dia 8 de juny es publica la convocatòria 42/2007, per a la provisió de llocs de treball de caps de negociat, C/D, administració general. El termini per presentar la sol·licitud i còpia dels mèrits al·legats acaba el proper dia 26 de juny. Atenent als possibles canvis que es poden produir en les conselleries per la presa de possessió del nou govern, seria recomanable que la Direcció General d'Administració Autonòmica ampliarà el termini de presentació de sol·licituds fins que no es produiren aquests.

11 de juny de 2007
 
 


 
  Lo cortés no quita lo valiente
 
L'acte d'adjudicació de les places al personal aprovat en les proves selectives d'Educador d'Educació Especial es va celebrar ahir, 7 de juny. Al respecte d'aquest acte, STAPV-Intersindical valenciana ha manifestat el seu desacord respecte de la data escollida -un dia lectiu- i l'horari -les 17:30 de la vesprada, la qual cosa feia difícil el transport per a les persones de fora de l'àrea metropolitana de València. També havíem manifestat la nostra preocupació perquè l'acte acabara a una hora intempestiva que agreujara els problemes de transport.

Doncs bé, tot i que mantenim que no era la millor data, i que es podria haver efectuat millor en un dia no lectiu -entre el 26 i el 29 de juny, per exemple-, el cert és que hem de felicitar l'organització de l'acte i molt especialment el personal de la Direcció General d'Administració Autonòmica, ja que es va conduir de forma eficient i molt més ràpida del que s'esperava, de forma que cap a les 20:15 hores ja havia acabat l'acte. No hem hagut, doncs, de sopar un bocata ni tan sols buscar un llit.

8 de juny de 2007
 


 
  Eleccions sindicals al Servef

És la segona vegada que es convoquen eleccions sindicals per a personal funcionari al Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef). Es celebren eleccions separadament de la resta de conselleries perquè el nombre total de persones funcionàries adscrites al Servef passa de 150 (en el darrer recompte, més de 1000). La llei que regula les eleccions sindicals en l'àmbit de les administracions públiques (Llei 9/1987) estableix que els organismes autònoms amb una plantilla igual o superior a 150 funcionaris tindran una junta de personal pròpia.

Què és una junta de personal?

La junta de personal és l'òrgan de representació del personal funcionari. La llei ha volgut que la representació sindical i la negociació col·lectiva del personal funcionari siga diferent de la que estableix l'Estatut dels Treballadors i la Llei de Llibertat Sindical per a la resta de treballadores i treballadors (el que solem anomenar "personal laboral"). Així, si per al personal laboral la llei preveu els comités d'empresa, per al personal funcionari estableix les juntes de personal.

Les seues funcions són de representació, ja que la representativitat dels diferents sindicats es mesura pels resultats en les juntes; d'informació al personal, ja que l'Administració està obligada a facilitar-li dades sobre política de personal, i d'informació a l'Administració, ja que ha d'informar preceptivament en qüestions de condicions de treball, com ara els trasllats del personal de centre de treball o en matèria de salut laboral.

La junta de personal no negocia amb l'Administració

Les juntes de personal no tenen reconegudes en la llei competències negociadores amb l'Administració, sinó que aquestes estan reservades als sindicats que arriben en conjunt al 10% de la representativitat. Això no obstant, el fet que la junta de personal del Servef tinga un àmbit tan concret i reduït -en comparació amb les juntes dels serveis centrals o territorials, que tenen àmbits que abasten totes les conselleries- ha fet que la Junta ha pogut influir decisivament en les condicions en què es presten els serveis al Servef.

La negociació prèvia a la Comissió de Condicions de Treball (CCT) o del pla de formació del Servef en són dues mostres ben clares. La proximitat de la junta de personal a l'Administració fa possible una "negociació" que dóna més valor a la junta que isca escollida.

Quan seran les eleccions?

Les votacions seran el dia 28 de juny de 2007, de 8:30 a 15:00 hores.

STAPV-Intersindical Valenciana es presenta

Diverses companyes i diversos companys del Servef han decidit que paga la pena presentar-se a les eleccions sindicals a la Junta de Personal en una llista del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Administració Pública Valenciana-Intersindical Valenciana (STAPV-Iv). Són dones i homes que ben segur coneixeràs.

Participa-hi

Les llistes no estan tancades, i, si vols, hi pots formar part. Si és així, no ho dubtes: posa't en contacte amb el Sindicat.
 
AMB STAPV-INTERSINDICAL VALENCIANA, COMPARTIM DECISIONS
 

5 de juny de 2007
 


 
  Jornada d'estiu

Vos recordem que hui comença la jornada d'estiu. La jornada es redueix en dues hores i mitja setmanals:

    Jornada de 36:15 hores setmanals (matins entre 7:45 i 15:15 hores. Obligatori de 9:00 a 14:00 hores)
    Jornada de 33:45 hores setmanals (matins entre 8:00 i 15:00 hores. Obligatori de 9:00 a 14:00 hores)


Presa de possesió grups D i E, administració general

Fonts oficials de la direcció general d'Administració Autonòmica ens confirmen que  l'Acte únic per a triar destinació dels aprovats de les proves selectives d'accés als grups E i D, será els següents dies:

    Grup E   Acte únic els dies 18 i 20 de juny. Presa possesió a principis de setembre
    Grup D   Acte únic els dies 2 i 4 de juliol. Presa possesió a principis d'octubre


Aquestes dates estant supeditades a la disponibilitat dels locals, per la qual cosa vos informaren de qualsevol canvi al respecte.

Puntuacions provisionals fase concurs Grup A administració general, torn lliure i discapacitats, convocatòries 30/04 i 31/04

Amb data d'ahir es penjaren en la web de la gva les llistes provisionals amb les puntuacions obtingudes en la fase de concurs pels aspirants a les proves selectives d'accés al grup A, administració general, torn lliure i discapacitats, convocatòries 30 i 31/04. El termini per a presentar al·legacions finalitza el proper dia 12 de juny.

Puntuacions provisionals fase concurs Grup B administració especial, fisioterapeutes, torn lliure i discapacitats, convocatòries 23/04 i 24/04

Igualment, ahir es penjaren en la web de la gva les llistes provisionals amb les puntuacions obtingudes en la fase de concurs pels aspirants a les proves selectives d'accés al grup B, administració especial, torn lliure i discapacitats, convocatòries 23 i 24/04. El termini per a presentar al·legacions finalitza el proper dia 12 de juny.

Llistes d'opositors que han superat la fase d'oposició de Grup A administració especial, psicòlegs, torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 66/04, 67/04 i 68/04

També amb data d'ahir es penjaren en la web de la gva les llistes d'opositors que han superat la segona part de la prova, que han superat la prova, que han superat la fase d'oposició i els exclosos, corresponents a les proves selectives d'accés al grup A, administració especial, psicòlegs en torn lliure, discapacitats i promoció interna, convocatòries 66, 67 i 68/04. El termini per a presentar currículum i documentació acreditativa dels mèrits al·legats finalitza el proper dia 12 de juny.

Llista definitiva d'admesos a les proves selectives d'accés al grup D, administració general, pel torn de promoció interna per conversió directa de places, convocatòria 78/04 i data d'examen

El DOCV de hui publica la resolució que eleva a definitiva la llista d'admesos a les proves selectives d'accés al grup D, administració general, pel torn de promoció interna per conversió directa de places i convoca als aspirants a la realització de la prova el proper dia 30 de juny (dissabte) a les 10:00 hores, en l'Aulari Nord del Campus dels Tarongers, Avinguda dels Tarongers, s/n, de València.

Concurs mèrits 41/07 Grup A administració especial, llicenciats en Geografia i Història

Per últim, també el DOCV de hui publica la resolució per la qual es convoca concurs de mèrits de grup A, administració especial, llicenciats en Geografia i Història.

1 de juny de 2007
 
 


 

stapv-Iv | intersindical