correus electrònics


índex correus electrònics

 

JUNY 06

dll dm dc dj dv ds diu
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sumari

 
 

23/06/06

Resultat de la primera part de la prova de les oposicions de grup B d'Administració General. La reforma laboral a debat al club diari Levante.
 
 

20/06/06

STAPV-Iv presenta les esmenes a l'esborrany de decret de condicions de treball
 
 

14/06/06

Novetats en diverses convocatòries de proves selectives. Proves selectives per a cuidadors. Per uns centres públics dignes.
 
 

12/06/06

El text contempla poques de les millores introduïdes en el Pla Concilia: el nou decret de condicions de treball no suposa cap canvi important. Negociació i propostes.Aprovats de les oposicions d'Inspectors de Tributs.
 
 

09/06/06

El Secretari d'Administracions Públiques repta els sindicats a presentar propostes consensuades. La Mesa Sectorial aprofita per a presentar el Pla Concilia 'a la valenciana'. Publicada la baremació provisional del concurs d'Educadors d'Escola Infantil.
 
 

08/06/06

Proposta de STAPV-Intersindical Valenciana per a la Mesa Sectorial de 8 de juny. Segona part de la prova del procés selectiu del grup B, Treballadors Socials.
 
 

05/06/06

Convocada la Mesa Sectorial per a aprovar les RLTs. Segona part de la prova del procés selectiu del grup A d'Administració General.
 
 

02/06/06

Concurs de Caps d'Unitat. Notes de la primera part de la prova de Fisioterapeutes. Pel nostre futur defensem el territori.
 

01/06/06

Concurs de mobilitat horitzontal de personal laboral del grup E. Pel nostre futur defensem el territori.

     
 
 

   
  Resultat de la primera part de la prova de les oposicions de grup B d'Administració General

El Tribunal de les convocatòries 56 i 57/2004, torn lliure i discapacitats, respectivament, de les proves selectives d'accés al grup B d'Administració General, es van reunir ahir, 22 de juny i han decidit sobre la plantilla definitiva de respostes correctes de la primera part de la prova. Tant la plantilla com la llista d'aspirants que hagen aprovat aquesta prova podrien publicar-se hui, 23 de juny o dilluns, 26 de juny, a la pàgina web de la Generalitat. Segons sembla, haurien anulat dues preguntes, la 29 (part comuna) i la 69 de la part de Dret.
D'altra banda, a STAPV-Intersindical valenciana hem fet una plantilla de contestacions, que podeu consultar a la seu de València.

La reforma laboral a debat

CLUB DIARI LEVANTE: dia 26 de juny, a les 19:30 hores

Intervindran:

 • ROSA PEREZ GARIJO. Advocada. Professora Associada de la Facultat de Dret.
 • MARÍA RUIZ TORMOS. Advocada.
 • JUAN MIGUEL MUÑOZ OLMO. Secretariat Nacional de la Intersindical Valenciana
 • ANTONIO PEREZ COLLADO. Secretari General de la Confederació General del Treball del País Valencià.
Modera: José Luis González Meseguer.

Més informació: http://www.intersindical.org/notinter.htm

23 de juny de 2006
 
 


 
  STAPV-Iv presenta les esmenes a l'esborrany de decret de condicions de treball

En el dia de hui, 20 de juny, STAPV-Intersindical Valenciana presentarà una bateria d'esmenes a l'esborrany de decret que substituirà l'actual decret 34/1999, de condicions de treball del personal de la Generalitat. Les esmenes han estat elaborades comptant amb la col·laboració de moltes persones, afiliades o no, que ens heu fet arribar les vostres propostes o preocupacions respecte de molts assumptes que tracta el text. Us agraïm molt a totes i tots els qui ens heu escrit per la vostra preocupació.

El text  de les esmenes que es presentarà hui us l'adjuntem en document, perquè en tingueu coneixement. Us hem d'advertir que:
 • S'ha reproduït tot el text de l'esborrany de decret, i s'ha fet només en castellà perquè és com ens donaren l'original.
 • S'han ratllat les paraules, frases i articles que proposem que siguen suprimits,
 • Els textos que proposem introduir consten en cursiva,
 • En alguns casos es fa un comentari al final d'un apartat, per a demanar a l'Administració una explicació del perquè d'alguna clàusula.
 • En alguns casos s'indica que la modificació consisteix a suprimir un text o explica una modificació per incorporació del contingut de la clàusula a un altre apartat.
Esperem que pugueu seguir bé les propostes i que ens féu els comentaris oportuns per a tenir-les en compte en el moment de la negociació d'aquestes propostes.

20 de juny de 2006
 
 


 
  Novetats en diverses convocatòries de proves selectives
 • Promoció interna Grup A, Administració General
En el DOGV de 13 de juny es publiquen les convocatòries de la promoció interna del grup A, sector administració general, promoció interna per reconversió curs (convocatòria 103/2004) i oposició (convocatòria 102/2004).
 • Tècnics Mitjans Especialistes en Menors (TMEM)
Ahir, dia 13, van penjar en la web de la Generalitat la data d'examen de la segona part de la prova corresponent a les convocatòries 41, 42 i 43/2004, d'accés al grup B, sector administració especial, TMEM, que serà el 22 de juliol de 2006 a les 10:00 hores en la Universitat Politècnica de València, camí de Vera s/n, ETSI CAMINS, CANALS I PORTS.
 • Tècnics Mitjans de Promoció Lingüística
També les llistes dels opositors que han superat la segona part de la prova, i la fase d'oposició de les convocatòries 35, 36 i 37/2004, torns lliure, discapacitats i promoció interna, de grup B, sector administració especial, Tècnic Mitjà de Promoció Lingüistica, amb les puntuacions obtingudes. Els opositors que han superat la fase d'oposició tenen fins el dia 24 de juny per a presentar el currículum i la documentació acreditativa dels mèrits.
 • Enginyers Tècnics Forestals
Amb data de hui s'han penjat el llistats provisionals de les puntuacions obtingudes en la fase de concurs de les convocatòries 18 i 20/2004, proves selectives d'accés al grup B, sector administració especial, enginyers tècnics forestals, torns lliure i promoció interna.

Proves selectives per a cuidadors

Us recordem que en el DOGV de 9 de juny es varen publicar les Convocatòries 104, 105 i 106/2004, proves selectives  d'accés al grup D, administració especial, cuidadors, torns lliure, discapacitats i promoció interna. El termini de presentació d'instàncies acaba el dia 3 de juliol.

Per uns centres públics dignes

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV-Iv) convoca una CONCENTRACIÓ per:

 • ESCOLES I INSTITUTS PÚBLICS DIGNES
 • NO A LA MASSIFICACIÓ
 • NO ALS BARRACONS
Divendres, 16 de juny de 2006, a les 11 hores
Palau de la Generalitat Valenciana
Plaça de Manises, València

 
14 de juny de 2006
 
 


 
  El text contempla poques de les millores introduïdes en el Pla Concilia

El nou decret de condicions de treball no suposa cap canvi important

El text de l’esborrany de nou decret de condicions de treball, cridat a substituir els decrets 34/1999 i 80/2004, i que tanta expectativa havia despertat, conté pocs canvis de les condicions de treball del personal al servei de la Generalitat.

De fet, el motiu oficial per a reformar el text, la incorporació de les mesures introduïdes pel Pla Concilia del Ministeri per a les Administracions Públiques (MAP), es veu acomplert només en part: hi ha una repetició de les mateixes normes pel que fa a horaris, jornada, permisos, llicències i vacances. I és una llàstima, en particular perquè –i això és una de les virtuts del document- l’esborrany és un text molt més clar i ben estructurat que les normes que substitueix, excepte en la redacció d’alguna norma que arrossega d’algun dels decrets esmentats.
Les incorporacions que provenen del Pla Concilia són:

Art. 15 Flexibilitat de la permanència obligatòria: tot i que es manté la permanència obligatòria de 9 a 14
            hores i de 17 a 19 hores, es permet la flexibilitat en eixos períodes en els següents casos:

- Una hora diària qui tinga al seu càrrec majors de 65 anys que requeresquen atenció especial, fills o filles de fins a 12 anys o familiars fins al segon grau amb malalties greus.
- Dues hores en els mateixos casos quan la família siga monoparental.
- Dues hores qui tinga fills o filles amb discapacitat.
- Dues hores per ser víctima de violència contra la dona.
Art. 29 Permís per paternitat: S’amplia aquest permís fins els 15 dies (el Pla Concilia dóna només 10).

Per tant, ens trobem amb un text que a penes innova, sinó que vé a ser com un text refós del Decret 34 modificat pel Decret 80/2004 i la Llei 1/2004, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere, però millor escrit.

Negociació i propostes

Vist que no s’incorporen novetats, cal entendre que l’Administració pretén que siguen introduïdes per la via de la negociació, i és per això que us convidem a ajudar-nos en la tasca de proposar diverses mesures que puguen ser introduïdes en el nou text. STAPV-Intersindical valenciana, al seu torn, està ja preparant-ne algunes:
 • Avançar en la reducció de jornada cap a les 35 hores setmanals
   
 • Millorar l’aplicació de moltes mesures actuals, com l’horari dels centres de treball a torns o no burocràtics.
   
 • Ampliació de les vacances.
   
 • Ampliació d’alguns permisos, com el de maternitat.
   
 • Incorporació del teletreball o treball a casa sempre que la naturalesa del servei ho permeta.

El text complet de l’esborrany

Podeu aconseguir el text complet de l’esborrany descarregant-vos-el de la pàgina web de STAPV-Intersindical valenciana. Si teniu problemes, també ens el podeu demanar per correu electrònic i vos l’enviarem (aquest servei només li’l donarem a les persones afiliades, per raons de volum del document).

Aprovats de les oposicions d'Inspectors de Tributs

S'ha publicat en la pàgina web de la Generalitat el llistat d'aprovats del primer examen de les oposicions d'Inspectors/es de Tributs de la Generalitat Valenciana. El segon examen es realitzarà el proper dia 28 de juny, a les 10 hores, a la seu d'ADEIT, Plaça Mare de Déu de la Pau, 3, 46001 València.

12 de juny de 2006
 

 


 
  El Secretari d'Administracions Públiques repta els sindicats a presentar propostes consensuades

La Mesa Sectorial aprofita per a presentar el Pla Concilia 'a la valenciana'.

En la reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública convocada únicament per a negociar les relacions de llocs de treball (RLTs) de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms i celebrada ahir, 8 de juny, la estrella va ser la petició de STAPV-Intersindical valenciana -recolzada per la majoria de sindicats- d'obrir negociacions en molts assumptes: Modificació del Decret 24, d'Indemnitzacions, del Decret 99, de Retribucions, del Decret 34, de condicions de treball, esborrany de Decret sobre Salut Laboral, transformació de llocs de treball d'assistències tècniques en llocs de plantilla...

El secretari autonòmic d'Administracions Públiques, Rafael Sanús, (a partir d'ara, SA) va eludir respondre a la petició quasi unànime d'obrir una mesa tècnica setmanal que treballara els múltiples documents sobre els que es vol incidir. A canvi, va lliurar als sindicats presents un esborrany de decret de condicions de treball que eventualment substituirà al Decret 34/1999. A partir de dilluns us en farem una valoració. La conselleria dóna 10 dies per a que presentem esmenes (fins el 20 de juny), per la qual cosa us convidem a enviar-nos propostes, sugerències o comentaris al respecte, per tal que puguem arreplegar-les i presentar-les per al seu estudi i negociació.

D'altra banda, el SA també va demanar, de vegades en un to de repte, propostes per a modificar parcialment la Llei de la Funció Pública Valenciana aprofitant la llei d'acompanyament dels pressupostos de 2007. Aquestes propostes haurien d'aprofitar per a "preparar" una futura modificació en profunditat de la Llei de la Funció Pública Valenciana -que, per cert, ja van reconéixer que no aprovaran en aquesta legislatura, i van tres...-. El SA va posar una condició, però: que les propostes estigueren consensuades per la part social almenys en un 90%.

No sabem si serà possible tant de consens, però per STAPV-Intersindical valenciana no quedarà. De moment, ja hi ha convocada una reunió de diversos sindicats per al proper dimecres, 14 de juny, per a començar a preparar propostes.

Ah! També es van "negociar" les RLTs. Com sempre: l'Administració diu que això és el que hi ha i els sindicats que la CCT no aprofita per a res. El SA va comentar, com qui no vol la cosa, que en les discussions de l'Estatut Bàsic entre les diferents comunitats autònomes en la Conferència Sectorial totes estaven d'acord en que les RLTs no s'havien de negociar, sinó únicament informar els sindicats. ...Stupendo!

Publicada la baremació provisional del concurs d'Educadors d'Escola Infantil

La comissió de Valoració de la Convocatòria 152/2005, de concurs del grup C, Educadors d'Escola Infantil, ha publicat les valoracions provisionals del concurs. Ara s'obre un termini de 10 dies per a presentar al·legacions: fins el 20 de juny.

9 de juny de 2006
 

 


 
  Proposta de STAPV-Intersindical Valenciana per a la Mesa Sectorial de 8 de juny

En la reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública convocada únicament per a negociar les relacions de llocs de treball (RLTs) de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms i celebrada hui, 8 de juny, STAPV-Intersindical Valenciana ha presentat les propostes que us adjuntem en document Word al present correu.

Segona part de la prova del procés selectiu del grup B, Treballadors Socials

El Tribunal de les Convocatòries 32, 33 i 34/2004, per a l'accés al grup B d'Administració Especial, Treballadores/ors Socials,  ha decidit la data de la segona part de la prova: el dia 1 de juliol, a les 10 hores, a l'Escola Tècnica Superior d'Informàtica (Universitat Politècnica de València). S'ha publicat l'edicte i el llistat corregit de notes del primer examen.

8 de juny de 2006
 
 


 
  Convocada la Mesa Sectorial per a aprovar les RLTs

S'ha convocat reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública per tal de negociar les relacions de llocs de treball (RLTs) de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms. La reunió serà dijous, 8 de juny. Les RLTs estan disponibles en les diferents seus d'STAPV-Intersindical Valenciana per a qualsevol consulta.

Com sabeu, en les darreres sessions de la CCT no es va aprovat cap proposta sindical. Per a STAPV-Intersindical valenciana la CCT i la negociació de les RLTs estan en via morta: cal un canvi de rumb i això demanarem en la reunió de dijous, a banda de demanar que es tracten els següents assumptes, que són prou més urgents:
 • Modificació del Decret 24/1997, d'Indemnitzacions per raons del servei, per a introduir nous conceptes i actualitzar els imports.
 • Modificació del Decret 99/1995, de Retribucions, per a incorporar nous conceptes, com les guàrdies localitzades o complements per habilitació de caixa fixa, i introduir les pagues extres completes i la igualtat de triennis.
 • Modificació del Decret 34/1999, de Condicions de Treball, per tal de negociar mesures de conciliació de la vida laboral i familiar (no solament el Pla Concilia).
 • Creació dels llocs promesos en els Serveis de Prevenció de Riscos laborals de l'Administració de Justícia i Administració del Consell (Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques) i de Personal educatiu (Conselleria de Cultura, Educació i Esport).
 • Modificació de l'esborrany de Decret pel que es traspasen a la Conselleria de Sanitat les competències i el personal en matèria de Salut Pública.
Segona part de la prova del procés selectiu del grup A d'Administració General

AVÍS del Tribunal de les Convocatòries 30 i 31/2004, per a l'accés al grup A d'Administració General pel torn lliure i de discapacitats, respectivament, per la qual es determina la data de la segona part de la prova: el dia 15 de juliol, a les 10 hores.

5 de juny de 2006
 


 
  Concurs de Caps d'Unitat

L'Adjudicació provisional del concurs de mèrits 149/2005, caps d'unitat d'Administració General, grups B/C està en la següent pàgina web: http://www.just.gva.es/pls/wspu/docsp/F321/Edicte.pdf
 
Hi ha obert un termini d'al·legacions fins el 10 de juny.

Notes de la primera part de la prova de Fisioterapeutes

S'han publicat les notes de la primera part de la prova de les Convocatòries 23 i 24/2004, d'accés al grup B, Administració especial, Fisioterapeutes. Teniu les notes a les seus d'STAPV-Intersindical Valenciana.

Pel nostre futur defensem el territori

Intersindical Valenciana us convida a assistir a la Manifestació convocada per Compromís pel Territori
 
3 de juny de 2006
Plaça de Sant Agustí, València, 18:00 hores

 
2 de juny de 2006
 


 
  Concurs de mobilitat horitzontal de personal laboral del grup E

S'han fet públiques les adjudicacions provisionals del concurs de mobilitat horitzontal de personal laboral del grup E. El termini de 10 dies per a la presentació d'al·legacions serà fins el 12 de juny. Teniu les llistes diponibles a la pàgina web de la Generalitat i a les seus de STAPV-Intersindical valenciana.

Pel nostre futur defensem el territori

Intersindical Valenciana us convida a assistir a la

 Manifestació convocada per Compromís pel Territori

3 de juny de 2006
Plaça de Sant Agustí, València, 18:00 hores


 
1 de juny de 2006
 


 

stapv-Iv | intersindical