Calendari de correus publicats
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Diu
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Text més gran Text més menut

Mida del text

Torna a STAS

Torna a STAS

Notícies sindicals / maig 2012


30 de maig


Els sindicats convoquen una manifestació el 31 de maig en defensa dels serveis públics

Manifest

El passat dia 10 de maig, més de 60.000 persones empleades públiques, en un Referèndum, va manifestar públicament el seu rebuig a les mesures que el Govern de la Generalitat Valenciana imposa, de forma indiscriminada, sense atendre les necessitats de la ciutadania. No obstant això, continuen mantenint el mateix nombre d'alts càrrecs i els seus elevats salaris.

No et ressignes, no et mossegues la llengua, no et guardes la ràbia i la indignació, trau el teu coratge i dignitat i alça la teua veu, perquè totes i tots junts seguim reivindicant el nostre dret a l'Educació Pública, la Sanitat Pública, l'atenció a la Dependència, els Serveis Públics i una Justícia igual per a tots.

EXIGIM LA DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL

NO DEIXES QUE ALTRES DEFENSEN PER TU EL QUE PER DRET ET CORRESPON

ACUDEIX !!!


25 de maig

El registre de les vesprades del dijous no s'organitza bé

Com recordareu, el Decret 68/2012, que modifica el D 175/2006, de condicions de treball del personal al servei de la Generalitat, disposa un nou horari d'atenció al públic i de registre.

El cas és que en l'article 19, punt dos, de l'esmentat decret, diu que:

"2. Els dijous, almenys en un edifici PROP de cada capital de província, es prolongarà el servici d'informació administrativa general i registre de documents des de les 15 fins a les 19 hores ininterrompudament. Este horari complementari serà atés pel personal que ocupe llocs de treball amb funcions de realització de l'horari especial de la unitat de registre. Els edificis administratius seran el PROP ubicat en la Rambla Méndez Núñez, 41 a Alacant; el PROP situat en Germans Bou, 47 a Castelló; i el PROP I ubicat en Gregori Gea, 27 a València o, si és el cas, aquells que, com a conseqüència de la deguda atenció a la ciutadania, puga determinar l'òrgan competent en la matèria."

En la part subratllada rau el problema: quin òrgan organitza els torns per a que eixe personal atenga el servei d'"informació administrativa general i registre de documents"? Qui determina quin personal exàctament ha d'entrar en el torn? Quan poden dinar eixes persones el dijous que els corresponga prestar el servei? Quin marge de flexibilitat horària  els queda?

Cal recordar que precisament fou eixa indeterminació la que va fer que l'atenció al mateix servei els divendres a la vesprada i els dissabte al matí, que determinava el Decret 175/2006 en la seua redacció original, finalment es deixara de donar, un cas sonat d'incapacitat organitzativa de la Generalitat per a fer complir les seues pròpies normes internes d'una manera normal.

Ara, amb l'entrada en vigor del nou decret, la Subdirecció General d'Atenció al Ciutadà, Qualitat i Inspecció de Serveis -Conselleria d'Hisenda i Administració Pública- està enviant correus electrònics a determinades persones amb el complement específic E030, ordenant-les que realitzen tal o qual guàrdia els dijous a la vesprada. Eixa subdirecció general és un òrgan manifestament incompetent, mentre no hi haja una norma de rang superior que li dóne la competència per a organitzar a personal que no té adscrit, sinó que pertany a unes altres conselleries. Fins i tot, dins de la conselleria d'Hisenda, la competència i la caporalia d'eixe personal li correspon a la Sotssecretaria, no a una subdirecció.

És evident que, novament, no es fan les coses correctament. Cal que es negocie amb la representació sindical la modificació de les condicions en què presten el seu treball eixe grup de companyes i companys, ni que siga temporalment o a torns.

Intersindical Valenciana, en conseqüència, ha sol·licitat de la conselleria d'Hisenda i Administració Pública la convocatòria d'una mesa sectorial per tal de negociar l'aplicació del punt 2 de l'article 19 del reglament de condicions de treball. Esperem que esta vegada s'asseguen a parlar amb la representació sindical i que no tornen a amagar-se darrere els fets consumats.

Manifestació del personal de l'EMT València

Divendres 25 el personal d'EMT realitzarà una manifestació des de les 11:00 fins les 12:30h que s'iniciarà a la carrer Cavallers de València finalitzant en la Plaça de l'Ajuntament fent-la coincidir amb un Ple de l'Ajuntament de València. A la vesprada l'horari serà de 17:00 a 18:00h amb el mateix recorregut.

En defensa del transport públic


23 de maig

Concentracions

UGT    CCOO    CSI-F    FSES    INTERSINDICAL VALENCIANA

Manifestacions dijous 31 de maig 19:30 h

Marxa 3 de juny Cal tancar Cofrents

Autobús gratuït des de València. Places limitades.
Exida 9:30 hores. Dinar en Aiora.

Per apuntar-se: tanquemcofrents@gmail.com 

Més Informació: http://tanquemcofrents.blogspot.com/

BORSES DE TREBALL

Borses de treball per a les Illes Balears

El Butlletí Oficial de les Illes Balears publica la convocatòria d'un concurs per formar part d'unes borses de personal funcionari interí de les categories de policia turística i de policia auxiliar turística, subsidiàries o supletòries de les borses pròpies dels ajuntaments de les Illes Balears.
Les sol·licituds seran fins el 28/05


16 de maig

Els sindicats convoquen manifestacions per al 31 de maig

La representació del personal empleat públic, reunida per valorar els resultats del referèndum, convoquen mobilitzacions i reclamen també una reunió urgent amb el president de la Generalitat.

Els cinc sindicats amb representació en la mesa general de negociació CSI-F, UGT, CCOO, FSES i Intersindical, han decidit convocar manifestacions a València, Castelló i Alacant previstes per al dijous 31 de maig. Aquesta mesura i altres actuacions sindicals, com mantenir les concentracions dels dijous, s’han pres durant la reunió de valoració del referèndum celebrada avui. Els sindicats consideren un èxit la participació en la consulta sindical que va aconseguir el 60%.

Els cinc sindicats van adoptar noves mesures de pressió perquè es complisca la voluntat dels treballadors expressades amb els seus vots en el recent referèndum, on el 96,27% dels participants, va votar No a la proposta del Consell. Aquesta proposta modificava lleument, i sense garanties de compliment, algunes retallades que es van imposar sense negociació amb la implantació del decret 1/2012.

Els sindicats registraran el dijous 17 les actes del referèndum, sense incloure les dades personals dels votants, i reiteraran la petició d’una reunió urgent amb el president de la Generalitat, Alberto Fabra, per buscar fórmules que permetin desbloquejar la negociació.

ENQUESTA GENERALITAT

La Generalitat censura l'enquesta sobre la privatització de la Sanitat

La vicepresidència de la Generalitat Valenciana ha eliminat de la seua pàgina web una enquesta en la què es preguntava: “Estàs d'acord amb el nou model de gestió sanitària de col·laboració público/privada?”.

Intersindical Valenciana considera IMPRESENTABLE I ANTIDEMOCRÀTICA l'actuació del Consell en eliminar tota referència a la seua pròpia enquesta "Estàs d'acord amb el nou model de gestió sanitària de col·laboració público/privada?".

Davant la gran quantitat de persones que han participat en l'enquesta, i atés que la immensa majoria han votat NO, la Generalitat ha eliminat l'enquesta de la pàgina web, i l'ha substituïda per aquesta que podeu llegir en el seüent enllaç, bastant més neutra:

Estàs d'acord  amb la campanya 'Responem' iniciada pel Consell per a explicar totes les reformes que ens van a aplicar?

No es tracta de què ha passat el temps prefixat per a l'enquesta i l'hagen passat a l'històric. Podeu consultar altres enquestes de la Generalitat en el següent enllaç:

Històric enquestes Generalitat

I com veieu, no hi ha ni rastre de la que feia referència a la privatització.

Per a Intersindical Valenciana, és una nova mostra de la falsetat d'aquest govern, que d'una banda vol aparentar estar obert a la ciutadania -amb enquestes virtuals a les que respón poca gent-, però que quan aquesta participa de veritat -com en l'enquesta censurada o en el referèndum-, intenta minimitzar i fer desaparèixer tot rastre de l'opinió de la ciutadania.

DIJOUS, 17 DE MAIG

Concentracions

UGT    CCOO    CSI-F    FSES    INTERSINDICAL VALENCIANA

ALACANT

A LA PORTA DE TOTS ELS CENTRES DE TREBALL
10:30: TORRE DE LA GENERALITAT, RAMBLA MÉNDEZ NÚÑEZ, 41

CASTELLÓ
10:00 A 10:15: A LA PORTA DE TOTS ELS CENTRES DE TREBALL
10:30: A LA PORTA DE LA DELEGACIÓ DE LA GENERALITAT (CASA DELS CARAGOLS)

VALÈNCIA
10:30: Està legalitzada la concentració a la porta de tots els centres de treball de la Generalitat, de forma que qui no puga assistir a alguna de les concentracions que teniu a sota, podeu fer-ho davant del vostre centre:

Centres propers Concentració
Presidència, Hisenda i Administracions Públiques, Governació, DG de Família i Dona, DG de Justícia, Diputació de València Palau de la Generalitat,
C/ Cavallers, 2
PROP I i PROP II Davant del PROP II
Educació, Turisme, Cultura i Esport i antic Hospital La Fe Av. Campanar, davant la conselleria d’Educació
Conselleria d’Infraestructures (Serveis centrals)
Av. Blasco Ibáñez, 50
Conselleria d’Infraestructures (Medi Ambient) C/Francesc Cubells
Conselleria de Sanitat C/ Misser Mascó
Conselleria d’Agricultura
Conselleria de Justícia i Benestar Social
La Cigüeña
C/ Dr. Moliner
Ciutat de la Justícia Av. del Saler, s/n
Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç
DD GG de Colom, 80
Servef (serveis centrals)
Delegació del Govern
Davant la Delegació del Govern, C/Colom, 60
DT Servef
DT Ocupació
DT Benestar Social
IVAJ

14 de maig

El personal públic de la Generalitat rebutja el decret-llei de retallades

Els cinc sindicats de la Mesa de la Funció Pública han presentat aquest divendres en roda de premsa els resultats provisionals del referèndum celebrat ahir, en el qual el 96% va votar No a la proposta de modificació del decret del Consell.

Els i les representants sindicals han exposat, en una roda de premsa les seues conclusions sobre el resultat del referèndum. En primer lloc, han valorat de manera molt positiva l’alta participació en la consulta, pròxima al 60%, a pesar de l’actitud obstaculitzadora de l’Administració, que va intentar impedir que es votara en alguns dels centres de treball, fins al punt que alguns col·legis electorals s’hagueren d’instal·lar al carrer.

En el recompte provisional, a falta de comptabilitzar una huitantena de meses del sector educatiu, 57.025 persones han votat No, 928 vots han sigut favorables a la proposta del Consell, i 1.130 han sigut vots en blanc.

[Llegir més... ]

Intersindical Valenciana dóna suport a la mobilització del 15M

Les reivindicacions per la recuperació dels drets socials ha estat una constant en l’activitat del sindicat.

(més fotos)

El dissabte, 12 de maig, a les 18 hores, a la Plaça de Sant Agustí de València, el moviment 15M va convocar una manifestació per fer palès el rebuig a l’aportació de fons públics al rescat de la banca, exigir la seua inversió per garantir una educació i una sanitat publiques de qualitat, el dret a una vivenda digna o l'establiment d’una renda bàsica universal. A més a més, ha tingut un lloc destacat a la plataforma reivindicativa de la jornada una referència a l’estabilitat laboral i contra la reforma laboral introduïda pel govern de Rajoy. Tot un seguit de demandes que, com a organització sindical, hem subscrit de forma constant.

[Llegir més... ]

ENQUESTA GENERALITAT

Estàs d'acord amb la privatització de la Sanitat?

La vicepresidència de la Generalitat Valenciana ha penjat en la seua pàgina web una enquesta en la què es pregunta: “Estàs d'acord amb el nou model de gestió sanitària de col·laboració público/privada?”. El vot és anònim.

Intersindical Valenciana considera important utilitzar tota via possible per a fer arribar als poders públics l'opinió contrària a les anomenades fórmules o models de gestió "de col·laboració público/privada". El Sindicat defensa que eixa expressió, o d'altres similars, únicament són eufemismes per a amagar un procés de privatització i desmantellament dels serveis públics.

Per això, us convidem a participar en l'enquesta de la Generalitat. Almenys, que conste quina és la nostra opinió:

Estàs d'acord amb el nou model de gestió sanitària de col·laboració público/privada?


11 de maig

Èxit rotund de participació en el referèndum

Les empleades i empleats públics diuen majoritàriament NO a la proposta del Consell presentada el 2 d'abril als sindicats de la Mesa General.

Ahir, dia 10 de maig, s'ha celebrat el Referèndum entre les empleades i empleats públics de l'Administració del Consell, Institucions Sanitàries i Ensenyament, en el qual la participació ha estat majoritària, votant amb un rotund NO a la proposta de l'Administració.

[Llegir més... ]

DADES DE L'ESCRUTINI PROVISIONALS (85%)

 VOTS 
NO BLANC NUL
54.180 889 52.172 1.005 124

1,63%
96,29%
1,85%
0,23%

9 de maig

Demà, dijous 10 de maig, concentracions a les 10:30h (i Referèndum)

Demà tornarem a concentrar-nos contra les retallades del Consell en els serveis públics en els llocs habituals. I recordeu que també celebrem el referèndum sobre el Decret-llei 1/2012 i la Proposta de modificació del Consell.

PARTICIPA!!

Informacions sobre el referéndum del 10 de maig

Què votem en el referèndum?

El Consell de la Generalitat va aprovar en gener  el Decret-llei 1/2012, de retallades en retribucions, jornada i condicions de treball, gràcies a les mobilitzacions en favor dels serveis públics, que van tindre un gran seguiment, el Consell es va veure obligat a presentar el document Propostes de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015, que en part modifica el DL 1/2012, la qual cosa vol dir que acceptar aquest document implica necessàriament acceptar les mesures contingudes en el decret-llei.

Algunes d’aquestes mesures estan supeditades aquestes al fet que “els ingressos de l’Hisenda de la Generalitat no evolucionen negativament”, la qual cosa no garanteix el seu compliment.

El referèndum que organitzen els sindicats de la Mesa General demana la vostra opinió sobre la proposta. Els sindicats han anunciat de bestreta que el resultat és vinculant, la qual cosa vol dir que:

• Si voteu que SÍ, els sindicats signaran l’acord de mesures proposat pel Consell, la qual cosa vol dir, també, que deixaran de lluitar contra el Decret-llei 1/2012.

• Si voteu que NO, els sindicats no signaran el document; es confirmarà la postura inicial dels sindicats de rebutjar el DL 1/2012 i el document de Propostes del Consell, per suposar una agressió als drets laborals, salarials i de condicions de treball del personal públics el primer i per ser clarament insuficient per reconduir eixa agressió, el segon.

Els sindicats convocants anem a assegurar que hi hauran paperetes en blanc, per a que cada persona puga votar el que vulga, en totes les meses electorals. No obstant, podeu imprimir-vos vosaltres mateixos la papereta descarregant-la en el següent enllaç:

Papereta referèndum en blanc

Què opina Intersindical Valenciana?

Intersindical Valenciana ha valorat negativament tant el DL 1/2012 com el document del Consell. Teniu tota la informació sobre la postura d'Intersindical -que hem anat enviant-vos en molts correus electrònics- en el següent enllaç:

Perquè hem de votar NO en el referèndum?

I, per si voleu dur la papereta amb el NO marcat de casa, podeu descarregar-vos-la en el següent enllaç:

Papereta amb el NO marcat


8 de maig

REFERÈNDUM 10 / 05 / 2012

Què votem el dia 10 de maig en el referèndum?

Referèndum 10 de maig


El Consell de la Generalitat va aprovar el gener passat el Decret-llei 1/2012, de retallades en retribucions, jornada i condicions de treball, rebutjat per la totalitat dels sindicats. Aquest fet va ser contestat pels sindicats de la Mesa General, amb la convocatòria de mobilitzacions en favor dels serveis públics, que van tindre un gran seguiment, en especial les manifestacions de 26 de gener i de 25 de febrer.

Gràcies a la força que va proporcionar la participació del personal de la Generalitat i la ciutadania en les mobilitzacions, el Consell es va veure obligat a presentar el document “Proposta de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015” (Propostes del Consell). Aquest document modifica en part i complementa en una altra part el DL 1/2012, la qual cosa vol dir que acceptar aquest document implica necessàriament acceptar les mesures contingudes en el decret-llei.

Algunes d’aquestes mesures estan supeditades aquestes al fet que “els ingressos de l’Hisenda de la Generalitat no evolucionen negativament”, la qual cosa no garanteix el seu compliment.

El referèndum que organitzen els sindicats de la Mesa General demana la vostra opinió sobre la proposta. Els sindicats han anunciat de bestreta que el resultat és vinculant, la qual cosa vol dir que:

• Si voteu que SÍ, els sindicats signaran l’acord de mesures proposat pel Consell, la qual cosa vol dir, també, que deixaran de lluitar contra el Decret-llei 1/2012.

• Si voteu que NO, els sindicats no signaran el document; es confirmarà la postura inicial dels sindicats de rebutjar el DL 1/2012 i el document de Propostes del Consell, per suposar una agressió als drets laborals, salarials i de condicions de treball del personal públics el primer i per ser clarament insuficient per reconduir eixa agressió, el segon.


7 de maig

COMUNICAT CONJUNT CCOO, CSI-F, UGT Intersindical Valenciana

Meses electorals per al referéndum del 10 de maig

SERVEIS CENTRALS VALÈNCIA

En Conselleria de Governació, i votaran les empleades i empleats públics ubicats en el C/Juristes, els de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, els de la Conselleria de Governació i  els de Justícia i Benestar Social de la DG de la Dona i la DG de Justícia.

Conselleria d'Infraestructures, també votarà Turisme de l'edifici Europa.

Conselleria d'Agricultura i Conselleria de Justícia i Benestar Social (La Cigonya) conjuntament.

Conselleria d'Educació, i Conselleria de Turisme, Cultura i Esport.

Medi Ambient (C/Francesc Cubells núm. 7).

Conselleria de Sanitat. Sanitat i Agència Valenciana de Salut

Conselleria d'Economia i Indústria.

Ciutat de la Justícia.

SERVEF (C/Navarro Reverter).


SERVEIS TERRITORIALS DE VALÈNCIA


Direcció Territorial de Benestar Social, en la que votaran els empleats i empleades públics i públiques de Benestar social, IVAJ, Biblioteca, Ocupació, i SERVEF.

PROP I.

PROP II.

Direcció Territorial de Sanitat.

Complex Educatiu de Xest.

Residència Mixta de Tercera Edat de Carlet.

OCAPA de Sagunt.

OCAPA de Gandia.

Centre SERVEF de Xàtiva.

Centre de Formació Ontinyent.

Residència de 3a Edat de Silla.

IVIA.

Centre SERVEF d'Aldaia.

Residència Infantil “Els Palmeres” d'Alboraia.

Centre SERVEF d'Alzira.

SERVEIS TERRITORIALS D'ALACANT

Torre Generalitat.

PROP Churruca.

CAMP “Santa Faç”.

SSTT, Educació i Cultura.

Sanitat.

Residència Peñarrubia de Villena.

Residència 3a Edat de Torrevella.

Residència 3a Edat Pérez Sala d'Alcoi.

SERVEIS TERRITORIALS DE CASTELLÓ

Direcció Territorial d'Educació i Cultura.

PROP, Germans Bou.

Direcció Territorial de Sanitat.

Direcció Territorial de Benestar Social.

Residència de 3a Edat de Burriana.

IVIA

PERSONAL EN CENTRES SANITARIS:
Inspeccions mèdiques, Centres de Salut Pública i Intervencions delegades en centres sanitaris: en el centre sanitari on treballen, junt amb el personal sanitari

PERSONAL DE CENTRES DOCENTS:
En el centre docent on treballen, junt amb el personal docent

Així mateix, tot el personal que no tinga en les proximitats del seu centre de treball una mesa electoral, podrà acudir a l'IES més pròxim, i votar junt amb el personal docent. En aquests centres, l'horari serà de 10 a 18h.

HORARI:

L'horari de votació del Referèndum del dia 10 de maig serà de 10.00 a 15.00 hores, excepte en els centres de Benestar Social que serà de 10.00 a 16.00 hores.

Per a facilitar la participació i davant dels obstacles posats per l'Administració, les juntes de personal dels distints àmbits de la Generalitat Valenciana, els comités d'empresa i les Organitzacions sindicals convocaran per a l'esmentat dia Assemblees Generals Informatives en el seu àmbit, en horari de 14.00 a 15.00 hores.

ACREDITACIÓ:
Els empleats i empleades públics i públiques s'acreditaran per a poder exercir el seu vot mitjançant de qualsevol document que demostre que es treballa per a la Generalitat: carnet de funcionari o funcionària, fitxa amb nom, o DNI i el certificat de la renda de la conselleria d'Hisenda o una fotocòpia de la capçalera de la nòmina.

LLOCS DE VOTACIÓ:
Els llocs de votació seran amb caràcter general els locals sindicals, de les Organitzacions sindicals o Òrgans de Representació que existisquen de cada un dels centres de treball on s'ubica la Mesa Electoral.

En els supòsits en què no existisca local sindical les Organitzacions sindicals convocants d'esta consulta ens comprometem a habilitar el mecanisme pel qual es puga ubicar la corresponent Mesa Electoral.


4 de maig

Ara ens tornen la jornada d'estiu, però només dos mesos i mig

Com sabeu, actualment el Decret 175/2006, de condicions de treball, regula una jornada d'estiu de quatre mesos, que l'Acord de 20 de febrer de 2008 estenia fins els sis mesos: de 15 de maig a 15 d'octubre (5 mesos) més dues setmanes en Nadal-Reis i dues més en Setmana Santa-Pasqua.

El document d'esborrany de decret de modificació del Decret 175, lliurat als sindicats divendres passat eliminava radicalment l'article 10, que regula la jornada d'estiu. Doncs bé, ahir 3 de maig, la Secretaria Autonòmica d'Administració Pública va enviar un nou document de modificació del decret 175/2006, que incorpora tres punts diferents del de divendres:

Art. 9.6. Estableix un horari d'estiu en què no es treballaran les vesprades dels dijous en juliol, agost, ni UNA setmana en Nadal-Reis i la de Pasqua.

Art. 14.4 Estableix una mini-jornada d'estiu en juliol, agost, i UNA setmana en Nadal-Reis i la de Pasqua.

Art. 19.4. El registre no obrirà els dijous per la vesprada en els períodes recollits en els altres dos articles.

En definitiva, es recupera la jornada d'estiu però només dos mesos i mig (juliol, agost i dues setmanes soltes), suprimint mes i mig si ho comparem amb el Decret 175 vigent o tres mesos i mig si ho comparem amb l'Acord de 20 de febrer de 2008.

Per cert, que d'això només es "beneficien" els qui treballen en els centres amb horari burocràtic, ja que els qui treballen a torns o amb quadrant (serveis socials, inspectors, agents mediambientals...) no podran gaudir d'eixes 25 hores de reducció de jornada, ja que no s'han incorporat a l'article 6.2, que regula el còmput anual de la jornada, com sí està en l'actual D 175/2006.

En conseqüència, una nova clavada de pota: volien donar per negociat el text, tot i la no celebració de la Mesa Sectorial per inassistència d' Intersindical Valenciana, UGT i CCOO. Ara no podran donar-ho per negociat, ja que en introduir canvis, són qüestions ni tan sols comunicades per a la seua negociació, a no ser que finalment, entren en raó -o alguna persona amb poder els faça entrar en raó, que ja va sent hora- i convoquen una veritable negociació i proposen coses sensates, sense provocar pèrdues de drets, de condicions de treball i de salaris.

Article magistral de Juan José Millàs

Publicat en El País de 27 d'abril, en ell l'escriptor valencià Juan José Millàs presenta una visió irònica, però no per això menys certera, de l'onada de retallades i "reformes" que patim com a personal públic i com a ciutadans i ciutadanes: Un sindiós

Assemblees conjuntes UGT  CCOO  CSI-F  Intersindical

Les assemblees seran a les 14h, excepte quan s'indique una altra hora:

València:

Dimarts, 8, 11h


Assemblea
Residència de persones majors de Carlet   


Castelló

Dilluns, 7

PROP
Av. Germans Bou
 
DT d'Educació, Formació i Ocupació

Av. de la Mar
Dimarts, 8

La Vall d'Uixó i Vinaròs


Dimecres, 9

Conselleria de Sanitat
Avinguda del Mar
Conjunta entre els sectors de Sanitat i Funció Pública


Alacant


Dimarts, 8

Torre de la Generalitat - PROP
Rambla Méndez Núñez

2 de maig

PRIMER DE MAIG

Intersindical Valenciana exigeix un canvi de la política social i laboral

El Sindicat s’ha manifestat hui, Primer de Maig, diada de la classe treballadora, en diverses ciutats valencianes.

Hui, Primer de Maig, la Intersindical Valenciana s’ha manifestat a les ciutat d’Elx, Alacant, Alcoi, Vinaròs, Castelló i València per exigir un canvi en les polítiques socials, econòmiques i laborals. El sindicat ha participat en les manifestacions en blocs propis, on han participat milers de persones que ho han fet sota el lema “Tenim dret”. En la manifestació de València ha tancat l’acte la portaveu i coordinadora de l’Àrea de la Dona de la Intersindical Valenciana, Macu Gimeno.

[Llegir més... ]

COMUNICAT CONJUNT
Intersindical Valenciana, CCOO i UGT rebutgen participar en la farsa de negociació

Les organitzacions sindicals sotasignades, UGT, CCOO i Intersindical Valenciana, davant la convocatòria de reunió de la Mesa Sectorial i CIVE per al dimecres 2 de maig, han comunicado al Secretario Autonómico de Administración Pública el següent:

Sobre la forma de convocatòria:
•    Va ser rebuda per email a les 21 hores del passat divendres dia 27, sense donar temps suficient en dies hàbils per al seu estudi.

Sobre el contingut de l'esborrany proposat:
•    No té solució de continuïtat amb el treball tècnic realitzat en matèria de jornada i horari, en les reunions de 12 de desembre de 2011 i de 6 de febrer de 2012.
•    Amplia el còmput horari anual de jornada i condiciona aquesta matèria a la futura Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2012.

Sobre les garanties negociales considerem que amb les actuacions anteriorment esmentades es demostra la inexistència de la bona fe negocial preceptiva per legislació bàsica estatal i per la pròpia normativa autonòmica.

Amb base al que exposem sol·licitem:
•    Que es pospose la negociació d'aquest esborrany de decret a l'aprovació de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat de manera que es coneguen els termes exactes de la jornada bàsica a aplicar en les administaciones públiques.
•    Coneguda la normativa bàsica citada, que es convoquen les meses tècniques necessàries que permeten definir i clarificar la jornada anual, els horaris i els aspectes referits a permisos i facilitats de conciliació contemplades en aquesta proposta.
•    I abans de res exigim que es clarifique per part de la Generalitat Valenciana en quina mesura afecta aquesta proposta de modificació del Decret 175/2006 a la “Proposta de mesures en matèria de personal per a l'exercici 2012-2015” presentada el 2 d'abril a les organitzacions sindicals de la Mesa General de Negociació.

Cas de no ser ajornada la convocatòria de Mesa Sectorial i CIVE en els termes exposats, li hem informat de la nostra inassistència a aquestes reunions.

El sueldo de los funcionarios de baja puede verse recortado

Rajoy baraja reducir los salarios de los funcionarios de baja

Rajoy planea que los funcionarios de baja no cobren todo el sueldo

El Gobierno planea que los funcionarios no cobren todo su sueldo al estar de baja

El Gobierno prevé que los funcionarios de baja no cobren todo su sueldo

El Gobierno planea recortar el sueldo de funcionarios sin baja justificada

El Gobierno planea rebajar el sueldo a los funcionarios de baja


Concentració contra la violència cap a les dones

Hui, dimecres 2 de maig, com tots els primers dimecres de mes, la Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració contra la violència masclista, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana.

CONCENTRACIÓ, 20H

CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, TOTES LES MANS SÓN NECESSÀRIES

Porta de l'Ajuntament de València

Per una societat igualitària.
NO a la violència masclista.
telèfon d'ajuda a les víctimes de maltractaments: 016
Dones amb diversitat auditiva: 900 116 016