correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

maig 2011

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sumari

 

31/05/2011

Publicat finalment el decret sobre indemnitzacions. Contra la violència cap a les dones.

30/05/2011

Publicada l'ordre d'ajudes socials de 2010 per al personal laboral. Intersindical Valenciana, contra la reforma de les pensions.

26/05/2011

Intersindical Valenciana denuncia que el trasllat a la ciutat Ros Casares és il·legal. Places disponibles per a l'adjudicació de les proves selectives del grup E.
 

25/05/2011

Llistats de persones que han superat proves selectives. Primer examen d'auxiliar de clínica i de manteniment. Obertes borses de treball. Nou termini per al personal d'Educació Especial.
 

24/05/2011

Elecció de destinació per a les persones aprovades del grup E d'Administració General. Primer examen per a personal conductor.
 

19/05/2011

Intersindical Valenciana guanya les eleccions de la Generalitat.

16/05/2011

Les propostes d'Intersindical Valenciana per a la Generalitat (i 4). Assemblees electorals a València. Hui, 16 de maig, comença la jornada d'estiu. La conselleria d'Educació fa boicot a la campanya electoral d'Intersindical per a Juntes de Personal. Intersindical Valenciana presentarà informe contrari al trasllat a la Ciudad Ros Casares.
 

13/05/2011

Les propostes d'Intersindical Valenciana per a la Generalitat (3). Eleccions sindicals: Assemblees electorals a València.

12/05/2011

Les propostes d'Intersindical Valenciana per a la Generalitat (2). Eleccions sindicals: Assemblees electorals a València.

11/05/2011

Les propostes d'Intersindical Valenciana per a la Generalitat (1): aturem la privatització. Eleccions sindicals: Assemblees electorals a València.
 

09/05/2011

Convocades borses d'ocupació temporal a Inspecció de tributs i TM de turisme. Premsa: la Intersindical s'oposa al trasllat a la Ciudad Ros Casares.
 

06/05/2011

Intersindical Valenciana demana una mesa sectorial urgent pels trasllats del C/ Colom a la ciutat Ros Casares. Intersindical Valenciana: la millor informació, en qualitat i en quantitat.
 

05/05/2011

Camps diu que aposta per privatitzar l'endemà d'assegurar que no acomiadarà funcionaris. Intersindical Valenciana presenta més de 730 persones en les seues candidatures.
 

03/05/2011

I després del Primer de Maig, què? Nosaltres continuem les mobilitzacions.
 
 

INDEMNITZACIONS I GRATIFICACIONS

Publicat finalment el decret sobre indemnitzacions

El DOCV de 30 de maig publica finalment el Decret 64/2011, pel qual es modifica el Decret 24/1997, d'11 de febrer, sobre indemnitzacions per raó del servici i gratificacions per servicis extraordinaris, després de dos mesos i mig en què les persones que ha realitzat algun d'eixos serveis han hagut de suportar cobrar els imports de 1997! En fi, no és que aquests siguen massa bons, però almenys són només de fa tres anys.

 

CONCENTRACIÓ

Contra la violència cap a les dones


Intersindical Valenciana us anima a participar el proper 1 de juny, com tots els primers dimecres de mes, en la concentració contra la violència cap a les dones, que convoca la Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València, i a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana.

Per totes les víctimes directes o indirectes, per totes les dones que diariament i en tot el món pateixen violències, manifestem el nostre rebuig! ACUDEIX!! 20 hores, porta de l'Ajuntament de València.

En aquests moments en que moviments neomasclistes tornen a traure el tema recurrent de les suposades denúncies falses que interposen les dones per a obtindre qualssevol tipus de benefici, cal recordar l'informe del Consejo General del Poder Judicial: durant tot l'any 2010 d'un total de 23.762 decisions d'audiències o jutgats per violència de gènere, només 3 eren denuncies falses.

31 de maig de 2011


FONS D'AJUDES SOCIALS

Publicada l'ordre d'ajudes socials de 2010 per al personal laboral

El DOCV de dijous, 26 de maig, va publicar l'Ordre per la qual es convoca el Fons d'Ajudes Socials de 2010 per al personal laboral al servei de l'administració de la Generalitat.

El termini de presentació d'instàncies finalitza el 26 de juny de 2011.


PROJECTE DE LLEI

Intersindical Valenciana, contra la reforma de les pensions

Intersindical Valenciana critica que el Congrés dels Diputats haja decidit continuar amb la tramitació del projecte de Llei de modernització del sistema de la Seguretat Social que suposa una retallada de les pensions. Aquest projecte, entre altres mesures, prorroga l'edat de jubilació fins els 67 anys, augmenta el període per calcular la quantia de la pensió als darrers 25 anys de vida laboral i augmenta a 37 els anys necessaris per cobrar-la en la seua totalitat.

La decisió del Congrés de rebutjar les esmenes a la totalitat presentades per diversos grups parlamentaris ha obert la porta a aquesta nova agressió a les treballadores i treballadors que tindran que allargar la seua vida laboral per cobrar una pensió més baixa. Els vots contraris del PSOE i CiU a les esmenes a la totalitat que pretenien anul·lar-lo i les abstencions del PP i PNB han fet possible que la Llei de modernització de la Seguretat Social continue la seua tramitació parlamentària.

Intersindical Valenciana ja es va pronunciar en contra de l'Acord Social i Econòmic signat pel govern espanyol, CEOE, CEPYME, CCOO i UGT el passat 2 de febrer. Un acord que és la base de les modificacions del sistema de pensions que s'estan tramitant en les Corts Espanyoles i que compta amb el rebuig del 80 % de la ciutadania segons els estudis del CIS. A més, per al sindicat la reforma és totalment injustificada i injusta en fer pagar la crisi econòmica a les treballadores i treballadors, a les persones pensionistes i al col·lectius socials com els joves, les dones o les persones immigrants que es veuran greument afectats per aquesta llei.

30 de maig de 2011


TRASLLAT A LA CIUDAD ROS CASARES

Intersindical Valenciana denuncia que el trasllat és il·legal

Com a complementació de l’estudi presentat ahir als mitjans de premsa per la Intersindical Valenciana:
 
Denunciem l’afecció IL·LEGAL a les condicions de treball que van a patir, si no es remeia, les empleades i empleats públics que siguen traslladats a la Ciutat de Negocis Ros Casares:

Cadascuna de les direccions generals van a ser traslladades a 4 mòduls/Lofts, i s'ha dissenyat una distribució amb capacitat per a 59 possibles llocs de treball (incloent-hi els de nivell directiu).

D’eixos, se situen 21 en espais afectats per les naies o andanes, bé per sobre o bé per sota d’elles. En la planta segona prevista per a la ubicació, l’alçària lliure d’aquests elements, per dalt i per sota, és tan sols de 2,20, en comptes de 2,50m, exigits per la normativa als espais ‘habitables’, és a dir, susceptibles d’acollir llocs de treball. Aquests espais, segons es va fixar en la Llicència de Primera Ocupació de l’edifici, sols són vàlids per acollir, serveis, circulacions, magatzems i arxius, MAI PER ACOLLIR LLOCS DE TREBALL D’UBICACIÓ FIXA.

Això significa que el 35% dels llocs de treball dissenyats estarien fora de la legalitat i aquesta afecció podria afectar a les condicions laborals de 21 persones de la plantilla.

Aquesta previsió, és il·legal i, per tant, inassumible, no hauria ni de plantejar-se des d’una administració pública com la Generalitat Valenciana, que tantes responsabilitats té en defensa de la legalitat.

Hem demanat explicacions a la Conselleria d’Hisenda, llogatera dels locals i promotora del trasllat, a través de la Junta de Personal dels Serveis Centrals, però no han trobat un moment en una setmana per a rebre la junta.

Intersindical proposarà que la junta denuncie davant l’Ajuntament de Xirivella que efectue el control de legalitat que li compet en l’esfera urbanística, sobre la Llicència d’Obres i a la Llicència Ambiental (activitats), i sobre la verificació de l’ús real que se’n faça d’aquestes dependències.

Desconeixedors dels termes del contracte de lloguer, haurem de preguntar-nos qui està enganyant a qui. Si Ros Casares a la Generalitat llogant uns espais d’oficina on el 42% de la seua superfície no és directament habilitable per acollir despatxos per a eixe ús. O la Generalitat a les seues treballadores i treballadors, llogant espais d’arxiu i magatzem amb la pretensió d’ubicar-los a preu de saldo en condicions il·legals.

Sembla mentida que s’haja de denunciar aquesta obvietat i que la maquinària del trasllat no es replantege per tal d’ajustar-se a la legalitat. Ans al contrari els responsables d’aquest disbarat no donen explicació en cap dels nivells directius (ni els respectius Directors Generals, ni els Sotssecretaris de cada conselleria que actuen com caps de personal, ni les autoritats d’Hisenda a les que uns i altres acusen d’única responsable), no contesten les denúncies i peticions escrites i tampoc ens ofereixen una taula de diàleg. No s’havia abolit l’esclavisme?

I, a hores d’ara, les empleades i empleats afectats pel trasllat que ha de consumar-se abans del dia 1 de juny, no han rebut cap comunicació formal indicant-los aquesta novetat.


CONVOCATORIES DE L'OPE 2008

Places disponibles per a l'adjudicació de les proves selectives del grup E

Grup E sector administració general (Convocatòria 28/08)

Places disponibles per a l'acte únic dia 6 de juny

26 de juny de 2011


RESOLUCIONS DE L'OPE 2008

Llistats de persones que han superat proves selectives

Grup E Administració General

El DOCV de 18 de maig va publicar la relació de persones que han superat les proves selectives d'accés al grup E, sector administració general, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 28/2008.

Farmacèutics/ques

També publicava la relació de persones que han superat les proves selectives d'accés al grup A, farmacèutics, accés lliure, Convocatòria 16/2008.

En canvi, declara deserta la promoció interna.

Operador/a de sistemes informàtics

El mateix DOCV publica la relació de persones que han superat les proves selectives d'accés al grup C, operador de sistemes informàtics, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 33/2008.

I també es declara deserta la promoció interna.


CONVOCATORIAS DE LA OPE 2008

Primer examen d'auxiliar de clínica i de manteniment

Auxiliar de clínica

El DOCV de 20 de maig publica la llista definitiva de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés a auxiliar de clínica, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 54/2008.

Es convoca les persones admeses a la realització de l'exercici el pròxim dia 18 de juny de 2011 (dissabte), a les 10:00 hores. Comproveu en la resolució el lloc on us correspon efectuar l'exercici.

Auxiliar de manteniment

El DOCV de 20 de maig també publica la llista definitiva de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés a auxiliar de manteniment, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 56/2008.

Es convoca les persones admeses a la realització de l'exercici el pròxim dia 25 de juny de 2011 (dissabte), a les 10:00 hores. Comproveu en la resolució el lloc on us correspon efectuar l'exercici.


CORRECCIÓ D'ERRORS

Personal educador d'Educació Especial: nou termini de presentació d'instàncies

El DOCV ha publicat la correcció d'errades a l'Orde 13/2011, que convoca les proves selectives d'accés a educador o educadora d'Educació Especial, accés lliure, Convocatòria 9/2010.

Així mateix, i amb l'objecte d'evitar possibles perjudicis a les persones aspirants es prorroga el termini de presentació d'instàncies fins el 6 de juny.


OBERTES BORSES DE TREBALL

Enginyeria de mines, gestió cultural i medicina del treball

Enginyers/es tècnics/ques de mines

El DOCV de 18 de maig convoca la borsa per al nomenament del personal funcionari interí, grup B (subgrup A2), administració especial, enginyeres i enginyers tècnics de mines.

Termini de presentació d'instàncies: fins el 30 de maig

Tècnics/ques mitjan/es de gestió cultural

El mateix DOCV de 18 de maig  convoca la borsa per al nomenament de personal funcionari interí, grup B (subgrup A2), administració especial, personal tècnic mitjà de gestió cultural.
 
Termini de presentació d'instàncies: fins el 30 de maig

Metges i metgesses del treball

El DOCV de 18 de maig  convoca la borsa per al nomenament de personal funcionari interí, grup A (subgrup A1), administració especial, metges i metgesses del treball.
 
Termini de presentació d'instàncies: fins el 30 de maig

Grup A Administració General

El DOCV de 20 de maig convoca la borsa per al nomenament de personal funcionari interí, grup A (subgrup A1), administració general.

Termini de presentació d'instàncies: fins l'1 de juny


25 de maig de 2011


CONVOCATÒRIA 28/2008

Elecció de destinació per a les persones aprovades del grup E d'Administració General

El DOCV de 23 de maig publica la resolució que convoca les persones aspirants que han superat les proves selectives d'accés al grup E, administració general, accés lliure, i persones aspirants amb discapacitat, Convocatòria 28/2008, per a elecció de destinació.

Es convoca les persones per a l’elecció de destinació, en acte obligatori, presencial i únic, el dia 6 de juny de 2011, a les 12:00 hores, en la Sala d’Actes de la Conselleria d’Educació, avinguda Campanar, número 32, de València


CONVOCATÒRIES 52 I 53/2008

Primer examen per a personal conductor

El DOCV de 19 de maig va publicar les resolucions per les quals s'eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés al grup D, sector laboral, conductor/a, torn d'accés lliure, Convocatòria 52/2008 i torn de promoció interna, Convocatòria 53/2008 i es convoca les persones admeses a la realització de l'exercici.

Es convoca totes les persones admeses (Alacant, Castelló i València), a la realització de l’exercici que tindrà lloc el pròxim dia 11 de juny del 2011 (dissabte), a les 10:00 hores a València:

1) ETSI Telecomunicacions, Universitat Politècnica de València, Camí de Vera, s/n.
des de: Vadillo Doblado, Antonio
fins a: García Martínez, Juan Antonio.

2) ETI Camins II, Universitat Politècnica de València, Camí de Vera, s/n.
des de: García Monfort, Esteban.
fins a: Utiel Pérez, Juan Francisco.

24 de maig de 2011


Intersindical Valenciana guanya les eleccions de la Generalitat

Ahir, 18 de maig de 2011, Intersindical Valenciana va guanyar de forma clara les eleccions sindicals de la Generalitat Valenciana, amb 29 delegats i delegades.

Intersindical ha guanyat en les juntes de personal dels serveis territorials d'Alacant, de València i en els serveis centrals de la Generalitat. Als serveis territorials de Castelló, Intersindical Valenciana ha estat el segon sindicat en empatar en delegats i delegades a 6 amb la UGT.

Aquesta és la primera vegada que Intersindical Valenciana guanya en aquest àmbit, del que fa quatre anys era el segon sindicat. També és el segon sector en el qual Intersindical Valenciana és el primer sindicat, després del sector de personal docent no universitari, on va guanyar en desembre passat l'STEPV-Intersindical Valenciana, per setena vegada consecutiva.

Lamentem que quasi la meitat del cens no haja participat en les eleccions. Treballarem per il·lusionar tot el personal en els propers mesos. Aconseguir una major participació en les properes eleccions és un repte que assumim.

Agraïm la participació de tot el personal funcionari i una vegada més ens comprometem, com fins ara, a ser el revulsiu de cara a la defensa dels drets de les funcionàries i els funcionaris públics. La nostra defensa dels serveis públics serà, si cap, més ferma.

Resultat de les eleccions celebrades ahir, 18 de maig:
 


 
SSTT ALACANT
 
SSTT CASTELLÓ
 
SSTT VALÈNCIA
 
SS CENTRALS
 
TOTAL
 
INTERSINDICAL
VALENCIANA
7
 
6
 
8
 
8
 
29
 
UGT
 
5
 
6
 
8
 
7
 
26
 
CCOO
 
7
 
4
 
5
 
5
 
21
 
CSIF
 
6
 
4
 
5
 
5
 
20
 
CGT
 
--
 
0
 
1
 
4
 
5
 
USO
 
--
 
3
 
0
 
--
 
3
 
TOTAL
 
25
 
23
 
27
 
29
 
104


19 de maig de 2011


INTERSINDICAL VALENCIANA: PROPOSTES (i 4)
 

L’HORARI DE VESPRADA NO HA DE SER OBLIGATORI
 • Flexibilització de la jornada
   
 • Cal acordar quins són els serveis essencials que cal que estiguen oberts per les vesprades per millor servir la ciutadania
   
 • Cal incorporar al decret de condicions de treball l’ampliació de la jornada d’estiu
LA NORMATIVA EN PREVENCIÓ
DE RISCOS S'HA DE COMPLIR
 • Regulació de la segona activitat per a alguns col·lectius professionals
   
 • Garanties jurídiques i assistència lletrada en tots els casos de responsabilitat civil i penal
CAL GARANTIR QUE LA CIUTADANIA TRIE LLIUREMENT LA LLENGUA
 • Competència lingüística per a l'accés a la Funció Pública i per a la provisió de llocs de treball
   


Eleccions sindicals

Assemblees electorals a València

HUI, DILLUNS 16, 14h

PROP II
Saló d'actes

Conselleria de Medi Ambient
Saló d'Actes

Educació
Cultura i Esport
Saló d'actes DENEGADA

 

ACORD DE LEGISLATURA

Hui, 16 de maig, comença la jornada d'estiu

Recordeu que hui, 16 de maig, comença la jornada d'estiu, en la qual cal retallar la vostra jornada semanal  habitual, 36 hores i 15 minuts o 38 hores i 45 minuts, en dues hores i mitja, passant a 33h i 45m i 36h i 15m, respectivament.

Tot i que el Decret 175/2006 diu que la jornada d'estiu comença el dia 1 de juny, es va avançar al 15 de maig (que enguany queia en diumenge), gràcies a l'acord de 20 de febrer de 2008 signat, entre d'altres, per Intersindical Valenciana.EDUCACIÓ DESCONFIA DEL SEU PERSONAL

La conselleria d'Educació fa boicot a la campanya electoral d'Intersindical per a Juntes de Personal

La setmana passada, Intersindical Valenciana va demanar pels mitjans habituals l'ús de diversos salons d'actes i de reunions, per tal de fer assemblees amb motiu de les eleccions sindicals que se han de celebrar el proper dimecres, 18 de maig.

Doncs bé, totes les conselleries i serveis territorials han contestat concedint l'ús o indicant quin dia era més adequat, per estar lliure la sala en qüestió. ¿Totes? NO, hi ha una conselleria que es resisteix ara i sempre a l'invasor sindicalista: la d'Educació.

La conselleria d'Educació és la responsable de la gestió de l'ús del Saló d'actes de la seu de Campanar. Els motius de la denegació no han estat que s'estava utilitzant per a uns altres actes programats amb anterioritat: de fet, en tota la setmana que dura la campanya electoral sindical, no hi ha programat ni un sol acte, ni una sola reunió en eixe espai.

L'excusa, ja que no té un altre nom, és una exposició de fotografies de rehabilitacions que pengen de les parets de la sala. Que tenen por que les toquem, que les despengem o que les cremem? Eixa és la idea que tenen els responsables de la conselleria del seu propi personal, que és el convocat a participar de l'assemblea?

No cap una altra explicació: és un boicot en tota regla a la candidatura d'Intersindical Valenciana per part d'una conselleria que s'ha caracteritzat per perseguir el nostre sindicat, en particular l'STEPV-Intersindical Valenciana.

Ens reservem la possibilitat d'articular totes les respostes possibles a eixe boicot.
 


TRASLLATS A LA CIUDAD ROS CASARES

Intersindical Valenciana presentarà informe contrari al trasllat a la Ciudad Ros Casares

Intersindical Valenciana presentarà dilluns a la Junta de Personal de Serveis Centrals al·legacions contràries al trasllat de diversos serveis i direccions generals a la Ciudad Ros Casares. La Junta de Personal ha estat requerida per la conselleria de Justícia i Administracions Públiques per presentar informe al respecte del trasllat.

Entre altres qüestions, Intersindical Valenciana proposarà que se demane el procediment contractual amb la Ciudad Ros Casares, les alternatives que s'han barallat (hi ha espais propis de la Generalitat buits, com en el Centre del Carme), l'informe econòmic, l'informe sobre seguretat i prevenció, el transport públic previst per arribar-hi i les compensacions horàries que haurà d'aplicar-se a aquest personal. A més, un compromís sobre la provisionalitat d'aquest trasllat.

Seguiu la notícia en premsa:

La Intersindical se opone al traslado de funcionarios a la Ciudad Ros Casares

La Agencia Valenciana de Turismo también traslada sus oficinas a la Ciudad Ros Casares

La Intersindical Valenciana anuncia que pedirá un informe del impacto económico del traslado a la Ciudad Ros Casares

16 de maig de 2011


Tot el que sempre has volgut saber sobre les eleccions sindicals del 18 de maig i mai no t'hauries atrevit a preguntar

INTERSINDICAL VALENCIANA: PROPOSTES PER A LA GENERALITAT (3)

COMPROMÍS AMB EL PERSONAL INTERÍ
 • Estabilitat, en especial el de llarga durada
   
 • Valoració de l’experiència i consolidació d’ocupació
   
 • Accés diferenciat (doble via), com a forma normal d’accés a les administracions públiques
   
 • S’han de convocar totes les places vacants de plantilla i privatitzades
   
 • Borses de treball sense la penalització per haver treballat més d’un any.
PERMISOS DE MATERNITAT I PATERNITAT IGUALS I DE SIS MESOS
 • Cal renegociar el protocol contra l’assetjament sexual
   
 • Cal evitar la discriminació cap als col·lectius professionals feminitzats
UNA ADMINISTRACIÓ MÉS HUMANA
 
Eleccions sindicals

Assemblees electorals a València

HUI, DIVENDRES 13, 14h

A LES 13h  ¡¡ATENCIÓ!!

DT de Treball
DT de Benestar Social
IVAJ
Justícia i Administracions Públiques
Saló d'actes de la DT de Benestar Social (Baró de Càrcer)

A LES 14h

Agricultura, Pesca i Alimentació
Saló d'actes

DILLUNS 16, 14h

PROP II
Saló d'actes

Educació
Cultura i Esport
Saló d'actos
DENEGADA


13 de maig de 2011


LES PROPOSTES D'INTERSINDICAL VALENCIANA PER A LA GENERALITAT (2)
 

LA GENERALITAT ENS DEU LA CARRERA PROFESSIONAL, REAL, JUSTA I PER A TOTHOM
 • Recuperació de la retallada del 5% i del 3% de l’IPC de 2010
   
 • Import complet del complement específic en les pagues extres
   
 • El personal públic ha pagat la crisi en els salaris de forma injusta
AUTÈNTICA PROMOCIÓ INTERNA I POSADA EN MARXA DE LA MILLORA D'OCUPACIÓ
 • Concurs general anual de cada categoria pel sistema de resultes
   
 • Limitació del nombre de personal eventual
   
 • Regulació i implantació del teletreball
   
 • Finalització de la funcionarització


  PROPOSTES SECTORIALS D'INTERSINDICAL VALENCIANA

Eleccions sindicals

Assemblees electorals a València

HUI, DIJOUS 12, 14h

DG de Patrimoni Cultural
DG de Modernització (Colom 66)
Sala CIT 3ª planta

Economia, Hisenda i Ocupació
Saló d'actes (entrada pel pati gòtic)


DEMÀ, DIVENDRES 13, 14h

A LES 13h  ¡¡ATENCIÓ!!

DT de Treball
DT de Benestar Social
IVAJ
Justícia i Administracions Públiques
Saló d'actes de la DT de Benestar Social (Baró de Càrcer)

A LES 14h

Agricultura, Pesca i Alimentació
Saló d'actes

DILLUNS 16, 14h

PROP II
Saló d'actes

Educació
Cultura i Esport
Saló d'actes


12 de maig 2011


LES PROPOSTES D'INTERSINDICAL VALENCIANA PER A LA GENERALITAT (1)

ATUREM LA PRIVATITZACIÓ

 • Recuperem llocs de treball públics
   
 • Cap altre sindicat ha interposat demandes contra les privatitzacions
   
 • Cal evitar l’explotació del personal becari, d'assistències tècniques, de serveis públics externalitzats, o autònom, que ara substitueix llocs de treball
LA FORMACIÓ HA DE
CONSIDERAR-SE JORNADA
LABORAL I  DESCONCENTRAR-SE
 • Els cursos i accions formatives han de ser accesibles per a tot el personal, tinga la relació jurídica que tinga.
  Preparació del personal per a la promoció professional i interna.
UNA JUBILACIÓ I UNA PENSIÓ DIGNES AMB 30 ANYS DE COTITZACIÓ
 • Pla de pensions privats: eixos diners, a la nòmina


Eleccions sindicals

Assemblees electorals a València

HUI, DIMECRES 11, 14h

Industria, Comerç i Innovació
Sala de reunions planta baixa

Justicia i Administracions Públiques
Porta d'entrada

Sanitat
Saló d'actes

DEMÀ, DIJOUS 12, 14h

DG de Modernització (Colom 66)
Sala CIT 3ª planta


11 de maig 2011


Inspecció de tributs i TM de turisme

Convocades borses d'ocupació temporal

El DOCV de dijous, 5 de maig, publicava la resolució per la qual es constitueix la borsa de ocupació temporal, subgrup A1, inspectors/es de tributs de la Generalitat. Les sol·licituds es poden presentar fins el 17 de maig.

Igualment, el DOCV de 6 de maig, divendres, publica la resolució per la qual es convoca la borsa d'ocupació temporal subgrup A2, tècnics/ques mitjans/anes d'empreses i activitats turístiques. Les sol·licituds es poden presentar fins el 18 de maig.
 

Intersindical en la premsa

La Intersindical s'oposa al trasllat a la Ciudad Ros Casares

La Intersindical se opone al traslado de funcionarios a la Ciudad Ros Casares

9 de maig de 2011


Cap trasllat sense negociació

Intersindical Valenciana demana una mesa sectorial urgent pels trasllats del C/ Colom a la ciutat Ros Casares

Intersindical Valenciana ha presentat una petició de convocatòria urgent de la Mesa Sectorial de la Funció Pública per tal de negociar les condicions del trasllat dels serveis situats en l’edifici de Colom 66 de València, que segons les noticies de premsa passaran a prestar servei abans del 1 de juny de 2011 a la Ciutat Ros Casares, situada al municipi de Xirivella.

Aquest tipus de mesures, d'acord amb el que estableix la llei 10/2010, han de realitzar-se amb una prèvia negociació amb les organitzacions sindicals. En casos semblants, com el trasllat del Centre de Coordinació d’Emergències des de l'Eliana a Xest, s’ha respectat el procediment.

En aquest cas concret, a banda de significar un canvi de domicili dels serveis, suposa dificultar l’accés tant del personal funcionari com de la ciutadania, ja que no existeixen combinacions de transport públic que garantisquen l’accés a la nova ubicació.

Entenem que aquest trasllat no respon a cap criteri de racionalitat, ni de estalvi, ni de millor servei a la ciutadania. Per això, aquesta organització sindical no pot acceptar de cap manera, sense la participació de les funcionaries i funcionaris afectats, aquest trasllat de personal.Informació contínua

Intersindical Valenciana: la millor informació, en qualitat i en quantitat

Intersindical Valenciana ha editat i enviat 536 números de l'edició electrònica de la seua revista INTERSINDICAL Quaderns de les administracions i els serveis públics entre maig de 2007, data de celebració de les darreres eleccions sindicals i maig de 2011.

Entre maig i desembre de 2007, van ser 57 els correus enviats, per 129 en 2008, 142 en 2009, 149 en 2010 i 59 des de gener de 2011. D'aquesta manera, Intersindical Valenciana consolida aquest mitjà de comunicació, directe, ràpid i ecològic.


Us prometem moltes més edicions en els propers anys!!

6 de maig de 2011


Pinotxo o discurs adaptatiu

Camps diu que aposta per privatitzar l'endemà d'assegurar que no acomiadarà funcionaris

Dilluns passat, 2 de maig, el President de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PP, Francisco Camps, va anunciar en un acte públic que no anava a acomiadar personal funcionari -ell va dir funcionaris només, però suposem que no volia dir que sí acomiadaria funcionàries-. La crònica la teniu en els següents enllaços:
 


Tanmateix, dimarts 3 de maig va anunciar, en una altra compareixença, que una de les seues prioritats serà aprimar l'Administració (¿Com -ens preguntem- sense acomiadar personal?) i una altra la privatització de la gestió de serveis públics:
  Precipitació

Hi ha organitzacions sindicals que s'han precipitat a felicitar el president Camps per les seues primeres declaracions. Això no és cap novetat: forma part de la seua manera de ser i d'entendre la relació amb el poder.

Intersindical Valenciana, en canvi, considera que Camps està en campanya electoral i va adaptant el seu discurs, en la millor tradició sofista, a l'auditori que l'escolta. Si dilluns havia de parar el rebombori que s'havia muntat en premsa a partir de les notícies sobre amortitzacions de llocs de treball que havia desvetllat Intersindical Valenciana.

Quan dimarts parla davant d'un foro d'empresaris (amb Rodrigo Rato, president de Bankia, o Ignacio Sánchez Galán, president d'Iberdrola, presents, havia de fer-se el simpàtic i calia desvetllar el seu programa ocult: aprimament de l'Administració i privatitzacions.

Senyor Camps: no volem que ens vullga tant. Preferim molt més que ens respecte.


Intersindical Valenciana presenta més de 730 persones en les seues candidatures

Dimarts, 3 de maig, Intersindical Valenciana va presentar les seues candidatures per a les eleccions a les Juntes de personal dels Serveis Centrals i dels Serveis Territorials d'Alacant, Castelló i València, que se celebraran el proper 18 de maig.

Més de 730 persones integren les candidatures, tot i que, per una decisió que el Sindicat no comparteix, només cent persones de cada candidatura apareixeran en les paperetes electorals.

Tres sindicats: STAS, CAT i IGEVA han unit els seus esforços en una sola organització i una sola candidatura: la d’INTERSINDICAL VALENCIANA. Aquesta unió és el resultat de l’aposta sincera per la unitat de les organitzacions de treballadores i treballadors, fugint de sectarismes i d’allò que ens separa, per accentuar el que ens acosta.

Properament, a partir del dia 9, us farem arribar les nostres propostes, el nostre programa per als propers quatre anys.

5 de maig de 2011
 


I després del Primer de Maig, què? Nosaltres continuem les mobilitzacions
 


 
 
El 12 de maig, MANIFESTACIÓ-PEROLADA.

19.30 hores al Banc d'Espanya (Carrer Barques, 6) València


Contra la crisi i les retallades socials


Convoca: Plataforma pels Drets Socials.

Intersindical Valenciana forma part de la Plataforma

 


La premsa es fa eco del que denunciem des de fa anys: El timo del modelo Alzira

I el PP insisteix en el seu programa: El Consell no descarta despidos de funcionarios tras las elecciones del 22-M

3 de maig de 2011

 

stas-Iv | intersindical