correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

maig 2010

dll dm dc dj dv ds diu
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sumari

 

31/05/10

Davant la vaga del 8 de juny, Intersindical comunica a la Generalitat que totes les persones alliberades faran vaga. Signa pel compliment del Pacte Valencià contra la probresa. Intersindical Valenciana condemna la matança perpetrada per tropes d'assalt israelianes. 
 

30/05/10

Manifest unitari No a les retallades socials i salarials.
 

28/05/10

Intersindical Valenciana critica l'aprovació del pla d'ajust en el Congrés.
 

27/05/10

Concentracions a les portes dels centres de treball. Protocol davant l'acaçament sexual i per raó de sexe.
 

26/05/10

Concentració contra el retall a l'ajuda al desenvolupament. Resum del Reial Decret de mesures de reducció del dèficit. Concentracions a les portes dels centres de treball.
 

25/05/10

Resum del Reial Decret de mesures de reducció del dèficit. Resultat concursos grups C i D d'Administració General.
 

24/05/10

Intersindical Valenciana exigeix a Zapatero que rectifique. Publicat el Reial Decret de mesures de reducció del dèficit públic.
 

21/05/10

Carta al president Zapatero.
 

18/05/10

El Consell diu que vol complir els acords. Els propòsits del Govern respecte a la retallada. I què diu el Consell de la Generalitat?. Resultat de la mesa sectorial.
 

17/05/10

Concentracions, per les retallades de salaris, pensions i drets socials.Mesa sectorial sobre igualtat, inspecció d'educació i IVASP. El que no es diu de la crisi.
 

14/05/10

Intersindical Valenciana crida a la mobilització general.
 

12/05/10

Intersindical convoca: Concentració de protesta per la reducció salarial.
 

12/05/10

STAS, CAT i IGEVA convoquen Assemblees sobre la carrera a Castelló. Promoció interna per a llocs barrats i regularització de Administració especial. Primer examen de les oposicions d'Arquitectura i Enginyeria de camins.
 

10/05/10

STAS, CAT i IGEVA convocan Assemblees sobre el paró de la carrera professional.
 

5/05/10

Grup E, Administració General, llistat provisional d'aprovats. Concurs general de trasllats de llocs laborals, grup D, amb mobilitat horitzontal. Continua la campanya per la congelació salarial del personal públic. Concentració contra la violència masclista.
     
   
   
Davant la vaga del 8 de juny

Intersindical comunica a la Generalitat que totes les persones alliberades faran vaga

Intersindical Valenciana ha comunicat a la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana que totes les persones alliberades, tant totalment com parcial, en les diferents organitzacions sindicals confederades en la Intersindical Valenciana (STAS, STEPV, STSPV i CAT), de tots els sectors de la Generalitat –Administració de la Generalitat, Administració de Justícia, Ensenyament i Sanitat- participaran en la vaga del 8 de juny.

La Intersindical Valenciana va fer aquesta comunicació - el passat divendres - per tal que l'Administració valenciana prenga les mesures oportunes i faça els corresponents descomptes per participar en la jornada de vaga al sector públic del proper dia 8 de juny de 2010.  És a dir, que aplique  els descomptes com a la resta del personal vaguista.

Aquesta actuació és una pràctica habitual en tots els sindicats de la Intersindical Valenciana des de la seua constitució. En totes i cadascuna de les vagues convocades bé siguen sectorials o generals s'ha procedit sempre a comunicar que totes les persones alliberades han fet la vaga. Consegüentement. en cada vaga s'ha procedit a descomptar el salari d'eixe dia a les persones alliberades.

Signa pel compliment del Pacte Valencià contra la probresa

La Generalitat ja no complia, i l'Estat ara incomplirà els seus compromisos respecte a la lluita contra la pobresa. Pots ajudar signant la sol·licitud que pots descarregar-te en el seguent enllaç: Sol·licitud Compliment Pacte Valencià

Concentracions de protesta per l'atac d'Israel a la flota humanitària que es dirigia a Gaza

INTERSINDICAL VALENCIANA CONDEMNA LA MATANÇA PERPETRADA PER TROPES D'ASSALT ISRAELIANES

Intersindical Valenciana condemna enèrgicament la matança perpetrada per tropes israelianes fa unes hores, quan un contingent militar sionista ha atacat la Flota “de la Llibertat”, un conjunt d'embarcacions carregades amb ajuda humanitària que es dirigia a la franja de Gaza. La Flota de la Llibertat estava composta per sis naus i un equip humà d'uns set-cents activistes de més de cinquanta nacionalitats, tots personal civil desarmat.

La Flota pretenia fer arribar a la Franja de Gaza entorn de deu mil tones d'ajuda humanitària, incloent articles de primera necessitat, materials de construcció i sanitaris, etc. L'atac israelià, realitzat a la meitat de la nit, s'ha cobrat almenys disset morts i un nombre molt elevat de ferits. L'atac s'ha produït en aigües internacionals.

Intersindical Valenciana denuncia aquest atac pirata israelià. Es tracta d'una mostra més del que el Govern d'Israel entén per coexistència pacífica, diplomàcia i relacions internacionals en un context d'absència de violència. El Govern d'Israel, amb el Ministre de Defensa al capdavant, Ehud Barak, comet amb aquest atac un nou crim de lesa humanitat, violant altra vegada tant les resolucions de l'ONU com els principis elementals del Dret Internacional.

Intersindical Valenciana trasllada a les famílies de les víctimes tota la seva solidaritat. Al mateix temps, volem mostrar una vegada més el nostre suport al Poble Palestí i a la seva lluita per l'alliberament nacional. També fem una crida a la participació en totes les accions de protesta que es van a convocar per condemnar aquesta nova matança.

CASTELLÓ

Concentració front a la subdelegació del govern a la Plaça Mª Agustina a les 20h

VALÈNCIA

Concentració, a les 19 hores, a la Plaça de l'Ajuntament de València


31 de maig de 2010
 


MANIFEST UNITARI

No a les retallades socials i salarials

Les organitzacions sindicals INTERSINDICAL VALENCIANA, USOCV, ANPE, IGEVA, SPPLB, CESMCV, SI-CV, ACAIP i SIAT, sindicats amb més de 650 representants en funció pública a la Comunitat Valenciana, i més representatius en sectors com ara ensenyament, sanitat, seguretat pública, administració central, autonòmica i local, hem incidit en la necessitat de prendre mesures d’estalvi en les administracions públiques. Fins i tot, en determinades ocasions, hem proposat actuacions concretes en aquest sentit. No obstant això, el govern ha utilitzat la via més fàcil per a aconseguir liquiditat immediata: retallar salaris, congelar pensions i reduir drets socials.

Amb nocturnitat i molta traïdoria, el govern ha aprovat en Consell de Ministres l’anunciada retallada al personal empleat públic. Es tracta d’una retallada injusta i immerescuda a un col·lectiu especialment castigat durant anys, amb pujades per davall de l’IPC real i amb un alt percentatge de personal interí sense lloc fix. I pitjor encara, l’ha assenyalat davant la societat com si la seua situació fóra de privilegi i culpable dels excessos de les finances i del dèficit públic. Per això, han de pensar molts ciutadans i ciutadanes: “Està bé que paguen.” Mentrestant, els mercats financers, responsables en gran manera de la situació que vivim, continuen dictant unes polítiques que haurien de correspondre als poders democràtics de l’Estat.

Els empleats públics hem de donar una resposta proporcionada, que no només bloquege l’aplicació de les mesures anunciades sinó que dissuadisca les administracions públiques de carregar la crisi sobre l’esquena dels de sempre. No pot tractar-se només d’una acció conjuntural perquè les polítiques restrictives tractaran de tornar a acarnissar-se en el nostre col·lectiu a la menor oportunitat. I no es pot tolerar que la inseguretat jurídica envaïsca la funció pública fins a convertir-la en un territori sense drets socials ni laborals. Es tracta d’un precedent d’extrema gravetat.

Els sindicats sotasignats entenem que les mesures preses que afecten a tots els treballadores i treballadors públics i privats s’han de contestar de forma contundent, amb una CONVOCATÓRIA SINDICAL UNITÀRIA de mobilització. 

Per això, convoquem les concentracions i manifestacions que consten a continuació, així com la Vaga general en l’Administració Pública, per al dia 8 de juny de 2010.

A pesar dels nostres esforços, no ha sigut possible una convocatòria sindical unitària i completa. Per això, esperem que totes les organitzacions sindicals deixaran de banda el seu afany de protagonisme i la seua voracitat sindical, per participar conjuntament amb nosaltres en aquests actes de rebuig d’aquesta TISORADA

Tenim molt clar que, en el sector públic, aquesta retallada suposa un precedent gravíssim, i que, després de fer aquest pas, no hi ha res de segur en les administracions públiques (ni sous, ni llocs, ni treball). Si amb un simple decret llei s’aconsegueix retallar salaris i drets, menyspreant la negociació col·lectiva, quan no hi ha res de regulat en aquest sentit, mitjançant un simple decret llei, podrien despatxar o deixar sense lloc de treball personal empleat públic pel mateix motiu.

Lamentant-nos i protestant en silenci no aconseguirem aturar aquest i altres atacs que vindran. Solament amb la unió i la participació de totes les persones afectades podrem plantar cara a les retallades.  

NO ET LAMENTES DEMÀ.  DEFENSA HUI ELS TEUS DRETS

Intersindical Valenciana (STEPV, STAS, STSPV i CAT), Unión Sindical Obrera Comunitat Valenciana (USO-CV), Sindicato Médico Comunidad Valenciana (CESM-CV), ANPE–Sindicato Independiente, Interinos de la Generalitat Valenciana (IGEVA), Agrupación Cuerpos de la Administración en las Instituciones Penitenciarias (ACAIP), Sindicato Independiente de la Comunidad Valenciana (SI-CV), Sindicato professional de Policías Locales y Bomberos (SPPLB-CV), i Sindicato Independiente de la Agencia Tributaria (SIAT).

31 de maig de 2010
 


Intersindical Valenciana critica l'aprovació del pla d'ajust en el Congrés

Intersindical Valenciana critica durament la convalidació del Reial Decret-llei 8/2010 que arreplega les mesures del pla d'ajust. El Congrés ha aprovat, per un vot, aquesta convalidació que suposa una retallada dels salaris del personal del sector públic per 2010 i 2011, la congelació de les pensions per 2011, la pèrdua de drets en matèria de maternitat, dependència.... És a dir, una retallada dels drets socials i laborals de més de 2.500.000 de persones que treballen en el sector públic i de les prestacions socials que reben milers de persones.

Intersindical Valenciana considera un atac a la negociació col·lectiva i als drets adquirits del personal del sector públic totes aquestes actuacions. No és acceptable, en un estat de dret, que els acords laborals es puguen anular o modificar com ho ha fet el govern espanyol. Per altra part, la Intersindical Valenciana fa responsables d'aquesta nova agressió a tots aquells grups polítics que han votat a favor o s'han abstingut en la votació.

Els 2.500.000 de persones que treballen als serveis públics (educació, sanitat, policia, bombers, serveis socials, atenció a la ciutadania, transports públics, administració autonòmica, local, hisenda, seguretat social, brigades forestals.....) han patit, des de fa anys, una política de contenció salarial que ha suposat una pèrdua de poder adquisitiu de 14,6 punts des de 1991. Ara, se'ns rebaixa una mitjana del 5% els propers set mesos de 2010 i tot l'any 2011. I tot açò, quan la crisi no ha estat generada pels salaris ni del sector privat ni del sector públic sinó per l'especulació, la inversió en capital de risc o per una mala gestió financera dels que, malgrat la crisi, continuen guanyant diners.

A més, aquesta reducció dels salaris en el sector públic afectaran directament al consum. La reducció de la demanda suposarà, sens dubte, una reducció de la producció de les empreses i més atur en el conjunt dels sectors de la producció i en el sector de serveis ja que 2.500.000 de persones i les seues famílies limitaran el seu consum. Totes aquestes mesures també afectaran a la propera negociació salarial en el sector privat que seguirà la tendència del públic. De fet, la CEOE exigeix que les reduccions salarials s'apliquen en la negociació col·lectiva del sector privat.

Davant d'aquest panorama, la Intersindical Valenciana fa una crida a les empleades i empleats públics a participar en totes les mesures de pressió acordades pels sindicats i en la jornada de vaga del proper dia 8 de juny de 2010. També fa una crida al conjunt de la ciutadania per tal que manifeste la seua oposició a totes aquestes mesures participant activament en les accions convocades.

28 de maig de 2010
 


Hui, dijous 27, a les 10 h

Concentracions a les portes dels centres de treball

Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA), junt a uns altres sindicats, us convoquem a les següents concentracions:

27 de maig, dijous, i 1 de juny, dimarts

Concentracions davant tots els centres de treball de l'Administració Pública, a les 10 hores.

2, dimecres, 3, dijous, 4, divendres, i 7 de juny, dilluns

Concentracions davant tots els centres de treball de la Generalitat Valenciana, a les 12 hores.

Protocol davant l'acaçament sexual i per raó de sexe

La Generalitat ha convocat la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats, per a hui, dijous 27, per tal de constituir-la i rebre l'esborrany de protocol d'actuació davant l'acaçament sexual i acaçament per raó de gènere en l'àmbit laboral de l'Administració de  la Generalitat.

En breu us farem un resum de l'esborrany de protocol i la nostra proposta d'esmenes.

27 de maig de 2010
 


Concentració contra el retall a l'ajuda al desenvolupament

No retallen solament els salaris del personal empleat públic; també hi ha retallades importants en altres matèries:
 

Resum del Reial Decret de mesures de reducció del dèficit

Podeu llegir el Reial Decret-llei 8/2010, de 20 de maig, pel qual s'adopten mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic, i un resum per a poder calcular-vos el retall que us van a aplicar, punxant en el següent enllaç i en el document adjunt (amb unes correccions respecte del d'ahir):

Corrección de errores del Real Decreto-ley 8/2010, de 20 de mayo, por el que se adoptan medidas extraordinarias para la reducción del déficit público.
 

A les 10 h, dijous 27 i dimarts 1

Concentracions a les portes dels centres de treball

Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA), junt a ANPE, CESM, SATSE, SPPLB, SUP, USAE i USOCV, han decidit de forma conjunta convocar les següents mobilitzacions, per tal de manifestar el vostre rebuig a la "tisorada" de Zapatero:

27 de maig, dijous, i 1 de juny, dimarts

Concentracions davant tots els centres de treball de l'Administració Pública, a les 10 hores.

8 de maig, tot el dia

Vaga general en l'Administració Pública

A les 12h, concentracions davant de:

 • Delegació del Govern de València (Carrer Colom, a l'altura de la Plaça dels Pinazo)
   
 • Subdelegació del Govern a Alacant (Plaça de la Muntanyeta)
   
 • Subdelegació del Govern a Castelló (Plaça de Mª Agustina)
A les 19h, manifestacions
 • València, plaça de Sant Agustí
   
 • Alacant, Escales de l'IES Jorge Juan
   
 • Castelló, Plaça de les Aules
   

26 de maig de 2010
 


Resum del Reial Decret de mesures de reducció del dèficit

El BOE d'ahir 24 de maig, publica finalment el Reial Decret-llei 8/2010, de 20 de maig, pel qual s'adopten mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic.

Podeu llegir un breu resum, així com calcular-vos el retall que us van a aplicar, en el document pdf adjunt.

Resultat concursos grups C i D d'Administració General


Llistes d'adjudicació de la convocatòria 096/2009 grup C, administració general:
 
Llistat alfabètic convocatòria 096/2009

Llistat per conselleria i llocs adjudicats convocatòria 096/2009
 

Llistats d'adjudicació provisional de la convocatòria 095/2009 grup D, administració general:
 


Intersindical Valenciana exigeix a Zapatero que rectifique

Milers de persones es manifestaren dijous passat contra les retallades anunciades pel govern espanyol

Intersindical Valenciana exigeix a Zapatero que rectifique: per a llegir més
 
D'altra banda, no podem comentar-vos res respecte de les mesures de retall de salaris, ja que el BOE no ha publicat encara el Decret que se suposa que va aprovar el Govern dijous passat.

Grup E, Administració General, (discapacitats intel·lectuals), llistat provisional d'aprovats: Convocatòria 47/2008: Grup E, Adm. General, (discapacitats intel·lectuals), llistat provisional d'aprovats
 
Grup C, Educadors/es d'Educació Especial, llistat definitiu de persones aprovades: Educadors/es d'Educació Especial, llistat definitiu d'aprovats

Publicat el Reial Decret de mesures de reducció del dèficit públic

El BOE de hui, 24 de maig, publica finalment el Reial Decret-llei 8/2010, de 20 de maig, pel qual s'adopten mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic. Donada la premura de temps no hem pogut fer una anàlisi com cal. Us la farem arribar en breu.

24 de maig de 2010
 

Carta al president Zapatero

Intersindical Valenciana us convida a dir-li al president Zapatero el que penseu de les mesures anticrisi que el seu Govern ha aprovat hui.

Podeu escriure-li entrant en el següent enllaç: Escriure al president. Expliqueu-li, en termes respectuosos, per què cal que rectifique la seua decisió.

Per si us fa servei, podeu utilitzar el model de carta que us podeu descarregar del següent enllaç: carta en valencià

21 de maig de 2010
 


El Consell diu que vol complir els acords

Els propòsits del Govern respecte a la retallada

Moltes persones han preguntat quin percentatge se'ls va a retallar. La veritat és que no se sap, ja que el Govern no ha donat detalls. Està previst que s'aprove un decret-llei en la reunió del Consell de Ministres dijous, dia 20, que detallarà les mesures anunciades dimecres passat pel president Zapatero. Una nova mostra d'improvisació.

Tot el que hi ha són especulacions. Una mostra, que no podem confirmar que siga fiable, és el que publicava hui El País: Bajada de sueldos en la Administración Central

I què diu el Consell de la Generalitat?

El Consell com a tal no s'ha pronunciat. El Secretari Autonòmic d'Administracions Públiques va afirmar ahir, durant la mesa sectorial de la que informem tot seguit, que tenen intenció de complir amb l'Acord de 20 de febrer e 2008, que, com sabeu, preveu la carrera professional.

Fins quin punt això ens assegura la implantació de la carrera? Doncs no ens ho assegura en absolut, ja que s'han apressat a assenyalar que dependrà del contingut de l'esmentat decret-llei que aprove el govern central.

Resultat de la mesa sectorial

La reunió de la Mesa Sectorial celebrada ahir va consistir en constituir la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats, amb les persones que ja estaven participant de la negociació del Pla d'Igualtat.

Pel que fa a l'adscripció a la Conselleria d'Educació de la gestió del personal i dels llocs de treball de la inspecció educativa, s'ha aprovat el traspàs, tot condicionat a la negociació a celebrar en la mesa sectorial d'Educació sobre els detalls de l'adscripció.

En aquest punt, Intersindical Valenciana (STAS, CAT) ha preguntat com es veu per la Generalitat perfectament possible el traspàs d'aquest personal i en canvi no es vol ni parlar de fer el mateix amb el personal educador.

Finalment, respecte del trasllat del personal de l'Institut Valencià de Seguretat Pública a la localitat de Cheste, també ha rebut el suport sindical després d'algunes modificacions del text, per tal d'igualar les condicions del trasllat de totes les persones que hauran de canviar de localitat.

18 de maig de 2010
 Concentracions

20 de maig de 2010, 18hALACANT

Subdelegació del Govern,
Plaça de la Muntanyeta

CASTELLÓ

Subdelegació del Govern,
Plaça de Mª Agustina

VALÈNCIA

Delegació del Govern,
Carrer Colom, 64
 

Mesa sectorial sobre igualtat, inspecció d'educació i IVASP

La conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat una reunió de la Mesa Sectorial per a hui, dilluns, 17 de maig, amb el següent ordre del dia:
 
1.- Constitució de la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats.

2.- Proyecte de Decret del Consell, pel qual s'adscriu a la Conselleria d'Educació la gestió del personal i dels llocs de treball de la inspecció educativa.

3.- Acord relatiu al trasllat del personal de l'Institut Valencià de Seguretat Pública a la localitat de Cheste.

En una situació normal, no hi hauria cap problema en parlar d'aquests assumptes, que òbviament tenen un interés per si mateixos. En aquest moment, però, no deixen d'aparèixer com a assumptes secundaris.

El que volem saber és si la Generalitat es va a sumar a les retallades en matèria social i salarial anunciades pel president del Govern espanyol la setmana passada, o, pel contrari, va a evitar aplicar-les. AIxí mateix, cal que explicite si la seua voluntat és complir amb els acords signats o, pel contrari, pensa utilitzar les retallades com a excusa per a incomplir els seus compromisos. D'això també es parlarà en la mesa, sens dubte, i us informarem puntualment.


Article de Vicenç Navarro

El que no es diu de la crisi

El diari Público va publicar el dia 13, a l'endemà de l'anunci del president Zapatero de les mesures de retall en matèria social i salarial, un article del professor Vicenç Navarro.

Us recomanem vivament la seua lectura: Lo que no se dice de la crisis

17 de maig de 2010
 


Intersindical Valenciana crida a la mobilització general

Intersindical Valenciana considera necessària una resposta ferma, contundent i unitària davant de les mesures anunciades pel President del Govern. Aquestes són una clara agressió al conjunt del personal que treballa als serveis i les administracions públiques, a les persones pensionistes i als sectors socials més desfavorits.

Per aquest motiu, des de la Intersindical Valenciana es proposa una resposta massiva del personal que treballa al sector públic que es veu, una vegada més, afectat per aquesta crisi. Durant els anys de creixement econòmic, el personal de sector públic ha vist con el seu salari estava per sota de les pujades de l'IPC per sufragar el dèficit.  Ara, amb la crisi, torna a veure's afectat per les mesures anunciades pel govern. Unes mesures que no només afecten al personal del sector públic sinó al conjunt de la societat: pensionistes, persones depenents, famílies....

Davant d'aquesta situació, la Intersindical Valenciana s'ha posat en contacte amb la resta de sindicats per donar una resposta unitària. En eixe sentit, la Intersindical Valenciana convocarà i participarà en totes les accions convocades contra el retall del salaris, la congelació de les pensions o contra els drets socials i econòmics de les treballadores i treballadors. En concret, crida a la participació en les concentracions en les Delegacions i Subdelegacions del Govern que tindran lloc el proper dijous 20 de maig i proposarà noves mesures de pressió, entre les quals està la Vaga General en el sector públic per al mes de juny.

També impulsarà pronunciaments unitaris dels Comités d'Empresa i de les Juntes de Personal i concentracions en els centres de treball.

14 de maig de 2010
 


Intersindical convoca: Concentració de protesta per la reducció salarial

HUI, dimecres 12, 14 hores

Delegació del Govern

ATENCIÓ: Carrer Colom, 64

(davant el metro de Colom)

València

 

Les mesures de reducció del dèficit de l'estat, entre les que se contempla la reducció dels salaris de tot el personal empleat públic a partir de juliol, junt a la congelació salarial per a 2011, aprovada hui pel Govern de l'Estat és injusta per diversos motius:
 • Criminalitza les empleades i empleats públics, de nou, fent-los pagar una crisi econòmica i pressupostària de la que no són responsables.
   
 • Tot el personal públic no guanya grans sous: una reducció, encara que no arribe al 5%, pot ser catastròfica per a moltes economies familiars
   
 • El personal públic contribuïm al 100% a l'Hisenda Pública: tots els nostres sous estan controlats i cotitzen tant a la Seguretat Social com per IRPF. Carregar de nou sobre les nostres esquenes és , per comparació amb molts altres sectors, profundament injust.
   
 • No se contemplen mesures de reforma fiscal que afecten les grans fortunes, els beneficis de la Banca, la devolució de les ajudes al sistema financer (origen del dèficit de l'estat), etc.
Intersindical Valenciana impulsarà noves mobilitzacions a partir de demà, per a la qual cosa anem a adreçar-nos a la resta de sindicats presents en el sector.

Zapatero bajará el sueldo a los funcionarios un 5% a partir de junio

Zapatero reducirá un 5% el sueldo de los funcionarios

El Gobierno reduce el sueldo de los funcionarios un 5% y elimina el cheque-bebé

Zapatero reduce el salario de funcionarios y altos cargos y congela las pensiones

12 de maig de 2010
 

STAS, CAT i IGEVA convoquen Assemblees sobre la carrera a Castelló

Continuant amb les assemblees sobre l'estat de la negociació sobre el decret de carrera professional, us informem de les assemblees a realitzar a Castelló:

Edifici Prop
(Avinguda Germans Bou)


DIMECRES 12, 14 horesDT d'Educació i Cultura i Esport
(Avinguda del Mar)


DIJOUS 13, 14 hores


... i a València

Recordeu: hui, dimecres, 12 de maig:

Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació
Conselleria de Benestar Social (Colón 80)
Conselleria de Justícia i Administracions Públiques (Colón, 66)
Conselleria de Cultura i Esport (Colón, 66)
Servef, seu central


DIMECRES 12, 14 hores
Sala de reunions de la conselleria d'Indústria (Colón, 32)


DT d'Ocupació i Treball
DT de Benestar Social
DT del Servef
DT de Justícia i Administracions Públiques
IVAJ


DIMECRES 12, 14 hores
Saló d'actes de Benestar Social (Av. Baró de Càrcer, 36)

Promoció interna per a llocs barrats i regularització de Administració especial

Onze anys després de les primeres convocatòries per a la promoció interna per a llocs barrats i per a regularitzar situacions, arriben les corresponents a l'Administració especial. Comencen per aquestes:

Grup B: Convocatòria 49/08
Grup C: Convocatòria 50/08
Grup A: Convocatòria 48/08

El termini de presentació d'instàncies finalitzarà el 2 de juny de 2010.

Primer examen de les oposicions d'Arquitectura i Enginyeria de camins

El DOCV de 10 de maig també publica les llistes definitives d'admesos a les oposicions i es convoca al primer examen de les següents oposicions:

Arquitectes, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 41/08
Primer exercici: 29 de maig de 2010 (dissabte), a les 10:00 hores

Enginyers de Camins, Canals i Ports, promoció interna, convocatòria 44/08
Primer exercici: 3 de juny de 2010 (divendres), a les 10:00 hores

12 de maig de 2010
 


STAS, CAT i IGEVA convocan Assemblees sobre el paró de la carrera professional

Tot el que sempre has volgut preguntar sobre la carrera professional i mai no t'has atrevit a preguntar:

Per què fa temps que no se sap res de la carrera professional?

Per què li diuen també horitzontal? Es pot fer tombat/da?

S'està negociant algun document nou o encara s'està treballant sobre l'esborrany de gener?

Es diu carrera perquè cal córrer?

Anem a cobrar la carrera o tot són bufes de pato?


Totes aquestes preguntes, i moltes més, ja s'han respost a Alacant, i ara tindran resposta en les assemblees que Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA) convoquen a partir de hui a València i Castelló.

Les primeres assemblees a València són:

Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació
Conselleria de Governació,
Conselleria de Justícia i Administracions Públiques
Conselleria de Solidaritat i Ciutadania


DILLUNS 10, 14 hores
Saló d'Actes de la conselleria d'Economia, Hisenda i OcupacióConselleria d'Educació
Conselleria de Cultura i Esport
PROPs I i II


DIMARTS 11, 14 hores
Saló d'Actes de la conselleria d'Educació


 

Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació
Conselleria de Benestar Social (Colón 80)
Conselleria de Justícia i Administracions Públiques (Colón, 66)
Conselleria de Cultura i Esport (Colón, 66)
Servef, seu central


DIMECRES 12, 14 hores
Sala de reunions de la conselleria d'Indústria

 

DT d'Ocupació i Treball
DT de Benestar Social
DT del Servef
DT de Justícia i Administracions Públiques
IVAJ


DIMECRES 12, 14 hores
Saló d'actes de Benestar Social (Av. Baró de Càrcer, 36)I sí, abans que ho pregunteu: tots els altres sindicats estan convidats a assistir-hi. Alguns no volen i aniran pel seu compte i uns altres han declinat assistir-hi. No obstant, la invitació continua en peu. A ells i a totes i tots vosaltres.


ACUDIU!!10 de maig de 2010
 


Grup E, Administració General, llistat provisional d'aprovats

La pàgina web de la Generalitat publica el llistat de persones aprovades en la fase d'oposició de les proves d'accés al grup E d'Administració General. Les persones interessades disposen de 10 dies (fins el 14 de maig) per a presentar un currículum amb els mèrits previstos per a la fase de concurs en la convocatòria 28/08, torn lliure i de persones amb discapacitat.

Concurs general de trasllats de llocs laborals, grup D, amb mobilitat horitzontal

El DOCV d'ahir, 4 de maig, va publicar la Resolució de 29 d'abril de 2010, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoca el concurs general de trasllats número 58/2010-L, per a la provisió de llocs de treball de naturalesa laboral, grup D, amb mobilitat horitzontal. Sol·licituds fins el 21 de maig

Continua la campanya per la congelació salarial del personal públic

Aquestes dues notícies es comenten soles:

Concentració contra la violència masclista

Hui 5 de maig, com tots els primers dimecres de mes, la Marxa Mundial de les Dones i La Plataforma Feminista de València convoquen una concentració, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana, contra la violència masclista.

20 hores, porta de l'Ajuntament de València

El terrorisme masclista no ha donat mai cap treva.

Ana Mª Pérez del Campo

5 de maig de 2010
 


stas-Iv | intersindical