correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

MAIG 08

dll dm dc dj dv ds diu
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sumari

 
 

30/05/08

Medi Ambient, al capdavant de la defensa del servei públic. Nota de premsa de la Junta de Personal del Servef. La Junta del Servef lliura 550 signatures per a exigir seguretat en les oficines. Després de les absències. València no és un circuit de Fórmula 1.
 
 

27/05/08

Aprovats proves selectives d'informàtics grup C. Aprovats proves selectives de Facultatius d'arxius i biblioteques. Pla d'ocupació del sector de persones amb discapacitats. Articles 8 en les conselleries d'Immigració i Cultura. Beques de periodisme, producció, realització i informàtica per a RTVV.
 
 

13/05/08

Un jutjat de València confirma l'estafa de l'específic. Publicades les Relacions de Llocs de Treball. El Sindicat se suma a la concentració del dia 14 per demanar l'aplicació de la Llei de Dependència.Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions per l'ajuda a la dependència.
 
 

08/05/08

El Secretari Autonòmic no aprofita l'oferiment d'STAPV de negociar les RLTs seriosament. Mesa Sectorial: el Govern aprova les RLTs en solitari. Les quotes del sindicat desgraven.
 
 

07/05/08

Sobre les Relacions de Llocs de Treball (RLTs) que s'aprovaran hui. Contra la violència masclista: concentració. Borsa de treball a RTVV.
 
 

06/05/08

Mesa Sectorial per a aprovar les Relacions de Llocs de Treball (RLTs). Lletra que fixa l'ordre d'intervenció dels aspirants a les proves selectives de 2008. Els últims seran els primers: la "Z" comença en 2008. 
 
     
 
 
     
 
Medi Ambient, al capdavant de la defensa del servei públic


Dimecres es va dur a terme la 26ª concentració  davant la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge. Va ser tot un èxit de participació, amb més d'un centenar de funcionàries i funcionaris de la conselleria i un altre centenar de persones dels sindicats UGT, CCOO, CAT i STAPV-Intersindical Valenciana.

STAS-Intersindical Valenciana i CAT consideren que les reivindicacions de les empleades i empleats públics de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge plantejades davant el Conseller no estan sent ateses i, per això, ambdós sindicats actuaran amb tots els mitjans legals per a plantar cara a una política que consideren denigrant per a les empleades i empleats públics.

La Conselleria ha de cessar de forma immediata en una actuació manifestament contrària a la Llei, com és l'assignació de tasques que suposen l'exercici de potestats públiques a personal contractat per les empreses públiques VAERSA i IVVSA, i fins i tot a personal d'empreses privades. No cap cap negociació en aquesta matèria. La Llei es compleix, no es negocia la seua aplicació.

La resta d'encomandes a les empreses públiques han de complir la Llei. Com ja se li va dir al conseller, una gran part no estan justificades, es realitzen a càrrec del Capítol VI, Inversions, el seu cost és molt superior al cost que suposaria la creació de llocs funcionarials, entre altres irregularitats. Les autoritats i el personal funcionari han de reflexionar sobre aquest tipus d'actuacions que estan posant en perill el mateix servei públic, a banda de les possibles responsabilitats que es poden generar.
 • Ja no acceptem més “bones paraules” d'un Conseller “molt preocupat amb el tema” i que ens va dir: “vaig a manifestar-me amb vosaltres si açò no s'arregla”.
   
 • Ja no ens creiem cap “comissió” creada a aquest efecte que, per no fer, ni es reuneix.
   
 • Ja no ens fiem d'un Govern que es rodeja d'”assessors”, “arts. 8”, “assistències tècniques”, “empreses públiques al servei d'interessos molt privats” per a evitar el costós compliment de la Llei i la Constitució.
ANEM A RECÓRRER NOMENAMENTS, ADJUDICACIONS I PRIVATITZACIONS QUE ENS MARGINEN I DESPRESTIGIEN COM A FUNCIONÀRIES I FUNCIONARIS PÚBLICS

Nota de premsa de la Junta de Personal del Servef

La Junta del Servef lliura 550 signatures per a exigir seguretat en les oficines

[veure foto] [retall premsa]

La Junta de Personal de SERVEF, integrada pels sindicats, CSI-CSIF, CCOO, IGEVA, STAPV* i UGT, ha lliurat per registre d'entrada en els Serveis Centrals del SERVEF 550 signatures de treballadors del mateix per a exigir major seguretat en les oficines, donats els continus problemes d'amenaces, insults, etc, als que estan sotmesos diàriament.

En les 54 oficines del SERVEF que es distribueixen per tota la Comunitat Valenciana, tan sols hi ha vigilància en un 25% de les mateixes, quasi totes elles en la ciutat de València. En els pobles cap d'elles compten amb vigilància. Els problemes i altercats es produeixen quasi diàriament, el que genera un greu malestar entre els treballadors. De fet, les places de les oficines costen de cobrir i moltes d'elles estan ocupades per contractats, eventuals i interins, ja que a més dels problemes que han de patir amb els usuaris, no existeix cap tipus d'incentiu per a ocupar aquests especials llocs de treball.

Des de principis d'any hi ha hagut un augment d'un 30% de sol·licituds d'atur, amb el que és freqüent que hi hagen cues abans de l'obertura dels centres. Açò genera algunes vegades crispació entre els usuaris, però l'administració no dóna una resposta adequada, sinó que són els treballadors de les oficines qui han de patir aquest malestar. En la província de Castelló el problema s'agreuja ja que hi ha poques oficines i el volum de l'atur ha augmentat de forma molt notable.

A tot això cal afegir que les ofertes d'ocupació han disminuït quasi en un 50%, amb la qual cosa hi ha més usuaris que necessiten les prestacions i menys ofertes, no és difícil imaginar-se que en determinats moments es creen problemes i tensions que com es pot imaginar les paga el treballador de torn, sense comptar amb cap suport per a garantir la seua seguretat.

Per això, la junta de Personal del SERVEF ha arreplegat signatures per a demanar-li a la direcció del mateix garantia per als treballadors i usuaris de la seguretat i de la protecció adequada en la totalitat dels centres SERVEF, durant l'horari d'atenció al públic, i que s'aplique l'apartat f) de l'article 14 de la Llei 7/2007 de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

(*) i CAT.

Després de les absències

L'Associació Víctimes del metro 3 juliol i l'Associació de veïns i cultural de PATRAIX us conviden a la projecció del documental "DESPUÉS DE LAS AUSENCIAS" produït per "Los Docus de La Tormenta" i dirigit per Nacho Sirera:
 

PLAÇA DE PATRAIX

DIVENDRES 30 DE MAIG DE 2008 A LES 22 HORES


"DESPUÉS DE LAS AUSENCIAS" al llarg dels seus 52 minuts de duració, narra, a través de la mirada de l'equip que l'ha realizat, la història de la AVM3J, des d'octubre del 2006, “quan els familiars de les víctimes i els afectats per l'accident del metro del 3 de juliol d'eixe any, decidim organitzar-nos per a intentar que s'escoltara la nostra veu i foren ateses les nostres demandes de respostes i responsabilitats, fins quasi el dia de hui, en què continuem esperant respostes.”

València no és un circuit de Fórmula 1

Perquè tenim unes altres prioritats. Per una ciutat sostenible i habitable.

 

Dissabte 31 de maig, 18:00 hores
plaça l'Ajuntament de ValènciaCONCENTRACIÓ

Acudiu amb cassoles, batucades, instruments
Coordinadora Fórmula Verda

30 de maig de 2008
 

 


 
  Aprovats proves selectives d'informàtics grup C

El DOCV de 26 de maig de 2008 publica les relacions d'aspirants que han superat les proves selectives d'accés al Grup C, sector administració especial, informàtics, accés lliure, Convocatòria 75/04, discapacitats, Convocatòria 76/04, i promoció interna, Convocatòria 77/04.

En el termini de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (fins el 18 de juny), els aspirants proposats hauran de presentar davant de la Direcció General d’Administració Autonòmica els documents que s'hi indiquen en la resolució.

Aprovats proves selectives de Facultatius d'arxius i biblioteques

El DOCV de 26 de maig de 2008 publica les relacions d'aspirants que han superat les proves selectives d'accés al grup A, sector administració especial, facultatius d'arxius i biblioteques, accés lliure. Convocatòria 80/04, i promoció interna,  Convocatòria 81/04.

En el termini de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (fins el 18 de juny), els aspirants proposats hauran de presentar davant de la Direcció General d’Administració Autonòmica els documents que s'hi indiquen en la resolució.

Pla d'ocupació del sector de persones amb discapacitats

El DOCV de 26 de maig de 2008 també la relació d'aspirants que han superat la primera convocatòria dels cursos de promoció interna i d'adaptació  de la relació jurídica del personal inclòs en el Pla d'Ocupació del personal que presta servicis en el sector de persones amb discapacitats.

En el termini de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (fins el 18 de juny), els aspirants proposats hauran de presentar davant de la Direcció General d’Administració Autonòmica els documents que s'hi indiquen en la resolució.

Articles 8 en les conselleries d'Immigració i Cultura

La Conselleria d'Immigració i Ciutadania ha convocat una selecció de personal interí a través de l'article 8 de l'Ordre de borses, per al lloc de treball 24453, Secretari/ària del Conseller, C/D 16 E035. El termini per a presentar instàncies finalitza el 3 de juny

La Conselleria de Cultura i Esport ha modificat la convocatòria per a la selecció de personal interí a través de l'article 8 de l'Ordre de borses, per al lloc de treball 25524, Coordinador/a assessor/a de Subsecretari,  B/C 22 E047. El termini per a presentar instàncies finalitza el 30 de maig.

Com podeu observar, es tracta de llocs de treball que haurien de ser classificats com a eventuals, si el que volen és nomenar a qui vulguen, però no com a llocs funcionarials normals. Per això, STAPV va a recórrer aquests procediments de selecció. Si voleu "molestar" un poc, vosaltres també podeu presentar-vos, a veure perquè es rebutgen funcionaris o funcionàries de carrera, que han demostrat la seua vàlua en les proves selectives, mentre que prefereixen a persones que no han demostrat cap de mèrit.

Beques de periodisme, producció, realització i informàtica per a RTVV

El DOCV de 26 de maig publica la convocatòria de 25 beques per a la realització de pràctiques professionals de periodisme, producció, realització i informàtica.

27 de maig de 2008

 
 


 
  Un jutjat de València confirma l'estafa de l'específic

Un jutjat contenciós administratiu de València ha seguit les passes del jutjat d'Alacant que va avalar la tesi defensada per STAPV que l'acord de gener de 2007, sobre el complement específic en la paga extra, suposava un frau per al personal al servei de la Generalitat, per tal com no es pujava el 2% corresponent d'augment general de retribucions.

Aquesta és la primera sentència d'un jutjat de València que, per tindre més assumptes, ha tardat més que els d'Alacant en jutjar aquest assumpte. En la seua redacció, la sentència apunta que:
"La representación de la Generalitat Valenciana mantiene que si se atiende no al incremento mensual del complemento específico percibido en el año 2006 y el 2007 sino al anual, se concluye que el incremento en cuanto al complemento específico que se percibe es superior incluso al 2% y ello lo calcula multiplicando la diferencia en términos mensuales a los que añade una tercera parte del complemento específico a percibir tanto en junio como en diciembre a tenor de lo establecido en el Acuerdo del Consell. Pero dicha comparación no puede aceptarse por cuanto que las cantidades destinadas a la percepción de las dos nuevas pagas, en junio y diciembre son adicionales respecto del incremento del 2% fijado por el legislador en relación con las percepciones del ejercicio anterior, lo que conduce a la estimación del presente recurso."
Com podeu comprovar, es ratifica la tesi que sempre ha defensat al respecte STAPV.

La Generalitat recorre al TSJ

D'altra banda, la Generalitat Valenciana ha recorregut en alçada la sentència de primera instància d'Alacant a la que fèiem referència en el primer paràgraf. Aquesta circumstància ja estava prevista i ja n'havíem informat. Serà, doncs, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana el que finalment dirà qui té raó.

Publicades les Relacions de Llocs de Treball  

El Sindicat se suma a la concentració del dia 14 per demanar l'aplicació de la Llei de Dependència

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions per l'ajuda a la dependència

Intersindical Valenciana convoca la concentració convocada per la platafoma “Acció i Reflexió ciutadana per València” i diverses organitzacions socials per exigir al govern de la Generalitat Valenciana que pose els mitjans per complir la Llei de Dependència.

Malgrat la quantitat de sol·licituds presentades des d'abril del 2007 (61.000), la demora del Govern Valencià en el desenvolupament i aplicació de la Llei de Dependència, aprovada en el 2004 pel Govern Central, està ocasionant que només 7 persones hagen pogut accedir a la prestació com a cuidadores de familiar dependent, del total de quasi 6.000 que ho han fet en la resta de l'Estat. Aquest fet està ocasionant que algunes de les persones que sol·licitaren les ajudes hagen faltat abans de poder cobrar-les.

Intersindical Valenciana vol denunciar la falta de dotació i mitjans destinats pel Govern Valencià, a través de la Conselleria de Benestar Social, que no està destinant pressupost per a poder desenvolupar la llei. Aquests pressupostos haurien d'anar destinats entre altres a centres de dia, pisos tutelats o residències, a més de les corresponents prestacions econòmiques a les persones cuidadores. Segons el conseller s'han destinat 940 milions en els últims tres anys per al desenvolupament de la ley, però sembla que aquesta quantitat ha anat destinada a la totalitat dels serveis socials, no exclusivament a les dependències.

La dificultat per a l'aplicació de la llei es veu agreujada tant pels complicats tràmits a l'hora de presentar sol·licituds d'ajuda, com per la insuficient dotació de personal per a la tramitació d'aquestes. La conselleria -que continua en la seua línia de privatitzar els serveis públics (centres de menors, tercera edat, centres de diagnòstic i orientació terapèutica, etc) ara prefereix donar una subvenció a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a contractar personal de reforç per a la tramitació dels expedients d'ajudes, quan ja hi ha una xarxa d'ajuntaments que té vora 700 persones funcionàries per a fer-ho. D'altra banda, la conselleria ja ha informat a aquest sindicat de la seua intenció de donar a una empresa privada la gestió de la tramitació dels expedients en la Conselleria, al·legant la falta de plantilla necessària.

Així mateix, Intersindical Valenciana vol donar el seu suport a la Síndica de Greuges -Emilia Caballero- per la seua implicació i compromís, ja que ha demanat reiteradament al Govern Valencià les actuacions escaients per a desenvolupar i aplicar la Llei de Dependència.

 

CONCENTRACIÓ

DIMECRES, DIA 14 DE MAIG DE 2008 a les 19:00 HORES

a la PLAÇA DE MANISES DE VALÈNCIA

¡¡¡ACUDEIX!!!

 
13 de maig de 2008
 
 


 
 
El Secretari Autonòmic no aprofita l'oferiment d'STAPV de negociar les RLTs seriosament

Mesa Sectorial: el Govern aprova les RLTs en solitari

La reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública de 7 de maig de 2008, que havia de tractar sobre "Negociació de les Relacions de Llocs de Treball de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms", va transcórrer per les vies previstes: malament.

STAPV i CAT van negar-se a avalar les RLTs que s'han presentat, per les raons que us vam exposar en el correu d'ahir. Cap altre sindicat no va avalar les RLTs, per diferents motius, que en gran part són coincidents amb els de STAPV i CAT.

Durant la seua intervenció, el representant d'STAPV en la Mesa Sectorial va destacar que aquest assumpte no s'havia negociat correctament, ja que s'havia gestionat amb la inèrcia de les últimes RLTs, quan aquestes són molt diferents. Les darreres daten de fa un any i mig, comprenien quatre conselleries i quatre organismes autònoms menys, i la reorganització administrativa i els canvis d'adscripció no s'han contemplat en la negociació de la Comissió de Condicions de Treball (CCT). Per tot això, STAPV i CAT demanàrem que aquest bou tornara "a los toriles".

El Secretari Autonòmic d'Administracions Públiques (SAAP) va contestar que no estimava oportú tornar el bou quan ja estava amb les banderilles i amb unes quantes capotades donades. Va estimar que s'havia negociat perquè durant "tres dies" havíem estat treballant les RLTs [en referència a les sessions de la CCT]. Finalment, va insinuar l'amenaça de no tornar a negociar les RLTs, ja que va dir que si tan descontents estaven els sindicats respecte de la negociació d'aquestes, que estava disposat a revisar quines matèries havien de ser objecte de negociació i quines no. Va dir que l'EBEP no obligava a negociar tantes matèries com abans i que aquesta n'era una d'elles. Tanmateix, per a llevar ferro a la reunió, el SAAP va anunciar la seua disposició a revisar el mètode de negociació.

STAPV va insistir en què la negociació no havia estat correcta, i que faltaven fins a 2000 llocs de treball, que són els ocupats per treballadores i treballadors d'empreses d'assistències tècniques, autònoms i similars. Si el Govern Valencià vol amagar el cap sota l'ala, allà ells, però han de ser conscients que la situació de l'Administració és greu. A més, vam argumentar que ens sembla una rebaixa respecte de les expectatives de concertació social que va expressar STAPV durant la signatura de l'Acord de Legislatura i que tan ben acollides foren pel President de la Generalitat. Finalment, li va aclarir que si un bou ix de "chiqueros" i va malament de mans, el President ha de traure el mocador i tornar-lo a l'estable. Una altra cosa és un frau per al "respetable públic".

Les quotes del sindicat desgraven

Volem recordar-vos que podeu desgravar en la declaració de la renda la vostra quota sindical anual. No cal adjuntar rebut ni justificant si no ho demanen en una inspecció posterior. En eixe cas, us ho certificaríem; mentrestant, no fa falta.

Les quotes de 2007 van ser:

 • Quota normal (sou de més de 2 vegades i mitja el salari mínim interprofessional): 96 euros
   
 • Quota reduïda (sou de menys de 2 vegades i mitja el salari mínim interprofessional): 60 euros
   
 • Quota per a persones aturades i jubilades: 24 euros
8 de maig de 2008
 
 


 
  Sobre les Relacions de Llocs de Treball (RLTs) que s'aprovaran hui

Com us vam informar ahir, la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública per a hui, dimecres, 7 de maig de 2008, amb un únic punt en l'ordre del dia: "Negociació de les Relacions de Llocs de Treball de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms".

Al respecte, STAPV i CAT anuncien la seua negativa a avalar les RLTs que s'han presentat, per, entre d'altres, aquestes raons:
 • No és raonable voler negociar un document que ocupa quatre volums d'un DOCV en 48:30 hores. No hi ha voluntat real de negociar les RLTs, i no les donem per negociades. Hui proposarem l'ajornament de l'aprovació de les RLTs i la seua negociació conselleria a conselleria.
   
 • Perquè aquest ajornament? Doncs perquè cal revisar RLT a RLT les estructures administratives, ja que han sofert un gran canvi des de les darreres RLTs, que es van publicar ja fa un any i mig, a causa de:
   
  • Les noves conselleries (Governació, Presidència, Immigració, Cultura i Esport),
    
  • Els nous organismes autònoms (INVASSAT, Agència de Foment i Garantia Agrària, Consell Valencià de l'Esport, etc.)
    
  • La reestructuració d'altres conselleries (Medi Ambient, Infraestructures, Justícia...).
    
 • No es pot oposar a aquest argument que el procés de negociació s'ha donat en el marc de la Comissió de Condicions de Treball (CCT). La CCT té limitacions legals: només tracta d'aquells llocs de treball ocupats amb destinació definitiva, el contingut dels quals es modifique. Això deixa fora el trasllat de llocs de treball per reorganització de les estructures administratives, la creació de nous llocs de treball i la modificació dels llocs que no estiguen ocupats amb destinació definitiva.
   
 • La negociació en la CCT o no ha existit o ha estat boicotejat amb posterioritat:
   
  • En la majoria de conselleries i organismes autònoms, simplement no ha existit.
    
  • Agricultura: negociació parcial sobre reclassificació de directors d'OCAPA, paralitzat posteriorment per la pròpia conselleria per raons no mai explicades, quan hi havia fins i tot informe pressupostari favorable.
    
  • Infraestructures: negociació com cal, el resultat de la qual va ser boicotejada per la DG d'Administració Autonòmica.
    
  • IVAJ: ídem.
    
  • Inexistència de reunions genèriques o monogràfiques: caps de negociat, llocs d'atenció al públic, etc.
En definitiva, aquesta part de la gestió de Funció Pública no ha estat gens ben duta. Estan a temps de reaccionar? Sí. Hui veurem si tenen voluntat o fugen endavant.

Contra la violència masclista: concentració

Intersindical Valenciana us convoca a assistir, com tots els primers dimecres de mes, a una  concentració en rebuig de la violència que s'exerceix per raó de gènere i en solidaritat amb les víctimes d'aquesta violència.

La concentració està organitzada per la Plataforma Feminista del País Valencià i tindrà lloc hui, 7 de maig, a les 20:00 hores, a la porta de l'Ajuntament de València. Us esperem a totes i tots.

Borsa de treball a RTVV

S'ha publicat la Resolució de 23 d'abril de 2008, de la Direcció General de l'entitat pública Radiotelevisió Valenciana (RTVV), per la qual convoca el procés de selecció per a la contractació laboral en pràctiques dels següents llocs de treball de Radiotelevisió Valenciana, Televisió Autonòmica Valenciana, SA, i Ràdio Autonomia Valenciana, SA. Sol·licituds fins el 16 de maig.


7 de maig de 2008
 
 


 
  Mesa Sectorial per a aprovar les Relacions de Llocs de Treball (RLTs)

La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública per al proper dimecres, 7 de maig de 2008, amb un únic punt en l'ordre del dia: "Negociació de les Relacions de Llocs de Treball de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat i els seus organismes autònoms".

Aquesta mesa, que ha de ratificar el que es va negociar la Comissió de Condicions de Treball (CCT) en el mes de març, es convoca dos mesos després del que seria habitual. A més, es fa amb tot just 48 hores: el fax és de les 14 hores i la documentació s'ofereix a partir de les 17 hores d'ahir, quan la mesa està prevista a les 17:30 de demà.

La qüestió no tindria major importància si no fora perquè SÓN LES PRIMERES RLTS AMB TRETZE CONSELLERIES, de forma que el moviment de llocs de treball ha estat ingent. I de tot això no se n'ha parlat en les sessions de la CCT, per la qual cosa la "negociació" queda absolutament per terra.

En aquesta qüestió l'equip de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques està patinant. Hi ha assumptes que requereixen un poc de mà esquerra i donar uns quants dies per a l'estudi de les RLTs  haguera estat tot un senyal de que saben com s'han de fer les coses.

Lletra que fixa l'ordre d'intervenció dels aspirants a les proves selectives de 2008

Els últims seran els primers: la "Z" comença en 2008

L'ordre d'actuació dels aspirants en totes les proves selectives, s'iniciarà per aquells el primer cognom dels quals, comence per la lletra “Z”, i es continuarà successivament per ordre alfabètic, de conformitat amb el sorteig celebrat el dia 15 d'abril. Així ho determina la Resolució de 23 d'abril de 2008, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es determina la lletra per a fixar l'ordre d'intervenció dels aspirants a totes les proves selectives que se celebren durant l'any 2008, del conjunt de les administracions públiques valencianes.

6 de maig de 2008
 

 


 

stapv-Iv | intersindical