correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

abril 2011

dll dm dc dj dv ds diu
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sumari

 

28/04/2011

Mentre les cigales canten, la Intersindical Valenciana treballa. Intersindical Valenciana crida a la mobilització contra les amortitzacions generalitzades.
 

26/04/2011

Intersindical denuncia l'aplicació de la Llei de Dependència per la Generalitat. Què diu la premsa en Pasqua?

20/04/2011

Intersindical Valenciana oferta els seus cursos per al personal empleat públic.

19/04/2011

El personal educador i fisioterapeuta convoca concentracions. Oposicions de Sanitat. Convocatòries al DOCV de 15 d'abril.

14/04/2011

Publicat el cens electoral per a les eleccions de personal funcionari en la Generalitat. Convocades les proves selectives per a educador/a d'educació especial.
 

12/04/2011

Esmenes d'Intersindical Valenciana a la carrera professional. OPO de 2008: Llistat de persones aprovades d'ajudants de residència/serveis.
 

11/04/2011

La Intersindical, farta de la imatge que donen de RTVV una colla d'irresponsables.
 

08/04/2011

S'aprova el decret d'indemnitzacions amb els imports de 2008. Precs i preguntes: carrera.
 

06/04/2011

Convocades les proves selectives per al subgrup C2 (antic grup D). Volen "negociar" un nou decret d'indemnitzacions sense canviar els imports. Concentració contra la violència cap a les dones.
 

01/04/2011

La Generalitat vol negociar el decret de carrera amb el Consell en funcions. Convocades les proves selectives per als cossos de Mestres, Secundària i Formació Professional. Ja podeu demanar el certificat de dades a efectes de l'IRPF.
 
   
   
Lluita contra les privatitzacions

Mentre les cigales canten, la Intersindical Valenciana treballa

En el següent enllaç teniu la informació de El Mundo sobre la denúncia que ha presentat Intersindical Valenciana sobre les assistències tècniques que privatitzen part del treball que correspon al personal empleat públic en la Conselleria de Benestar Social: Intersindical denuncia la presencia de personal privado en la Conselleria de Benestar Social


Amortització de 1.000 places

Intersindical Valenciana crida a la mobilització contra les amortitzacions generalitzades

Intersindical Valenciana fa una crida a tot el personal funcionari per a protestar sobre els plans del Partit Popular d'amortitzar almenys 1.000 places en l'Administració de la Generalitat (un 6,5% de la plantilla) si torna a guanyar les eleccions autonòmiques i forma govern.
 

CONCENTRACIÓ

divendres, 29, 10:30h

Palau de la Generalitat

plaça de Manises, València
 

En la premsa:

El Consell ultima un plan para suprimir hasta mil plazas de funcionarios tras el 22-M

Los sindicatos rechazan la eliminación de plazas de funcionarios


 

Manifestacions:

Alacant: 11:30 hores - Escales IES Jorge Juan

Castelló
: 11:30 hores - Parc Ribalta

València: 11:30 hores - Pl. Sant Agustí


28 d'abril de 2011

Sindicat de persones pensionistes i jubilades

Intersindical denuncia l'aplicació de la Llei de Dependència per la Generalitat

El Sindicat denuncia públicament l'abandó i falta de voluntat política que pateixen al País Valencià les persones majors en situació de dependència. Des que va entrar en vigor la Llei 39/2006, de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència (“llei de dependència”), la Generalitat Valenciana ha boicotejat la seua aplicació, de manera que segons dades oficials que la Conselleria de Benestar Social facilita al SAAD (Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència), som la penúltima comunitat en persones amb prestació en relació a la població. Solament el 0,9% de la població del País Valencià està rebent una prestació, mentre a Cantàbria la reben el 2,52% o a Andalusia el 2,25%. El Govern Valencià està privant a les persones que havien de ser beneficiaris de la llei de Dependència dels recursos i prestacions que tenen dret, allargant el procés fins a tal punt que milers de persones han mort abans de rebre la prestació, i fent que per a cobrar el que per dret els correspon hagen de recórrer als tribunals.

Donat el retard d'anys per a rebre les prestacions, les i els beneficiaris del País Valencià estan especialment afectats pel decret del govern central de maig de 2010, que estableix que es perd el dret als sis primers mesos de prestació (retroactivitat) i que els endarreriments es cobren fraccionats en 5 anys.

La llei de Dependència estableix que entre les prestacions, els serveis com residències o centres de dia tindran caràcter prioritari. No obstant això, en el País Valencià, de les poques prestacions que s'estan atorgant, la gran majoria són prestacions econòmiques de cura familiar, amb el resultat de reforçar el paper de les dones com a curadores i la seua exclusió del treball formal. A més el govern valencià no ha desenvolupat una xarxa de serveis públics, sinó que aquests es presten a través d'empreses privades.

El Sindicat de Persones Majors, Jubilades i Pensionistes de la Intersindical Valenciana està compromès i participa en la Plataforma en defensa de l'aplicació de la Llei de Dependència en el País Valencià.

Per tot açò, participem activament, i continuarem participant, en les mobilitzacions contra la congelació de les nostres pensions, contra la retallada imposada als futurs pensionistes i contra les agressions al conjunt de treballadors i treballadores de tot l'Estat Espanyol.

Secretariat Nacional
Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades de la Intersindical Valenciana

Què diu la premsa en Pasqua?

Intersindical denuncia que el gabinete de Camps ha fichado a un publicista para la campaña pese a no poder hacer anuncios

El Consell traslada dos departamentos a la Ciudad Ros Casares a medio año de ocupar la cárcel Modelo

26 d'abril de 2011
 


Escola sindical Melchor Botella

Intersindical Valenciana oferta els seus cursos per al personal empleat públic

Fins el dia 14 de maig estarà obert el termini per a la matrícula dels cursos de Formació Contínua per als funcionaris de qualsevol de les administracions públiques, personal laboral o personal estatutari, que estigue interessat, podent-se obrir termini posterior si quedaren vacants d’algun curs.

La Intersindical Valenciana, mitjançant la seua escola de formació “Melchor Botella” posa a la vostra disposició la seua pàgina Web, per a accedir a la informació necessària sobre els cursos que s’imparteixen,  així com la inscripció de la matrícula per a aquell que desitje sol·licitar-los, seguint les instruccions i aportant via fax o correu electrònic o postal, la capçalera de la nòmina, si no s’ompli el nº de registre personal que se sol·licita en la inscripció, si sou seleccionats se vos comunicarà per correu electrònic i haureu d’aportar còpia de la nòmina corresponent a la data de realització del curs.

Es poden sol·licitar fins a 5 cursos (els cursos presencials no poden fer-se al mateix temps). La no assistència al curs sense renuncia prèvia (fins 15 dies abans de l’inici) se penalitzarà).

Els criteris de selecció de l’alumnat seran els següents:

•    Ordre d’inscripció
•    Haver aportat la documentació.
•    Ordre de preferència del curs dintre de la sol·licitud

En alguns cursos específics poden haver prioritats en funció de l’administració a la que pertanyeu.

Un cop finalitza el curs, el certificat de Formació Continua (AFEDAP) els lliura el sindicat, tenint plena validesa per a qualsevol àmbit de l’administració.
 



Oberta la matrícula

Cursos de Formació Continua

Intersindical Valenciana


INFORMACIÓ DELS CURSOS I MATRÍCULA
 
 

20 d'abril de 2011

 


Concentracions per la dignitat laboral

El personal educador i fisioterapeuta convoca concentracions

En defensa dels drets educatius de l'alumnat d'educació infantil i especial
 

Per la dignitat laboral


 
19 d'abril, 18 h
 

 
ALACANT

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques
Rambla de Méndez Núñez, 41

VALÈNCIA

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques
C/ Micalet, 5

El personal educador d'Educació Infantil, Educació Especial i fisioterateuta dels centres educatius reunit en assemblea el passat 24 de febrer va decidir continuar el procés de mobilitzacions que han mantingut durant els últims quatre anys per la dignitat laboral d'aquest col·lectiu professional. Però també en defensa dels drets educatius del seu alumnat.

Davant la passivitat de la Conselleria d'Educació i la de Justícia i Administracions Públiques, desaparegudes de la mesa de negociació des de 2 d'octubre de 2009, i contra una política negligent que ha precaritzat l'atenció del alumnat més vulnerable i depenent del sistema educatiu fins a vorejar, quan no ultrapassar, els llindars del maltractament, les treballadores i treballadors convoquen tot el personal i tota la comunitat educativa a participar en les concentracions que proper 19 d'abril es celebraran en les tres capitals del País Valencià.

El personal educador i fisioterapeuta ens concentrarem junt amb totes les  companyes i companys que ens vulguen recolzar, així com les famílies del nostre alumnat en defensa de l'ensenyament públic i dels drets educatius de tot l'alumnat i els nostres drets laborals. Però, a més, per a reivindicar:

- L’adscripció orgànica i funcional a la Conselleria d'Educació.

- Reconeixement ple del caràcter educatiu del nostre treball.

- Acord d'integració en el cos de tècnics i tècniques d'Educació Infantil i Educació Especial establerts en la nova Llei de la Funció Pública Valenciana.

- Supressió de la classificació dels seus llocs de treball l'obligació de vigilar durant el temps de menjador ja que aquest servei està gestionat íntegrament per empreses privades.

- Recuperar la valoració dels serveis prestats en Educació Infantil i Educació Especial com a mèrit en les ofertes d'ocupació per a personal docent.


Oposicions de Sanitat

El DOCV de 18 d'abril publica les resolucions del director general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat per les quals convoca concursos-oposició per a:

Administratiu/va de la funció administrativa. Bases en el següent enllaç: administratiu de la funció administrativa d'institucions sanitàries

Auxiliar administratiu o administrativa de la funció administrativa. Bases en el següent enllaç: auxiliar administratiu o administrativa de la funció administrativa d'institucions sanitàries

Zelador o zeladora. Bases en el següent enllaç: zelador o zeladora d'institucions sanitàries

Les sol·licituds es poden presentar fins el 19 de maig de 2011.


Convocatòries al DOCV de 15 d'abril

El DOCV de 15 d'abril de 2011, publica les següents convocatòries:

ARQUITECTE/A

Concurs nº 49/2011, Arquitecte/a.

ENGINYERS/ES DE CAMINS, CANALS I PORTS

Elecció de destinació a qui han superat les proves selectives d'accés al grup A, Enginyers/es de Camins, Canals i Ports, Convocatòria 43/2008, promoció interna, i Convocatòria 44/2008, torn lliure

ENGINYERS/ES TÈCNICS/AS INDUSTRIALS

Nomenament com a personal Funcionari de carrera, Convocatòria nombre 9/2008.

ARQUITECTES/AS TÈCNICS/AS

Nomenament com personal Funcionari de carrera, Convocatòria nombre 39/2008.

ENGINYER/A TÈCNIC/A DE MINES, ARQUITECTE/A TÈCNIC/A o ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL

ADJUDICACIÓ DE DESTINACIONS en el Concurs 7/2011, llocs de treball amb requisit d'ENGINYER/A TÈCNIC/A DE MINES, ARQUITECTE/A TÈCNIC/A o ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL, i a qui han superat les proves selectives d'ENGINYERS/ES TÈCNICS/QUES INDUSTRIALS, Convocatòria 9/2008; i ARQUITECTES TÈCNICS/QUES, Convocatòria 39/2008.

19 d'abril de 2011
 


Eleccions en la Generalitat

Publicat el cens electoral per a les eleccions de personal funcionari

El dia 18 de maig se celebraran les eleccions a òrgans de representació del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat, concretament el que està adscrit als Serveis Centrals i Territorials d'Alacant, Castelló i València. Ja s'han celebrat les de l'IVIA i l'AVS, i les del Servef se celebraran més tard, en juny.

En els següents enllaços podeu consultar el cens electoral, i les instruccions per reclamar si no apareixeu per algun motiu, així com la relació de meses electorals, per a que sabeu on us correspon exercir el vostre dret al vot.

OPO de 2010

Convocades les proves selectives per a educador/a d'educació especial

El DOCV d'ahir, 13 d'abril, publicava les ordres per les quals es convoquen proves selectives d'accés a educador/a d'educació especial, torn d'accés lliure, Convocatòria 9/2010, i torn de promoció interna, Convocatòria 10/2010.

El termini de presentació d'instàncies és de 20 dies hàbils, fins l'11 de maig.

14 d'abril de 2011


Carrera professional

Esmenes d'Intersindical Valenciana

En l'enllaç que teniu sobre aquestes línies, trobareu les esmenes que Intersindical Valenciana (STAS, CAT) presenta al darrer esborrany de decret sobre la carrera professional del personal al servei de la Generalitat.

Aquesta setmana comencen les reunions bilaterals entre la Direcció General d'Administració Autonòmica i els sindicats per a estudiar l'esborrany. Continuarem informant.
 


Concentració
 
Dimecres, 13 d'abril

entre les 10 i les 12 h


 
Intersindical Valenciana es concentrarà a la Delegació del Govern a València (carrer Colom) per fer un acte de protesta contra les retallades (pensions, retribucions, drets laborals, drets socials)


OPO de 2008

Llistat de persones aprovades d'ajudants de residència/serveis

La pàgina web de la Generalitat va publicar divendres, 8 d'abril, l'acord del Tribunal pel qual es disposa la publicació de les persones opositores que han superat l'exercici únic i la fase d'oposició de la convocatòria 51/08, torn lliure i de persones amb discapacitat.

Es convoca a totes les persones opositores a la fase de concurs: han de presentar un currículum acompanyat de tots els documents acreditatius dels mèrits previstos en l'annex IV de la citada Ordre, en el termini de 10 dies: fins al 20 d'abril.

El model de currículum per a la fase concurs els serà facilitada en les Oficines Públiques que es relacionen en l'Annex III de les convocatòries, en l'adreça d'internet http://www.cjap.gva.es

12 d'abril de 2011


RTVV

La Intersindical, farta de la imatge que donen de RTVV una colla d'irresponsables

La Intersindical Valenciana a RTVV demana la dimissió de Xavier Carrau, director i presentador del Bon dia de Canal Nou, per conduir un programa tendenciós, sensacionalista i ara, a més, contrari als drets que defensa la Llei de Creació de la radiotelevisió pública.

El presentador de la casa no va saber callar la col·laboradora del seu programa, Rocío Casanova, que esta setmana ha defensat l'actuació de Silvio Berlusconi amb una menor, un afer pel qual es troba imputat als jutjats italians. Les paraules de Casanova vulneren la Llei de Creació de RTVV i el I Pla d'Igualtat de RTVV, que Xavier Carrau sembla no haver-se llegit ni ser capaç de defensar davant els espectadors.

El programa que diàriament condueix Carrau està tenint unes audiències mínimes, amb la qual cosa l'escàndol i el rebombori semblen respondre a interessos de pujar l'audiència.

RTVV ja té un greu problema amb els delictes contra la llibertat sexual. Recordem que l'exsecretari general d'esta casa, Vicente Sanz, es troba imputat per tres presumptes delictes d'abusos sexuals arran de la denúncia de tres treballadores, una causa en la qual Intersindical Valenciana està personada. Per això, considerem que este tipus d'actuació només fa que contribuir a augmentar la mala imatge que té la radiotelevisió pública davant els ciutadans.

Els col·laboradors de RTVV, que cobren molts diners, no fan més que donar disgustos a la nostra empresa i molt ens temem que, amb vista a les pròximes eleccions autonòmiques, la cosa no ha fet més que començar.

Per això demanem al director general de RTVV, José López Jaraba, que pare esta espiral. Quan va arribar al càrrec, Jaraba va prometre més i millor informació. Però la seua gestió en la matèria és exactament igual, i fins i tot pitjor, que en l'època de Pedro García.

11 d'abril de 2011


Mesa general

S'aprova el decret d'indemnitzacions amb els imports de 2008

La representació de la Generalitat ha aprovat en solitari el Decret del Consell, pel qual es modifica el Decret 24/1997, d'11 de febrer, sobre indemnitzacions per raó del servei i gratificacions per serveis extraordinaris.

No s'han modificat els imports del Decret 88/2008. Intersindical Valenciana ha reclamat l'actualització dels imports segons l'IPC acumulat des de 1997 (un 46,3% entre febrer de 1997, data de publicació del Decret 24/1997, fins febrer de 2011, darrera dada disponible en l'INE).


Les propostes d'Intersindical Valenciana

Intersindical Valenciana ha proposat la modificació dels imports recollits en l'annex del nou decret d'indemnitzacions.

La proposta ha estat rebutjada per la conselleria, al·legant que hi ha un acord en el marc del Consell de Política Fiscal i Financera (Estat i CCAA), segons el qual les indemnitzacions no serien superiors a les fixades per l'Administració General del Estat per al seu personal. Segons això, els imports aprovats hui són els fixats per l'Estat actualment. La proposta d'Intersindical tampoc no ha estat recolzada per la resta de sindicats.

Podeu consultar la proposta d'Intersindical Valenciana a continuació:

A) Hostalatge, restauració i altres despeses
 

Mòdul diari   
 
1997
PTA
2011
 €/dia
Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
Hostalatge 
 
9.500 65,97 83,73
Restauració 
 
6.000 37,40 52,88
Altres despeses
 
1.200 8,33 10,58


B) Indemnització per quilometratge
 
Categoria Import
 
1997
PTA 
 
2011
€/km
Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
Turismes 
 
25 0,19 0,22
Motocicletes 
 
8 0,078 0,08


C) Assistències

a) A tribunals i comissions de valoració:
 
Lloc Import màxim
 
 
1997
PTA
 
2011
€/dia
Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
President/a i secretari/ària
 
8.300 57,61 73,15
Vocals 
 
7.800 54,15 68,74
Personal col·laborador 6.000 41,65 52,88


b)  A seminaris, cursos, etc.
 
Participació 
 
Import màxim
1997
PTA
2011 Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
Moderador/a 30.000
 
208,25 €/jornada 264,40
Conferenciant 
 
75.000 520,63 €/conferència 660,99
Ponent 
 
55.000 381,80 €/ponència 484,73
Professor/a curs subgrups A1 i A2 12.000 83,30 €/hora 105,76
Professor/a curs subgrups C1 i C2
 
8.000 55,53 €/hora 70,51
Professor/a curs APF 6.000 41,65 €/hora 52,88
Personal col·laborador 6.000 41,65 €/dia 52,88


D) Localització
 
Mòdul diari
 
Import màxim

 
1997
PTA
2011
€/dia
Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
Personal del subgrup A1
 
5.600 38,88 49,35
Personal del subgrup A2
 
4.200 29,15 37,02
Personal del subgrups C1
 
3.700 25,68 32,61
Personal del subgrup C2 i APF 3.200 22,21 28,20


E) Vigilància i protecció
 
Mòdul diari
 
Import màxim
1997
PTA
2011
€/dia
Proposta Intersindical Valenciana
(+46,3%)
Personal de subgrups A1 i A2 2.100 14,58 18,51
Personal de subgrups C1 i C2 i APF 1.900 13,19 16,75
 

Precs i preguntes: carrera

També s'ha parlat en precs i preguntes sobre el compliment de l'Acord de 20 de febrer de 2008. La Generalitat no ha donat contestació a la falta de convocatòria de la comissió de seguiment, reclamada per Intersindical Valenciana amb insistència. El Secretari Autonòmic s'ha manifestat satisfet del compliment, que xifra en un 80%. Al·lega problemes per al compliment, en especial de la implantació de carrera professional, però diu, com sempre, que hi ha temps encara (a mes i mig d'eleccions!!).

Intersindical Valenciana ha reclamat novament la negociació dels següents assumptes:

  • Modificació del Decret 175/06, de condicions de treball, per a incorporar els permisos i reduccions de jornada inclosos en l'Acord.
     
  • Funcionarització, que duu un retard d'un any.
     
  • Carrera professional. El Sindicat ha manifestat que l'esborrany no és de rebut, pel que fa a la posada en marxa de la carrera i respecte de les persones que han treballat en més d'un grup, que resulten castigades pel projecte de decret.
8 d'abril de 2011
 

Oferta pública

Convocades les proves selectives per al subgrup C2 (antic grup D)

El DOCV de divendres, 1 d'abril, va publicar la convocatòria de les proves selectives d'accés al subgrup C2, sector administració general, torn d'accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 7/10, i torn de promoció interna, Convocatòria 8/10.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 28 d'abril.


Mesa general

Volen "negociar" un nou decret d'indemnitzacions sense canviar els imports

La Generalitat ha convocat reunió de la Mesa General de Negociació de personal funcionari, estatutari i laboral, per al 7 d'abril, amb el següent ordre del dia:

1. Project de Decret del Consell, pel qual es modifica el Decret 24/1997, d'11 de febrer, sobre indemnitzacions per raó del servei i gratificacions per serveis extraordinaris.

2. Precs i preguntes

Com diu el projecte que han enviat, no van a modificar els imports del Decret 88/2008, que ha estat anul·lat per sentència. Intersindical Valenciana reclamarà en la reunió l'actualització dels imports segons l'IPC acumulat des de 1997.

Concentració contra la violència cap a les dones

La Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana, contra la violència masclista.


Dimecres, 6, 20 h

porta de l'Ajuntament de València

 
Notícies de la Generalitat:

El segundo traslado de su oficina de atención en cuatro meses indigna a los dependientes

EL IVAJ deja sus instalaciones en la calle Hospital después de 22 años

6 d'abril de 2011

Carrera professional

La Generalitat vol negociar el decret de carrera amb el Consell en funcions

La conselleria de Justícia i Administracions Públiques va traslladar als sindicats ahir, 31 de març de 2011, una proposta de Decret del Consell de regulació de la carrera professional per al personal funcionari de l’Administració de la Generalitat, amb el propòsit de negociar-lo i acordar-lo abans de les eleccions autonòmiques.

La negociació d’aquest decret es va paralitzar fa un any per part de la conselleria, malgrat les reiterades demandes de negociació per part de les organitzacions sindicals. Posteriorment, el Consell va aprofitar el decret de retallades del Govern central per a eliminar el pagament de la carrera professional, que estava acordat que començara en gener de 2010.

Ara, dos dies després de convocades les eleccions autonòmiques (29 de març), i quan el Govern valencià està en funcions, es vol reprendre la negociació, cosa que indica la importància que li dóna el govern a aquest assumpte. Ens temem que només vullguen una foto abans d'eleccions i ja està, ja que no està clar des del punt de vista legal que un govern en funcions puga signar acords i aprovar decrets.

Contingut inacceptable

Pel que fa al contingut de l'esborrany que han facilitat, en els propers dies us farem un informe més detallat, però ja us podem avançar dues qüestions ara per ara inacceptables:

- No diu quan se començarà a cobrar, sinó que això serà "objeto de negociación con las organizaciones sindicales, en el marco y con los límites establecidos en la legislación (...) y en las leyes de pressupuestos (...)"

- Continua castigant les persones que han promocionat d'un grup a un altre superior, ja que es manté la redacció inicial de la Generalitat.

En una primera avaluació apressada, Intersindical Valenciana considera que aquests dos punts vulneren l'acord de 20 de febrer de 2008 i, en conseqüència, no solament s'hauran de modificar per a comptar amb la signatura del Sindicat, sinó que si s'aprovara amb la redacció actual, serà objecte de recurs, per incompliment d'un acord signat i aprovat per l'òrgan competent.

 
Oferta pública docent

Convocades les proves selectives per als cossos de Mestres, Secundària i Formació Professional

El DOCV d'ahir, 31 de març, es publiquen les resolucions de convocatòria dels processos selectius per a l'ingrés al cos de mestres i el procediment per a l'adquisició de nova especialitat per funcionaris del mateix cos, així com l'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents d'Ensenyança Secundària i de Formació Professional.

Teniu tots els detalls en els següents enllaços:

Cos de mestres: ingrés i noves especialitats

Ensenyança Secundària i Formació Professional: ingrés i noves especialitats

El termini de presentació de sol·licituds està obert des de hui fins el 20 d'abril (20 dies naturals).


Rendiments del treball

Ja podeu demanar el certificat de dades a efectes de l'IRPF

A partir de hui, 1 d'abril, es pot sol·licitar el certificat de dades de l'IRPF de rendiment del treball. Es pot demanar per via electrònica, sempre que tingueu signatura electrònica, accedint al portal de la GVA en XARXA.

Si no teniu signatura electrònica, podeu demanar-ho als registres de qualsevol administració o qualsevol oficina de Correus. En este cas s'haurà de presentar en sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data en l'imprés de sol·licitud i en la còpia.

Això no obstant, és recomanable que si podeu ho sol·liciteu a la Direcció General de Pressupostos i Despeses, Servei de Coordinació de Nòmines
C/ Palau,14, 46003 València


1 d'abril de 2011

stas-Iv | intersindical