correus electrònics


índex correus electrònics

 

ABRIL 07

dll dm dc dj dv ds diu
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sumari

 
     
  27/04/07 Primer de maig: Pel treball estable i segur i en defensa dels serveis públics. Dia de la seguretat i la salut laboral. Puntuacions provisionals del concurs de mèrits de promoció interna del grup D.
 
  26/04/07 STAPV-Intersindical valenciana presenta la seua campanya electoral: utilitza els vídeos per primera vegada en unes eleccions sindicals. STAPV respon: nou servei del Sindicat. Concentració per la regulació del complement de carrera professional.
 
  25/04/07 25 d'abril de 2007: 300 anys de la batalla d'Almansa. Petició de reconeixements de triennis del personal funcionari interí. STAPV-Intersindical valenciana presenta més de 700 candidates i candidats.
 
  24/04/07 Assemblea General del personal del Consell. Triennis del personal funcionari interí. STAPV-Iv guanya les eleccions en l'Institut Valencià de la Vivenda.
 
  23/04/07 Assemblea General del personal del Consell. Eleccions per a juntes de personal dels serveis centrals i territorials. Dimarts de la Intersindical.
 
  20/04/07 Concentració per la carrera professional. Concurs de grup C d'Administració General. Promoció interna del grup B d'Administració General. Acte en memòria de les víctimes del franquisme soterrades en les fosses comunes.
 
  19/04/07 Concentració per la regulació del complement de carrera professional. STES-Intersindical creu que el nou estatut no millora les condicions de treball. L'Estatut Bàsic: una oportunitat perduda de millora de les Administracions Públiques.
 
  18/04/07 Concentració per la regulació del complement de carrera professional. Manifestació per la nostra terra!!.
 
 

13/04/07

Publicat l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Concentració per la regulació del complement de carrera professional.
 
 

12/04/07

Aprovada una proposta comuna de regulació del complement de carrera professional. Es presentarà demà, 13 d'abril, durant una concentració davant el Palau de la Generalitat. Llistes provisionals d'admesos i exclosos a la promoció interna del grup C d'Administració General. Commemoració del dia de la república.
 
  04/04/07 Balears aprova la nova llei de Funció Pública i la de cossos i escales.
 
  03/04/07 Es constitueixen les meses electorals per a les Juntes de Personal de Serveis Centrals i Territorials d'Alacant, Castelló i València. Novetats de diverses convocatòries.
 
  02/04/07 Més de dues-centes persones en la concentració per la carrera administrativa. Accident de Metro: 43 morts + 47 ferits = 0 responsables. S'aprova la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
     
 
 
  Primer de maig: Pel treball estable i segur i en defensa dels serveis públics

Aquest Primer de Maig, les treballadores i els treballadors tornarem als carrers per denunciar els veritables problemes de les persones treballadores. Intersindical Valenciana ha aprovat un manifest que adjuntem. Convidem a totes i tots a participar de la Manifestació el proper Primer de Maig. [manifest]

Dia de la seguretat i la salut laboral

El dia 28 d'abril es celebra el dia internacional per la seguretat i la salut laboral. Amb aquest motiu, Intersindical Valenciana llança la campanya contra la violència en el treball que teniu a la següent pàgina web: dia de la seguretat i la salut laboral

Puntuacions provisionals del concurs de mèrits de promoció interna del grup D

El tribunal de la Convocatòria 79/2004, de promoció interna d'accés al grup D d'Administració general, ha publicat en la pàgina web de la Generalitat les puntuacions provisionals del concurs de mèrits previ al curs selectiu. Hi ha de termini per a reclamacions fins el dia 9 de maig de 2007.

Concentració per la regulació del complement de carrera professional
 
Divendres, 27 d'abril, a les 10 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!


 
27 d'abril de 2007
 
 


 
  STAPV-Intersindical valenciana presenta la seua campanya electoral

Utilitza els vídeos per primera vegada en unes eleccions sindicals

STAPV-Intersindical Valenciana ha presentat la campanya electoral d'aquesta organització sindical per a les eleccions de les juntes de personal de la Generalitat Valenciana. La campanya electoral d'STAPV-Intersindical Valenciana per a les eleccions de 10 de maig de 2007, a Juntes de Personal de l'Administració del Consell, està basada en la lluita per uns serveis públics dignes d'aquest nom i en la millora de les condicions de treball de les empleades i empleats de la Generalitat.

La novetat d'enguany és l'ús de les noves tecnologies, com ara la utilització de vídeos electorals, en què es fa un repàs del lamentable estat de l'Administració pública valenciana i es proposen les solucions que aporta el Sindicat.

Podeu veure els vídeos en la següent pàgina web (si teniu molts problemes, escriviu-nos i intentarem donar-vos vies alternatives per a que els vegeu): els monòlegs de la funció pública

 
STAPV respon: nou servei del Sindicat

Hui, 26 d'abril, s'ha posat en marxa la nova plataforma “STAPV respon”, aplicació informàtica en Internet mitjançant la qual el Sindicat donarà resposta ràpida a totes aquelles qüestions que interessen al personal funcionari sobre qualsevol assumpte, començant per la nova llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
Si tienes alguna duda y quieres que te respondamos personal e individualizadamente haznos llegar tu consulta por escrito, reseñando aquellos datos estrictamente necesarios que tengan que ver con tu condición de funcionario o empleado público. Si no te importa que tu pregunta y respuesta sea “colgada” en la “web” de nuestro sindicato –sin ningún tipo de datos personales, insistimos-, dános tu permiso. En caso contrario, sólo la contabilizaremos en alguna de las categorías de la aplicación.

Puedes consultarnos ya entrando en la siguiente pàgina web: STAPV respon
 
Concentració per la regulació del complement de carrera professional
 
Divendres, 27 d'abril, a les 10 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!

26 d'abril de 2007
 
 


 
  25 d'abril de 2007: 300 anys de la batalla d'Almansa

Hui es commemoren els 300 anys de la batalla d'Almansa, que va resultar decisiva en la Guerra de Succesió i en la pèrdua dels Furs del Regne de València i la desaparició d'aquest com a entitat política sobirana. Tres-cents anys després, moltes coses depenen encara del resultat d'aquella batalla en la qual, irònicament, a penes van intervindre valencians. Us convidem a llegir i reflexionar un poc contactant amb la nostra pàgina web: 25 d'abril: dia de les llibertats nacionals

Petició de reconeixements de triennis del personal funcionari interí

Ahir mateix STAPV-Intersindical valenciana us informava en un correu electrònic de la manera de demanar el reconeixement de triennis. Doncs bé, Funció Pública ha comunicat que està preparant un sistema de petició de reconeixement que faça el més fàcil possible la tramitació a les persones interessades. En un primer moment es va voler reconéixer d'ofici, com es fa amb el personal funcionari de carrera, però es van donar compte que en ser personal que accedeix per primera vegada al reconeixement de serveis, podrien haver moltes dades desconegudes per a la Generalitat.

Per això, el sistema consisteix en una aplicació informàtica en la pàgina web de la Generalitat (www.gva.es), que funciona de la següent manera:

 • Cada persona podrà accedir mitjançant el seu DNI a les dades que consten en el registre de personal de la Generalitat a efectes de reconeixement dels serveis prestats.
   
 • Si s'està d'acord amb les dades que mostra el registre, es podrà descarregar un model de petició de reconeixement. Caldrà signar-lo i presentar-lo per registre d'entrada.
   
 • Si no s'està d'acord, perquè falten períodes, es podrà descarregar un altre model de petició en què es podràn fer constar les dades que cada persona considere correctes, i caldrà signar-lo i presentar-lo per registre d'entrada junt amb els certificats que acrediten els períodes treballats.
Com que "lo cortés no quita lo valiente", cal felicitar la DG d'Administració Autonòmica per aquesta iniciativa, que facilitarà en gran mesura la tramitació d'aquests reconeixements.

STAPV-Intersindical valenciana presenta més de 700 candidates i candidats

STAPV-Intersindical valenciana ha presentat més de 700 candidates i candidats a les eleccions sindicals de Juntes de Personal de Serveis Centrals i Territorials de València, Castelló i Alacant, respectivament. Ahir es van dur a terme les proclamacions provisionals de les candidatures presentades, i es va poder comprovar que STAPV-Intersindical valenciana és, junt a UGT, dels sindicats que més candidats presenta, amb el doble de candidats que les següents candidatures.

Volem agrair a totes les persones que han dipositat la seua confiança en el nostre projecte, acceptant formar part de la nostra candidatura. Ara només resta aconseguir la confiança de les treballadores i treballadors el proper dia 10 de maig.

25 d'abril de 2007
 


 
 

Assemblea General del personal del Consell


Hui, dimarts, 24 d'abril, de 17 a 19 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!

Els sindicats STAPV-Intersindical Valenciana, CCOO, CSI-CSIF, IGEVA i UGT han convocat una Assemblea General per a tot el personal, a celebrar el dia 24 d'abril, de 5 a 7 de la vesprada, en la plaça de Manises de València. Per a assistir, heu de fitxar l'entrada en la vostra conselleria i acudir a l'assemblea. Totes i tots teniu permís per assistir a l'assemblea, per la qual cosa us demanem que feu l'esforç d'anar.

Triennis del personal funcionari interí

Com totes i tots sabreu a estes altures, una de les novetats de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic -i una de les poques que s'aplica directament- és el reconeixement dels triennis al personal funcionari interí, que fins el moment ho tenia expressament prohibit. L'Estatut Bàsic entra en vigor el proper dia 13 de maig. A partir d'eixe moment, es pot sol·licitar el reconeixement dels serveis prestats i dels triennis corresponents.

Algunes conselleries han suggerit que s'acompanyara al document oficial una instància, perquè en segellar-la no s'emborrone la sol·licitud de reconeixement de serveis previs. Us adjuntem un model d'instància per si us interessa. Junt a aquesta sol·licitud, cal presentar el model normalitzat de sol·licitud de reconeixement de serveis previs, que es pot aconseguir en els registres d'entrada de les conselleries de Justícia, Interior i Administracions Públiques. Si voleu que us fem arribar el model, no teniu més que posar-vos en contacte amb STAPV-Intersindical Valenciana a les nostres seus o per correu electrònic.

Cal, a més, que demaneu -mitjançant una instància- a la Direcció General d'Administració Autonòmica una certificació dels serveis que heu prestat a la Generalitat. Això és convenient que ho feu a partir del dia 13 de maig, per a que us compte tot el temps treballat. A més, si teniu serveis prestats a altres administracions públiques -no importa quines ni el grup en què es van prestar-, cal que també sol·liciteu que us certifiquen els serveis prestats. Cal acompanyar tots aquests certificats a la instància i la sol·licitud de reconeixement de serveis previs que hem esmentat abans.

STAPV-Iv guanya les eleccions en l'Institut Valencià de la Vivenda

STAPV-Intersindical Valenciana ha guanyat les eleccions sindicals que es van celebrar ahir, 23 d'abril, en l'Institut Valencià de la Vivenda, SA, empresa pública dependent de la Conselleria d'Infraestructures i Transport de la Generalitat. El resultat ha estat el següent:

STAPV-Iv:   68 vots, 3 delegats
CCOO:        59 vots, 3 delegats
UGT:           49 vots, 3 delegats
Volem felicitar a tot el personal de l'IVVSA per l'àmplia participació, i esperem no defraudar la confiança que han dipositat en les nostres candidates i candidats, així com en la nostra organització.

24 d'abril de 2007
 


 


Assemblea General del personal del Consell

Dimarts, 24 d'abril, de 17 a 19 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!

Els sindicats STAPV-Intersindical Valenciana, CCOO, CSI-CSIF, IGEVA i UGT han convocat una Assemblea General per a tot el personal, a celebrar el dia 24 d'abril, de 5 a 7 de la vesprada, en la plaça de Manises de València. Per a assistir, heu de fitxar l'entrada en la vostra conselleria i acudir a l'assemblea. Totes i tots teniu permís per  assistir a l'assemblea, per la qual cosa ous demanem que feu l'esforç d'anar.

L'ordre del dia de l'assemblea és la presentació de la proposta de carrera professional feta pels sindicats i la presentació de propostes de mesures de pressió a prendre per tal d'aconseguir l'establiment del complement de carrera.

Divendres passat, els cinc sindicats i unes quatre-centes persones es van concentrar davant el Palau de la Generalitat en suport a la presentació de la proposta de regulació del complement de carrera professional. 
 
Eleccions per a juntes de personal dels serveis centrals i territorials

Hui, 23 d'abril, Sant Jordi i Dia del Llibre, a banda de ser l'ocasió de felicitar tots els Jordis, els alcoians i alcoianes, els aragonesos i aragoneses, etc., era l'últim dia del termini per a la presentació de candidatures a les eleccions a juntes de personal dels Serveis Centrals de la Generalitat Valenciana, així com dels Serveis Territorials d'Alacant, Castelló i València, respectivament.

STAPV-Intersindical Valenciana es presenta en totes elles, amb el propòsit d'ajudar a capgirar la situació, que no és precisament de les més bones de la seua història. En eixe sentit, us enviem un enllaç per a un video que reflecteix bastant bé la situació en què ens trobem a la Generalitat: Els monòlegs de la funció pública

Dimarts de la Intersindical

Intersindical Valenciana us convida a la inauguració de l'exposició de gravats
 


que tindrà lloc el dimARTS dia 24 d'abril a les 19:30 a la seu central d'Intersindical Valenciana (carrer Juan de Mena, 18, baix, 46008 València).

23 d'abril de 2007
 
 


 

Concentració per la carrera professional

Quatre-centes persones s'han concentrat hui davant el Palau de la Generalitat en suport a la presentació de la proposta de regulació del complement de carrera professional. Un representant de cada sindicat ha estat rebut per un assessor del President de la Generalitat, el qual s'ha pres nota de les reivindicacions formulades de forma unitària per les cinc organitzacions sindicals. En especial, s'ha insistit en reclamar la convocatòria de la Mesa Sectorial, per tal de començar la negociació.
 
Assemblea General del personal del Consell

Dimarts, 24 d'abril, de 17 a 19 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!
 


Concurs de grup C d'Administració General

En el DOCV de hui, 20 d'abril, publica la Convocatòria 035/2007, de concurs per a sis places del grup C d'Administració general. Hi ha de termini fins el 9 de maig.

Promoció interna del grup B d'Administració General

El DOCV de 18 d'abril publicava el llistat definitiu d'admesos i exclosos al concurs de mèrits previ al curs selectiu d'accés al grup B d'Administració General per promoció interna, Convocatòria 113/04.

Acte en memòria de les víctimes del franquisme soterrades en les fosses comunes

El proper dia 22 d'abril, diumenge, es celebrarà un acte en memòria i homenatge de les víctimes del franquisme soterrades en les Fosses Comunes del Cementeri General de València. Es convida a tot el món a portar corones o rams de flors per a dipositar-les en homenatge a les víctimes.

L'acte començarà a les 12 hores, amb l'eixida de la manifestació des de la porta principal del cementeri fins a la Fossa Comuna de la Secció 7a Dreta on es realitzarà l'acte.
 

20 d'abril de 2007

 


 

Concentració per la regulació del complement de carrera professional
 
Divendres, 20 d'abril, a les 10 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!
 

STES-Intersindical creu que el nou estatut no millora les condicions de treball

L'Estatut Bàsic: una oportunitat perduda de millora de les Administracions Públiques

L'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic ha estat presentat oficialment, després de la seua publicació en el BOE el passat 13 d'abril i a menys d'un mes de la seua entrada en vigor el proper 14 de maig. Com hem vingut informant al llarg de tot aquest procés, la Confederació de STES-Intersindical considera que amb aquest estatut s'ha perdut una gran oportunitat no solament de millorar les condicions laborals de les empleades i empleats públics, sinó de les administracions públiques en el seu conjunt.

En lloc de dotar al conjunt de treballadors i per extensió a tota la societat  d'una ferramenta útil i homogeneizadora –en el bon sentit d'harmonitzar els criteris i condicions laborals- s'ha optat per introduir, també en aquest camp, criteris propis de les empreses privades i del mercat. Tampoc es garanteix la independència de les administracions públiques respecto dels poders polítics, ja que pel contrari empitjorarà la dependència amb la creació del personal directiu i la no limitació de la lliure designació i el personal eventual, la qual cosa obri les portes a l'arbitrarietat i el servilisme.

Respecte de les condicions laborals, no s'arreplega la clàusula de revisió salarial que pal·liaria les progresives pèrdues de poder adquisitiu i s'escalonen encara més les retribucions amb la creació d'un nou grup de salari. També manifestem els nostres seriosos dubtes sobre l'objetivitat de les avaluacions que es duran a terme, i que condicionaran en bona mesura salaris, promoció, carrera professional i fins i tot la mobilitat, i que suposara un avanç important en el procés d'assumpció de criteris empressarials en els serveis públics.

Fins i tot els avanços que es poden constatar en l'estatut, com ara el relatiu a la igualació de retribucions de les treballadores i treballadors interins a través del cobrament de triennis o el relatiu a mesures de conciliació de la vida laboral i familiar o qüestions de génere es pot dir que no són un resultat d'acords aconseguits en la negociació de l'estatut, sinó que han vingut marcats per instàncies alienes a aquest procés, com el Parlament en el primer cas o l'aprovació de lleis específiques en el segon.

Cap igualment criticar que la negociació col·lectiva continue quedant exclusivament en mans dels aparells centralitzats de sindicats amb una vinculació cada vegada menor amb les inquietuts i necessidats del conjunt dels treballadors.

Convocatòries de l'OPE 2004

Tècnic Mitjà Especialistes en Menors (TMEM)

La pàgina web de la Generalitat publica l'acord del Tribunal de les Convocatòries 41, 42 i 43/2004, d'accés al grup B, Tècnic Mitjà Especialistes en Menors (TMEM), pel qual es publiquen les puntuacions obtingudes en la fase de concurs. Hi ha un termini de presentació d'al·legacions de 10 dies hàbils, fins el 26 d'abril.

Estadístics

La pàgina web de la Generalitat publica l'acord del Tribunal de les Convocatòries 58 i 60/2004, d'accés al grup A, Estadístics, pel qual es publiquen les puntuacions obtingudes la segona part de la prova i la relació d'aprovats de la fase d'oposició. Es declara deserta la convocatòria 60/2004 (promoció interna), com ja es va declarar la 59/04 (discapacitats). Hi ha un termini de presentació de documentació per al concurs de 10 dies hàbils, fins el 28 d'abril.

Consells d'Ergonomia per a treball d'escritori

Ergonomia: Estudi de la interacció entre la persona i l'ambient del seu treball – Adequació del treball i l'equip a l'entorn de la persona.

Ja que a la Generalitat pareix que no li importa massa la implantació de mesures d'ergonomia preventiva de possibles problemes de salut (almenys, no s'apuren molt en crear els llocs, dotar-los i posar en marxa el servei), us recomanem que vetleu per la vostra pròpia salut. Per exemple, consultant els consells que us podeu descarregar de la següent adreça electrònica: Ergonomia laboral

 
19 d'abril de 2007
 


 
 

Concentració per la regulació del complement de carrera professional

COMUNICAT DE PREMSA CONJUNTA DELS SINDICATS CCOO,CSI-CSIF, IGEVA, STAPV-Iv, UGT [comunicat]

ELS SINDICATS PRESENTEN UN MODEL SOBRE LA REGULACIÓ DE LA CARRERA PROFESSIONAL PER AL PERSONAL DEL CONSELL   [foto]


Anuncien mobilitzacions si l'administració no negocia la carrera professional

Els sindicats membres de la mesa sectorial de la funció pública, CCOO, CSI-CSIF, IGEVA, STAPV-Iv i UGT, han presentat el seu projecte de regulació de la carrera professional per als empleats públics de l'Administració del Consell.

La carrera professional és un nou concepte retributiu que permet el reconeixement del treball realitzat i un estímul important en la consecució dels objectius. Pot suposar un increment anual d'entre 1.500 i 12.000 euros, segons grup de titulació i antiguitat del personal.

La proposta serà registrada en la Generalitat divendres que ve en el transcurs d'una concentració que es realitzarà front el Palau a les 10 hores, pel que fem una crida a la participació.

Anunciem una Assemblea General per al dia 24 d'abril per a explicar i analitzar la proposta de la carrera professional als treballadors i es plantejarà el possible calendari de mobilitzacions i aturs parcials per al mes de maig.

Tant el personal d'Educació com el de Sanitat ja tenen carrera professional i suposa una discriminació per als 17.000 treballadors de l'Administració del Consell als quals no se'ls concedeix el dret a una carrera. Demanem la convocatòria de la mesa sectorial de Funció Pública per a tractar amb urgència aquest tema.
 

Divendres, 20 d'abril, a les 10 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!

 
Consulteu la Proposta d'acord de complement de carrera professional per al personal al servei de l'Administració del Consell.

Manifestació per la nostra terra!!


 

PROU DE CORRUPCIÓ I D'ESPECULACIÓ!

MORATÒRIA URBANÍSTICA ARA!

DISSABTE 21 D'ABRIL 18:00 HORES
 
 • VALÈNCIA: Plaça San Agustí
 • CASTELLÓ: Plaça Independència
 • ALACANT: Plaça Ajuntament
COMPROMÍS PEL TERRITORI
 


18 d'abril de 2007
 


 
  Publicat l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic

El BOE de 13 d'abril (divendres) publica la Llei 7/2007, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Concentració per la regulació del complement de carrera professional
 
Divendres, 20 d'abril, a les 10 hores

Totes i tots al Palau de la Generalitat!

Per la carrera professional per al personal del Consell!

Perquè estem fartes i farts de perdre diners!
 

 
13 d'abril de 2007
 


 
 

Aprovada una proposta comuna de regulació del complement de carrera professional

Es presentarà demà, 13 d'abril, durant una concentració davant el Palau de la Generalitat

Ahir, 11 d'abril, representants dels sindicats presents en la Mesa Sectorial de la Funció Pública (STAPV-Intersindical Valenciana, CCOO, CSI-CSIF, IGEVA i UGT) acordaren un text comú de proposta de regulació del complement de carrera professional. Aquest document serà presentat demà, 13 d'abril, durant una concentració de delegades i delegats que tindrà lloc a les 10 hores davant el Palau de la Generalitat. Esteu convidats i convidades a assistir.

I recordeu, el dia 20 d'abril, totes i tots al Palau de la Generalitat! Per la carrera professional per al personal de l'Administració del Consell de la Generalitat.

Llistes provisionals d'admesos i exclosos a la promoció interna del grup C d'Administració General

El DOCV de dijous, 5 d'abril, publicava les resolucions següents:

 • RESOLUCIÓ de 29 de març del 2007, del conseller de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es publica la llista provisional d'admesos i exclosos a l'oposició d'accés al grup C, sector administració general, pel torn de promoció interna, mitjançant conversió directa de places. Convocatòria 140/2004, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de la Generalitat de 2004.
   
 • RESOLUCIÓ de 29 de març del 2007, del conseller de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual es publica la llista provisional d'admesos i exclosos al curs selectiu d'accés al grup C, sector administració general, pel torn de promoció interna, mitjançant conversió directa de places. Convocatòria 141/2004, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de la Generalitat de 2004.
Hi ha un termini de 10 dies hàbils (fins el 19 d'abril) per a la presentació de reclamacions.

Commemoració del dia de la república
 
Actes preparats per la Plataforma per la III República per als dies 14 i 15 d'abril:
 • DISSABTE 14 D'ABRIL CARAVANA DE COTXES AL CEMENTERI DE PATERNA. A la font de Vivers de l'Albereda a les 9 hores
   
 • DIUMENGE 15 D'ABRIL TREN PER LA REPÚBLICA DE CASTELLÓ A ALACANT I MANIFESTACIÓ A ALACANT a l'arribada del tren

12 d'abril de 2007
 


 
  Balears aprova la nova llei de Funció Pública i la de cossos i escales

Mentre al País Valencià els successius consellers de la cosa de la Funció Pública han estat marejant amb la propera llei que se suposa que estaven redactant (deuen anar pel capítol trenta-sis mil quatre-cents vint-i-nou), a Balears no es calfen tant el cap i van per feina. I ¡oh, sorpresa!, allí també mana el PP.

La LLEI 10/2006, de 26 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d’Organització de la Generalitat (DOGV 5416, 28/12/06), en la disposició final 1, diu: s'autoritza el Consell per a que, en el termini de sis mesos des de l'entrada en vigor d'aquesta llei, aprove un Decret Legislatiu que refonga en un sol text els preceptes continguts en el Decret Legislatiu de 24 d'octubre de 1995... Ja han passat 3 mesos de la publicació d'eixa Llei d'acompanyament...
 • Llei 3/2007 de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.
 • Llei 2/2007 de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears.
4 d'abril de 2007
 


 
 

Es constitueixen les meses electorals per a les Juntes de Personal de Serveis Centrals i Territorials d'Alacant, Castelló i València

Hui, 3 d'abril, s'han constituït les meses electorals per a les eleccions a Juntes de Personal dels Serveis Centrals, Serveis Territorials d'Alacant, Serveis Territorials de Castelló i Serveis Territorials de València. El resumen del calendari de les eleccions és el següent:
 

data acte
3 d'abril  Publicació del cens
11 d'abril (Alacant, 10) Final del termini de presentació de reclamacions al cens
12 d'abril    Resolució de les reclamacions al cens i aprovació del cens definitiu
Fins el 23 d'abril    Termini de presentació de candidatures
24 d'abril Proclamació provisional de candidatures
26 d'abril     Proclamació definitiva de candidatures i començament de la campanya electoral
9 de maig     Dia de reflexió
10 de maig     Votació

Amb la finalitat de facilitar la màxima difusió del cens, s'ha habilitat en la pàgina principal de la web de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públicas un accés en el següent enllaç: http://www.just.gva.es/
 
L'accés s'anomena "CONSULTA DEL CENSO ELECTORAL". També hi ha un model de fulla de reclamació, en la qual s'indiquen els números de fax de les quatre meses coordinadores per a la seua remissió.

Novetats de diverses convocatòries

A la pàgina web de la Generalitat (www.gva.es) s' han publicat les següents novetats:

Facultatius Arxius i Biblioteques, Convocatòries 80 i 81/2004. Notes de la primera part de la prova.

Informàtics Grup A. Convocatòries 44, 45 i 46/2004. Llistat d'aprovats provisional. Recordeu que teniu un mes per a interposar el recurs d'alçada.

Enginyers Industrials, Convocatòries 61 i 62/2004. Notes provisionals de la fase de concurs. Termini per a presentar al·legacions fins 13 d'abril.

En el DOCV de data 2 d'abril s'han publicat els llistats definitius d'admesos i exclosos a les proves selectives de Cuidadors, Convocatòries 104, 105 i 106/2004. La realització de la prova tindrà lloc el pròxim dia 12 de maig del 2007 (dissabte), a les 10:00 hores.

3 d'abril de 2007

 


 
  Més de dues-centes persones en la concentració per la carrera administrativa

Divendres passat, més de dues-centes persones es van concentrar davant el Palau de la Generalitat seguint la convocatòria conjunta dels sindicats de la Mesa Sectorial de la Funció Pública (STAPV-Intersindical Valenciana, CCOO, CSI-CSIF, IGEVA i UGT). Suposa una gran participació si es té en compte que es va convocar amb menys de vint-i-quatre hores d’antelació i que es tractava només de donar suport a la demanda de negociació de la carrera professional per al personal al servei del Consell de la Generalitat.

En eixe sentit, es van registrar sengles escrits dirigits al conseller de Justícia, Interior i Administracions Públiques i al conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació. També es va presentar un escrit dirigit al President de la Generalitat, que fou lliurat en mà a un assessor personal del Molt Honorable.

El dia 20 d’abril està prevista la propera concentració, a la que des d’ara esteu convidats i convidades a assistir. Abans, però, es presentarà la proposta conjunta de regulació del complement de carrera professional pel major nombre de centres possible.

Accident de Metro: 43 morts + 47 ferits = 0 responsables [cartell]

L’associació de víctimes de l’accident de metro de la línia 1 de 3 de juliol de 2006 ha convocat una

Manifestació
3 d’abril a les 19 hores
Estació de Jesús de València


Intersindical Valenciana s’hi suma a la convocatòria i us convida a mostrar la vostra solidaritat amb les víctimes i la vostra indignació davant l’absència de cap responsabilitat.

S'aprova la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic

El Congrés dels Diputats aprova la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, després de votar el Ple les esmenes del Senat (29/03/07)  

2 d'abril de 2007

 


 

stapv-Iv | intersindical