correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

març 2011

dll dm dc dj dv ds diu
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sumari

 

31/03/2011

Convocades les proves selectives per al grup A2 i Cos d'Intervenció.

30/03/2011

El govern espanyol retira "provisionalment" la reforma del Règim de Classes Passives.

29/03/2011

Drets humans i pau a Colòmbia.

28/03/2011

Decret d'indemnitzacions: Sobre la responsabilitat i unes altres gaites...
 

24/03/2011

Intersindical Valenciana s'oposa a la proposta d''harmonització' de les Classes Passives.

21/03/2011

Tornem a cobrar les indemnitzacions per raó de servei (dietes) de 1997. Un bon acord que assegura les pensions?. Convocades les proves de coneixements de valencià.
 

15/03/2011

Hui, concentració, per la carrera, per la funcionarització, vesprades opcionals. Persones admeses i excloses a les proves d'ajudant de residència/serveis. Equivalències de titulació de Graduat/da en ESO i de Batxiller.
 

14/03/2011

Intersindical dóna la benvinguda a CCOO a la lluita per la carrera. Actualitzades les Relacions de Llocs de Treball. No a la privatització de sòl públic a Campanar.
 

10/03/2011

Intersindical provoca una visita de la Inspecció de Treball a Benestar Social. Article d'Intersindical Valenciana sobre la privatització dels serveis públics. Intersindical Valenciana en la premsa. 8 de març, dia internacional de les dones. Adjudicació de destinacions del concurs de grup E d'Administració General.
 

07/03/2011

Intersindical Valenciana fa públic un manifest, amb motiu del 8 de març. Noves borses de treball per a personal educador infantil i especial.
 

05/03/2011

Llistats de persones admeses i excloses a les oposicions de conductor/a, auxiliar de clínica i de manteniment. Erasmus per al personal funcionari. Debat en les Corts Valencianes sobre el personal assessor de la Generalitat.
 

04/03/2011

Intersindical reclama que la Generalitat desmentisca les declaracions del conseller Blasco. Borses d'ocupació per a substitucions temporals en Alacant, conselleria de Benestar Social.
 

02/03/2011

Primeres convocatòries de l'OPE de 2010: grup A i Inspecció de Tributs. Publicada l'oferta pública de l'AGE. Concentració contra la violència cap a les dones.
   
   
Oferta pública 2010

Convocades les proves selectives per al grup A2 i Cos d'Intervenció

El DOCV d'ahir, 30 de març, es publiquen les ordres de convocatòria de les proves selectives d'accés al subgrup A2, sector administració general, així com al subgrup A1, Cos Superior d'Intervenció i Auditoria de la Generalitat.

El termini de presentació de sol·licituds està obert des de hui fins el 26 d'abril.

Podeu veure els detalls en els següents enllaços:

Subgrup A2, administració general, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 4/10

Subgrup A2, administració general, promoció interna, Convocatòria 5/10

Convocatòria 6/10, Cos Superior d'Intervenció i Auditoria de la Generalitat

31 de març de 2011


Jubilació

El govern espanyol retira "provisionalment" la reforma del Règim de Classes Passives

La pressió sindical ha fet possible la retirada d’aquesta proposta que empitjorava les condicions de jubilació del personal públic 

El govern espanyol va presentar dimecres passat una proposta d'harmonització del Règim de Classes Passives amb el Règim General de la Seguretat Social. Aquesta proposta retallava les condicions de jubilació del personal públic de MUFACE, MUGEJU i ISFAS.

Intersindical Valenciana va denunciar en el seu moment la signatura de l'Acord Social i Econòmic en el qual es consagren noves retallades en els drets socials, econòmics i laborals, concretament en les pensions dels treballadors i treballadores, del qual deriva la proposta presentada pel govern i retirada ahir gràcies a la pressió sindical.

Aquest mateix acord exigeix la seua adaptació al Règim de les Classes Passives, amb el que el parèntesi obert ara no ens permet baixar la guàrdia, ja que les intencions del Govern van totes en la mateixa direcció: retallar drets socials amb l'excusa de mantenir-los.

L'oposició sindical a aquesta proposta ha estat i ha de seguir sent la clau per a detenir aquest procés de retallades i agressions a les treballadores i treballadors en general, i al personal públic en particular. En aquest sentit, Intersindical Valenciana seguirà proposant a la resta d'organitzacions sindicals mantenir un front comú i respostes unitàries.

29 de març de 2011

Nova revista Intersindical

Pots descarregar-te la nova revista INTERSINDICAL número 11. Així podràs consultar la teua nòmina o repassar els permisos i llicències sempre que ho necessites.

Ah! I també veure què diuen les i els representants del Sindicat davant les properes eleccions sindicals.

30 de març de 2011


II JORNADES INTERNACIONALS

Drets humans i pau a Colòmbia

Els propers dies 1, 2 i 3 d'abril es celebren a València les II JORNADAS INTERNACIONALES DERECHOS HUMANOS Y PAZ EN COLOMBIA, organitzades per la Mesa de Apoyo, de la qual forma part activa Intersindical Valenciana. En aquestes Jornades hi haurà a més un espai propi del Sindicat en una de les Meses de debat. En aquest enllaç podeu trobar el programa i la fitxa d'inscripció: II Jornadas Internacionales Colombia

En este encuentro internacional trataremos de abordar, desde una perspectiva social y política, las graves consecuencias que el conflicto armado en Colombia tiene en la vida de las mujeres, así como las propuestas y vías para el logro de la paz que plantean las organizaciones de mujeres y defensoras de derechos humanos. La Mesa de Apoyo reunirá en este evento a reconocidas líderes sociales y expertas en conflictos armados, procesos de paz y DDHH. Juntas trataremos de que los DDHH de las mujeres sean respetados y de abrir vías de diálogo para una salida política negociada al conflicto armado que vive este país.

29 de març de 2011


Decret d'indemnitzacions

Sobre la responsabilitat i unes altres gaites...

Sovint moltes persones, partits o sindicats es vanten de ser 'responsables'. En nom d'eixa 'responsabilitat' -que deu ser molt important-, canvien radicalment la política social i econòmica, o prioritzen esdeveniments com la Fórmula1 en lloc de pagar la carrera professional o signen acords que diuen no compartir.

Així, per 'responsabilitat', alguns sindicats han signat un acord per a què  la meitat de la població treballadora actual, i molta més en el futur, es jubilen dos anys més tard de quan els havien dit que ho farien quan es van posar a treballar.

O, fa un temps, van signar una llei -la d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana- a la qual després es presentaren més esmenes pels sindicats signants que pels no signants -per cert, només un: Intersindical Valenciana-, o també s'han recolzat ofertes d'ocupació públiques de 59 places!!

Unes altres organitzacions, com Intersindical Valenciana, no som, en opinió d'aquests sindicats, gens 'responsables'. Almenys, això ens recorden constantment. Però nosaltres som d'un altra opinió.

Pensem que responsabilitat és actuar sempre en benefici del personal. Potser de vegades equivocant-nos, o no fent les coses tant bé com caldria, però sempre pensant en el benefici del personal. Per a actuar... o per a no actuar.

Així, quan iniciàrem els recursos per cobrar les pagues extres amb el complement específic complet, ho férem pensant en què tot lo món acabara cobrant-les. De moment encara no ha pogut ser, però això és una història que encara està viva, i estem treballant per aconseguir-ho.

Uns altres, però, no pensen en les conseqüències dels seus actes: és el cas del decret d'indemnitzacions. En efecte, la Generalitat no va negociar en temps i forma, i Intersindical Valenciana es va mostrar en desacord amb la pujada dels imports de les indemnitzacions, per insuficients, però vam valorar per responsabilitat, que valia més un augment insuficient que cap increment en absolut. I això no és incompatible amb continuar reclamant una pujada de les indemnitzacions de, almenys, l'IPC des de 1997.

Uns altres no ho han valorat així: han recorregut inconscientment, i ara ens trobem amb dietes, pernoctacions o quilometratge amb imports de 1997 sense que hagen donat la més mínima explicació de què han fet perquè això no passara.

Però, és clar, tampoc no han explicat la signatura de l'oferta de 2010, ni del protocol d'assetjament sexual que no aprofita per a res, ni de la reforma de les pensions... Ells ho fan tot bé, i pel nostre bé! ¿De què ens queixem?


28 de març de 2011

 


Reforma de les pensions

Intersindical Valenciana s'oposa a la proposta d''harmonització' de les Classes Passives

Davant la proposta del Govern espanyol sobre Mesures harmonitzadores del règim de classes passives de l’estat amb el Règim General de la Seguretat Social, que ha donat conèixer dimecres 23, Intersindical Valenciana s’oposa a les mesures proposades ja que comporta la desaparició del règim actual de jubilacions del règim de classes passives.

El document presentat pel govern espanyol suposa un nou atac a les persones funcionàries sobre els quals es pretén fer pagar una crisi econòmica que no hem generat... [Llegir el comunicat complet]

Qué proposa el Govern?

Llig-ho en el següent document: Proposta de reforma de les classes passives

24 de març 2011


El TSJ anul·la el decret vigent

Tornem a cobrar les indemnitzacions per raó de servei (dietes) de 1997

Com en una pel·lícula de desastres, quan ja pensàvem que no ens podien retallar cap cosa més, ara el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha dictat la Sentència 1283/10, de 1 de desembre, en el recurs 2/1751/08, instat per CCOO-PV.

Dins de les aplicacions informàtiques de Caixa Fixa de la Generalitat s'ha penjat un comunicat que diu :

<<Habiéndose declarado nulo de pleno derecho el Decreto 88/2008, sobre indemnizaciones por razón de servicio, la normativa aplicable en la actualidad es el anterior Decreto 24/1997, por lo que con efectos del lunes 21 de marzo, el sistema de Caja Fija quedará adaptado en las opciones que facilitan el cálculo de pago de comisiones de servicio u otros a los importes contemplados en dicho Decreto.>>

El comunicat s'ha conegut divendres 18, així que no hem tingut ocasió de llegir la sentència i, per tant, no sabem els motius del TSJCV per anul·lar l'actual decret ni si la interpretació de la Generalitat en tornar als imports de 2007 es correcta. Lo que està claro es que es una muy mala noticia:

Recordareu com en 2007 i 2008, Intersindical Valenciana va protagonitzar -en solitari, com sol ser habitual quan es molesta el poder- una campanya per a reclamar l'actualització dels imports del decret d'indemnitzacions, que mantenia incòlumes els imports fixats en 1997. Fins 2008 va durar aquell decret 24/97 que ara ressuscita. Els imports fixats pel Decret 88/2008 tampoc no són una meravella, però almenys són un poc superiors -per exemple, 0,19 euros per quilòmetre, front a 0,15 de l'anterior decret.

Continuarem informant.

Un bon acord que assegura les pensions?

Que no te conten històries: l'acord Social i Econòmic suposa una rebaixa de les pensions i dels anys en què les persones treballadores les gaudim.
No ho diguem nosaltres: ho diuen organismes tan poc sospitosos -o sí- com l'OCDE:

Los futuros jubilados cobrarán un 6,6 % menos y el Estado ahorrará el 3,5 % del PIB

La reforma rebajará las pensiones desde el 81% hasta el 74% de un sueldo medio

La OCDE pide más reformas en los sistemas de pensiones

La pensión española caerá un 9% tras la reforma, según la OCDE

Las pensiones caerán un 7% tras la reforma del Gobierno según un informe de la OCDE
 

Convocades les proves de coneixements de valencià

El DOCV de 18 de març publica la convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià i es nomenen les comissions examinadores. Comproveu les dates i els llocs on més us interesse examinar-vos.

21 de març de 2011
 HUI, dimarts, 15 de març, 10 h
 

Davant la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació

Pujada del Palau, 14, València


CONCENTRACIÓCARRERA PER A TOT EL MÓN


VESPRADES PER A NINGÚ


FUNCIONARITZACIÓ, JA!


INTERSINDICAL VALENCIANA


 

Per la carrera, per la funcionarització vesprades opcionals


Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA) us convoca a una concentració davant la conselleria d'Economia a les 10h, per reclamar la negociació immediata de:
 • Carrera professional
   
 • Funcionarització
   
 • Reglament de condicions de treball (Decret 175/06):
   
  • permisos
  • jornada d'estiu
  • desaparició de l'obligació de treballar per les vesprades

Persones admeses i excloses a les proves d'ajudant de residència/serveis

El DOCV de dilluns, 14 de març, publica la llista provisional de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés al grup E, ajudant de residència/serveis, accés lliure i de persones amb discapacitat, Convocatòria 51/08.

També es convoca les persones aspirants admeses a la realització de l'exercici el pròxim dia 2 d’abril de 2011 (dissabte), a les 10:00 hores.

Equivalències de titulació de Graduat/da en ESO i de Batxiller


El BOE de 14 de març publica una Ordre que modifica la anteriorment vigent per la qual s'estableixen equivalències amb els títols de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i de Batxiller actuals. Pot ser interessant per a les persones que tingueu titulacions antigues.

15 de març de 2011
 

Demà, dimarts, 15 de març, 10 h

Davant la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació

Pujada del Palau, 14, València


CONCENTRACIÓCARRERA PER A TOT EL MÓN

VESPRADES PER A NINGÚ

FUNCIONARITZACIÓ, JA!INTERSINDICAL VALENCIANA


Intersindical dóna la benvinguda a CCOO a la lluita per la carrera

 
El dimarts, 15 de març, Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA) us convoca a una concentració davant la conselleria d'Economia a les 10h, en la qual participarà també CCOO, segons ha comunicat la pròpia organització sindical. Ens congratulem que eixa organització torne a la mobilització davant l'immobilisme de la Generalitat en la negociació d'aquests assumptes.

[Hem de recordar que entre novembre i desembre, Intersindical Valenciana (STAS, CAT, IGEVA) va realitzar fins a cinc concentracions pels mateixos motius. A la primera també va acudir CCOO, no així a les quatre posteriors. La resta de sindicats no van acudir tot i haver convocat conjuntament la primera.]

La concentració té com a motiu reclamar la negociació immediata de la carrera professional i de la funcionarització. Intersindical Valenciana, que està completament d'acord amb eixa reivindicació, també reclama la negociació del reglament de condicions de treball (Decret 175/06) per a introduir els permisos i la reducció de jornada acordades en 2008 i per a negociar la desaparició de l'obligació de treballar per les vesprades des del 16 d'octubre al 14 de maig.


Actualitzades les Relacions de Llocs de Treball

El DOCV de divendres, 11 de març, publicava la Resolució que actualitza les relacions de llocs de treball (RLT) de l'Administració al servei del Consell de la Generalitat.

Prèviament a aquesta publicació, no hi ha hagut sessió de la Comissió de Condicions de Treball (CCT), ja que les modificacions han afectat només els llocs de treball que no tenen titular. Quan un lloc té titular, no es pot modificar sense que es negocie en la CCT de forma prèvia a la seua reclassificació i publicació de la RLT. La propera publicació d'una RLT completa està prevista per a setembre.


No a la privatització de sòl públic a Campanar

La Generalitat i l'Ajuntament de València volen requalificar 13.000 m2 de sòl públic destinat a la construcció d'un col·legi d'infantil i primària i un institut de secundària. La beneficiària de la requalificació seria la Universitat Catòlica, que construiria una clínica -privada, per supost- i aules.

Aquesta és una altra forma de privatitzar: en lloc de crear infrastructura pública, se cedeix a la iniciativa privada, renunciant de bestreta a complir amb la seua funció de proporcionar serveis públics de titularitat pública a la ciutadania.

¿Què es pot fer?

De vegades, et sents impotent, però en aquesta ocasió totes i tots podem fer alguna cosa, com signar el document que us enviem adjunt i presentar-lo pel registre d'entrada més proper. L'Ajuntament de València ha signat amb la Generalitat el conveni pel qual es poden presentar escrits en els registres de l'altra administració.

14 de març de 2011
 

Intersindical provoca una visita de la Inspecció de Treball a Benestar Social

El dia 1 de març, a instàncies d'Intersindical Valenciana, un inspector de treball va visitar els locals de la Consellería de Benestar Social en el carrer Colom, 80 de València. El motiu de la visita, la prèvia denúncia d'aquest Sindicat per suposada cessió il·legal de treballadors.

A les 9 del matí no havia cap de les persones treballadores de AVAPSA i MAPFRE que habitualment presten els seus serveis en aquesta Conselleria, cosa que les persones representants d'Intersindical Valenciana presents en la inspecció li van comunicar a l'Inspector.

L'inspector, junt a dos representants de l'administració, i la representació d'Intersindical Valenciana van fer el recorregut per les instal·lacions d'aquesta Consellería. Cada cap tenia ordre de dir-li a l'Inspector que no treballava ningú allí d'altres empreses però era evident el buit de moltes taules.

[Durant el recorregut es va preguntar a un dels representants de l'Administració si coneixia a la persona que ocupa generalment una taula en concret, a la qual cosa va contestar que NO, però davant la preguntar de si no era el seu nebot contractat per MAPFRE, va acabar per avergonyir-se i va admetre davant l'Inspector de Treball que, efectivament, hi havia treballadors de MAPFRE i AVAPSA prestant serveis però que eixe dia no havia acudit ningú a treballar.]

L'Inspector va informar a la representació d'Intersindical Valenciana que l'Administració havia col·laborat i admès que els treballadors d'aquestes empreses utilitzen tots els mitjans materials posats a la seua disposició per la Consellería. Davant la nostra pregunta de si, efectivament, aquestes empreses no exerceixen com empresaris sinó que cedeixen simplement els seus treballadors, la representació de la conselleria va desmentir tals fets.

Dins de la col·laboració demanada per l'Inspector vam al·legar que només volem defensar els interessos dels empleats públics i que la administració no pot deixar-los de braços plegats i adjudicar contractes o encomanes sense necessitat real perquè hi ha efectius suficients. L'Inspector va mantenir una bona relació de cooperació i va prometre que mantindria la coordinació necessària amb altre Inspector de Treball que ja ha estés acta per cessió il·legal de treballadors en la conselleria de Medi Ambient.
 

Article d'Intersindical Valenciana sobre la privatització dels serveis públics

Publicat ahir en el Levante-EMV: Per uns serveis públics de qualitat
 

Intersindical Valenciana en la premsa. 8 de març, dia internacional de les dones

INTERSINDICAL VALENCIANA: Cent anys després continuem en la lluita

Manifest d'Intersindical Valenciana en El Mundo

Manifest d'Intersindical Valenciana en El País

Intersindical Valenciana denuncia que las mujeres cobran un 28% menos que los hombres

Adjudicació de destinacions del concurs de grup E d'Administració General

El DOCV d'ahir, 9 de març, publicava la resolució per la qual s'adjudiquen destinacions a les persones participants en el concurs número 73/2010, grup E d'Administració General.

L’acte de presa de possessió tindrà lloc l’1 d’abril de 2011, a les 09:00 hores.

10 de març de 2011
 


Intersindical Valenciana, amb motiu del centenari de la celebració del 8 de març com a Dia Internacional de les Dones, ha aprovat el següent manifest

Enguany es compleixen cent anys de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Cent anys de la lluita de les dones en els quals han estat molts els èxits aconseguits, Però encara estem lluny d'arribar a la igualtat real que pose fi a les discriminacions que patim... Llegir el manifest complet

Manifestacions amb motiu del 8 de març

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, es convoquen les següents manifestacions, a les quals Intersindical Valenciana s'adhereix i us anima a acudir:
 

Alacant

19:30 h,  plaça Calvo Sotelo

Castelló

 19:30 h, plaça de la Pau

    València

          19:30 h, plaça Alfons el Magnànim (Parterre)
 

Teniu informació de més actes al següent enllaç: Xarxa feminista del País Valencià: 8 de marc, Dia Internacional de les Dones

Noves borses de treball per a personal educador infantil i especial

El DOCV del 4 de març, es publicava dues resolucions per les quals es convoquen les següents borses per al nomenament de personal interí:

Educadors/es d'Educació Infantil

Educadors/es d'Educació Especial

El termini per a presentar sol·licituds d'inclusió en les borses és fins el 16 de març.

7 de març de 2011
 


Llistats de persones admeses i excloses a les oposicions de conductor/a, auxiliar de clínica i de manteniment

El DOCV de 4 de març publica les resolucions per les quals es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses a les proves selectives següents:

Conductor/a, accés lliure: Grup D, laboral, conductor/a, accés lliure, Convocatòria 52/2008

Conductor/a, promoció interna: Grup D, laboral, conductor/a, promoció interna, Convocatòria 53/2008

Auxiliar de clínica, accés lliure i persones amb discapacitat: Grup D, laboral, auxiliar de clínica, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 54/200

Auxiliar de clínica, promoció interna: Grup D, laboral, auxiliar de clínica, promoció interna, Convocatòria 55/2008

Auxiliar de manteniment, accés lliure i persones amb discapacitat: Grup D, laboral, auxiliar de manteniment, accés lliure i persones amb discapacitat, Convocatòria 56/2008

Auxiliar de manteniment, promoció interna: Grup D, laboral, auxiliar de manteniment, promoció interna, Convocatòria 57/2008

Erasmus per al personal funcionari

Projecte pilot de pràctiques de curta durada per a funcionaris dels païssos membres en les Institucions Europees. Convocatòria 2011 (W3 Representació Permanent d'Espanya davant la UE) Erasmus per a funcionaris

Més información sobre el programa Erasmus per a funcionaris: Erasmus per a funcionaris (2)

Debat en les Corts Valencianes sobre el personal assessor de la Generalitat


Les Corts Valencianes van debatre sobre el personal eventual i també sobre tot el personal no funcionari que manté la Generalitat actualment. En contestació a una pregunta del grup parlamentari Compromís al respecte, el president Camps va fer afirmacions extraordinàries, com ara que el 99,99% del personal de la Generalitat ¡¡és personal funcionari de carrera!!

Brutal! Us recomanem vivament que ho llegiu. Es tracta d'un enllaç que us descarrega en versió PDF el Diari de Sessions. Cal que llegiu a partir de la pàgina 17.459: Debat en les Corts valencianes sobre personal de confiança

5 de març de 2011
 


Intersindical reclama que la Generalitat desmentisca les declaracions del conseller Blasco

Lamentablement, quan Intersindical Valenciana va incloure entre les matèries de les assemblees que ha convocat aquestes setmanes un punt anomenat "Retallades passades i futures", no estàvem fent alarmisme, sinó avançant-nos als propis plans de la Generalitat:


Davant açò, Intersindical Valenciana ha reclamat per escrit al conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació -que com recordareu està al càrrec de la Funció Pública per delegació de la titular-, una entrevista urgent, per tal que puga desmentir les afirmacions del seu company de Consell o bé, cas que no puga desmentir-les, per a reclamar-li la convocatòria urgent de la Mesa General de la Funció Publica per donar compte dels plans del govern valencià. Podeu consultar l'escrit en el següent enllaç: Al conseller d'Economia

Borses d'ocupació per a substitucions temporals en Alacant, conselleria de Benestar Social

El DOCV del, 2 de març, publica la convocatòria de la Conselleria de Benestar Social, de borses d'ocupació específiques per a substitucions temporals en llocs de treball de determinades categories, a la província d'Alacant.

Es convoquen per a la  Residència de la 3ª Edat de Torrevieja (centre capçalera), les següents categories:

 • Auxiliar de clínica, personal laboral, grup D, titulació: Auxiliar d’infermeria, Tècnic de cures auxiliars d’infermeria (grau mitjà de la branca sanitària) o Tècnic auxiliar d’infermeria (primer grau de la branca sanitària)
   
 • Ajudant de residència/servicis, personal laboral, grup E, titulació: Certificat d’escolaritat

Borses d'ocupació per a substitucions temporals en Alacant. Conselleria de Benestar Social

CORRECCIÓ d'errades amb els annexos

4 de març de 2011
 


Primeres convocatòries de l'OPE de 2010: grup A i Inspecció de Tributs

El DOCV d'ahir, 1 de març, publicava les següents convocatòries de proves selectives d'accés a la Funció Pública valenciana:

El termini de presentació d'instàncies acaba el dia 25 de març

Publicada l'oferta pública de l'AGE

El BOE de 1 de març publica l'Oferta pública de l'Estat per a 2011 (AGE, Organismes Autònoms, Sanitat militar, Administració de Justícia).

Concentració contra la violència cap a les dones

La Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana, contra la violència masclista.

Dimecres, 2, 20 h

porta de l'Ajuntament de València

Malauradament, al País Valencià tenim ja les primeres víctimes de la violència de gènere d'enguany. A propòsit d'això, la responsable de l'Àrea de la Dona d'Intersindical Valenciana ha escrit el següent article: En el terrorisme masclista no hi ha treva

2 de març de 2011
 


stas-Iv | intersindical