Calendari de correus publicats
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Diu
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28    
Text més gran Text més menut

Mida del text

Torna a STAS

Torna a STAS

Notícies sindicals / febrer 2013


28 de febrer

> Mesa tècnica

Resum de l'esborrany de Decret de Classificació

Resum de les disposicions de l'esborrany de decret i de la posició del Sindicat al respecte

Predominaran els llocs tipus sobre els singulars. Són llocs tipus les agrupacions de llocs (més d’un) d’un mateix subgrup amb denominació, requisits, responsabilitats, tasques i component competencial comuns

Provisió: el sistema normal serà el concurs, i només seran per lliure designació els que diu la llei (que inclou un catàleg massa ampli). S’incorpora el concurs específic per a caps i llocs singulars.

Adscripció a cossos i escales: amb caràcter general, cada lloc s’adscriurà a un cos, escala, agrupació professional funcionarial (APF, antic grup E) o grup professional (personal laboral).

Llocs de Subdirecció General o caps de servei: podrán ser de més d’un cos o escala.

Altres llocs de caps: podran ser de més d’un cos o escala dels subgrups A1 i A2

Requisits de titulació: es podran establir en Administració General i en els cossos d’Administració Especial que tinguen assignats per al seu accés més d’una titulació.

Funcions: seran les del cos o escala. Excepcionalment, es podran assenyalar les tasques concretes d’un lloc.

Mèrits: seran excepcionals i per als llocs a proveir pel sistema de concurs específic

Els sindicats podrem sol·licitar la iniciació d’un procediment de modificació de la classificació de col·lectius.

Es crea una mesa tècnica amb nom rimbombant (Comissió Mixta per a l’Estudi dels Llocs de Treball –CMEPT), paritària, per a:

  1. a) Ser consultada abans de la creació, amortització o modificació de llocs d’un col·lectiu
  2. b) Rebre informació dels llocs creats, modificats o amortitzats
  3. c) Rebre informació sobre la previsió de llocs educatius complementaris abans de cada curs

Es regula l’aprovació i publicació de les Relacions de Llocs de Treball (RLT), una vegada l’any. A veure si ho compleixen.

Disposicions Addicionals

Llocs d’atenció especial en l’ambit educatiu (educadors/es, fisioterapeutes):

Llocs de caps d’Unitat, B/C:

Volen des-barrar-los, de forma que uns passen al grup A2 i uns altres al C1, segons el grup de la persona ocupant. El motiu és que ara ha aparegut el nou grup B entre els dos anteriors i, segons diuen en el Preàmbul al Decret, no es compleix “el requisit que els llocs estiguen classificats en un grup o subgrup i el seu immediat superior o inferior”.

El veritable motiu, en canvi, cal buscar-lo en l’estalvi sobre pressupost de més d’un milió d’euros, ja que la majoria d’aquests llocs estan ocupats per persones del C1, mentre que estan pressupostats com a A2. La diferència de sou és el que es volen guanyar. A més, es podria dificultar el procés de reconeixement dels llocs de caps de negociat com a caps d’unitat, que s’està guanyant judicialment, fent desaparèixer aquesta figura.

Intersindical Valenciana no està d’acord amb la desaparició dels llocs de caps d’unitat per eixos motius, i perquè mai ens ha agradat la classificació dels llocs ad personam, com en aquest cas. A més, considera possible el manteniment d’aquests llocs de treball per dues vies:

Interval de nivells

Es modifica el quadre de nivells mínims i màxims de cada grup, però només per a introduir el nou grup B, que es queda en un mínim del 15 i un màxim del 24. Pel que fa al màxim, no queda malament, entre el A2 (26) i el C1 (22), de dos en dos. Tanmateix, no estem d’acord amb el mínim, que hauria de ser 16, i passar el mínim del A2 al 18, de forma que els mínims de tots els grups i subgrups també anaren de dos en dos, com és tradicional.

Es regula la mobilitat interadministrativa sempre que:
  1. Hi haja reciprocitat amb l’altra administració
  2. Ajude a “garantir la prestació del servei”
  3. Que el lloc siga d’àrees funcionals “deficitàries”

> 8 de març. Dia Internacional de les Dones

Els drets de les dones són drets humans

Dia Internacional de les Dones

eliminar la discriminació de què som objecte, per a garantir tots i cadascun d’aquests drets

La Declaració Universal de Drets Humans de 1948 establia els drets i les llibertats per a totes les persones sense distinció de raça, color, sexe, idioma, opinió política o qualsevol altra discriminació. Continuar llegint >

Intersindical Valenciana ha editat, com tots els anys, una revista especial amb motiu del Dia de les Dones, que podeu consultar en el següent enllaç: Intersindical 54 - Dones MARÇ 2013

Altres notícies recents de l'Àrea de les Dones:

22 de febrer: Dia Europeu contra la discriminació salarial 23F. El moviment feminista s’uneix a la marea ciutadana contra el colp d’estat dels Estats Intersindical Valenciana rebutja les declaracions del diputat valencià de UpyD Toni Cantó
26 de febrer

> Mobilitzacions

Desenes de milers de persones contra les retallades del govern espanyol i valencià

Tots els sectors afectats per les retallades, totes les persones i les reivindicacions juntes, tots els col·lectius, moviments, organitzacions junts contra les retallades i per una veritable democràcia. A València, Alacant, Castelló, Elx, Elda i a la resta de l’estat una riuada de gent va omplir els carrers de pobles i ciutats.

Llig tota la notícia a: Desenes de milers de persones contra les retallades del govern espanyol i valencià

> Paga extra

Ens tornen alguna cosa en abril?

En els darrers dies haureu vist notícies com les de sota, que us pot haver fet pensar que en abril recuperàvem alguna part del que ens han retallat.

En realitat, el que passa és que als companys i les companyes de MUFACE els van retindre en desembre dues vegades la seua quota de MUFACE i de Drets Socials, a pesar que no es va cobrar la paga extra. Davant les queixes, completament lògiques, el Govern ha anunciat el retorn dels diners indegudament cobrats... en abril.


> Mesa Sectorial

Convocada mesa tècnica sobre el decret de classificació i el Pla d'Ocupació dels PROP

S'ha convocat Mesa tècnica de la Mesa Sectorial per a divendres, 1 de març, sobre l'esborrany de Decret de classificació i el Pla d'ocupació dels punts PROP.

El Pla d'Ocupació dels PROP continua insistint en els mateixos errors que al principi. Intersindical no pot recolzar-lo

Els documents els teniu a sota, per tal que us en feu una idea pròpia. En breu us farem arribar el nostre anàlisi d'ambdós documents.

Llegir els dos documents:

Borrador plan ordenación PROP Borrador Decreto 22-2-2013
22 de febrer

> Privatització dels serveis públics

HUI, divendres negre

Concentracions i manifestacions (les habituals d'un divendres negre) Lee toda la noticia: viernes 22 de febrero: movilizaciones del personal empleado público

Contra la injusta condemna dels activistes sahrauís

CONCENTRACIÓ

DIVENDRES, 22 DE FEBRER, 19h Delegació del Govern a València

Un Tribunal Militar Marroquí, a pesar de no tindre jurisdicció sobre el Territori no Autònom del Sàhara Occidental, va procedir a jutjar 25 activistes sahrauís. Segons nombrosos observadors internacionals, no va comptar amb les degudes garanties per falta de proves.

El tribunal militar marroquí va condemnar a nou cadenes perpètues, a quatre a 30 anys de presó, a set a 25 anys de presó, tres a 20 anys de presó i dos han sigut posats en llibertat ja que la sentència és inferior al temps que ja han passat a la presó preventiva.

Estes duríssimes penes suposen un nou atemptat contra el poble sahrauí, contra el seu dret d'autodeterminació i la seua existència, ja que es tracta d'un poble sotmés permanentment a violacions per part de la força ocupant marroquina.


> Privatització dels serveis públics

Intersindical Salut guanya una sentència que frena la privatització del personal sanitari

Anul·la l’amortització de 161 places de personal interí per la cessió de la gestió a Marina Salut

Aquesta sentència suposarà un abans i un després en el procés de privatització de la sanitat pública

Els fets es remunten a juny de 2009, quan Marina Salut, l’empresa concessionària de la gestió del Departament de Salut de Dénia, assumeix plenament la responsabilitat de la gestió i la Conselleria de Sanitat procedeix a l’amortització de totes les places vacants de personal estatutari. Una decisió que implicava el cessament del personal interí que les ocupava i que va passar a ser personal laboral de l’empresa, amb l’empitjorament de les seues condicions laborals.

Llegir la notícia completa i en la premsa:

>
21 de febrer

> Treball públic

Borses de treball per a Ajudant de residència/serveis i auxiliar de clínica

EL DOCV ha publicat les borses de treball temporal per al nomenament de personal laboral, grup E, ajudant de residència/serveis i grup D, auxiliar de clínica (aquesta darrera per a la província de Castelló).

Podeu veure les convocatòries en els següents enllaços:


> Privatització dels serveis públics

Divendres 22 febrer: mobilitzacions del personal empleat públic

Els sindicats de la plataforma valenciana convoquen als empleats públics a mobilitzacions el proper 22 de febrer

Llig tota la notícia: Divendres 22 de febrer: mobilitzacions del personal empleat públic


19 de febrer

> Movilizaciones

Divendres 22: comencen els Divendres Negres amb caràcter mensual

Els sindicats de la Plataforma Valenciana UGT, CCOO, CSI-F, INTERSINDICAL VALENCIANA, SATSE, CESM-CV, USAE, USO-CV, ANPE, SLC, GESTHA I UCESHA inicien al País Valencià concentracions i mobilitzacions de caràcter mensual, a les portes dels centres de treball.

La CONCENTRACIÓ/MANIFESTACIÓ d'aquest mes de febrer tindrà lloc divendres dia 22 de febrer de 2013, iniciant-se a les 10h, amb una durada prevista de mitja hora. Tindran el mateix recorregut habitual dels divendres negres.

El motiu consisteix en continuar reivindicant la devolució de les retallades suportades pel personal empleat públic del País Valencià. Les persones treballadores hem patit, consecutivament, un cinc per cent de reducció de sou, les retallades en la carrera professional, sexennis i del sou i la jornada del personal interí i, per últim, l'eliminació de la paga extra de desembre de 2012.

T'esperem, per a aconseguir una assistència massiva del personal públic a aquestes mobilitzacions


> Mobilitzacions

La ciutadania valenciana unida contra les retallades i per una vertadera democràcia

Intersindical Valenciana impulsa, junt a moltes altres xarxes, plataformes i entitats, les mobilitzacions.

El poder de les elits financeres i empresarials ha imposat als governs de la perifèria de l’Unió Europea, entre ells al govern de l'Estat espanyol, l’aplicació de brutals polítiques socioeconòmiques dirigides contra la majoria de la societat.

Llegir tota la notícia: La ciutadania valenciana unida contra les retallades i per una vertadera democràcia

Manifestació General #23F

23F Marea Ciudadana.wmv

Les quatres marxes confluiran al carrer Xàtiva - Estació del Nord a les 19 hores. Des d'aquest lloc es farà una manifestació pels carrers Xátiva, Colom, Parterre, Pau, Poeta Querol, Barques i Plaça de l'Ajuntament.

Primers convocants:

Moviment 15M (Zaidia, Poblats a la Mar, Monteolivet, Russafa, Benimaclet, l’Olivereta, Aldaia, L'Eliana, Algirós), Coordinadora d’ONGD de Valencia, Cimera Social, CGT, Intersindical Valenciana, DRY, COAG, la P. d’Afectades per les Hipoteques, ATTAC, Anulació del Deute, AVVSAN, Federació d'AAVV, el Front Cívic, A Contracorrent, AES, Sindicat d’Estudiants, ACDESA, CEPS, Antígona, Moviment Feminista de València i ACPV

18 de febrer

> Mesa general de la Funció Pública

Els Sindicats exigeixen la convocatòria de la Mesa General

Intersindical Valenciana, UGT PV, CCOO PV, CSI-F i FSES, han presentat un escrit al President de la Mesa General de Negociació de la Generalitat Valenciana, per exigir la convocatòria de la Mesa General amb caràcter d’urgència.

Atesa la necessitat d’organitzar la negociació col·lectiva de les Meses Generals de Negociació de la Generalitat, amb la finalitat d’ordenar les convocatòries i els temes a negociar anualment i de la falta de concreció i resposta a les peticions sindicals, els sindicats hem exigit la convocatòria urgent d’una mesa o junta de portaveus per ordenar temes, confeccionar i planificar un calendari de negociació anual.

Els primers assumptes que volem tractar són els següents: Assumptes urgents a negociar


#23F totes les persones, totes les reivindicacions, JUNTES

Una trentena d’organitzacions valencianes i col•lectius socials han convocat una mobilització el proper 23F per expressar el rebuig ciutadà davant una situació en la que es descobreix la perversió democràtica i les falsedats de les elits al poder, i que recorda els temps de les intentones colpistes a principis dels anys vuitanta. Les llibertats democràtiques i els drets socials tornen a estar amenaçades, només que ara els neocolpistes no porten uniforme de guàrdia civil, sinó vestits d’Armani.

El proper #23F ocuparem els carrers de València amb quatre columnes d’indignació ciutadana, que partiran a les 18h i s'ajuntaran al cantó de l'Institut Lluís Vives a les 19h:

Primers convocants:

Moviment 15M (Zaidia, Poblats a la Mar, Monteolivet, Russafa, Benimaclet, l’Olivereta, Aldaia, L'Eliana, Algirós), Coordinadora d’ONGD de Valencia, Cimera Social, CGT, Intersindical Valenciana, DRY, COAG, la P. d’Afectades per les Hipoteques, ATTAC, Anulació del Deute, AVVSAN, Federació d'AAVV, el Front Cívic, A Contracorrent, AES, Sindicat d’Estudiants, ACDESA, CEPS, Antígona, i ACPV

Manifestació General #23F

23F Marea Ciudadana.wmv


14 de febrer

> Mobilitzacions

Mobilitzacions sectorials i general #23F

El proper cap de setmana estan convocades diverses mobilitzacions sectorials per fer front a les polítiques socials, laborals i econòmiques dels governs espanyol i valencià. A més, des de la Intersindical Valenciana, i els sindicats que en formen part, estem impulsant una MANIFESTACIÓ GENERAL contra la corrupció i la pèrdua de drets per al #23F.

Des de la Intersindical Valenciana estem organitzant totes les mobilitzacions sectorials necessàries i possibles per fer patent el descontent de la societat, de les treballadores i treballadors, amb les polítiques antisocials i antivalencianes del govern de Fabra. També de les polítiques antisocials i neoliberals de Rajoy.

Llegir-ho tot a: Mobilitzacions sectorials i general #23F


13 de febrer

> ERO ideològic

La Intersindical portarà RTVV als tribunals per persecució sindical

Absolutament tots els treballadors que van formar part de les llistes electorals de la Intersindical se n’aniran al carrer. L’empresa també s’ha acarnissat amb la resta de sindicats de classe, però en cap d’ells ha arribat a este extrem. Per contra, USO i CSI-F han obtingut un tracte de favor. La Intersindical ha decidit portar el cas als tribunals en considerar que és víctima d’una veritable persecució sindical.

L’ESCABETXINA VA PER SIGLES

La candidatura de la Intersindical en les passades eleccions sindicals estava integrada per 27 persones i TOTES han sigut acomiadades excepte els sis membres electes del Comité d’Empresa i els 2 delegats de la secció sindical per imperatiu legal. A més, tots els acomiadaments es produiran abans del 7 de març. I per acabar-ho d’adobar: entre els acomiadats hi ha tres parelles. Totes en el carrer.

Llig tota la notícia a: Intersindical portarà RTVV als tribunals per persecució sindical


> 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Els drets de les dones són drets humans

La Declaració Universal de Drets Humans de 1948 establia els drets i les llibertats per a totes les persones sense distinció de raça, color, sexe, idioma, opinió política o qualsevol altra discriminació.

Cal eliminar la discriminació de què som objecte, per a garantir tots i cada un d’aquests drets

No obstant això, arreu del món, les dones seguim patint la desigualtat de gènere, la pobresa, la discriminació i invisibilització, les diferents formes de violència contra els nostres cossos. Som privades de la llibertat de decidir sobre la maternitat, se’ns persegueix per la nostra opció sexual o de gènere, se’ns mutila i margina al·legant raons culturals, se’ns impedeix la participació en el procés de presa de decisions en tots els àmbits.

Llegir tot el manifest: Els drets de les dones són drets humans


Dues places per a comissió de serveis a Alacant

La Direcció Territorial d'Alacant d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació necessita cobrir dues places amb reserva del seu titular:

Les persones interesadas en ocupar-les en comissió de serveis o adscripció provissional poden enviar un correu electrònic a la següent adreça: gonzalez_emicar@gva.es


11 de febrer

> Acord de permisos sindicals

Intersindical Valenciana no signarà l'Acord de permisos sindicals de la Mesa General

El Consell Confederal ha acordat no signar l’acord de permisos sindicals de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana.

Intersindical Valenciana, en un context de manca de negociació col·lectiva, d’imposició de mesures que afecten molt negativament el personal del sector públic, considera que la nostra prioritat no era la negociació d’un nou acord de permisos sindicals, sinó de les mesures a adoptar per recuperar les condicions laborals del personal que representem, malmeses per les successives retallades, i la qualitat en la prestació dels serveis públics.

Per tant, el Consell Confederal ha votat en contra de la signatura de l’acord mentre no s’obriga un procés de negociació real per revertir les mesures aprovades pel Decret Vela i es canvie d’actitud envers el personal del sector públic valencià. En cas de donar-se aquestes condicions proposa tornar a obrir un procés de consulta i convocar un nou Consell Confederal per debatre la situació i, si cal, replantejar-se aquesta decisió.

El Consell Confederal insta al conjunt de les persones afiliades i al personal de tots els sectors de la Generalitat Valenciana a augmentar la seua militància en la vida sindical, a dinamitzar i sindicalitzar els centres de treball i a lluitar per acabar amb les retallades i per millorar les condicions laborals i els serveis públics.

Llegir tota la notícia: Intersindical Valenciana no signarà l'Acord de permisos sindicals de la Mesa General


> Privatització

El PP arrasa Canal 9

El Comité d’Empresa de RTVV informa que el major ERO en un mitjà de comunicació espanyol s’ha executat dissabte amb la notificació de l’acomiadament de 843 treballadors, que se sumen als més de 200 que ja havien sigut anunciats.

En total, per tant, més d’un miler han quedat al carrer com a conseqüència de la nefasta i corrupta gestió realitzada per les diferents direccions nomenades pel Partit Popular des del 1996.

Llegir tota la notícia: El PP arrasa Canal 9

Al video, Salut Alcover, presidenta del Comité i delegada de la Intersindical Valenciana, s'adreça al personal en assemblea: Salut Alcover en l'assemblea de 08/02/2013


> Mobilitzacions

La Cimera Social del País Valencià crida a enfrontar la ideologia neoliberal

La 5a Declaració de la Cimera Social del País Valencià és una crida i una invitació a la ciutadania valenciana a protagonitzar les pròximes convocatòries unitàries

Divendres, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, la Cimera s’ha refermat en la seua proposta fundacional “cal expressar públicament i col·lectivament el rebuig a aquesta situació”.

Llegir tota la notícia: La Cimera Social del País Valencià crida a enfrontar la ideologia neoliberalneoliberal

Properes convocatòries (València):


> Davant la crisi

Intersindical Valenciana qualifica de desaprensiu a Rosell

Intersindical Valenciana considera que les declaracions del president de la CEOE sobre les persones aturades i el funcionariat posen en evidència la seua catadura moral i la seua intenció de fer negoci a costa de la situació que pateix una part important de la població.

Rosell és com els voltors que volen traure profit del patiment de la població

La crisi no l’ha generada les persones aturades ni el personal empleat públic. El deute que tenim és deute privat transformat en deute públic pel govern del PP amb la finalitat d’afavorir la banca i grans empreses.

Llegir tota la notícia: Intersindical Valenciana qualifica de desaprensiu a Rosell

Podeu veure la intervenció d'Intersindical Valenciana en les notícies de La Sexta Part 1, minut 3:37 i Part 2, minut 10:14: La Sexta. Noticias 1. 8 de febrer de 2013


6 de febrer

> Violència contra les dones

C

oncentració contra la violència masclista

Hui, dimecres 6 de febrer, la Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració contra la violència masclista, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana.

20 hores, porta de l'Ajuntament de València.

Amb l'últim feminicidi a Ansoain (Nafarroa), 1.212 dones han estat assassinades pel terrorisme masclista en 17 anys!! No és un invent, són xifres oficials. Aquesta violència no s'atura ni minva, per això aquest assumpte ens pertoca a tota la societat, a tú, també! Acudeix a la concentració!


> Retallades

L'Estat sí aplica els dies compensatoris

L'AGE gaudirà d'un dia de lliure disposició extra, en caure el festiu del 12 d'octubre, dia del Pilar, en dissabte. Aquest és el mateix cas en què la Generalitat concedia els dies compensatoris.

La Resolució de 28 de desembre de 2012, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual es dicten instruccions sobre jornada i horaris de treball del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics. (BOE 29/12/2012), disposa algunes mesures equivalents a les que en el nostre decret 175/2006 donaven lloc als dies compensatoris:

"Els calendaris laborals incorporaran dos dies de permís quan els dies 24 i 31 de desembre coincidisquen en festiu, dissabte o dia no laborable.

Així mateix, (...) un dia de permís quan alguna o algunes festivitats laborals d'àmbit nacional de caràcter retribuït, no recuperable i no substituïble per les Comunitats Autònomes, coincidisquen en dissabte en aquest any."

Doncs bé, la resolució de 24 de gener de 2013, del Secretari d'Estat d'Administracions Públiques, el famós Antonio Beteta, estableix que es tindrà dret a un dia addicional de permís amb motiu de coincidir el dia 12 d'octubre, festa de caràcter estatal, en dissabte.

Com podeu comprovar en el següent enllaç, Intersindical Valenciana està reclamant la negociació d'aquest assumpte des de fa temps. Aquesta resolució ens dóna més motius, si cap, per a insistir que s'ha de dictar amb urgència una resolució en el àmbito de la Generalitat. Mireu l'annex I, apartat B:

Escrit presentat per Intersindical Valenciana en la Mesa Sectorial de Funció Pública de 04 / 01 / 2013

Dies compensatoris en 2013

Segons els càlculs que hem efectuat, i excepte errada, a la Generalitat hauríem de gaudir amb caràcter general d'un dia compensatori, per la festivitat del 12 d'octubre, que enguany cau en dissabte.

A

més, les localitats d'Alacant i les altres poblacions que celebren Sant Joan, pel dia 23 de juny, que cau enguany en diumenge, així com València i les altres poblacions que celebren les Falles, pel dia 18 de març, que enguany és ¡¿¡festa autonòmica!?!?!, haurien de gaudir un dia més, un total de dos.


5 de febrer

> Acords sobre drets sindicals

Intersindical Valenciana s'adherirà al pacte sobre drets sindicals de la Mesa Sectorial

Finalitzades les assemblees d'afiliació i de treballadores i treballadors del sector de l'Administració de la Generalitat, la majoria de les persones participants han optat per recolzar la signatura del pacte de 4 de gener, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública. El recolzament a la signatura de l'Acord de 27 de desembre, de Mesa General, però, baixa per sota del 45%

Pacte de 4 de gener, de la Mesa Sectorial

El suport a que Intersindical Valenciana s'adherisca al pacte de la Mesa Sectorial de la Funció Pública va arribar al 100% entre l'afiliació, mentre que en les assemblees obertes a tot el personal aquest percentatge baixa al 54,4%. Un 21,5% va votar en contra de l'adhesió i un 24,1% es va abstenir.

Recordeu que aquest pacte no regala cap hora no recollida en la normativa al sindicat, sinó que permet una major disponibilitat a l'hora d'acumular o no les hores de què disposen els i les seues representants.

Acord de Mesa General de 27 de desembre

Les assemblees del nostre sector també donen suport a la signatura d'aquest acord, però en un percentatge molt baix: un 44,6%, mentres que un 31,3% s'hi mostra contrari i un 24,1% s'absté.

La decisió sobre adherir-se o no a aquest acord correspon al conjunt de la Intersindical Valenciana, ja que afecta el conjunt dels quatre sectors: Ensenyament, Justícia, Generalitat i Sanitat. El Sindicat ho decidirà en un Consell Confederal convocat per al proper dissabte, 9 de febrer. Us mantindrem informats i informades.


> Partits polítics

El Sindicat crida a la mobilització social contra la corrupció

Intersindical Valenciana considera que, de confirmar-se les dades publicades pel diari El País, Mariano Rajoy hauria de dimitir i convocar immediatament eleccions generals.

El Sindicat considera que el President Rajoy ha de donar moltes explicacions sobre el finançament del seu partit i de les persones que estan al capdavant en tots els àmbits, no només a Génova sinó també al País Valencià.

Pots llegir tota la notícia a: El Sindicat crida a la mobilització social contra la corrupció

> Article

Que se'n vagen

Les treballadores i treballadors, els que vivim del nostre treball, no dels sobres, ni dels sobresous, ni de les corrupteles, hem vist com els nostres salaris s’han reduït entre el 20 i el 30%, o al zero per cent per anar a la llista de l’atur o tindre una prestació o subsidi per desocupació amb la que és difícil poder viure...

Llig tot l'article a: Vicent Maurí: que se'n vagen

> Repressió policial

Intersindical Valenciana dóna suport als actes reivindicatius de la #PrimaveraValenciana

Intersindical Valenciana participarà en els diversos actes que estan convocant-se per commemorar la #PrimaveraValenciana: una manifestació el dia 15 de febrer, a les 18 hores, al carrer Xàtiva – Marqués de Sotelo i un Concert solidari convocat per les pares i mares de l’IES Lluís Vives el mateix dia a la nit

No hi ha hagut fins ara depuració alguna de responsabilitat política ni jurídica pels fets

Aquests actes tenen com objectius: l’arxiu desl casos judicials pendents; la depuració de responsabilitats polítiques i penals dels responsables de la repressió policial contra estudiants i ciutadanes i ciutadans que es manifestaven per exigir els seus drets i continuar la lluita per acabar amb la vulneració de les llibertats democràtiques.

Pots llegir tota la notícia a: Intersindical dóna suport als actes reivindicatius de la #PrimaveraValenciana
4 de febrer

> Mobilitzacions contra les retallades

El president Fabra ha de saber "de sobres" el que pensem de la seua política

HUI dilluns, 4 de febrer, a les 10:30 hores, el President Fabra acudirà al Centre Cultural Bancaixa de la Plaça de Tetuàn a València, per acudir a un acte institucional de les universitats valencianes.

Acudiu per donar-li la "benvinguda" que es mereix.

PLATAFORMA VALENCIANA SINDICAL I D'ASSOCIACIONS PROFESSIONALS D'EMPLEADES I EMPLEATS PÚBLICS

UGT, CCOO, CSIF, INTERSINDICAL VALENCIANA, SATSE, CESM-CV, USAE, USO-CV, ANPE, SLC, GESTHA I UCESHA


> Retallades

Els sindicats reclamen contra la supressió de la paga extra

Els sindicats de la Plataforma Valenciana, de la que forma part la Intersindical Valenciana, han presentat les primeres reclamacions contra la supressió de la paga extraordinària de desembre de 2012.

L'inici del procediment de reclamacions respon a l'estratègia unitària acordada

L’inici del procediment de reclamacions respon a l’estratègia acordada en el marc de la unitat d’acció de la Plataforma Valenciana Sindical i d’Associacions Professionals d’Empleades i Empleats Públics per la qual els sindicats estem presentando, de forma coordinada amb la finalitat d’optimitzar els esforços i minimitzar els costos, conflictes col·lectius, recursos i reclamacions a l’àmbit social i contenciós per tal que totes les empleades i empleats públics vegen reconeguts tots els drets.

Llegir tota la notícia: Els sindicats presenten reclamacions contra la supressió de la paga extraordinària

Altres notícies relacionades: