correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

FEBRER 2010

dll dm dc dj dv ds diu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sumari

 
 

26/02/10

Èxit del segon aniversari de concentracions. Medi Ambient privatitzat, un problema polític. Intersindical Valenciana rebutja la nova proposta del Govern. La congelació salarial ataca de nou.
 
 

25/02/10

Mesa Sectorial d'anada i tornada sobre el Pla d'Igualtat. Més verd que un julivert.
 
 

20/02/10

Manifestacions 23 de febrer. Plans Interadministratius de formació de l'IVAP per a 2010. 24 de febrer: Medi Ambient. Dos anys de protestes... i continuarem lluitant.
 
 

19/02/10

Manifestacions 23 de febrer. Puntuació fase de concurs de les oposicions de grup D. Oferta d'un lloc de treball a Alacant.
 
 

16/02/10

Intersindical Valenciana convoca manifestacions. 18 de febrer: últim dia per a demanar els cursos del pla de formació de l'IVAP.
 
 

15/02/10

Intersindical Valenciana: cal mobilitzar-se front a la reforma laboral.
 
 

12/02/10

Es reprenen les negociacions: Carrera, pla d'igualtat i Acord de 2008.
 
 

11/02/10

Per denunciar l'elevada taxa d'atur. Ocupació de la seu central del Servef. Davant la pròxima Oferta Pública de 2010. Modificació de les bases par a l'accés per promoció interna a l'A1.
 
 

10/02/10

El Sindicat crida a la mobilització. Intersindical Valenciana s'oposa al retard en l'edat de jubilació. El 15 de febrer, dia del consumidor. Apagó general d'electricitat. A les 22 h i durant cinc minuts.
 
 

08/02/10

Una opinió qualificada sobre el requisit lingüístic valencià. La lluita contra la desprofessionalització de l'Administració cala en la societat. Borsa de Metges/esses.
 
 

05/02/10

Que no venguen les teues dades personals.
 
 

04/02/10

Es una errada retardar obligatòriament l'edat de jubilació. Sobre les intencions del Govern respecte del personal públic.
 
 

03/02/10

El Govern redueix l'oferta d'ocupació pública i no farà contractes interins. Examen per al grup E, torn de discapacitats intelectuals. Concentració contra la violència contra les dones.
 
 

02/02/10

Heu cobrat menys en gener?.
 
 

01/02/10

Intersindical qualifica la proposta d'"injustificada". Jubilació als 67 anys?.
     
   
   

Èxit del segon aniversari de concentracions

Medi Ambient privatitzat, un problema polític

La concentració celebrada ahir a la conselleria fou un èxit de participació i de ressò mediatic. En la concentració, on va participar més d'un centenar de persones, van participar els tres sindicats d'Intersindical Valenciana, STAS, IGEVA i CAT. També cal destacar la participació de diverses entitats cíviques: Salvem el Cabanyal, CEGEN, Acció Ecologista-Agró...

Pel que fa a la repercussió en els mitjans, us adjuntem l'editorial de LEVANTE i la notícia sobre la concentració: Medio Ambiente tiene más empleados en Vaersa que funcionarios en la conselleria


Intersindical Valenciana rebutja la nova proposta del Govern

La congelació salarial ataca de nou

El Govern de l'Estat, continuant amb la seua campanya per a perdre les pròximes eleccions, va proposar ahir la congelació salarial del personal empleat públic. Aquesta mesura suposaria la desaparició de la clàusula de revisió salarial pactada en la Mesa General de les Administracions Públiques, a calcular en 2012. No es limita al personal de l'Administració General de l'Estat (AGE), sinó que vol estendre la mesura a totes les administracions públiques de l'estat espanyol.

No se sap si eixa mesura està decidida pel Govern, si és una proposta d'una part (Ministeri d'Hisenda) que no coneix l'altra (MAP i la vicepresidenta De la Vega), si és un globus sonda o si és una proposta que després es retirarà.

Siga com siga, abunda en la idea de presentar l'ocupació pública com una càrrega per als pressupostos públics, i no com una font important d'ocupació i de serveis a la comunitat i la ciutadania.

De nou, s'utilitza al personal públic com un simple recurs econòmic, no com a persones els salaris de les quals han estat sotmesos a augments percentuals per sota de l'IPC durant molts anys. En els últims vint anys, només durant dos exercicis, 1998 i 2009, s'ha guanyat poder adquisitiu.

La proposta del Govern és, de nou, profundament injusta per al personal públic, al que s'assenyala amb el dit com causant d'una crisi, que en realitat ha estat conseqüència de la falta de autocontrol de les forces del mercat, les transnacionals i la banca.

El Gobierno abre la puerta a la congelación salarial de los funcionarios

Hacienda cuestiona el compromiso de De la Vega de subir el sueldo a los funcionarios

Economía plantea congelar los salarios de los funcionarios

El Gobierno plantea revisar las subidas salariales de los funcionarios


26 de febrer de 2010
 Mesa Sectorial d'anada i tornada sobre el Pla d'Igualtat

Més verd que un julivert

La conselleria de Justícia i Administracions Públiques va convocar ahir de matí una reunió de la Mesa Sectorial per a divendres amb l'únic punt de l'ordre del dia: Pla d'Igualtat.

Tenint en compte que encara no s'havia celebrat la reunió de mesa tècnica prevista per a hui, dijous, sobre les propostes de millora de les organitzacions sindicals sobre les mesures sobre igualtat que va presentar la conselleria en octubre, la convocatòria era, si més no, agosarada.  Per què convocar una mesa per a signar un acord que encara s'està discutint?

Però hi ha més, ahir a la vesprada es va celebrar una ronda de contactes en què els cinc sindicats van ser cridats un a un a manifestar el seu suport al pla d'igualtat.

La postura d'Intersindical Valenciana, que, segons sembla, coincideix bàsicament amb la d'IGEVA, CCOO i UGT, és que el document que actualment s'està discutint és un document parcial, el contingut del qual podem recolzar, després d'incorporar les propostes de millora que hem presentat el diferents sindicats. Tanmateix, no es tracta, en la nostra opinió, d'un veritable pla d'igualtat.

Sense desmerèixer la bona voluntat i el treball de les persones redactores, el fet és que no són especialistes en igualtat, de forma que el resultat de la seua feina és, per dir-ho d'una forma gràfica, amateur.

Per tant, Intersindical Valenciana ha manifestat la seua opinió que cal continuar treballant per tal de tindre un veritable pla d'igualtat. De moment, però, ha mostrat la seua disposició a recolzar les mesures proposades, sempre que alhora la conselleria declare el seu compromís amb la negociació d'un pla d'igualtat que complisca els estàndards de la Llei d'Igualtat.

Aquesta proposta ha estat rebutjada pel Secretari Autonòmic, que ha anunciat la desconvocatòria de la Mesa Sectorial.

25 de febrer de 2010
 


MANIFESTACIONS

23 de febrer, 19:30h
 

València, Plaça de Sant Agustí

Alacant, Escales IES Jorge Juan

Castelló, Parc Ribalta


 


Plans Interadministratius de formació de l'IVAP per a 2010

El dia 17 de febrer de 2010 es va reunir la Mesa Tècnica de Formació Contínua. La Directora de l'IVAP ha presentat els Plans Interadministratius per a 2010.

Es pretén fomentar una formació on line de qualitat, que costarà menys diners que la presencial, ja que s'espera una important retallada del pressupost per a formació contínua. S'aposta per les accions formatives de l'itinerari formatiu, que actualment s'imparteixen en la modalitat presencial i que passen al format on line.

Els plans interadministratius proposats són:

1. "Generació de continguts on line per a competències administratives” (3ª fase)

2. "Disseny formatiu per al Pla Estratègic d'actuació en Coordinació Interadministrativa de Família i Menor en la província de València”, encara que la idea és estendre'l a les tres Diputacions.

3. "Integració de la Prevenció de Riscos Laborals en l'Administració de Justícia de la Comunitat Valenciana”.

24 de febrer: Medi Ambient. Dos anys de protestes... i continuarem lluitant


20 de febrer de 2010
 

MANIFESTACIONS

23 de febrer, 19:30h

València, Plaça de Sant Agustí

Alacant, Escales IES Jorge Juan

Castelló, Parc Ribalta


 

Puntuació fase de concurs de les oposicions de grup D


La web de la Generalitat publica l'Acord del Tribunal pel qual es disposa la publicació de les puntuacions provisionals obtingudes en la fase de concurs.

Les persones participants disposaran d'un termini de 10 dies hàbils (fins l'1 de març), per a formular reclamacions i/o subsanacions.

Oferta d'un lloc de treball a Alacant

Número lloc: 15623
Denominació: ajudant arxius i biblioteques
Localitat: Alacant.
Direcció Territorial Justícia i Administracions Públiques.
Classificació: administració especial, B 18 E025.
Requisits: ajudant arxius i biblioteques.

Per a més informació:  Cap de Servei de Coordinació Administrativa  María Ángeles García-Galbis. Telèfon: 966478068.

19 de febrer de 2010
 Intersindical Valenciana convoca


MANIFESTACIONS


23 de febrer, 19:30h
 
 
València, Plaça de Sant Agustí

Alacant, Escales IES Jorge Juan

Castelló, Parc Ribalta

18 de febrer: últim dia per a demanar els cursos del pla de formació de l'IVAP

Recordeu que queden només dos dies de termini per a demanar els cursos i seminaris del Pla de Formació de l'IVAP per a 2010.

Consulteu les accions formatives a: IVAP: Pla de Formació dels Empleats Públics per a 2010

Podeu demanar els cursos en la següent adreça: http://www.cjap.gva.es/ivap/


16 de febrer de 2010
 


Intersindical Valenciana: cal mobilitzar-se front a la reforma laboral

El Consell Confederal de la Intersindical Valenciana reunit el 13 de febrer  a la ciutat de València aprova la següent resolució:

Intersindical Valenciana considera necessària la mobilització de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat valenciana per fer front a la proposta de reforma laboral, la situació d'atur la continua aprovació d'Expedients de Regulació d'Ocupació (EROs), a la proposta de retardar l'edat de jubilació als 67 anys i a l'ampliació del comput d'anys per calcular les pensions a 20 o 25 anys.

Exigim al govern espanyol que rectifique i done marxa enrere en totes aquestes propostes. També al govern valencià que assumesca les seues competències en polítiques actives d'ocupació i treballe per donar solucions reals a la crisi que pateixen les treballadores i treballadors valencians.

El sindicat es manifesta contrari a aquestes propostes que suposen una nova pèrdua de drets i prestacions de les treballadores i treballadors, així com de la resta de persones més desfavorides. A més, durant tot aquest periode de crisi, han estat les treballadores i treballadors, les persones aturades i les capes socials amb menys recursos qui estan patint-la, mentre des del govern s'han injectat diners a la banca o a les empreses.

Per altra part, critiquem el recent acord signat entre la CEOE, CEPYME, CCOO i UGT sobre la negociació col·lectiva per 2010. Un acord que suposa un nou pas endarrere en les condicions laborals i econòmiques de les treballadores i treballadors fent recaure sobre aquests l'eixida a la crisi.

Per tot açò, el Sindicat ha proposat des del principi de la crisi la convocatòria de mobilitzacions, inclosa la proposta, si fora el cas, d'una vaga general. També acoda impulsar mobilitzacions en el marc de les Plataformes pels Drets Socials i contra la crisi junt a altres sindicats i moviments socials.

 

MANIFESTACIONS

23 de febrer, 19:30h


València (Plaça de Sant Agustí)

Alacant (Escales de l'IES Jorge Juan)

Castelló (Parc Ribalta)

 

Intersindical Valenciana reivindicarà, en totes aquestes manifestacions, la retirada de la reforma de les pensions i de la reforma laboral que suposen una nova pèrdua de drets i prestacions, per a que l'eixida a la crisi econòmica i social no la continuen pagant les treballadores i treballadors, al temps que defensarà polítiques actives que suposen la creació de llocs de treball, la reducció de la temporalitat i de la precarització, la potenciació dels serveis públics o la millora de les prestacions socials, laborals i de desocupació.

Intersindical Valenciana participará en las manifestaciones contra la reforma laboral y apoya una huelga general

Intersindical Valenciana participará en las manifestaciones contra la reforma laboral y apoya una huelga general15 de febrer de 2010

 Es reprenen les negociacions: Carrera, pla d'igualtat i Acord de 2008

Aquesta setmana la Direcció General d'Administració autonòmica ha reprès les convocatòries de reunions per a continuar negociant els assumptes que van quedar pendents abans de Nadal:

Carrera professional

S'ha convocat una mesa tècnica per a l'estudi del desenvolupament de la carrera professional dijous que ve, 18 de febrer, per a analitzar l'esborrany del decret de carrera professional i concretar propostes.

Per part sindical, la concreció de les propostes no és diferent del ja plantejat al juny passat. Esperem que la conselleria comence a concretar.

Pla d'igualtat


Es va celebrar una reunió dimarts passat, amb el propòsit d'ordenar la negociació. La següent reunió serà el proper dia 16, dimarts.

Comissió de Seguiment de l'Acord de 20 de febrer de 2008

Tindrà lloc divendres, 19 de febrer, per a analitzar l'estat de compliment dels compromisos adquirits en l'Acord de 22 de febrer de 2008. És bastant evident que no s'arriba en una situació òptima, doncs dista molt d'haver-se complit l'acord. Que "encara haja temps", frase repetida fins a la sacietat pels responsables de la conselleria, no els estalviarà les nostres crítiques.

12 de febrer de 2010
 Per denunciar l'elevada taxa d'atur

Ocupació de la seu central del Servef

Un centenar de persones han ocupat les oficines centrals del SERVEF -Servei Valencià d'Ocupació i Formació- de València per fer palesa la situació de l'atur al País Valencià. Aquesta ocupació, que ha durat una hora, ha estat convocada per la Plataforma pels Drets Socials i contra la Crisi i per la Campanya Valenciana contra l'Europa del Capital i la Guerra, plataformes en les quals participa Intersindical Valenciana.

L'acte s'ha fet en el SERVEF, organisme competent en matèria laboral, per denunciar la situació de l'atur i l'aprovació de numerosos Expedients de Regulació d'Ocupació (EROs) en el País Valencià. A hores d'ara, la taxa d'atur està per damunt de la mitjana estatal, el nombre de persones aturades se situa en més de 400.000 persones. Mentrestant, el govern valencià no assumeix la seua responsabilitat en tindre competències plenes en matèria de polítiques actives sobre ocupació. Prefereix mirar a altre costat i desviar l'atenció de la situació econòmica i laboral a altres assumptes, com ara els grans esdeveniments.

Les organitzacions que han convocat aquesta acció també es mostren contràries al "pensionazo", a la reforma laboral i a les mesures que suposen un nou retall dels drets socials i laborals de les treballadores i treballadors. En eixe sentit, consideren que la crisi l'han de pagar aquells que l'han generada i no les treballadores i treballadors ni els sectors socials més febles.  També denuncien el gran desplegament policial davant d'una acció pacífica i de denuncia de la situació d'atur que patim.

PLATAFORMA CONTRA LA CRISI I PELS DRETS SOCIALS

CAMPANYA VALENCIANA CONTRA L’EUROPA DEL CAPITAL I LA GUERRA I LES SEUES CRISIS, PER LA SOLIDARITAT ENTRE ELS POBLES


Notícies en la premsa:

Ocupació del Servef en protesta per la situació econòmica i laboral al País Valencià

Més de 100 persones ocupen l’edifici del SERVEF de València en suport al moviment estatal d’assemblees de gent aturada

Ocupen les oficines centrals del SERVEF a València

Dos entidades ocupan media hora una oficina del ServefDavant la pròxima Oferta Pública de 2010

Modificació de les bases par a l'accés per promoció interna a l'A1

Estant pròxima la negociació i publicació de l'Oferta Pública d'Ocupació per a 2010 de la Generalitat Valenciana (OPE 2010) i vist el tractament que han rebut els diferents grups en la promoció interna en la OPE 2008, Intersindical Valenciana (STAS) convida a les i els funcionaris de carrera del Grup B a emplenar i presentar la instància, amb la finalitat de que puga ser presa en consideració per la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques.

Aquesta campanya, iniciada a instàncies d'alguns companys i companyes del grup B d'Administració General, pretén que es tracte d'igual forma al grup B (A2) a com s'ha tractat al grup D (C2). Es planteja una promoció interna que no supose la repetició d'exercicis ni matèries ja exigits per a l'accés al grup inferior.

No es demana que es regale res a ningú, sinó que es complisquen les previsions legals respecte a la promoció interna i que aquesta siga una via real de promoció per a aquells que millor coneixen les funcions que es realitzen en els grups, doncs en quasi cap lloc de treball del grup B hi ha diferència amb el contingut i funcions del grup A -igual que ocorre amb els llocs del grup D i C que pràcticament fan el mateix.

En aquest sentit, ens sembla adequat el sistema que s'ha seguit en la promoció interna del grup D (C2) al C (C1) en la OPE del 2008, doncs s'ha suprimit l'exercici de test i s'ha realitzat només el supòsit pràctic, no exigit en el seu moment al grup D i respecte de les matèries concretes que es vénen exigint al grup C, açò és, funció pública, procediment administratiu, contractació i gestió econòmica.

Amb aquesta campanya no es tanca l'acció d'Intersindical Valenciana (STAS) per als grups referits, doncs queda pendent el procés d'integració en els grups i subgrups de la futura Llei de Funció Pública.

D'altra banda, s'ha limitat el model de petició a l'Administració General perquè la situació no és idèntica en tots els col·lectius d'Administració Especial. No obstant això, es pot adaptar a la majoria. Qui estiga interessat, pot posar-se en contacte amb el Sindicat.

11 de febrer de 2010
 El Sindicat crida a la mobilització

Intersindical Valenciana s'oposa al retard en l'edat de jubilació

Tampoc no donarà suport a una reforma laboral que supose una pèrdua de drets per a les persones treballadores.

Intersindical Valenciana considera necessària la mobilització de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat per fer front a les mesures anunciades pel Govern de retardar l'edat jubilació i ampliar el còmput d'anys per calcular les pensions a 20 o 25 anys. El Sindicat espera que el Govern espanyol rectifique i dóne marxa enrere en aquesta proposta.

El Sindicat se manifesta contrari a propostes que suposen una nova pèrdua de drets i prestacions de les treballadores i treballadors, així com de la resta de persones més desfavorides. A més, durant tot aquest període de crisi, han estat les treballadores i treballadors, les persones aturades i les capes socials amb menys recursos qui estan patint-la, mentre el Govern ha injectat diners a la banca o a algunes empreses.

Per aquest motiu, el Sindicat ha proposat des del principi de la crisi la convocatòria de mobilitzacions, inclosa la proposta d'una vaga general. En conèixer, la proposta de reforma de les pensions, va tornar a insistir en la necessitat d'aquesta mobilització i, per això, traslladarà als seus òrgans de direcció, a les delegades i delegats sindicals i als centres de treball la proposta de participar en les manifestacions que ha convocat CCOO a final de febrer.

Intersindical Valenciana reivindica la retirada de la reforma de les pensions i s'oposarà a qualsevol reforma laboral que supose una nova pèrdua de drets i prestacions, per a que l'eixida a la crisi econòmica i social no la continuen pagant les treballadores i treballadors, al temps que defensarà polítiques actives que suposen la creació de llocs de treball, la reducció de la temporalitat i de la precarització, la potenciació dels serveis públics o la millora de les prestacions socials, laborals i de desocupació.

Per acabar, Intersindical Valenciana considera que davant les propostes del Govern i les pressions de la patronal i del sector financer, cal eixir al carrer per fer-les front i impedir que siguen les persones més desfavorides les que continuen pagant una crisi econòmica que no han generat.


El 15 de febrer, dia del consumidor

Apagó general d'electricitat


     A les 22 h i durant cinc minuts

En totes les llars de l'Estat en protesta per la pujada abusiva que Endesa, Iberdrola i Unión Fenosa han dut a terme en les seues tarifes.

¡Amb només cinc minuts es pot fer un bon fora en les seues arques!

10 de febrer de 2010

 Una opinió qualificada sobre el requisit lingüístic valencià

El catedràtic i acadèmic Manuel Pérez Saldanya escriu un article en el Levante sobre el Requisit lingüístic valencià: Manuel Pérez Saldanya: Requisit lingüístic valencià: ara es l'hora

La lluita contra la desprofessionalització de l'Administració cala en la societat

Les continues denúncies d'aquest Sindicat, junt a d'altres, i del propi personal de les Administracions, com ara el personal de la Conselleria de Medi Ambient, contra la desprofessionalització de les Administracions, siga en forma d'assistències tècniques o altres tipus d'externalitzacions -o privatitzacions-, o siga en forma de precaritzar els llocs de treball del personal funcionari -mantenint grans borses de personal interí o estenent la lliure designació ad infinitum-, comencen a tindre eco en instàncies externes a les Administracions.

Vegeu si no la carta que han enviat nou (9) col·legis d'Enginyers valencians contra la política de la conselleria de Medi Ambient de desprofessionalitzar els caps de servei, transformant-los tots en lliure designació.

Amb la nova llei, TOTS els llocs de cap de servei seran per lliure designació. Com recordareu, eixe va ser el motiu principal pel qual Intersindical Valenciana no va recolzar l'esborrany de Llei de la Funció Pública:

9 colegios de ingenieros se rebelan contra Camps

Malauradament, no passa només a la Generalitat. Veieu si no què diu la Intervenció General de l'Estat respecte dels abusos en la contractació externa:

 
Hacienda admite abusos al contratar servicios en la Administración

Borsa de Metges/esses

El DOCV de divendres va publicar la Resolució de 29 de gener de 2010, de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoca els integrants de la borsa de metges/esses (OPE 2004) a l'actualització i aportació de nous mèrits i l'obertura d'un nou termini d'inscripció en la borsa.
 

8 de febrer de 2010
 


Que no venguen les teues dades personals

Una de les conseqüències nefastes del fet que uns quants diners de totes i cadascuna de les persones que treballem en la Generalitat estiguen segrestats en el Pla de Pensions és que les teues dades personals estan a disposició d'entitats privades sense que cap d'elles haja estat facilitada directament per la persona interessada.

Es pot pensar que és necessari que l'entitat gestora i la dipositària del Pla de Pensions tinguen eixes dades personals. Potser, però no està tan clar que, al seu torn, aquestes entitats vulguen fer negoci amb les teues dades.

Cal no oblidar que aquestes dades són el teu nom i cognoms, la teua edat, el teu NIF, la teua adreça particular i el fet que ets empleada o empleat de la Generalitat. Aquestes dades estan protegides per la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, raó per la qual, per exemple, la Generalitat mai no les ha facilitat als sindicats, més enllà dels censos per a les eleccions sindicals, en els que no consta la teua adreça privada, i mai de forma automatitzada.

Per acabar-ho d'arreglar, ASEVAL pretén que si no comuniques el contrari, estàs consentint tàcitament l'ús de les teues dades de caràcter personal no solament per a comunicacions relatives al Pla de Pensions, sinó per a informar-te d'altres productes i serveis. No acaba ací: també consents tàcitament la cessió d'aquestes dades a altres entitats financeres i asseguradores.

Deixant de banda que és una vergonya que calga fer un acte exprés per a salvaguardar la teua intimitat i que algú es lucre amb les teues dades, si voleu aturar aquest fet, podeu presentar, per exemple, un escrit com el que teniu a continuació.

Aquest escrit es pot enviar per dos mitjans:

Per correu electrònic: lopd@aseval.com

Per correu ordinari: Aseguradora Valenciana, S.A. de Seguros y Reaseguros, Plaça de la Legió Espanyola, 8 (46010 València)

 

Model d'escrit
 

A: Aseguradora Valenciana, S.A. de Seguros y Reaseguros, Plaça de la Legió Espanyola, 8 (46010 València)


[Nom i Cognoms] ________________________, partícip en el Fons de Pensions “Pensioval VII, FP”, en el que s’integra el Pla de Pensions de la Generalitat Valenciana amb el número [número de partícip
*] ____________________, amb el domicili a efectes de comunicacions que ja conegueu, mitjançant el present escrit, us comunique:

Que no consent que les meues dades personals puguen ser utilitzats per Aseguradora Valenciana, S.A. de Seguros y Reaseguros per a l’enviament d’informació comercial i publicitat d’altres productes i serveis, diferent de la informació directament relacionada amb el Fons de Pensions “Pensioval VII, FP”, en el que s’integra el Pla de Pensions de la Generalitat Valenciana.

Que, igualment, no consent que les meues dades personals puguen ser cedides pel responsable del fitxer a unes altres entitats del sector financer i/o assegurador per a l’enviament d’informació comercial i dels productes i serveis que aquestes comercialitzen.

La qual cosa us comunique, als efectes previnguts en la Llei 15/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

[Localitat] __________, [data] _____________,

[Nom i Cognoms] _______________________* El número de partícip el podeu trobar en el "Certificado de Pertenencia" que ASEVAL va enviar a casa de cada partícip.


5 de febrer de 2010
 És una errada retardar obligatòriament l'edat de jubilació

De nou, el professor Vicenç Navarro ens il·lumina amb arguments lúcids per a combatre la proposta neoliberal del Govern de l'Estat de retardar l'edat de jubilació per a ¿salvar? el sistema públic de pensions. Entreu en el següent enllaç, on trobareu diversos articles sobre l'assumpte, des d'un punt de vista ben diferent al que des dels mitjans de comunicació i el Govern ens volen inculcar:
 

Sobre les intencions del Govern respecte del personal públic

Mireu què ha enviat a Brusel·les el Govern, i les intencions d'estalviar en ocupació pública, com estan demanant des de fa temps les formacions empresarials i polítiques que representen les idees més neoliberals: El sueldo de los funcionarios subió un 40% más que la media de la UE


4 de febrer de 2010
 


El Govern redueix l'oferta d'ocupació pública i no farà contractes interins

Ha passat quasi desapercebut que el Govern de l'Estat també va aprovar divendres passat diverses mesures directament adreçades a l'ocupació pública. Podeu consultar-les en el següent enllaç:

El Govern redueix l'oferta d'ocupació públic i no farà contractes interins
 
Al respecte, Intersindical Valenciana (STAS) considera que aquest tipus de mesures contenen una alta dosi de propaganda, ja que intenta aparentar un estalvi de cara a la ciutadania, aprofitant l'estereotip i els prejudicis contra el personal empleat públic.

En realitat, com deia en un article de Vicenç Navarro que citàrem recentment en un correu anterior, l'estat espanyol té una taxa d'ocupació pública de les més baixes d'Europa. I, contra el que es predica des de determinats àmbits, en realitat, les societats més riques i més igualitàries tenen un sector públic més desenvolupat.

Examen per al grup E, torn de discapacitats intelectuals

El DOCV d'ahir, 2 de febrer, va publicar la Resolució per la qual s'eleva a definitiva la llista provisional d'admesos i exclosos a les proves selectives d'accés al grup E, administració general, discapacitats intel·lectuals, Convocatòria 47/08, i es convoca als aspirants admesos a la realització del exercici el pròxim dia 20 de febrer del 2010 (dissabte), a les 10:00 hores.

Concentració contra la violència contra les dones


Com tots els primers dimecres de mes, la Marxa Mundial de Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana,  per a mostrar el nostre rebuig a la violència cap a les DONES.

 
DIMECRES 3 DE FEBRER, 20 HORES

PORTA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

MASCLISME? No, gràcies: MATA

Per una societat igualitària: totes i tots contra la violència masclista


 
3 de febrer de 2010
 


Heu cobrat menys en gener?


Ens han arribat moltes consultes referents a la nòmina de gener. En general, tot el personal ha cobrat entre deu i trenta euros menys que en novembre, darrer mes amb una nòmina "normal". Errades a banda, que es poden haver produït en algun cas, el que ha passat és el següent:

a) Enguany les retribucions han augmentat molt poquet, només un 0,3%, arran d'un acord entre el Govern de l'Estat i els sindicats CCOO, CSI-F i UGT, en el marc de la Mesa General de les Administracions Públiques. Els altres dos sindicats presents, CIG i ELA, no van signar.

b) Enguany no hi ha rebaixa de 400 euros anuals en la retenció de l'IRPF. En 2008 i 2009, la retenció de l'IRPF s'ha minorat en 400 euros anuals, la qual cosa equival a 33,33 euros mensuals de mitjana. En 2010, eixa rebaixa ha desaparegut, de manera que ens retenen eixos 33,33 euros.


La combinació d'eixes dues circumstàncies ha provocat la baixada dels imports en les nòmines: la desaparició de la retallada en la retenció no ha estat compensada per un augment suficient en els imports de les retribucions.

Per acabar, hem de recordar que és curiós que alguna organització que va criticar en el seu moment la implantació de la mesura dels 400 euros, ara lamenta la seua desaparició. Igualment, és també curiós que eixa mateixa organització acuse només al Govern del resultat de la baixada en nòmina, quan va consentir i acceptar una pujada de les retribucions que, raonablement, no podia conduir a un altre resultat.

2 de febrer de 2010
 


Intersindical qualifica la proposta d'"injustificada"

Jubilació als 67 anys?


El Govern de l'Estat ha aprovat, una proposta per a augmentar l'edat de jubilació obligatòria. Que el Govern ho propose no vol dir que s'haja d'aprovar necessàriament. Les pensions públiques a Espanya depenen de l'anomenat "Pacto de Toledo", que integra no solament el Govern de l'Estat, sinó també les Comunitats Autònomes, els sindicats i la patronal. La proposta governamental haurà de ser ratificada, doncs, dins del marc del Pacto de Toledo abans de passar a modificar el marc normatiu.

Intersindical Valenciana considera injustificada aquesta mesura, i la rebutja, pels següents motius:
  • Aquesta mesura ni és necessària ni té cap justificació en aquests moments, quan la Seguretat Social té un superàvit que se situa en 2009 en un 0,8% del PIB i les previsions és que es mantinga, si més no, fins el 2025.
     
  • A més, aquesta mesura afectarà, especialment, als sectors pitjors situats en el mercat laboral.
     
  • També s'oposa a que s'allargue el període de comput des dels 15 anys fins els 20.
D'altra banda, Intersindical Valenciana exigeix al govern que complesca els seus compromisos i regule la jubilació anticipada i parcial per a les empleades i empleats públics tal i com figura en l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) i prorrogue la jubilació voluntària del professorat prevista en la Llei d'Educació.

Per acabar, Intersindical Valenciana considera que aquestes mesures no resolen la situació de crisi econòmica sinó que ataquen directament els drets de les treballadores i treballadors i dificulten l'entrada en el mercat laboral de persones que es troben en situació d'atur o que busquen una ocupació.

El Gobierno propone retrasar a los 67 años la edad legal de jubilación

El Gobierno propondrá en 'unas horas' el retraso de la edad de jubilación

La jubilació als 67 anys acapara les portades de la premsa

El Gobierno retrasará la jubilación hasta los 67 años y limitará las prejubilaciones

El Gobierno propondrá retrasar la edad de jubilación

El Gobierno propondrá retrasar la edad de la jubilación

IU:  "Es una concesión a la derecha
 

1 de febrer de 2010

 

stas-Iv | intersindical