correus electrònics


índex correus electrònics

 

FEBRER 07

dll dm dc dj dv ds diu
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
18 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Sumari

 
     
 

20/02/07

Dates de proves selectives.
 
 

14/02/07

Primeres eleccions sindicals a l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA).
 
 

07/02/07

Resultat final fase d'oposició del grup A d'Administració General. Els líders sindicals mundials, contra els plans de pensions privats. Acte de presentació de la Comissió de la Veritat.
  
 

06/02/07

Fòrum Social Mundial Nairobi 2007. Concentració en rebuig de la violència de gènere. Les guarderies de la Generalitat ja són escoles infantils. Convocatòries de proves selectives.
 
     
 
 

   
  Dates de proves selectives

El DOCV de hui, 20 de febrer, publica les llistes definitives d'admesos i exclosos a diverses convocatòries de proves selectives i convoca a la realització de la primera part de la prova. Són els següents:

Educador Infantil

Convocatòries 72/2004, accés lliure, i 73/2004, discapacitats.
Data: 31 de març a les 10:00 hores
Lloc: Escola Tècnica Superior de Camins II. Universitat Politècnica de València. Camí de Vera, s/n.

Facultatiu d'Arxius i Biblioteques

Convocatòries 80/2004, accés lliure, i 81/2004, promoció interna.
Data: 24 de març a les 10:00 hores
Lloc: Escola Tècnica Superior d'Enginyers en Telecomunicacions. Universitat Politècnica de València. Camí de Vera, s/n

Ajudant d'Arxius i Biblioteques

Convocatòries 93/2004, accés lliure, 94/2004, discapacitats, i 95/2004, promoció interna.
Data: 21 d'abril a les 10:00 hores
Lloc: Escola Tècnica Superior d'Enginyers en Telecomunicacions. Universitat Politècnica de València. Camí de Vera, s/n

Instructor de Formació Professional Ocupacional

Convocatòries 98/2004, accés lliure, i 99/2004, promoció interna.
Data: 28 d'abril a les 10:00 hores
Lloc: Escola Tècnica Superior d'Enginyers en Telecomunicacions. Universitat Politècnica de València. Camí de Vera, s/n

Vigilant d'Obres Públiques

Convocatòries 107/2004, accés lliure, i 108/2004, promoció interna.
Data: 3 d'abril a les 10:00 hores
Lloc: Institut d'Estudis Fiscals, Av. d'Aragó, 30, segona planta (Edifici Europa)

Mestres de Taller

D'altra banda, segons ha pogut saber STAPV-Intersindical valenciana, els Mestres de Taller realitzaran la seua prova el dia 7 de maig. En properes setmanes eixirà la convocatòria al DOCV.

20 de febrer de 2007
 


 
  Primeres eleccions sindicals a l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA)

És la primera vegada que es convoquen eleccions sindicals per a personal funcionari a l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries. Fins ara la representació del personal de l'IVIA es compartia amb la de totes les altres conselleries i organismes autònoms, en els respectius àmbits de les juntes de personal dels serveis centrals i territorials.

Per què enguany sí?

Enguany es celebren eleccions a l'IVIA perquè el nombre total de persones funcionàries adscrites a l'IVIA passa de 150. La llei que regula les eleccions sindicals en l'àmbit de les administracions públiques (Llei 9/1987) estableix que els organismes autònoms amb una plantilla igual o superior a 150 funcionaris tindran una junta de personal pròpia. De retruc, hi ha tot un canvi territorial: ara tot el personal, estiga on estiga, estarà representat per una sola junta de personal, de forma que passem de la representació provincial a un àmbit autonòmic.

Què és una junta de personal?

La junta de personal és l'òrgan de representació del personal funcionari. La llei ha volgut que la representació sindical i la negociació col·lectiva del personal funcionari siga diferent de la que estableix l'Estatut dels Treballadors i la Llei de Llibertat Sindical per a la resta de treballadores i treballadors (el que solem anomenar "personal laboral"). Així, si per al personal laboral la llei preveu els comités d'empresa, per al personal funcionari estableix les juntes de personal. Les seues funcions són de representació, ja que la representativitat dels diferents sindicats es mesura pels resultats en les juntes; d'informació al personal, ja que l'Administració està obligada a facilitar-li dades sobre política de personal, i d'informació a l'Administració, ja que ha d'informar preceptivament en qüestions de condicions de treball, com ara els trasllats del personal de centre de treball o en matèria de salut laboral.

La junta de personal no negocia amb l'Administració

Les juntes de personal no tenen reconegudes en la llei competències negociadores amb l'Administració, sinó que aquestes estan reservades als sindicats que arriben en conjunt al 10% de la representativitat. Això no obstant, el fet que la junta de personal de l'IVIA tinga un àmbit tan concret i reduït -en comparació amb les juntes dels serveis centrals o territorials, que tenen àmbits que abasten totes les conselleries- fa que siga possible arribar a influir decisivament en les condicions en què es presten els serveis a l'IVIA. La proximitat de la junta de personal a l'Administració -la Direcció de l'IVIA, en aquest cas- deu fer possible una "negociació" que done més valor a la junta que isca escollida.

Quan seran les eleccions?

Les votacions seran el dia 7 de març de 2007. Hi haurà tres meses electorals: una a Vila-real, una altra a Elx i una altra a Montcada. L'Institut posa a disposició de les treballadores i els treballadors un autobús que anirà a Llutxent, Carcaixent i Sueca, per a anar a Montcada a votar.

STAPV-Intersindical Valenciana es presenta

Diverses companyes i diversos companys de l'IVIA han decidit que paga la pena presentar-se a les eleccions sindicals a la Junta de Personal de l'IVIA en una llista del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Administració Pública Valenciana-Intersindical Valenciana (STAPV-Iv). Són dones i homes que treballen a tots els centres de l'IVIA i que de ben segur coneixeràs.

Participa-hi

Les llistes no estan tancades, i, si vols, hi pots formar part. Si és així, no ho dubtes: posa't en contacte amb el Sindicat en els telèfons, les adreces electròniques i a les seus que trobaràs al final del correu.
 

AMB STAPV-INTERSINDICAL VALENCIANA, COMPARTIM DECISIONS

14 de febrer de 2007

 


 
  Resultat final fase d'oposició del grup A d'Administració General

El Tribunal de les Convocatòries 30/2004 i 31/2004, d'accés al grup A d'Administració General, ha anunciat en la pàgina web el resultat final de la segona part de la prova i els aspirants que han superat la fase d'oposició. S'obre un termini de 10 dies hàbils, fins el 17 de febrer, per a la presentació del currículum i l'acreditació dels mèrits per a la fase de concurs. Enhorabona a totes i tots els aprovats!

Els líders sindicals mundials, contra els plans de pensions privats

Els liders sindicals mundials declaren, en el foro de Davos, contra els plans de pensions privats ja que "socaven l'ocupació decent i les activitats comercials sostenibles".

Acte de presentació de la Comissió de la Veritat

Davall la presidència d'honor del vice-president de la Comissió Europea i responsable de Seguretat i Justícia, Franco Frattini. La comissió de la veritat és la primera d'aquestes característiques que es constitueix en tot l'Estat, naix seguint les recomanacions del Consell d'Europa, arran del descobriment de les Fosses Comunes del cementeri de València, amb la voluntat de recuperar la memòria d'un passat recent que encara es projecta sobre el nostre present i que determinarà també la construcció del nostre futur a curt termini. El seu principal objectiu és la investigació historiogràfica dels anys que van seguir a la Guerra Civil, els de la repressió de la immediata postguerra i dels llargs i foscos anys del franquisme sense obviar cap aspecte: des dels camps de concentració a les presons, passant per les depuracions ideològiques, les desaparicions i l'exili, perquè la història no desaparegui amb els últims i escassos testimonis que queden i perquè en un futur no es repetisquen els crims del passat.
 

Dissabte 10 de febrer del 2007 a les 19 hores,
al Palau de Congressos de València, Auditori 1.

 

Entitats integrants: Acció Cultural de País Valencià, Centre d'Estudis de la Maçoneria Espanyola, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Centre UNESCO, Comissió de la Dignitat, Fundació Cultura de Paz, Memorial Democràtic, Tribunal Permanent dels Pobles, Acció dels Cristians per a l'Abolició de la Tortura.

 

Presentació:   Rosanna Pastor
   
Intervencions de:  

  •  Danielle Mitterrand, presidenta de l'Associació Franca-Llibertés

  •  Francesco Cossiga,  ex-president de la República d'Itàlia

Actuació: El Cant dels Ocells 

 
Intervencions d'adhesió des de: Sud-àfrica de Mons. Desmond Tutú, arquebisbe de Sud-àfrica. París de Jorge Semprún, escriptor i exministre de Cultura del Govern espanyol (1988-1991). Lisboa de Mario Soares, ex-president de la República de Portugal.  Brussel·les de Franco Frattini, vice-president Comissió Europea responsable de Seguretat i Justícia.
 
Lectura del text de constitució de la Comissió de la Veritat, a càrrec de Piero Basso, membre del Tribunal Permanent dels Pobles amb seu a Milà, i signatura de les personalitats i entitats col·laboradores Intervenció dels representants de la Comissió de la Veritat:
  • Gabriel Jackson, historiador
  • Alfons López Tena, membre del Consell General del Poder Judicial d'Espanya
  • José Antonio Ferrer Benimeli, historiador i director del Centre d'Estudis de la Maçoneria Espanyola
Interpretació de Campanades a Mort, per Lluís Llach, amb l'Agrupació Artística Musical de Dénia, i de l'Orfeó Navarro Reverter de València, en memòria i homenatge de les persones enterrades a les Fosses Comunes del cementeri de València i de totes les víctimes del franquisme 
 

Entrades i informació al telèfon 963 157 799   
Coordina Acció Cultural del País Valencià i Arxiu de la Memòria. Edifici Octubre. carrer Sant Ferran, 12. 46001 València.
Tel. 963 157 799.  Web www.acpv.cat


7 de febrer de 2007
 


 
  Fòrum Social Mundial Nairobi 2007

Fòrum Social de València organitza una conferència-col·loqui sota el títol de "Vivències i Perspectives", a propòsit del Fòrum Social Mundial de Nairobi 2007. Intervindran diversos participants en el FSM 2007 (de moment, estan confirmats Vicent Garcés (CERAI) i Jorge Calvo (Metges sense Fronteres).
 

Concentració en rebuig de la violència de gènere

Com tots els primers dimecres de mes, la Plataforma Feminista del País Valencià us convoca a mostrar el vostre rebuig a la violència de gènere i la vostra solidaritat amb les víctimes concentrant-vos davant l'Ajuntament de València. Recordeu: dimecres, 7 de febrer, a les 20:00 hores.

Les guarderies de la Generalitat ja són escoles infantils

La xarxa de guarderies transferides a la Generalitat, a més d'algunes més que s'havien creat, no tenien la consideració de centres docents a efectes oficials. La mateixa conselleria que els anomenava "Escoles Infantils" els negava la consideració de centres docents. Ahir, finalment, i gràcies a un acord aconseguit en la Mesa Sectorial d'Educació per les pressions d'STEPV-Intersindical Valenciana, es va publicar en el DOCV  l'Ordre de 22 de desembre de 2006, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, per la qual es reconeix que imparteixen els ensenyaments corresponents al primer cicle de l'Educació infantil i s'aprova la composició per unitats de les escoles infantils.

Convocatòries de proves selectives

Tècnics Mitjans Especialistes en Menors (TMEN)

En la pàgina web de la Generalitat es va publicar el 31 de gener les llistes de les persones que han superat la segona part de la prova i els opositors que han superat la fase d'oposició. Dóna 10 dies hàbils (fins el 10 de febrer) per a presentar el currículum amb la documentació que acredite els mèrits que al·leguen per a la fase de concurs.

Tècnics Mitjans en Documentació

El DOCV de 6 de febrer publica els llistats definitius d'admesos i exclosos a les convocatòries 96/2004 (torn lliure) i 97/2004 (promoció interna), alhora que convoca la primera prova per al dia 3 de març de 2007, a les 10:00 a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicacions (Universitat Politècnica de València, camí de Vera, s/n)

Ajudants d'Arxius i Biblioteques

Amb molta probabilitat, la primera part de la prova tindrà lloc el dia 21 d'abril de 2007. Si no fructifiquen les gestions per a fer-ho eixe dia, serà més tard, en cap cas s'avançarà.

Vigilants d'Obres Públiques

La prova de les convocatòries 107/2004 i 108/2004 tindrà lloc, amb tota probabilitat, el 3 d'abril de 2007. L'examen constarà de 90 preguntes tipus test.

Grup D d'Administració General

El Tribunal de les convocatòries 2/2004 i 3/2004, grup D d'Administració General, treballa amb la previsió de publicar les llistes definitives del concurs-oposició durant la primer quinzena d'abril. Això no obstant, cal apuntar que es tracta només d'una previsió, ja que el gran nombre de recursos que cal contestar no fa possible avançar-ho amb seguretat. La presa de possessió, de confirmar-se la previsió, podria ser el 1 de juny.

Grup E d'Administració General

En canvi, el tribunal de les convocatòries 6/2004 i 7/2004, grup E d'Administració General, encara no ha començat a contestar els recursos presentats, de forma que és prematur avançar quan es podran publicar les llistes definitives del concurs-oposició.

Grup A d'Administració General

Si no sorgeixen problemes d'última hora, el Tribunal de les convocatòries  30/2004 i 31/2004, de grup A d'Administració General, podria publicar els resultats de la segona part de la prova entre mitjans i finals de febrer.

Grup C d'Administració General

El DOCV de 6 de febrer també publica la Resolució de 25 de gener de 2007, de la Direcció General d'Administració Autonòmica de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual se citen les persones interessades, en el procediment administratiu de la Convocatòria 8/2004, d'accés al grup C d'Administració General, a comparéixer en la via jurisdiccional.

6 de febrer de 2007

 


 

stapv-Iv | intersindical