correus electrònics

 

índex correus electrònics

 

GENER 2010

dll dm dc dj dv ds diu
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sumari

 
     
     
 

26/01/10

Publicat el Pla de Formació del personal de la Generalitat Valenciana. Intersindical Valenciana contra la privatització de serveis en Ferrocarrils de la Generalitat. Castelló, dimecres 27 de gener, concentració contra la violència contra les dones.
 
 

25/01/10

A Medi Ambient, el darrer dimecres de mes, concentració contra la privatització de la Administració.
 
 

21/01/10

Manifestació per l'alliberament de Mª José Carrascosa.
 
 

19/01/10

La Generalitat no ix molt afavorida en la premsa. Adreces per a cercar ocupació i cursos de formació per a inserció laboral. BOE: modificació del Reglament de MUFACE i de la cotització a la Seguretat Social.
 
 

18/01/10

Haití necessita la teua solidaritat, i ara necessita diners. Revisa't la nòmina. Sobre el Pla de Pensions.
 
 

14/01/10

Manual sobre els concursos. Dóna sang a la Intersindical Valenciana.
 
 

13/01/10

Moscosos addicionals per a 2010. És el sector públic excessiu? Concentració contra la violència cap a les dones.
 
 

11/01/10

Concurs per al personal educador d'educació especial i d'escola infantil.
 
 

5/01/10

Tribunal per a les oposicions de Grup E d'Administració General. Elecció de destinació per als nous advocats i advocades. Selecció de Tècnics/es en Informàtica en l'Agència de Turisme. Calendari de festes locals al País Valencià. Sí al valencià en la Funció Pública:  Signa el manifest
 
   
   


Publicat el Pla de Formació del personal de la Generalitat Valenciana


El DOCV de hui, 26 de gener, publica la Resolució de la Direcció General d'Administració Autonòmica, per la qual es convoquen els cursos del Pla de Formació dels Empleats Públics al Servei de l'Administració de la Generalitat, per a l'any 2010.

Les persones interessades hauran d’emplenar la seua sol·licitud de cursos, d’acord amb el model específic que figura en cada un dels annexos de la resolució. Cada persona només pot demanar un màxim de cinc propostes d’accions formatives.

Els cursos convocats per l’IVAP (annex I), es presentaran a través de l’adreça d’Internet:

http://www.cjap.gva.es/ivap/

El termini de presentació de sol·licituds respecte als cursos convocats per l’IVAP serà de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de la resolució en el DOCV, és a dir, fins el 18 de febrer de 2010.

Intersindical Valenciana contra la privatització de serveis en Ferrocarrils de la Generalitat

Intersindical Valenciana critica la pretensió del govern de la Generalitat Valenciana de privatitzar serveis en l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). Una privatització que posa en perill el treball del personal fixe i temporal de l'empresa, així com la qualitat del servei que es presta al conjunt de la ciutadania valenciana, amb tarifes desorbitades, un empitjorament del servei i que afectarà directament a la seguretat.

Per tot açò, la Secció Sindical de FGV del SF - Intersindical Valenciana, junt a la resta dels sindicats que tenen representació en el Comité d'Empresa, ha convocat la concentració celebrada hui 26 de gener, a la seu de la Conselleria d'Infraestructures i Transports.

Castelló, dimecres 27 de gener

Concentració contra la violència contra les dones

Dones de Negre de Castelló convoca una concentració, com tots els últims dimecres de cada mes, en la Plaça de la Pau de Castelló,  a les 20 hores, CONTRA LA VIOLENCIA CAP A LES DONES, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana.

 

... l'eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona contribuiria a eliminar la violència contra la dona...
 
Assemblea General Nacions Unides.
Declaració sobre l'eliminació de la violència contra la dona


 
26 de gener de 2010
 


A Medi Ambient, el darrer dimecres de mes

Concentració contra la privatització de la Administració


Com tots els darrers dimecres de mes, les companyes i els companys de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge es concentraran dimecres, 27 de gener, a les 10:30h a la seu de la conselleria . Després de quasi dos anys concentrant-se per denunciar les "externalitzacions" -eufemisme per a privatitzacions- de l'Administració de la Generalitat en general i de la conselleria de Medi Ambient en particular.

El canvi de conseller aquest estiu, després de la mort sobtada de l'anterior, no ha millorat les coses. Si Garcia Antón no va aconseguir que el Govern Valencià li fera cas a l'hora de cobrir places vacants i augmentar significativament la plantilla, l'actual conseller, Juan Cotino, no solament no ha fet res, sinó que no ha trobat un moment des de setembre per a concedir a aquest sindicat una reunió per exposar-li els assumptes pendents en matèria de personal de la seua conselleria.

Per acabar-ho d'arreglar, fa neteja entre els alts funcionaris de la conselleria, perquè el conseller vol un departament més "polític" i menys "tècnic" (¡¡Menys encara!!). Llegiu per il·lustrar-vos la següent notícia:
 
Cotino destituye tres altos cargos para amarrar politicamente medio ambiente

 


25 de gener de 2010
 


Manifestació per l'alliberament de Mª José Carrascosa


24 de gener a les 12h des del Ajuntament de València fins el Consulat d'USA

La família de Maria José Carrascosa ha fet la següent crida:

Nuestra hija y hermana María José Carrascosa Peñalver, se encuentra encarcelada desde el 21 de noviembre de 2006 en una prisión de EEUU en el estado de Nueva Jersey, por un conflicto de la custodia de su hija Victoria Solenne Innes Carrascosa con su ex compañero Peter Innes, siendo condenada y sentenciada el pasado 23 de diciembre de 2009 a 14 años de prisión por “desacato a la Autoridad de Estados Unidos” e “interferencia de la custodia de la menor al padre”; un conflicto de Jurisdicciones entre ambos países, España y Estados Unidos, ya que anteriormente fue Sentenciado el tema en los Tribunales de España a favor de la madre.
 
Por favor, vean detenidamente lo que estamos sufriendo y cómo incluso infravaloran a nuestro Tribunal Constitucional:

http://www.caso-carrascosa.com/

Exigimos cumplimiento por USA de las Sentencias
del Poder Judicial Español.

Justicia para Mª José Carrascosa y su hija


Recolzen:
 
Asociación Pro Derechos Humanos ·Movimiento contra la Intolerancia ·Asociación Argentinos Residentes en España ·Asociación Clara Campoamor ·Ilustres Colegios de Abogados de Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, etc · Consejo de las Mujeres del Municipio de Madrid ·Red Feminista contra la Violencia de Género · Unión de Actores · Enclave Feminista · Mujeres en RED · Asociaciones Religiosas varias · Comisión para la Investigación de Malos Tratos a Mujeres · Izquierda Unida (IU) · Partido Popular (PP) · Partido Socialista (PSOE) · CSI-F · UGT · CCOO · USO · Intersindical Valenciana · Amnistía Internacional.

21 de gener de 2010
 


La Generalitat no ix molt afavorida en la premsa

La premsa dels darrers dies denuncia connivència de la Generalitat amb empreses especuladores en el Cabanyal:

Adreces per a cercar ocupació i cursos de formació per a inserció laboral

Us fem arribar una sèrie d'enllaços on podeu trobar espais de cerca de treball i de cursos de formació per a persones desocupades:


BOE: modificació del Reglament de MUFACE i de la cotització a la Seguretat Social

El BOE de 19 de gener publica el Reial Decret 2/2010, de 8 de gener, pel qual es modifica el Reglament General del Mutualisme Administratiu, aprovat por Reial Decret 375/2003, de 28 de març, en matèria d'incapacitat temporal i de risc durant l'embaràs i durant la lactància natural.

El BOE de 18 de gener publica l'Ordre TIN/25/2010, de 12 de gener, per la qual es desenvolupen les normes de cotització a la Seguretat Social, Atur, Fons de Garantia Salarial i Formació Professional, contingudes en la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2010.


19 de gener de 2010
 Haití necessita la teua solidaritat, i ara necessita diners

Davant el terrible terratrèmol d'Haití, totes i tots podem ajudar amb un poc de diners a diverses organitzacions governamentals i no governamentals d'ajuda al desenvolupament. Hi ha algunes que ajuden més ara, davant l'emergència, i altres que treballen a més llarg termini.

En el quadre COSES QUE CAL SABER del peu d'aquest correu us informem d'alguns comptes corrents d'algunes organitzacions serioses. Quan feu un ingrés, recordeu sempre dues coses:

  • Que l'empleat/da bancari/ària comprove que el número de compte correspon a l'organització de la vostra elecció, i
     
  • Que no us poden cobrar per fer transferències a aquests comptes.
Per últim, recordeu que aquestes donacions  es compensen en part posteriorment en la declaració de la renda.

Revisa't la nòmina

Vols saber quant vas a cobrar en 2010? Comproba-ho en el document que et pots descarregar en el següent enllaç: Revisa't la nòmina 2010

Sobre el Pla de Pensions

Per a saber-ho TOT sobre el Pla de Pensions de la Generalitat, punxeu en el següent enllaç:TOT sobre el pla de pensions de la Generalitat

Ja sabem que esteu totes i tots molt ocupats i que és un engorro, però es tracta de diners vostres i creiem sincerament que és pel vostre interès.

La carta d'ASEVAL

En aquests dies s'està rebent una carta d'ASEVAL, l'asseguradora de Bancaixa a la qual s'ha concedit la gestió del Pla de Pensions del personal al servei de la Generalitat. Eixa carta suscita diversos problemes, pel que fa al llenguatge sexista que utilitza o el tractament de les dades de caràcter personal que la Generalitat li ha facilitat.

La Generalitat ha habilitat una pàgina web en el portal del funcionari, però a aquesta només es pot accedir des de la intranet de la Generalitat, la qual cosa deixa fora la major part del personal: sanitaris, docents i personal administratiu que treballa en eixos centres, centres de benestar social... etc., així com molta gent que no té intranet en el seu lloc de treball. ASEVAL/Bancaixa es va comprometre a posar en marxa una pàgina web d'atenció al personal partícip del pla de pensions, però no ho ha fet fins ara.

Intersindical Valenciana s'ha dirigit a les conselleries d'Economia i de Justícia per demanar la convocatòria de la Comissió Promotora del Pla de Pensions, per tal de proposar solucions a aquests problemes i altres que detecteu i ens denuncieu.

18 de gener de 2010
 Manual sobre els concursos

QUINS REQUISITS S'HAN DE REUNIR?

S'han de reunir els requisits que consten en la fitxa de classificació que apareix en cada lloc en l’annex de llocs del concurs.

QUI POT PARTICIPAR?

Requisits per a participar:

Estar 2 anys en el lloc de treball, excepte en els següents supòsits:

−    Estar en el primer destí
−    En llocs de la conselleria on s'està destinat actualment
−    Quan el  personal siga remogut per haver cessat per LD
−    Si el lloc actual s’ha obtingut per reassignació d'efectius.
−    El personal en excedència voluntària ha d’haver estat almenys 2 anys en eixa situació.


Han de concursar amb caràcter forçós:

−    Personal en excedència forçosa.
−    Personal en suspens que haja complit el període de suspensió.
−    Personal adscrit amb destí provisional a algun dels llocs convocats.


ON ES PODEN TROBAR LES SOL·LICITUTS?

A les oficines públiques de l'Annex I de la convocatòria, les Direccions Territorials de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques i a la seu de la conselleria.

QUIN ES EL TERMINI PER A PRESENTAR LES SOL·LICITUTS?

Concursos de grup D i C d’Administració General: fins el 20 de gener.
Concursos de Personal Educador d’Educació Especial i d’Escola Infantil: fins el 28 de gener.

COM S’HAN DE PRESENTAR ELS MÈRITS?

Els inclosos al Registre de Personal no caldrà presentar-los. La documentació que certifica els mèrits haurà d'estar ordenada conforme estan relacionats als apartats de la convocatòria.

COM ES DECIDIRÀ EN CAS D'EMPAT?

Qui tinga mes puntuació en algun d'aquests apartats, per ordre: formació, antiguitat i grau i mèrits específics.

EN QUIN TERMINI S’HA DE RESOLDRE EL CONCURS?

En un màxim de 6 mesos.

FINS A QUAN ES POT DESISTIR?

Dins del termini de presentació de instàncies.

QUINES SÓN LES CAUSES DE RENÚNCIA?

Solament si amb anterioritat a la finalització del termini possessori la persona interessada obtinguera una altra destinació per convocatòria concurrent.

Dóna sang a la Intersindical Valenciana
 


 

Intersindical Valenciana, en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la conselleria de Sanitat, organitza una donació de sang a la seua seu de València, el proper dia 25 de gener, dilluns.

La seu nacional d'Intersindical Valenciana està situada al carrer Juan de Mena, 18, de València, i la donació tindrà lloc des de les 9:30 fins les 13:30h.

Us convidem a demostrar la vostra solidaritat donant sang.

14 de gener de 2010
 


Moscosos addicionals per a 2010

La Directora General d'Administració Autonòmica ha dictat una resolució per la qual es reconeixen tres dies compensatoris en 2010. Aquests dies són els mateixos per a tot el País Valencià, doncs compensen el fet que tres festes de caràcter general cauen en dissabte:

  • 1 de maig
  • 9 d'octubre
  • 25 de desembre
En aquelles localitats on una festa local també fora dissabte en 2010, procederia el reconeixement d'un dia compensatori addicional. En eixe cas, cada conselleria està capacitada per a efectuar el reconeixement.

És el sector públic excessiu?


Us recomanem la lectura del següent article de Vicenç Navarro en Público. Resulta molt clarificador, en uns moments en què hi ha tota una campanya en els mitjans de comunicació contra l'Administració i el sector públic en general.

Un detall: fixeu-vos en el retret que es fa als mitjans de comunicació, que no contrasten mínimament les fonts quan es tracta d'atacar les Administracions Públiques.

Concentració contra la violència cap a les dones

Dimecres, 13 de gener, la Marxa Mundial de les Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana, a les 20 hores, davant de l’Ajuntament de València, per a mostrar el nostre rebuig a la  violència masclista.

Hi ha diferents tipus de maltractament: físic, psicològic i emocional, que suposa conseqüències molt greus per a la víctima. Al costat d'açò es troba la violència sexual i l'econòmica. Aquesta última encobreix situacions de pobresa real en llars que no són pobres... El més trist i per desgràcia el més habitual, és que en un mateix cas es produïsquen totes i cadascuna de les diferents formes de violència.

María Silvestre,
Directora de l'Institut Basc de la Dona i Directora del Master en Intervenció de Violència contra les Dones de la Universitat de Deusto

13 de gener de 2010
 


Concurs per al personal educador d'educació especial i d'escola infantil

El DOCV de hui, 11 de gener, publica les convocatòries de Concurs de Mèrits per a la provisió de llocs de treball d'Educador/a d'escola infantil, i d'Educador/a d'educació especial. El termini de presentació d'instàncies comença demà, 12 de gener, i acabarà el dia 28 de gener.

Podeu consultar les convocatòries als següents enllaços:
 Tribunal per a les oposicions de Grup E d'Administració General

El DOCV de 4 de gener de 2010 publica la Resolució que nomena tribunal de les proves selectives de grup E, administració general, torn d'accés lliure i discapacitats, convocatòria 28/08.

Elecció de destinació per als nous advocats i advocades

El DOCV de 30 de desembre de 2009 va publicar la  convocatòria dels aspirants que han superat les proves selectives d'accés al Cos d'Advocats de la Generalitat, Convocatòria 11/2008, per a elecció de destinació.

S'efectuarà un acte obligatori, presencial i únic, el dia 11 de gener de 2010, a les 12:00 hores.

Selecció de Tècnics/es en Informàtica en l'Agència de Turisme

El DOCV del 30 de desembre també publicava la resolució que convoca concurs-oposició per a la selecció i provisió de tres llocs de l'Agència Valenciana del Turisme, grup A, tècnic/a en Informàtica. Les sol·licituds es podran presentar fins el 26 de gener.

Calendari de festes locals al País Valencià

També en el DOCV de 30 de desembre es publicava l'Ordre per la qual s'aprova el calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en l'àmbit de la Comunitat Valenciana per a l'any 2010.

Sí al valencià en la Funció Pública:  Signa el manifest


5 de gener de 2010


stas-Iv | intersindical